Results 21,271 to 21,285 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-04-2012, 14:20 #21271
Γλυκια μου Μακ με γεια το κοντο μαλλακι!Αντρικα η στυλ πανκ?Πρεπει να σου πηγαινει πολυ αφου εχεις λεπτα χαρακτηριστικα.Μπροστα ειναι πιο μακρυα?Βαλε φωτογραφια!Εχω μια φιλη κομμωτρια που εχει πολυ λιγα μαλλια ,τα κοβει παντα πολυ κοντα πισω λιγο πιο μακρια επανω κ τα κανει να πετανε παντα με ζελε.Τωρα εχει αφησει μια τουφα ακομη πιο μακρια για φρατζα.Ειναι πολυ ωραια κ ειναι παντα χτενισμενη.
- 01-04-2012, 14:21 #21272
Πάω τώρα μία μαμαδοβόλτα, να δω και τα σκυλάκια της αδερφής μου, που μου είπε ότι θα τα κάνει μπάνιο σήμερα προς τιμήν μου, για να είναι καθαρά όταν θα μου ευχηθούνε από κοντά. :lol: Θα τα πούμε αργότερα. Φιλάκια.
01-04-2012, 14:31 #21273
καλημερα!!! πολυχρονη Τζινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γερη, δυνατη καινα περασεις υπεροχα σημερα.
φιλια
01-04-2012, 14:51 #21274
Tzina μου Χρόνια Πολλά !!! Σου αφιερώνω το παρακάτω έτσι για να μην ξεχνιόμαστε ότι είμαστε και λιγο στρουμφοχωριο!!! Να λάμπεις πάντα αστέρι μου και να χαμογελάς
Για σενα
http://www.youtube.com/watch?v=Bgx4w...eature=related
01-04-2012, 15:57 #21275
και να ο χείμαρρος των μαλλιών μου από πίσω :lol: :lol:
01-04-2012, 16:07 #21276
Τζινογενέθλιες καλησπέρες!
Μόλις γύρισα από τους δύο καφέδες και το τραπέζι να κάνω καμιά δουλίτσα πριν βγω για τον επόμενο...
Ο καιρός είναι σήμερα τόσο γλυκός!Πήγαμε στη θάλασσα,το αεράκι χάιδευε τις αισθήσεις,ο ήλιος ζεστοφιλούσε
το δέρμα,απέραντη η αμμουδιά,θλιμένη κάπως η θάλασσα,παιδάκια να παίζουν με τα κουβαδάκια κι οι γονείς παραδίπλα καφεδούρα.
Παίρνω βαθειές ανάσες ανακούφισης από τ'αγαπημένα πρόσωπα που είδα σήμερα...ʼλλες τρεις μέρες κι έρχονται και τα μωρά μας!
Απίστευτο μου φαίνεται!Πόσο ευλογημένοι είμαστε που μοιραζόμαστε ουσιαστικές σχέσεις αγάπης!Πόσο πλούσιοι!Πόσα λίγα χρειαζόμαστε
για να νιώσουμε γεμάτοι!Μια αγκαλιά,ένα τρυφερό υποστηρικτικό βλέμμα τύπου μην ανησυχείς-εγώ είμαι για σένα εδώ,ένα φωτισμένο
χαμόγελο στο πρώτο αντάμωμα μετά από καιρό...κι οιο γκρίζες αποχρώσεις της διάθεσης γίνονται ρόδινες σιγά σιγά...Μπορεί
το κόκκινο των βαθύτερων επιθυμιών να μην το αγγίξουμε,αλλά και το γλυκό παστέλ έχει κι αυτό το χάδι του...Τζινάκι μου,
υπέροχη η μέρα σου σήμερα!Ελπίζω να την απολαμβάνεις περισσότερο από όλους μας μαζί!ʼλλωστε το δικαιούσαι!Μακάρι να ήμασταν κάπου
όλες μαζί!Να πίναμε στην υγειά σου,να σκάγαμε στα γέλια προς τιμήν σου,να παίρναμε και μια ολόκληρη πάστα να μοιραστούμε για τούρτα!
Να έκλεινες τα μάτια,να σκεφτόσουν την πιο σημαντική σου ευχή κι εμείς να ενώναμε συμπαντικές δυνάμεις να της ενισχύσουμε
τις πιθανότητες σύντομης πραγμάτωσης!Ε και μετά θ'άρχιζε ο χαμός του κάθομαι,ναι,κάθομαι,ωωωωωω, κάθησααααααααααααα!!!!!!!
Και πάλι όμως έχουμε την τύχη να έχουμε εδώ τον οίκο μας,24/7 και να βρισκόμαστε έστω νοερά οποιαδήποτε στιγμή νιώθουμε την ανάγκη!
Ποιός στη χάρη μας!Κι αφού ένιωσα πλούσια,πάω να νιώσω και καθαρίστρια να κάνω καμιά δουλειά...Τα λέμε το βράδυ λογικά πάλι,
όπου θα έχουμε και πιο επίσημες γενέθλιες καταστάσεις και συμμετοχή,φαντάζομαι...Παρέ νθεση:Μοναδική μείωσα το μέγεθος
της εικόνας σου για να μην πάθουμε ναυτία πηγαίνοντας δεξιά αριστερά τη σελίδα.Ελπίζω να μη σε πειράζει...Λοιπόν,Τζινοφιλά κια κι έφυγααααα!
Και κάτι γενέθλιο γαλλικό...Στους κλασσικούς μελαγχολικούς μου ρυθμούς...Να μη χάσουμε εντελώς και το τατς μας,ε;
--->Charles Aznavour - Bon Anniversaire
01-04-2012, 16:13 #21277
Originally posted by monahoiot
και να ο χείμαρρος των μαλλιών μου από πίσω :lol: :lol:
Και όγκος και στυλ κι ανάλαφρα!Πωπωωωω!Τέλειαααα ααα!Αν δεν έβαζες φωτό
δε θα πίστευα πως δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!Με γειά σου,Μακ μου!
01-04-2012, 17:42 #21278
Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Ton76, νά'σαι καλά κι εσύ και να έχεις πάντα ότι επιθυμείς.
Γιώτα μου τα μαλλιά σου είναι πολύ όμορφα και το κόψιμο που τους έκανες τα βοήθησε να πάρουν όγκο. Εύχομαι τώρα που έχεις όμορφα μαλλάκια να βρεις σύντομα τον πρίγκηπά σου να σου τα χαϊδεύει.
Κατερίνα μου σ'ευχαριστώ για τα στρουμφάκια, αν με αφήνατε μέχρι σήμερα χαχανούλη θα με φώναζα! :lol:
Ναταλία σ'ευχαριστώ και για τη δική σου αφιέρωση. Ακούω τον Αζναβούρ τώρα που σας γράφω.
01-04-2012, 18:10 #21279
χρονια πολλα τζινα!!!! παντα υγεια κ χαρα! να εχεις
01-04-2012, 18:11 #21280
Επέστρεψα όπως καταλάβατε κι έχω ευχάριστα νέα. Η αδερφή μου μου είχε πει ότι επειδή προσπαθεί η μητέρα μου να κάνει δίαιτα δεν θα ήταν καλή ιδέα να πάρει γλυκά σήμερα. Μου είπε ψέμματα όμως για να μου κάνουν έκπληξη κι όταν πήγα σπίτι είχε πάρει η μητέρα μου από δύο πάστες στην καθεμία μας, μία λευκή με αμύγδαλα και μία τεράστια φράουλα επάνω, που σε αυτή έσβησα το κεράκι και μία στρογγυλή πάστα με σοκολάτα γάλακτος και γεμάτη ολόκληρα φουντούκια μέσα και απ'έξω! Έφαγα από μία κουταλιά και από τις δύο πάστες και τις πήρα στο ταπεράκι μου βεβαίως βεβαίως! Η αδερφή μου τις τσάκισε και τις δύο πάστες επί τόπου για να μην αφήσεις ενοχοποιητικά στοιχεία! :lol:
Όταν γύριζα σπίτι με τα πόδια μου έτυχε και κάτι ακόμα. Για να καταλάβετε όμως πρέπει να σας πω πρώτα ότι εχθές που είχα πάει να πάρω χυμό από το σούπερ μάρκετ όση ώρα περίμενα στο ταμείο πρόσεξα ότι στο απέναντι ταμείο περίμενε ένας άντρας ο οποίος με κοιτούσε συνέχεια και επίμονα. Προσπάθησα να θυμηθώ αν τον ξέρω, ή μήπως ήταν κάποιος πελάτης που γνώριζα από το μαγαζί, αλλά δεν μου θύμισε τίποτα και τελικά έφυγα ενώ αυτός περίμενε ακόμα στην ουρά του ταμείου. Τώρα λοιπόν που γύριζα σπίτι με πλησίασε κάποιος και άρχισε να μου μιλάει στον πληθυντικό. Εγώ δεν έδωσα σημασία και στην αρχή δεν αντέδρασα καθόλου, σα να μην τον άκουγα. Κάποια στιγμή μου λέει σε είδα εχθές στο σούπερ μάρκετ και δυσκολεύτηκα να σε γνωρίσω τώρα επειδή φοράς γυαλιά αλλά αναγνώρισα το παλτό σου κι έτσι κατάλαβα ότι είσαι εσύ. Γύρισα λοιπόν και τον κοίταξα και όντως ήταν αυτός που με κοίταζε επίμονα εχθές! Αρχίσαμε να μιλάμε και το έκοψε ποδαρόδρομο κι αυτός ο έρμος προκειμένου να με φλερτάρει. :lol: Είναι λίγο πιο ψηλός από μένα, για 1,80 τον κόβω, όχι πολύ ψηλός για τα γούστα μου αλλά τέλος πάντων, είναι έλληνας βασικά από την Τρίπολη, μελαχρινός με καταγάλανα όμορφα μάτια και ωραίο χαμόγελο και με κανονικό γεροδεμένο σώμα. Στις ηλικίες δεν τα πάω καλά αλλά τον κάνω από 30-35 χρονών. Βέβαια μου είπε ότι σπουδάζει ψυχολογία και ότι πρόσφατα έμεινε κι αυτός άνεργος. Οπότε με μπέρδεψε, τόσο μεγάλος και να σπουδάζει ακόμα; Η είναι πιο μικρός και δεν το κατάλαβα οέο; Έχουμε και το ίδιο όνομα αφού τον λένε Γιώργο και είναι και υδροχόος. Όλα αυτά μου τα είπε μόνος του, εγώ δεν τον ρωτούσα τίποτα και μάλιστα όταν κατά λάθος μου απευθυνόταν στον ενικό το διόρθωνε αμέσως και μου ξαναμιλούσε στον πληθυντικό. Το περίεργο είναι ότι μένει στο Μπουρνάζι, μακριά από την περιοχή που με συνάντησε δηλαδή και δεν καταλαβαίνω πως ψώνιζε χθες στο σούπερ μάρκετ που είναι μακριά από το σπίτι του και με πρωτοείδε και με ξαναπέτυχε σήμερα τυχαία στο δρόμο πάλι μακριά από το σπίτι του! Τον ρώτησα πως βρίσκεται συνέχεια στην περιοχή μου αφού μένει αλλού και μου είπε ότι κυκλοφορεί στην περιοχή μου. Τι να πω; Εγώ κλασσικά προσπάθησα να τον τρομάξω αλλά δεν τρόμαζε με τίποτα! Ήθελε να πάμε για καφέ κάποια στιγμή και εγώ του είπα ότι είμαι άνεργη, δεν κυκλοφορώ, δεν πάω πουθενά και σκέφτομαι να φύγω εκτός Αθηνών το καλοκαίρι για δουλειά. Αλλά αυτός χαμπάρι, μου είπε αφού θα σε κεράσω τον καφέ εγώ μην ανησυχείς και ότι έχεις προγραμματίσει να κάνεις θα το κάνεις τελικά είτε πάμε για καφέ είτε όχι, δεν πρόκειται να αλλάξουν τα σχέδιά σου με έναν καφέ! Τον άτιμο, δεν ήξερα τι να του απαντήσω! Εγώ επέμενα ότι έχω άλλες προτεραιότητες αυτήν την εποχή και αυτός τελικά μου έδωσε το τηλέφωνό του σε περίπτωση που θελήσω να τον καλέσω. Δεν ξέρω αν θα τον καλέσω τελικά, πάντως ήταν ωραία η εσάνς του φλέρτ! :lol:
01-04-2012, 18:15 #21281
Σ'ευχαριστώ Αλίνα μου για τις ευχές σου, κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου και τον γιόκα σου.
01-04-2012, 18:23 #21282
τζινα πολυ ρομαντικο ολο αυτο κ πολυ καλη μου φανηκε κ η σταση σου
01-04-2012, 18:25 #21283
wow, Τζίνα , χρυσό μου, τα γενέθλια σου αποκτούν και πικάντικο ενδιαφέρον! Νά'τα και τα επιτόπια νταραβέρια! Η παρουσία σου κάνει αίσθηση, τον βλέπω τον κύριο να τη στηνει έξω από το σούπερμάρκετ σου! Πάντως να μην πιεστείς , μόνο αν το νιώθεις να πάρεις τηλέφωνο, γιατί ζούμε και σε επικίνδυνους καιρούς και κυκλοφορούν πολλοί βλαμμένοι εκεί έξω!
01-04-2012, 18:34 #21284
χιχιιχ να σας πω τι εγινε μολις πριν λιγο,πηγα να ψωνισω απο το μπακαλικο εδω διπλα απο το σπιτι κ μολις μπηκα μεσα δε με χαιρετησε ο μπακαλης ενω παντα μου πιανει τη κουβεντα παραξενευτηκα λιγο αλλα σκεφτηκα οκ θα εχει τα νευρα του. κ οταν πηγα να πληρωσω κ του μιλησα εμεινε με το στομα ανοιχτο! κ μου λεει δε σε γνωρισα κατερινα κ δε σου μιλησα συγνωμη χιχιχ το ειπε 5,6 φορες κ μου λεει αλλαξες τοσο πολυυυ. χιχιχ η αληθεια ειναι οτι χαρηκα με την εκπληξη του
αν κ παραξενευομαι παρα πολυ.πραγματικα δε πιστευω οτι εχω αλλαξει κ τοσο πολυ ωστε να μη με γνωριζουν.
01-04-2012, 18:45 #21285
Γιώτα μου έχεις απόλυτο δίκιο για τους βλαμμένους που κυκλοφορούν και δε πρόκειται να πιεστώ γι'αυτό δεν του έδωσα και το τηλέφωνό μου.
Αλινάκι έχεις χάσει πολλά κιλά και εννοείται ότι έχεις αλλάξει πολύ απλά επειδή εσύ βλέπεις τον εαυτό σου καθημερινά δεν μπορείς να το καταλάβεις. Τον φαντάζομαι τον έρμο το σοκ που θα έπαθε επειδή άθελά του ήταν αγενής και δε σου μίλησε αφού δε σε γνώρισε φυσικά!
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία