Results 20,731 to 20,745 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
28-03-2012, 11:50 #20731
Φαντάζομαι πόσο εκνευριστικό πρέπει να είναι να πίνεις την πρωτεϊνη ενώ ξέρεις προκαταβολικά ότι θα σου πέσει βαριά. Εγώ ότι μου πέφτει βαρύ δεν μου κάνει όρεξη να το φάω, κι ας μου αρέσει, μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι θα με πειράξει. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα, θα περάσει κι αυτό.
- 28-03-2012, 11:50 #20732
για να ανεβασω τα επιπεδα πρωτεινων στον οργανισμο μου ετσι ωστε να εχω γρηγορη επουλωση και με τα λιγοτερα δυνατο σημαδια κατοπιν. ειναι απο αυτα που παιρνουν οι φουσκωτοι του γυμναστηριου, πως τα πινουν βρε παιδι μου? μαζόχες είναι?
28-03-2012, 11:56 #20733
Αφου ειναι για καλο σκοπο κλεινε την μυτη σου κ πινε!Ο γιος μου πινει κατι με αρωμα φραουλας.Τον τελευταιο καιρο το εχει δει κ φυσικη διατροφη κ εχει πεθανει στη βρωμη κ στο κοτοπουλο!
Τζινακο μου εχω ενα προβλημα με τη μνημη!Ειναι που κοροιδευω την πεθερα μου!
Κουραγιο με το ποδι!Θα περασει κ αυτο που θα παει!Οσο για τα γενεθλια ειναι τετοια μερα που ελπιζω να μην τα ξεχασω!
28-03-2012, 12:02 #20734
ναι Γλαύκη τετοιο είναι, αλλά το δικό μου φυσικά το πήρα σε τι αλλο??? γεύση σοκολάτας. :starhit:
28-03-2012, 13:13 #20735
Βιαστικές καλημεροκαλησπέρες!
Κατερινάκι μου ούτε μουρουνέλαιο να έπινες!Τόσο χάλια είναι;Αχ!Η ομορφιά που απαιτεί θυσίες!Ένα κουράγιο ακόμα...λίγο έμεινε!
Τέτοια θα πίνει κι η Μακ οσονούπω;Όλο το σκέφτομαι το θέμα με το στήθος σας κι αδυνατώ να συλλάβω το σοκ χαράς,που θα ζήσετε!
Προσωπικά θα με έφτιαχνε αυτό περισσότερο κι από το αδυνάτισμα!Μακάρι να είχα ένα γεμάτο σώμα χωρίς κρεμάσματα και δίπλες,τρίπλες!
Ζουμερό,λαχταριστό,σαν της Έλης,όπως λίγο είδα και πολλά φαντάζομαι...Ίσως όταν ήμουν νέα να το είχα κι εγώ,(τάχα το έβλεπα;)
αλλά δυστυχώς εκτιμάς όταν χάνεις κάτι...ή πάλι,μετά τα χειρότερα που τελικά ακολούθησαν,λαχταράς τα παλιά,που τότε φάνταζαν χείριστα!
Από τη μία έχω πολλά χρόνια που δε με ενδιαφέρει η εμφάνιση μου,έχω συμφιλιωθελι με κάθε μου ραγάδα,τομή,βαθούλωμα κυτταρίτιδας.
Όταν όμως σκέφτομαι πως το σώμα αυτό-ανάμεσα στα άλλα-πλάστηκε για να ελκύσει το άλλο φύλο μπας και διαιωνίσει τη μοναδικότητα του,
λέω από μέσα μου ένα "πού πας ρε Καραμήτρο" και κουκουλώνομαι μόνη στο διπλό κρεβάτι μου.Δε θα ρίξω διαθέσεις.Ούτε τη δική μου
ούτε τη δική σας,όχι!Αυτός είναι ο δρόμος που διαλέξαμε κι ελπίζω να βγάζει κάπου ομορφότερα απ'όσο η φαντασία αγγίζει!Προσπαθώ
να βλέπω εκεί που θέλω να πάω κι όχι εδώ που είμαι,πόσο μάλλον εκεί που κάποτε ήμουν....Η νεκροψία θα δείξει!Έχουμε πολύ ταξίδι ακόμα,ελπίζω!
Ελληνικά στρατά,δε θα μπορούσατε να είχατε γεννηθεί άλλη μέρα!Πραγματικά όσο εξεπλάγην στο πρώτο άκουσμα τόσο φυσιολογικό πλέον μου φαίνεται!
Θα το κάψουμε!'Εχει να γίνει τουρτοπόλεμος!Όχι απλή κόσμια παρέλαση τούρτων!Λοιπόν,έφυγα να προλάβω αγορά...Τα φιλιά μου σε κάθε ελοπαρμένο ζευγάρι μάγουλα!
28-03-2012, 13:21 #20736
Καλημερα σε ολες σας.*Katie οταν εκανα την κοιλιοπλαστικη ο πλαστικος μου εστειλε τον πατερουλη μου κ πηρε μια τεραστια μπουκαλα καθαρης πρωτεινης την οποια την ανακατευα στο σεικερ με νερο πρωι βραδυ κ το επινα.γευση μπανανα.το επινα για 3 μηνες.Για γρηγορη αναπλαση μου ειχε πει κ εκανε πριν 1μιση χρονο 150 ευρω παρακαλω.Ολα καλα να πανε κ με την επεμβαση κ μετα οταν θα κοιτας το αποτελεσμα θα λες..χαλαλι..:starhit:
28-03-2012, 13:22 #20737
Καλημέρες και από μενα!!!
μεσημέρια σε παλί, αλλά το πρωι πιαστηκα με τις δουλειες γιατι σήμερα σουλείω απόγευμα. Μαγείρεψαμ εβαλα πλυντήρια, ζουζουνιασα με τον μικρό και μετά βουρ να ντυθώ, να παώ φαμρακείο για τον δικό μου παππού (89 τα έτη του) και να φτάσω γραφείο στο οποίο έχει πέσει νέκρα και κασίδα!
Διαβάζω για γεύματα πρωτείνης (τα οποία παρεπιπτόντως συχαίνομαι sorry ladies), γα τις αρρωστούλες μας οι οποίες συνέρχονται σιγά σιγα, για την γιαγιά της Γιώτας που κάνει τσαλίμια ο πυρετός και όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο λα τα αλλα! Εχώ γίνη γραφική αλλά θα ξαναπώ ΠΕΡΑΤΙΚΑ μπας και πιάσει η ευχή.
Αποχωρώ προς το παρόν και θα επανέλθω δριμυτερη!
Σας φιλώ όλες!
28-03-2012, 13:56 #20738
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
Είμαι ακόμη ζόμπι όπως καταλαβαίνετε με έναν πυρετό που έχει γίνει ασανσέρ από 38.5 σε 39.5 παίζει από χθες το απόγευμα. Σήμερα είδα και απόειδα και αφού είδα ότι οι αμυγδαλές μου είναι πρησμένες και γεμάτες ποίον αποφάσισα να πάρω αντιβίωση. Στο γιατρό δεν έχω κουράγιο να πάω αλλά ξέρω τι αντιβίωση χρειάζομαι μιας και έχω αρρωστήσει πολλές φορές από αμυγδαλίτιδα. Λέω να πάω αύριο όμως να με δει, που θα έχω μαζέψει και δυνάμεις.
Μόλις κατάφερα να φάω λίγο και να πάρω και τα αντιπυρετικά μου ελπίζοντας ότι θα ιδρώσω για τελευταία φορά...
Γλαύκη μου υπέροχο το πρωινό σου με κάνεις να φουσκώνω από περιφάνεια!
Τζίνα μου δεν πιστεύω ότι θα μπορούσες να είχες γεννηθεί πιο κατάλληλη μέρα ειλικρινά! Θα το κάψουμε το πελεκούδι την Κυριακή!
Ναταλάκι μου άστα και εγώ πόσες φορές έχω αναλογιστεί τι έχω κάνει στο σώμα μου θυμώνω με τον εαυτό μου και γιατί ποτέ μα ποτέ δεν ήμουν ικανοποιημένη με την εμφάνισή μου. Το μόνο που κατάφερα ήταν να γεμίσω από τρυφερή ηλικία το σώμα μου ραγάδες και χαλάρωση. Επειδή όμως ευτυχώς από μικρή είχα συνήθως κάποια φυσική δραστηριότητα κάτι έχω καταφέρει να μαζέψω. Τώρα πλέον νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη και ευτυχισμένη με τον εαυτό μου, προσπαθώ να δουλέψω την εικόνα σώματός μου όσο μπορώ και να αποδέχομαι όχι μόνο τις ατέλειες μου αλλά να αναγνωρίζω και τα όμορφα χαρακτηριστικά μου. Τελικά κατέληξα στο εξής απλό αλλά δύσκολο να το βάλω στο κεφάλι μου: όσο μισούσα την εξωτερική μου εμφάνιση τόσο την χειροτέρευα κακοποιώντας τον σώμα μου με υπερβολικό φαγητό και μηδέν άσκηση. Τώρα που άρχισα να συμφιλιώνομαι και να αγαπάω το όλον μου και την διατροφή μου προσέχω περισσότερο, και την υγεία μου, αλλά και φροντίζω να ασκούμαι τακτικά και ω τι έκπληξη μου δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όλο αυτό! Στερνή μου γνώση..... να σε είχα πρώτα..... πόση ταλαιπωρία θα είχα γλυτώσει!
28-03-2012, 14:00 #20739
Ναταλία μου έχω αρχίσει να ονειρεύομαι δειλά δειλά αλλά αδυνατώ να πιάσω το μεγεθος της αλλαγής μετά την επέμβαση .Νομίζω ότι το σοκ θα είναι μεγάλο. Νιώθω, αγωνία,φόβο, χαρά, δεος, ανυπομονησία, αγχος, ξανα φοβο....όλα μαζί. Είναι τόσες οι αλλαγές το τελευταίο διάστημα και αυτή νομίζω θα μου δώσει την χαριστική βολή. Το στήθος είναι ενα από τα σημαντικά που ορίζει σε μια γυναίκα την διαθεση της , επιρρεάζει την προσωπικότητα της ( ως ενα σημείο) , την αυτοπεποιθηση της , όλα αυτα μου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα και προσπαθω να κάνω την εσωτερική προετοιμασία μου για να μην βρεθώ μπροστα σε συναισθηματα που δεν θα μπορω να διαχειριστω. Δεν ξερω παιδιά αν με καταλαβαίνετε ή αν με περνατε για τρελη.
Μεχρι τωρα τιποτα απο αυτα δεν είχα σκεφτει ......δεν το μισω το στηθος που έχω παρολη την αθλια κατασταση του, είναι δικό μου και με αυτό εθρεψα το παιδάκι μου 8,5 μηνες και του έδωσα ζωη, αυτό που άγγιξε ο αντρας μου για πρωτη φορα και πενεψε οτι δεν εχει δει πιο ζουμερο και ομορφο ( παλιες καλες εποχες) . Παω για αλλα κορίτσια και η αλλαγη θα είναι δραματική και αποτομη, σκεφτομαι την πρωτη μου φορά στα μαγαζια με την ΜακΓιωτ να προβαρουμε σουτιεν και μαγιο και προσπαθω να επικεντρωθω στα όμορφα που με περιμένουν , αλλά βαθιά μέσα μου λίγο στενοχωριέμαι για το στήθος που έχω τωρα και δεν θα ξαναδω, οι αναμνησεις που κρατα και δεν θελω να σβησουν.
Το παρήγορο σε αυτη την σκεψη είναι ότι δεν θα αλλιωσω την σύσταση του, το δικό μου θα είναι παλι σε αλλο σχημα. Τωρα καταλαβαίνω το συναισθηματικο σοκ των γυναικών που υποβαλλονται σε μαστεκτομες για τους σοβαρους και ουσιουδεις λογους. Δεν τους φτανει το σοκ της αρρωστιας εχουν να παλεψουν και ολα τα αλλα τα εσωτερικα συναισθηματα.
συγνωμη αν σας ζαλισα με τα επιφανειακα μου.... γινεται ενας μικρός πολεμος μεσα μου και ελπίζω να βγω νικήτρια για μια ακομη φορα.
28-03-2012, 14:01 #20740
28-03-2012, 14:02 #20741
Να σας πω οτι η αδελφουλα μου είναι πολυ αρρωστη με σχεδον 40 πυρετο και αμυγδαλιτιδα, ξεκινησε αντιβίωση και θα παω μετα την δουλεια να την δω και να της παω φαρμακακια. Ειναι στο κρεβατι κουκουλωμενη και τρεμει σαν το ψαρακι. Δεν μπορει να μπει να γραψει αλλά σίγουρα σας σκεφτετε.
28-03-2012, 14:04 #20742
Κατερινακι οι σκεψεις σου είναι πολύ σωστες. ʼλλωστε η οποιαδήποτε αλλαγή μας φορτίζει συναισθηματικά!!!
28-03-2012, 14:10 #20743
Originally posted by *Katie
Να σας πω οτι η αδελφουλα μου είναι πολυ αρρωστη με σχεδον 40 πυρετο και αμυγδαλιτιδα, ξεκινησε αντιβίωση και θα παω μετα την δουλεια να την δω και να της παω φαρμακακια. Ειναι στο κρεβατι κουκουλωμενη και τρεμει σαν το ψαρακι. Δεν μπορει να μπει να γραψει αλλά σίγουρα σας σκεφτετε.! ʼρχισα μόλις έφαγα να επικοινωνώ καλύτερα με το περιβάλλον μου. Καλά δεν ξεθαρρεύω απλά πήρε λίγο μπρος ο εγκέφαλος το σώμα ακόμη έχει δρόμο...
28-03-2012, 14:12 #20744
Να καλωσορίσω και την νέα μας φίλη την Ροζέτα κατά κόσμο Έφη... καλά τα λέω;
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Έφη μου, μου πήρε χρόνια να καταλάβω ότι το πρόβλημα της παχυσαρκίας μου μόνο χειρότερα μπορώ να το κάνω με δίαιτες. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως!
28-03-2012, 14:12 #20745
ωωωω καλως το μας!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή