ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1396
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1396 of 2553 FirstFirst ... 3968961296134613861394139513961397139814061446149618962396 ... LastLast
Results 20,926 to 20,940 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ροζέτα μου (καλωσόρισες στο σπιτικό μας ή κάνω λάθος); χειρότερα δε γίνεται.. Μιλάμε για ένα κατσικόδρομο. Μη φανταστείς καμία λεωφόρο. Γι' αυτό και πήρα το αμάξι. Αλλιώς δεν οδηγώ εκ πεποιθήσεως.
    Καλά, εγώ στο μεταξύ έτριψα κάτι ντομάτες για την αυριανή ντοματόσουπα, οι υπόλοιπες τσούπρες πού χάθηκαν;
    δεν κανεις λαθος, ειμαι καινουρια στη γειτονια!εχω και γω καιρο να οδηγησω( παρεδωσα πινακιδες, ατιμη οικονομικη κριση!) και νομιζω οταν θα το ξαναπαρω (ελπιζω καποια στιγμη) να θυμαμαι κατα που πεφτει το τιμονι, γκαζι κλπ

Senior Member
    Ωραίο το όχημα Γλαύκη! :lol::lol::lol::lol:

Ροζέτα με γεια τα μπλουζάκια! Με σύνεση κάνε τα ψώνια αυτή την εποχή γιατί δεν θα προλαβαίνεις να αλλάζεις νούμερα όπως είπε και η Τζίνα!

Senior Member
    Αληθεια τι σημαινει ζαρτ κοπελιες?

Senior Member
    Χαρά μου, μόλις μου βρήκες το κατάλληλο μεταφορικό μέσο! Αυτό θα πει φιλενάδα, σκέφτεσαι πριν από μένα, για μένα! Χώρια που είναι πανεύκολο να βρω καμήλα εδώ που βρίσκομαι, αυτό που το πας;

Eli μου, δεν είχα ιδέα ότι το ζαρτ είναι βορειοελλαδίτικο.. Για δοκίμασε να κάνεις και την ανάλογη κίνηση, αυτή με το χέρι, ξέρεις εσύ.. Ταυτόχρονα μην ξεχάσεις να ξεφυσήξεις ανάλογα..:lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλησπέρα Rozeta. Καλοφόρετες οι μπλουζίτσες σου. Για λίγο καιρό θα το έχεις αυτό το θέμα με τα ρούχα, εκεί που σου ήταν στενά μετά θα σου κάνουν και μετά πάλι θα σου φαρδαίνουν.
    το χαζο της υποθεσης ειναι οτι ειχα ρουχα αλλα πανω σε μια στιγμη απελπισιας που εβλεπα συνεχεια τη ζυγαρια να ανεβαινει, πηγα και τα χαρισα ολα, δεν αφησα τπτ, ημουν πεπεισμενη οτι δεν προκειται να ξαναμπω μεσα σ αυτα

Senior Member
    ΖΑΡΤ: Το κλάσιμ@, όχι βέβαια υπό την κλασσική έννοια των εκ του πρ@κτού εκπορευομένων βρωμερών αερίων, αλλά αυτό που σημαίνει την πλήρη αδιαφορία για κάτι. Συντάσσεται με το ρήμα έχω, υποδηλώνοντας ότι το υποκείμενο έχει την πλήρη πρωτοβουλία κινήσεων σε σχέση με το κλασμένο αντικείμενο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Λέω να πάω να ξαπλώσω μανάρια μου. Σας δίνω πολλά φιλάκια στα μουτράκια!
    Σε πείσμα της γκαντεμιάς μας θέλω χαμόγελα και χιούμορ εδώ στον οίκο μας, που θα πάει θα το ξορκίσουμε το κακό!
    Καλού κακού θα κάνω και ένα λιβάνισμα μπας και σκιαχτούν τα διαόλια και μας αφήσουν ήσυχες :lol:

Senior Member
    Τζινα με κουφανες.

Senior Member
    ρε τζινακι, ποια εισαι, ο θηλυκος μπαμπινιωτης;

Senior Member
    Καληνυχτα ελλακι.ονειρα γλυκα.

Senior Member
    Λίλα μου το google σε κούφανε γιατί από εκεί δανείστηκα την επεξήγηση του ζάρτ! :lol: :lol:

Senior Member
    [quote]Originally posted by rozeta
    Originally posted by Ava
    δεν κανεις λαθος, ειμαι καινουρια στη γειτονια!εχω και γω καιρο να οδηγησω( παρεδωσα πινακιδες, ατιμη οικονομικη κριση!) και νομιζω οταν θα το ξαναπαρω (ελπιζω καποια στιγμη) να θυμαμαι κατα που πεφτει το τιμονι, γκαζι κλπ
    Για καινούρια, ξέρεις πάντως και κάνεις μαγκιές.. Σε παραδέχομαι! Εγώ μόλις έμαθα να κάνω quote, αν και αυτό δεν είναι προς τιμήν μου..

Senior Member
    eli καληνυχτουδια

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    ΖΑΡΤ: Το κλάσιμ@, όχι βέβαια υπό την κλασσική έννοια των εκ του πρ@κτού εκπορευομένων βρωμερών αερίων, αλλά αυτό που σημαίνει την πλήρη αδιαφορία για κάτι. Συντάσσεται με το ρήμα έχω, υποδηλώνοντας ότι το υποκείμενο έχει την πλήρη πρωτοβουλία κινήσεων σε σχέση με το κλασμένο αντικείμενο. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    και εγώ ʼβα μου δεν το ήξερα μέχρι που άρχισα να συναναστρέφομαι με πολλούς Νότιους και διαπίστωσα ότι κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει! :lol:

Senior Member
    Eli μου, κάνε το το λιβάνισμα, αλήθεια το λέω! Εγώ, από τότε που έπαθα αυτό που με έριξε, ανάβω καθημερινά το καντήλι μου. Ας κάνουμε κάτι να φύγει το κακό. Καληνύχτα, γλυκούλα μου, ξεκουράσου...