ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 140
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 140 of 2553 FirstFirst ... 40901301381391401411421501902406401140 ... LastLast
Results 2,086 to 2,100 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by dreamOn

Οπότε, ευθαρσως αναφερω (το παραποιω λιγακι το γνωστο στρατιωτικο) οτι αυριο ειναι Δευτερα 28/9/2009 και εγω ξεκιναω διαιτα. Μια απο τις εκατονταδες που εχω κανει και ειχα φυλαγμενες σε ενα κλασέρ που με τον καιρο εγινε πιο χοντρο κι πο εμενα (χαχαχα, γελαω αλλά για κλαματα ειναι...) μία που ξερω οτι με βολεψε τοσο ωστε να μπορεσω να την ακολουθησω "μέχρι να".
    NADINE πάμε μαζί; Να εχουμε κι εμεις τα τικερακια μας με τα lost και τα to go μας - ελα μωρε! ζηλευω! :-D :-D
    Ονειρένια μου,δεύτερη μέρα λοιπόν σήμερα της τελευταίας σου προσπάθειας ν'απαλλαγείς από όσα βαραίνουν τα όνειρα σου!
    Εγώ το πάω χαλαρά γιατί βγάζω αλλεργία στη δίαιτα και τον περιορισμό.Προς το παρόν δηλαδή και προφανώς και προς το μέλλον
    θέλω να κάνω σωστότερες επιλογές στα είδη που καταναλώνω και στην ποσότητα,χωρίς να στερούμαι γλυκαντικές απολάυσεις
    (απλά η σοκολάτα γάλακτος να γίνει πχ. μαύρη 80% με πορτοκάλι-ωραιότατη!)και μόλις ελαφρύνει το βήμα μου ν'ανέβω και στον διάδρομο,
    τον στο πίσω δωμάτιο χαντακωμένο...Απλά πραγματάκια γιατί σ'εμένα αυτά λειτουργούν τελικά σε βάθος χρόνου.
    Μόλις ξεκίνησα και το reductil(είχα υπόλοιπο 21 χαπάκια από την άλλη φορά),κάθε Παρασκευή ζυγιζόμαστε και βλέπουμε...
    Με μεγάλη μου χαρά να το πάμε μαζί και να είμαστε σε πιο στενή επαφή.Ειδικά τώρα που δε μου κρατούν πια το χέρι κάτι κατάπτυστες!
    Αναφορικά με τα τικεράκια,δεν ξέρω...Για μια μικρή περίοδο είχα κι εγώ,αλλά ήταν λίγο κουραστικό να το βάζω εδώ και να το βγάζω
    πχ.στα διάφορα(καθότι κάποτε έγραφα πολλά ποστς καθημερινά και η μάγισσα μου πετούσε με τη σκούπα της σ'όλο το φόρουμ)
    καθώς επίσης και για τον λόγο του ότι έχοντας βάλει ως αρχή το ανώτερο μου βάρος(180 κιλά)δημιουργούσα
    εσφαλμένες εντυπώσεις απώλειας σε όσους νέους δε γνωρίζουν την ιστορία μου και λάμβανα συγχαρητήρια,που δεν άξιζα...
    Αλλά αν το θέλεις,για χάρη σου το ξανακάνω.Νομίζω θυμάμαι πού μένει η μάγισσα μου,να πάω να της χτυπήσω την πόρτα και πάλι...

Senior Member
    χμμμμμ... μια λεξη σου κραταω. "Συγχαρητηρια που δεν αξιζα". Ε οχι λοιπόν! Διαφωνώ κάθετα. Οσα κιλά κι αν είσαι, όσες φορες αν πήγες κι ηρθες, δεν μπορω να δεχτω οτι ειχες να τα βαλεις με ενα θηρίο 180 κιλων και δεν ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ συγχαρητηρια και πολλά άλλα.

Λοιπον, οι πλανητες εχουν τρελαθει οντως, ε ν ν ο ε ί τ α ι οτι εσυ δεν φταις! (καπου ειδα οτι εισαι "Νεροχυτης"; ) οι καιροι είναι δυσκολοι, οι καιροι ομως αυτοι επιτασσουν αλλαγές, και εμείς θα τις κάνουμε. Ο,τι εχει προηγηθει ειναι ΓΝΩΣΗ.
    Το ραντεβου που εκανες με αναδρομο ηταν "προδιαγεγραμμενο" να επαναληφθει. Πιο πολυ ηταν για να ξανασκεφτεις ενα παλιοτερο θεμα, να "ζυμωσεις" μεσα σου τα δεδομενα, να ανασυνταχτεις και αμεσως μετα να βγεις δυναμικά με ότι εχεις αποφασίσει. Εχουμε λοιπον μια ημερα ακομα να σκεφτουμε, και απο μεθαυριο θα δεις πώς θα ξεκολλησουν όλα!

Senior Member

Λοιπον, οι πλανητες εχουν τρελαθει οντως, ε ν ν ο ε ί τ α ι οτι εσυ δεν φταις! (καπου ειδα οτι εισαι "Νεροχυτης"; ) οι καιροι είναι δυσκολοι, οι καιροι ομως αυτοι επιτασσουν αλλαγές, και εμείς θα τις κάνουμε. Ο,τι εχει προηγηθει ειναι ΓΝΩΣΗ.
    Το ραντεβου που εκανες με αναδρομο ηταν "προδιαγεγραμμενο" να επαναληφθει. Πιο πολυ ηταν για να ξανασκεφτεις ενα παλιοτερο θεμα, να "ζυμωσεις" μεσα σου τα δεδομενα, να ανασυνταχτεις και αμεσως μετα να βγεις δυναμικά με ότι εχεις αποφασίσει. Εχουμε λοιπον μια ημερα ακομα να σκεφτουμε, και απο μεθαυριο θα δεις πώς θα ξεκολλησουν όλα!
    Ax!Ονειρένια μου!Μόνο εσύ με καταλαβαίνεις που δε φταίω ποτέ σε τίποτα και είμαι αθώα!Ακούτε οι υπόλοιποι;
    Όσο για τις πολύτιμες προβλέψεις σου,έχω την τιμή να ομιλώ με την Τασία Λούτα ή με κάποιον που με παρακολουθεί;
    Έτσι είναι ακριβώς όπως τ'αναφέρεις!Στα πλαίσια αυτά θα κάνω δύο μερούλες ακόμα υπομονή με απόπειρα εγκράτειας
    (κομματάκι δύσκολο βέβαια,καθότι χείμαρος και καθόλου διπλωμάτης)και θα περιμένω την Πέμπτη με αγωνία!
    Την Παρασκευή-υπόψιν-έχουμε ζύγισμα!Είσαι μέσα να υποθέσω,έτσι;Καλή δύναμη σ'ό,τι κάνεις!Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    Η Τασία Λούτα εχει πεθανει μαντάμ! Ειπαμε να αδυνατισω, μαλιστα, αλλά αμα ειναι να μεινω ΜΟΝΟ τα κοκκαλα μου..... ελα μωρε, λυπησου τη μάνα μου που ειναι στην κλημακτηριο κι αλλο εξυπνο σαν κι εμενα δεν μπορει να κανει, χα χα χα!

Στο ζυγισμα της Παρασκευης βεβαιως και ειμαι μεσα, με ότι ψάρια πιάσουμε... είτε ετσι ειτε αλλιως, μα σημερα, μα αυριο, μα μεθαυριο, την κακαβιά θα την φτιαξουμε (να φανε και οι φρεσκοχειρουργημενοι, ε; )

Senior Member

Η Τασία Λούτα εχει πεθανει μαντάμ! Ειπαμε να αδυνατισω, μαλιστα, αλλά αμα ειναι να μεινω ΜΟΝΟ τα κοκκαλα μου..... ελα μωρε, λυπησου τη μάνα μου που ειναι στην κλημακτηριο κι αλλο εξυπνο σαν κι εμενα δεν μπορει να κανει, χα χα χα!
    Έφυγε η Τασία Λούτα και δεν μ'ενημέρωσαν;Συγνώμη,ονειρ� �νια μου,δεν είχα ιδέα...Σε θέλω αδυνατισμένη,αλλά όχι τόσο...
    Τη θέλω με τα πιασίματα τη γυναίκα...κανόνισε την πορεία σου!Μη βρεις τη σιλουέτα σου και χάσεις εμένα...

Senior Member
    τι έγιναν οι υπόλοιπες? τώρα που άρχισα να μπαίνω εγώ, έφυγαν οι άλλες? μήπως θέλουν να μου που κάτι? να το πάρω προσωπικά? Αντε γιατί δεν είμαι σε καθόλου καλή μέρα, όλα στραβά, τρώω σαν μεγάλο γουρούνι πια, και όχι σαν γουρουνάκι....

Λοιπόν ζήλεψα από τη πρόεδρο που δεν το βάζει κάτω και ξεκίνησε πάλι προσπάθεια, θα πάω το απόγευμα να αγοράσω τα χαπάκια μου, γιατί χωρίς αυτά δεν είμαι ικανή δυστυχώς να κάνω τίποτα, και από αύριο δίνω ΥΠΟΣΧΕΣΗ ότι θα συμμορφωθώ.... άντε γιατί το 90 είναι κοντά και μετά το 100, κλπ, κλπ.

Εις το επανιδείν???

Senior Member
    Αγαπημένες μου, μια γρηγορη καλησπέρα για να μην ανησυχειτε . Αυτες τις ημερες τρεχω για προβληματα υγειας του πατερα μου. Το ενα φτιαχνοθυμε το άλλο χαλάει....Τεσπα...ισως αργησω καποιες μερες να σας καλημερισω..Δε ξερω.Εγω ειμαι καπου χαμενη...δε τρωγω ιδιαιτερα αλλα δε κανω και διαιτα....καπου εχω χαθει απο τον δρομο μου....αλλα νομιζω θα με ξαναβρω . Θα βαλω παλι τη λογικη να κυριαρχησει γιατί δε θέλω παλι να με χασω...Φιλενάδες σας αφηνω για να παω στο νοσοκομειο. Θα ξαναμπω το βραδυ να σας διαβασω αναλυτικα.

Senior Member
    Ax!Πριγκιπένια μου!Περαστικούλια στον μπαμπακούλη σου!Ελπίζω να είναι κάτι σύντομα κι ανώδυνα περαστικό!
    Είναι πολύ φυσιολογικό να νιώθεις χαμένη...εκεί που κάπως είχαν μπει τα πράγματα σε μία σειρά συνειδητοποιείς
    και πάλι το ανίσχυρο σου να διατηρήσεις γύρω σου ασφάλεια,σταθερότητα κι ηρεμία.Μετά το πρώτο σοκ και τον θυμό,
    ανασυγκροτούμαστε και εστιάζουμε σε όσα περνούν από το χέρι μας κι οφείλουμε να κάνουμε,έστω σαν ρομποτάκια.
    Για τις στιγμές που κάπου θέλεις να ξεσπάσεις τον αναστεναγμό σου,εμείς είμαστε πάντα εδώ!Δεν είσαι μόνη σου!
    Και η προτεραιότητα σου δεν είναι ούτε η καλημέρα ούτε το χαρτί μιας δίαιτας.Να κοιτάξεις να είσαι δυνατή,θετική και ήρεμη.
    Κι εγώ βιώνω από χθες στην οικογένεια μου μια αιφνίδια πολύ σοβαρή ασθένεια.Δεν είναι γονιός μου να τρελαθώ...
    Πίστη,προσευχή,θετικές σκέψεις,ιατρική κάλυψη,ψυχολογική στήριξη στον άνθρωπο μας που ταλαιπωρείται
    με την ελπίδα να είναι μόνο ένας εφιάλτης,από τον οποίο κάποτε θα ξυπνήσουμε και θα επιστρέψουμε στην ευλογημένη μας ρουτίνα.
    Έχεις και το τηλέφωνο μου πλέον...όποτε έχεις χρόνο και διάθεση...μη διστάσεις σε παρακαλώ ν'ακούσεις τι σέξυ φωνή έχω!

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

τι έγιναν οι υπόλοιπες? τώρα που άρχισα να μπαίνω εγώ, έφυγαν οι άλλες? μήπως θέλουν να μου που κάτι? να το πάρω προσωπικά?
    Τα πόδια σου πότε τα έπλυνες τελευταία φορά; Επίσης νομίζω πως ήρθε η ώρα να σου μιλήσει κάποιος και για το rexona...

Originally posted by alalumaki

Αντε γιατί δεν είμαι σε καθόλου καλή μέρα, όλα στραβά, τρώω σαν μεγάλο γουρούνι πια, και όχι σαν γουρουνάκι....

Λοιπόν ζήλεψα από τη πρόεδρο που δεν το βάζει κάτω και ξεκίνησε πάλι προσπάθεια, θα πάω το απόγευμα να αγοράσω τα χαπάκια μου, γιατί χωρίς αυτά δεν είμαι ικανή δυστυχώς να κάνω τίποτα, και από αύριο δίνω ΥΠΟΣΧΕΣΗ ότι θα συμμορφωθώ.... άντε γιατί το 90 είναι κοντά και μετά το 100, κλπ, κλπ.
    Nομίζω πως η σχέση μας έχει φτάσει στο σημείο να μη χρειάζεται να ξοδέψω κι άλλο διαδικτυακό σάλιο...Ελπίζω τουλάχιστον!

Senior Member
    Επειδή όμως τελευταία,μετά την εγκατάλειψη σου,δεν τα πάμε και πολύ καλά και δεν είμαι απόλυτα σίγουρη πως συνεχίζεις να με πιάνεις,
    ανατρέχω στο cosmopolitan σελίδα 56 και σου υπενθυμίζω(έστω αναφορικά με τις δύο τελευταίες υπογραμμίσεις) δια χειρός Βαράγκη:

Originally posted by alalumaki on 10/7/09 at 16:21

"Δηλώνουμε δύο μέρες καλό κορίτσι...Χμ...Φοβάμαι πως αν το βιώνουμε πραγματικά έτσι,δε θα κρατήσει..."

Ε, ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ....ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΙΣΗ ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΟΥΡΝΟ, ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ... ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ???

"Προτείνω να μη σχετίζουμε τη διατροφή μας με τη διαγωγή μας,λες και παίρνουμε διαρκώς έλεγχο.
    Είμαστε αυτό που είμαστε αναφορικά με την προσωπικότητα μας και προσπαθούμε να διατραφούμε
    κάνοντας καλύτερες επιλογές"

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!

"Δε μπορώ άλλο να ακούω : τώρα είμαι καλό κορίτσι - τώρα είμαι κακό κορίτσι -καλό - κακό- κοκ
    Απενοχοποίηση τώρα!ʼντε,αρκετά με την καταπίεση!"Τάδε έφη ο συμβουλάτορας της ημέρας.Μάκια!"

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.....

Senior Member
    Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια! Μετα απο το πολυ τρεξιμο ττων τελευταιων βδομαδων, μπορω να πω, οτι αρχισα να ηρεμω καπως... ειμαι στην δευτερη βδομαδα καλης διατροφης και χαιρομαι που επιτελους κατι παει να γινει!
    Ξενακι μου γλυκο, σου εχω πει ποσο πολυ χαιρομαι για σενα???? Να ξερεις ομως οτι κατι περιμενω, εκτος κι αν ξεχασες...
    Ναταλακι τα αρχισες τα ρεντουκτιλ ακουω ε? καλη απωλεια κοριτσι μου και σου ευχομαι ολα να σου πανε καλα!!!
    Πριγκιπισσα ευχομαι περαστικα στο μπαμπα σου και δεν πειραζει που θα βγεις για λιγο απο το προγραμμα σου, θα επιστρεψεις συντομα.
    Μπαρμμπ εσυ πως τα πας? σταματησες να γραφεις την διατροφη σου? Ελπιζω να τα πηγαινεις καλα!
    Αλαλουμακι καλως ηρθες και εσυ, αντε σιγα σιγα να παιρνουμε μπρος ολες... το αρχισες κι εσυ το χαπι?
    Θελω να το αρχισω κι εγω αλλα εχω ακομα τους ενδοιασμους μου... θα προσπαθησω στεγνη... και οτι γινει!
    Κοριτσια μου γλυκα ευχομαι επιτυχημενες προσπαθειες σε ολες μας και να χασουμε πολλα πολλα κιλα!!!

Senior Member
    Καλημέρα φιλενάδες μου... Δε προλαβαίνω να σας γραψω τώρα...ισως το βραδυ. Να είστε όλες καλά

Senior Member
    Καλημέρα,ομορφιές μου!

Μαρικάκι μου,εκπαιδεύτηκες,εντάξει;� �αντάζομαι παιδεύτηκες κιόλας,αλλά αφού πέρασε το δύσκολο διάστημα,πάλι καλά να λέμε!
    Βλέπω μπήκαμε και σε μιά σειρά με τη διατροφούλα μας...Έτσι!Έτσι!Αν κολλήσεις και χρειαστείς καμιά μαγική ώθηση,να μου πεις,ε;

Πριγκιπένια μου,ελπίζω να ξυπνήσατε σήμερα καλύτερα από χθες και μόνο ευχάριστα να είναι τα νέα του μπαμπακούλη σου!

Basia,μπαίνεις,βγαίνεις,ένα γειά δε μας λες...Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή για να μας δώσεις σημασία;
    Να φέρουμε κανέναν σοκολατογκόμενο;Έγινε καλά η μικρή μας;Ηρεμήσαμε λιγάκι κι εμείς;

Χανελέλι μου,πολύ στο χορό το ρίξαμε και ξεχάσαμε τις φιλενάδες μας φοβάμαι...Φαντάζομαι πόσο ακόμα θα κατέβηκε η ζυγαριά σου!

Ξενιαλούμπι μου,σα λα λα λα λα!Βρήκε δουλειά ο καλός μας και μοιράζουμε φιλάκια!ʼντε,βρε..οι καλύτερες μέρες ξεπρόβαλαν!Πάμε για άλλα!

Μπαρμπουνομπάρμπουνο,πότε θα σε ξαναδούμε από τα μέρη μας;Νομίζω αρχίζουν τα στερητικά μου για το γέλιο σου!

Ονειρένια μου,τρίτη μέρα ξημερώνει σήμερα για τη διατροφή σου,άλλη μία για την υπομονή μου και η ζωή συνεχίζεται!
    Αλήθεια ποιό το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθείς;Πώς την έχεις δει για να αδυνατίσεις;Για πες!Για πες!

Μαίρη Λουλού-γυναίκα μυστήριο,για σένα ελάχιστα γνωρίζουμε...Τι να σου ευχηθώ,πώς να σε πειράξω χωρίς υλικό πληροφοριών;

Μια ζεστή καλημέρα και στην ΛινταλοΡωμαοαδερφή μου,με την ελπίδα να μη μας βγάλει κανένα νέο φρούτο και σήμερα.
    Πόσα ν'αντέξω η γυναίκα;

Και τώρα παίρνουμε βαθειά ανάσα,την κρατάμε και κλείνουμε μύτη να πω ένα γρήγορο "γειά" και στην Αλαλουμένια!Γειάααα!Ουφ!Εκ� �νοή...

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια σε όλες (αν και δεν ανήκω πια στην ρεντουκτιλομάδα)...
    Ναντινο-ιουλιετο-αδελφή μου σ'αγαπώ!!!!!!!!!, σήμερα έχω μεγάλα κέφια, γράψε κάτι να με εξιτάρεις....και θα βγάλω και άλλα στην φόρα...

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Ονειρένια μου,τρίτη μέρα ξημερώνει σήμερα για τη διατροφή σου,άλλη μία για την υπομονή μου και η ζωή συνεχίζεται!
    Αλήθεια ποιό το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθείς;Πώς την έχεις δει για να αδυνατίσεις;Για πες!Για πες!

Χάπια δεν μπορώ να πάρω. Τα τηλεμαρκετινγκ ματζουνια και τα συμπληρωματα που βρισκει κανεις στο φαρμακειο δεν τα εχω σε εκτιμηση. Κάτι ειχα κανει παλια με τα Slim Max - Ο.Κ. αμα πας για την σταγόνα στον ωκεανό καλα ειναι.

Διαιτες εχω κανει χίλιες - μυριες, πονηρεψε ο βλάχος (το σωμα εννοειται) και δεν ξεκουνιεται για ψυλλου πήδημα. Οπότε.... μια δίαιτα του χιλιάρικου (άντε και κάτι παραπανω σε μεγάλα κέφια, χα χα χα) με προσεγμενα τα λιπαρα και τα ψωμοειδή, χωρις ζαχαρη εννοειται (αν καποτε η Canderel θελησει πειραματανθρωπο, εχω μια 12ετία ηδη στην πλατη μου...) και ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ (κλαψ! εδω παντα ζοριζομουν. Αμα τρως τόσο "υγιεινα" μαλιστα, αρχιζει και χειμωνιαζει κιολας....) Θα επιχειρησω να κανω και μια ημερα τη βδομαδα "αποτοξινωση", μαλλον με γαλα και γιαουρτια ολη μερα - αυτο ομως δεν εγγυωμαι οτι θα το ακολουθησω. Η "επομενη μερα" θα δειξει...

Δεν περιμενω θαύματα. Να "εμπεδωθω" σε καθεστως δίαιτας, αυτος ειναι ο πρωτος στοχος μου - να συνηθισω και να μην το χαλαω καθολου. Μετά την πρωτη 5άρα λεω να αρχισω ενα βάρβαρο λιποδιαλυτικο και συσφικτικο μασαζ σε μια θεραπευτρια ορμωμενη απο το ανατολικο μπλοκ, που χρόνια επισκεπτεται μια φιλη μου (αν το αντεχω, και απο αποψη "πονου" και απο αποψη χρονου και ωραριων) και εντωμεταξυ ειμαι στο περίμενε να συντονιστουν γιατροι-ταμεια-γραμματεις-φαρισαιοι μπας και βαλω δακτυλιο σε μερικες εβδομαδες. Μετά.... έχω και τα κολληματα μου η γυναικα, τι να κάνω; ;-)