ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1401
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1401 of 2553 FirstFirst ... 4019011301135113911399140014011402140314111451150119012401 ... LastLast
Results 21,001 to 21,015 of 38289
    Senior Member
    Eli απ'ότι φαίνεται θα τη βγάλω με αυτά τα κεράκια της φωτογραφίας γιατί μόλις μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ και είναι 468 ευρώ!!! Χωρίς να υπάρχει χαράτσι μέσα γιατί και οι 2 δόσεις έχουν ήδη πληρωθεί. Χρεώνουν για Υπηρεσίες κοινής ωφέλειας 106 ευρώ και με διάφορες άλλες παπαριές φτάνει τα 202 ευρώ που δεν καταλαβαίνω καν τι είναι. Προβλέπω τη Δευτέρα που θα πάμε με την αδερφή μου στη ΔΕΗ να ξυπνάει η Τρούμπα μέσα μου και να γίνεται της τάνας!

Senior Member
    468 ευρω για ενα ατομο η ΔΕΗ?φαντασου ποσο θα μας ερθει εμας.

Senior Member
    Κόριτσια εμενα μου ήρθε 134,00 και εχω αρχίσει και απορω.....

Senior Member
    Εμένα μου έρχεται συνήθως 110-130 ευρώ και επειδή φέτος το χειμώνα κρύωνα περισσότερο και χειρουργήθηκα κιόλας και έκανα όλη την ώρα καυτά μπάνια, είχα περισσότερη κατανάλωση και περίμενα να έρθει γύρω στα 200 ευρώ. Οι δύο προηγούμενοι λογαριασμοί με το χαράτσι μέσα ήταν από 250 ευρώ, ήμαρτον πια!! Και τώρα χρεώνουν 202 ευρώ για μακακίες. Αν δεν αφαιρέσουν τις επιπλέον παπαριές και δε μου κάνουν και διακανονισμό θα με δείτε στο Star! Η αδερφή μου προκειμένου να πληρώνει το δικό μου ρεύμα έχει αφήσει το δικό της χαράτσι απλήρωτο και κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή με διακοπή. Κι εκεί που χαρήκαμε ότι πλήρωσε τουλάχιστον το δικό μου χαράτσι τώρα έρχεται αυτό!! Δεν την έχω βρει να της το πω ακόμα για να πάρει κι αυτή μεγάλη χαρά.

Senior Member
    Τζινάκο μου αφιερωμένο:
    http://www.youtube.com/watch?v=qYtefZ21KK4

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=fZP--HIiYsg

Κάποιος μου τι θυμισε και πέθανα από τα γέλια!

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσια μου!Ειμαι στη δουλεια αλλα για καποιο αλλο λογο μου εφεραν το λαπτοπ κ εγω αντι να μαζευω να σκουπισω κ να σφουγγαρισω μπηκα κατευθεειαν να δω τι κανετε.Καλα βλεπω τα νεα εκτος το ρευμα του Τζινακιου.Τη δευτερα που σιδερωνα κ εβλεπα τηλεοραση ειχε αναλογο ρεπορταζ για τους αυξημενους λογαριασμους λογω του οτι καποιοι εβαζαν κλιματιστικο για να γλυτωνουν πετρελαιο.Ευχομαι να βγαλεις ακρη κοριτσαρα μου αλλα απο καποιο οριο κ πανω χρεωνουν πιο ακριβα τις μοναδες για να μην κανουμε υπερκαταναλωση,οποτε μαλλον αυτο συμβαινει + τα κρυφα χαρατσια που προσθεσαν.Σας φιλω,θα τα πουμε αργοτερα!
    Να σας χαρισω κ το τραγουδι που ακουω.

ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛ ΧΑΛΙΛΙ

Senior Member
    Και η τελευταια ενημερωση απο καλλιοπη.Ειναι μια χαρα ,εχει σηκωθει μετα απο το χειρουργειο,νιωθει αδυναμια φυσικο για την κατασταση κ τελικα την εχουν στον 4ο οροφο οχι στον 5ο.Αν ολα καλα την Δευτερα θα φυγει να παει σπιτακι της. Αυτα.

Senior Member
    Καλησπέρα αγαπημένες μου!
    Τι μου κάνετε καλές; Γλαύκη μου καλά έκανες και μπήκες αλλά βλέπεις έχουμε πέσει σε τέλμα και δεν γράφουμε και πολλά πολλά. Εγώ πήγα με μία φίλη για ένα καφέ και μάλιστα με το ποδηλατάκι μου και πέρασα όμορφα. Λέω να πάω για ζούμπα με την αφή που τελικά θα μπορέσει να έρθει παρεούλα οπότε και να ήθελα να μην πάω εχω πλέον ισχυρό κίνητρο!
    Ευτυχώς σήμερα νιώθω πολύ καλά και έχω ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις μου και τις εγκεφαλικές μου λειτουργίες .
    Ελπίζω αργότερα το βράδυ που θα μπω να σας βρω μέσα να τα πούμε λίγο. Μαρία ευχαριστούμε και πάλι για τα νέα της Καλλιόπης, χαίρομαι που είναι καλά το κορίτσι μας και ανυπομονώ με το καλό να πάει σπιτάκι της και να μας τα πει τα νέα της και της εντυπώσεις της αναλυτικά! Καλή ανάρρωση Καλλιόπη μου και με γεια το νέο μίνι στομαχάκι!
    Σας φιλώ προς το παρόν!

Senior Member
    Τι έγινε;Ακόμα να βγει το Καλλιοπάκι;Γρήγορα να πετάξουν τα ταχυδρομικά περιστέρια!

Αναφορικά με τα υπόλοιπα ιατρικά ανακοινωθέντα,οι χειρουργοκολλητές εξετάσθησαν,εχουφτώθησαν,ε ζωγραφίσθησαν
    και αυτήν τη στιγμή μας κερατώνουν καφεδιαζόμενες.Όλα μια χαρά κατά το πρόγραμμα εκτός της Μακ που ως Μαγδαληνή,
    που ένας Θεός μόνο ξέρει τι αμαρτίες έχει κάνει,την πάνε για Μ.Τρίτη αντί Δευτέρας στη βυζανορθωτική.Θα σας τα πούνε
    καλύτερα κι οι ίδιες άλλωστε...Εδώ ετοιμάζεται να βρέξει...Φυσάει κι έχει υπέροχη μουντίλα!Θανάση δε θα πάω το βράδυ.
    Τον έχω δει κάμποσες φορές κι αυτόν και δεν τρελαίνομαι απόψε.Ίσως βγούμε μετά το μάθημα με όσα παιδιά δεν πάνε...
    Αλλιώς βουρ στο σπίτι για την Ελάμαξα που στις 12 γίνεται και πάλι κολοκύθα...Ως δίκαιος Σολομώντας δε θα ήταν σωστό
    να προκαλέσω τη Φτουτάτη,δίνοντας περισσότερες μέρες στην Έλι.Από την άλλη η Μακ δε θέλει να ξεκινήσει η εβδομάδα της
    μέσα στο Σ/Κ...τη βρήκα τη λύση και μάλιστα χαλαρά!Λίγη υπομονή ακόμα και θα δείτε τι...Αυτό το μήνυμα το ξεκίνησα
    το μεσημέρι,μεσολάβησε κάτι,που μόλις τελείωσε και λέω να το ποστάρω.Μάθημα δεν πήγα όπως καταλαβαίνετε,οπότε
    εδώ θα είμαστε κι απόψε...Το στέλνω να διαβάσω όσα μεσολάβησαν κι έχασα...Φιλιά προς το παρόν!

Senior Member
    Originally posted by monadiki1

Και η τελευταια ενημερωση απο καλλιοπη.Ειναι μια χαρα ,εχει σηκωθει μετα απο το χειρουργειο,νιωθει αδυναμια φυσικο για την κατασταση κ τελικα την εχουν στον 4ο οροφο οχι στον 5ο.Αν ολα καλα την Δευτερα θα φυγει να παει σπιτακι της. Αυτα.

Senior Member
    εδω ειμαι και εγω.

Senior Member
    H Φτουτατη παει σινεμα κ προσεξτε τι θα κανετε οσο θα σινεμαδιαζομαι!Πραξικοπημ� �τα κ βλακειες απο οτι ειδατε δεν εχουν περαση στην εποχη μας.Αντε γιατι πολυ μου αρεσε η βδομαδα μου που με ειχατε στα ωπα ωπα!Παρτε τουρτιτσα να γλυκαθειτε μεχρι να δουμε τι επιφυλασσει ο Χιτλερ παλι!Θελω να το παιξω κ βασιλισσα τρομαρα μου!Που να φτουρησω,που να κουνηθω μπροστα της!

Senior Member
    Ευχαριστούμε Μαρία για την ενημέρωση. Χαίρομαι που σηκώθηκε κιόλας η Καλλιόπη και εύχομαι να έχει μία γρήγορη ανάρρωση. Με τόσα που της έτυχαν δεν περάζει που την έχουν στον 4ο, προκειμένου που χειρουργήθηκε τελικά ας την είχαν και στο υπόγειο!!
    Εγώ κοιμάμαι από το μεσημέρι και πριν λίγο ξύπνησα. Από τον ντουβουρτζά που μου ήρθε το πρωί με το λογαριασμό, μου ανέβηκε στα ύψη το ζάχαρο και δεν το κατάλαβα αμέσως γιατί νόμιζα στην αρχή ότι δε νοιώθω καλά επειδή χθες αδιαθέτησα. Όταν μετρήθηκα μου ήρθε κι άλλος ντουβουρτζάς, έκανα ινσουλίνη και ξεράθηκα στον ύπνο. Δεν έχω φάει όλη μέρα τίποτα, τώρα πίνω καφέ και ίσως φάω γιαούρτι αργότερα. Το καλό σε όλη την υπόθεση είναι ότι εγώ δε ζω στο άγνωστο, όταν έρθει η ώρα μου ξέρω ακριβώς από ποιά κρατική επιχείρηση θα πάω!! :lol: :lol:

Senior Member
    Καλά να περάσετε στο σινεμά Μεγαλειοτάτη, σήμερα έχει κανένα καλό μενού στο σινεμά ή θα τη βγάλετε ξεροσφύρι;