ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1412
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1412 of 2553 FirstFirst ... 4129121312136214021410141114121413141414221462151219122412 ... LastLast
Results 21,166 to 21,180 of 38289
    Senior Member
    Ευχαριστώ ʼβα μου για τον πανθηράκο!

Senior Member
    Τζινάκο, ποιος ξέρει τι χουνέρι μας ετοιμάζουν... Τάχα συσκότιση και πράσινα άλογα.. Κάτι τέτοια τα έκαναν στην Κατοχή και για κει τραβάμε..

ʼσχετο, αλλά με ξετρελάνατε με τα ανθρωπάκια, τα πιγκουινάκια και όλα αυτά. Ζήλεψα και θα προσπαθήσω να βάλω ένα..

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Εγώ πειράζει να θυμηθώ λίγο τα νιάτα μου και να βάλω το τραγούδι με το οποίο ξεβιδωνούμουν στο χορό στα πάρτυ? Τζίνα, πάμε, γιό, check this out!!

http://youtu.be/otCpCn0l4Wo
    :lol: :lol: :lol: Στην ηλικία μου δεν ισχύει πια το "you can't touch this" αλλά το "touch ότι προλάβεις γιατί χανόμαστε"! :lol: :lol:

Senior Member
    Ας θυμηθούμε τα νιάτα μας: http://www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE&ob=av2e

Ωραία η ιδέα σου, Γιώτα!

Senior Member
    Καλησπέρα Τζινο animals!!!! :lol:
    Γέλασα με την ψυχή μου με τα πετυχημένα σας, να στε καλά! Γέλασα και με το βιντεάκι που έβαλες εσύ Κατερίνα :lol:

Τζινάρα μου! Κοριτσάρα μου! Αμαζόνααααααα μου! Χρόνια σου πολλά μανάρι μου γλυκό και χαμογελαστό!

Senior Member
    πωπω, ΝΚΟΤΒ! τι λες τώρα!
    Πάρτε και αυτό που μου άρεσε στο γυμνάσιο παρόλο που μετά αποδείχτηκε ότι το γκρουπάκι ήταν fake!
    http://youtu.be/sjcsgROJ83c

Senior Member
    Βλέπω Λαζόπουλο που τον έχασα την Τρίτη αλλά ψιλοκοιμάμαι κιόλας. Πολύ νύστα βρε παιδί μου!

Senior Member
    Εμ,είναι να μη νυστάζει το κορίτσι μας με το αφιέρωμα στα χρόνια του Όθωνα που του κάνετε;Είναι σα να υπαινίσεστε πως μεγάλωσε!
    Σε μια ώρα έτσι που το πάτε,καλό παράδεισο θα του ευχηθείτε του κοριτσιού!Μα είναι δυνατόν;Ούτε για λίγο να μη σας αφήσω χωρίς επιτήρηση;

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Hello και απο εμενα!!!!
    Καλα με ταξιδεψατε με τα τραγουδακια σας !!! πολυ μου αρεσαν αλλα περισσοτερο της Γιωτας ο MC Hammer !!! τι χορος και ξεβιδωμα !!!!
    Με τις πρωτεινες την ψιλοπαλευω... αν και δεν ξερω πως θα αντεξω για ακομη κανα μηνα ετσι. το φαγητο εχει περιοριστει παρα πολυ διοτι μπουκωνω με τις πρωτεινες και δεν μπορω να φαω και πολλα. Σημερα εφαγα το αυγο μονο το ασπραδι βραστο και το δεχθηκε το στομαχι μου αξιοπρεπως!!! Γιουπιιιιι!!!! Τον κροκο τον πεταξα. Πρεπει να πιω αλλη μια πρωτεινη αποψε και εχω σκασει!!!!!! Ας ειναι εχω το σημαδι απο το μαρκαδορο του γιατρου για το που θα ειναι η νεα θεση της ρογας μου και αυτο κοιταω και παιρνω κουραγιο. Παρεπιπτοντως είναι εκει που ξεκιναει το μεμε μου τωρα!!!

Τζινακο εγω φετος στα γενεθλια μου εσβησα κιτ κατ!!!! Δεν ειχα τουρτα και ειχα παρει κατι κιτ κατ και τρομαξα να στερεωσω το κερακι πανω τους. :bigsmile::bigsmile:

Σημερα πηγαμε για ψωνια με την κουμπαρα μου και κλεισαμε τα βαφτιστικα του μπεμπη που θα βαφτισω στις 27 Μαιου. Ε ναι λοιπον θα γίνω νονα!!! Σουπερ είναι όλα , μονο ο σταυρος μου εμεινε τωρα.

Senior Member
    ελα τζινακι, τελειωσε ο λαζοπουλος, αντε να ξεκινησουμε καμια κουβεντα.σου χω και ενα ευχαριστο, δηλ. πιο πολυ ευχαριστο για μενα: προχθες και σημερα πηγα τουαλετα!ουαουουου!που εχω φτασει η γυναικα;παω τουαλετα κ κανω παρτυ.το κουνουπιδι και τα φασολακια το καναν το θαυμα τους

Senior Member
    αγγελικη μου η κορη μου ειναι μια χαρα , λιγος βηχας εμεινε αλλα ειμαστε στην αναρρωση. :blush::blush:

Senior Member
    katie σε ειχα ξαναρωτησει για το ποιες κρεμες χρησιμοποιεις για συσφιξη, κυτταριτιδα σε αλλο τοπικ αλλα μαλλον δεν το ειδες.για πες

Senior Member
    Μπράβο Κατερίνα για το αγοράκι που θα βαφτίσεις, πάντα άξια. Rozeta ευχάριστα τα νέα σου, μακάρι να στρώσει σιγά σιγά ο οργανισμός σου και να μην παιδεύεσαι άλλο.