ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1421
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1421 of 2553 FirstFirst ... 4219211321137114111419142014211422142314311471152119212421 ... LastLast
Results 21,301 to 21,315 of 38289
    Senior Member
    Γιώτα, βλέπω είσαι πανέτοιμη να αναλάβεις εβδομάδα, μέχρι και κομμωτήριο πήγες!
    Τέλειο το μαλλί!

Τζίνα, ανεβαστικόν το καμάκιον, δε λέω, αλλά είμαι επιφυλακτική πλέον σε τέτοιες γνωριμίες. Εδώ άνθρωποι που γνωρίζεις χρόνια και σε εκπλήσσουν δυσάρεστα, όχι άγνωστοι.. Μιλάω για τις μέρες μας, γιατί παλιότερα μπορούσες να περάσεις καλά με το καμάκι..

Σήμερα έφαγα σπόρια με την ψυχή μου! Πήγα βόλτα, βάδισα και μετά έφαγα σπόρια στο παγκάκι. Έπειτα πήγα για καφεδάκι. Μου άρεσε το σκηνικό, γιατί βλέπω και αισθάνομαι την άνοιξη. Βαρέθηκα την κλεισούρα, θέλω καφετέριες και βόλτες..

Senior Member
    Α καλά έχασα πολλά επεισόδια!!! όλη τη μέρα έλειπα απο το σπίτι μου, ερχόμουνα για λίγο κ μετά πάλι έξω για δουλειές, ευτυχώς τις τακτοποίησα όλες!

Τα μαλλάκια σου κάντα με φισούνα ώστε να πάρουνε όγκο, κ εγώ στη ρίζα με φισούνα τα κάνω καθώς είναι μακριά κ απο το βάρος πέφτουνε!
    Αμάν ακόμα κ στα μαλλιά βάρος έχω :grind:

Senior Member
    Γαζέλα εδώ, με ζήτηξε κανείς; :lol: Παρέλαβα την τάρτα στο πι και φι και ξεφορτώθηκα ευγενικά βεβαίως βεβαίως το λαλάγγι για να μπω γρήγορα στον οίκο μας χιχιχιχι. Σας ευχαριστώ όλες για τις ωραίες σας ευχές και αφιερώσεις, μία από αυτές να πιάσει θα είμαι ευχαριστημένη!

Senior Member
    Τι να σου κάνουν εσένα, μανάρι μου, τα γλυκανάλατα κεράκια, αρκουδάκια, γλυκάκια, που σου προσφέρουμε...
    Βλέπω ότι μόλις έλαβες Το Καλύτερο Δώρο!! Yes!

Senior Member
    Καλώς την Αngel, Rozeta, Break, Ava!
    Βρε βρε όλες μαζί σκάσατε μύτη; :lol:
    Σοκολατίσα μας μας έλειψες! Angel μου όμορφη και γεμάτη η μέρα σας με όλα τα καλά! Rozeta μου μακάρι να πιάσουν οι ευχές μας για την Τζίνα μας γιατί είναι πολύ καλό παιδί και της αξίζουν όλα τα καλά του κόσμου!

Senior Member
    Originally posted by rozeta
    monahoiot, τι ριζικες αλλαγες ειναι αυτες;και καινουριο λουκ στα μαλλια και καινουρια μεμε;πωπω η ψυχολογια θα ανεβει στα υψη!
    ναι Ροζέτα μου, πολλές αλλαγές όντως! Δεν έχω κλείσει χρόνο και έχω κάνει ένα βαριατρικό χειρουργείο, μαι αφαίρεση χολής, έχασα 46 κιλά, έκοψα κοντό μαλλί, ελέγχω καλύτερα τον προβληματικό μου κύκλο, και σε 10 μέρες φτιάχνω και τα μεμέ! Τρομάζω λίγο!

Senior Member
    Αυτό είναι το περίεργο, Γιώτα μου! Έχουμε μάθει στα άσχημα.. Όπως ξέρουμε, τόσο τα κακά, όσο και τα καλά, έρχονται μαζεμένα. Με τα κακά δεν τρομάζουμε, τα θεωρούμε και αναμενόμενα.. Καιρός να αποδεχτούμε και τα καλά και μάλιστα μαζεμένα!

Senior Member
    Originally posted by break

Τα μαλλάκια σου κάντα με φισούνα ώστε να πάρουνε όγκο, κ εγώ στη ρίζα με φισούνα τα κάνω καθώς είναι μακριά κ απο το βάρος πέφτουνε!
    Αμάν ακόμα κ στα μαλλιά βάρος έχω :grind:
    Σταμάτα βρε γκρινιάρη! Τα μαλλιά σου είναι καταπληκτικά και πανέμορφα, μακάρι να είχα τα μισά απ'όσα έχεις!

Senior Member
    Τζινάκο μου χρόνια πολλά, πολύχρονη κ ότι........... μα ότι επιθυμείς!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Καλησπέρα ομορφιές μου !!!!!!!!!!Τζινάκι μου σου ευχομαι χρόνια πολλά ,χρόνια καλά,χρόνια ευτυχισμένα!!!!!!!!!!Να έχεις μια ζωή γεμάτη αγάπη, χαρά ,ευτυχία ,δουλειά,χρήματα,ανθρώπους που αγαπάς κ σε αγαπούν και ο,τι άλλο επιθυμείς κ δε μπορώ να το σκεφτώ!!!!!Όλα να σου έρθουν απλόχερα ,όπως η καλοσύνη κ η αγάπη που εσύ δίνεις!!!!!!!!!!

Senior Member
    Το λαλάγγι τάρτα σου έφερε ή ....................?

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Αυτό είναι το περίεργο, Γιώτα μου! Έχουμε μάθει στα άσχημα.. Όπως ξέρουμε, τόσο τα κακά, όσο και τα καλά, έρχονται μαζεμένα. Με τα κακά δεν τρομάζουμε, τα θεωρούμε και αναμενόμενα.. Καιρός να αποδεχτούμε και τα καλά και μάλιστα μαζεμένα!
    Δεν ξέρεις πόση προσπάθεια καταβάλλω Αβάκι να πείσω τον εαυτό μου να μη νιώθει φόβο όταν είμαι ευδιάθετη! Είχα συνηθίσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια την παρέα της θλίψης που η χαρά και ο ενθουσιασμός μου προκαλούν αμηχανία και προβληματισμό!Αλλά είμαι σε καλό δρόμο και σιγα σιγά κάνω βήματα και χαίρομαι περισσότερο!

Senior Member
    Originally posted by break
    Το λαλάγγι τάρτα σου έφερε ή ....................?
    :lol: :lol: :lol: Σιγά που θα σου ξέφευγε! :lol: :lol: Μόνο τάρτα παρέλαβα σήμερα σοκολατίτσα μου γιατί για τεχνικούς λόγους δεν μπόρεσα να παραλάβω λαλάγγι! :lol: :lol:

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ Γιωτάκι μου για τις ευχές σου. Για πες μας τα νέα σου, σε τι φάση είσαι;

Senior Member
    Είδες σοκολατένιο λαλάγγι σου επισύναψα!!!!!!!!

:duh: