ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1425
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1425 of 2553 FirstFirst ... 4259251325137514151423142414251426142714351475152519252425 ... LastLast
Results 21,361 to 21,375 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by monahoiot

Tzinako, βρίσκω ωραία συγκυρία το γεγονός ότι το γενέθλιο σ/κ σου κλείνει με ένα έντονο φλερτάρισμα προς την αιθέρια ύπαρξη σου και από αύριο αρχίζει βδομάδα έρωτος,βρε λες?
    Τι έγινε,ρε παιδιά;Μπάστε με!Μπάστε με!Νέος Τζινέρωτας;Μα πόσο τάχα έλειψα;
    σελίδα 852 αρχηγέ!

Senior Member
    Μακ αυτό το καλοκαίρι...................

http://www.youtube.com/watch?v=cYXaY4cRZ98

Senior Member
    Originally posted by Eli

Πάμε για Μακοβδομάδα!:lol:

Αχ!Και να λέμε κι εμείς στο κλείσιμο της -καλή ώρα- σ'εκείνον για τον οποίο -γνωστό ή άγνωστο ακόμα-χτυπά δυνατά η καρδιά μας :

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Tzinako, βρίσκω ωραία συγκυρία το γεγονός ότι το γενέθλιο σ/κ σου κλείνει με ένα έντονο φλερτάρισμα προς την αιθέρια ύπαρξη σου και από αύριο αρχίζει βδομάδα έρωτος,βρε λες?
    Τι έγινε,ρε παιδιά;Μπάστε με!Μπάστε με!Νέος Τζινέρωτας;Μα πόσο τάχα έλειψα;
    σελίδα 852 αρχηγέ!
    αρχηγε και συ αποριες;απαραδεκτο, καλα εγω που ειμαι νεουδι, αλλα και συ;τουλαχιστον δεν χρειαζεται να ανατρεξεις μεχρι τα χριστουγεννα.χαχα :spin: :spin: :spin:

Senior Member
    Originally posted by break

Ω, ναι! Έρχονται μεγάλες στιγμές!

Senior Member
    μακ, πολυ ωραιο το θεμα της εβδομαδας και μιας που εισαι ετοιμη απο μοναδα να γινεις δυαδα, στο ευχομαι ολοψυχα.γρηγορα διπλη!(και εννοειται οχι σε κιλα)!

Senior Member
    Ουυυυυυυυυυυυ!!!! Είναι ώρα για έρωτες και αγάπες γιουχουυυυυυυυ!!!!!! :lol:
    Ερωτογιωτ καλή εβδομάδα!

LOVE'S THEME

Senior Member

Ω, ναι! Έρχονται μεγάλες στιγμές!
    Ουου!Δηλώσεις!Πείτε μας σε ποιές πλαζ θα κυκλοφορείτε να περάσουμε όλως τυχαίως κι εμείς από εκεί!

Senior Member
    Γιώτα πραγματικά αυτή η μουσική είναι υπέροχη, την ακούω τώρα και με ταξιδεύει. Χαίρομαι πραγματικά που έχουν αλλάξει τόσα πολλά επάνω σου προς το καλύτερο. Και για μένα είναι καημός πολλών χρόνων η επέμβαση που θα κάνετε εσύ και η Κατερίνα γι'αυτό και τώρα χαίρομαι με τη χαρά σας γιατί την κατανοώ απόλυτα και μέσα από εσάς ζω την όμορφη ανυπομονησία και ενθουσιασμό και πέρνω δύναμη και ελπίδα και για το δικό μου αύριο. Είσαι πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά σου και να ζήσεις σύντομα τον μεγάλο έρωτα που σου αξίζει.

Senior Member
    Η Μακ μπορεί να σας υποδέχτηκε στην καινούρια βδομάδα, μπορεί να επιθυμεί διακαώς να συνομιλεί μαζί σας στο διηνεκές, όμως πρέπει να μη χαλάσει τα γούστα του μεγάλου της έρωτα σε αυτή τη ζωή , του Μορφέα, και πάει να του κάτσει :lol::lol:
    Σας καληνυχτώ, εις αύριον τα ερωτικότερα!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Τζινάκι για τις ευχές, όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο με τόσο καθαρή ψυχή σαν τη δικιά σου, δεν μπορεί παρά να πραγματοποιηθούν!

Senior Member
    Originally posted by rozeta
    εχεις δικιο τζινα, αυτα που μου λες τα ηξερα και γω απο πριν, απλα οταν τα ακους και απο καποιον αλλο που εχει την ιδια εμπειρια, ηρεμεις και περιμενεις απλα να παρουν τα πραγματα το δρομο τους.αχ βρε τζινακι, παντα με ηρεμεις
    Γι'αυτό είμαστε εδώ δικηγορίνα μου, για να ηρεμούμε η μία την άλλη. ʼλλωστε εγώ όταν ήμουν μικρή είχα πέσει, όπως και ο Οβελίξ, σ'ένα μεγάλο καζάνι με lexotanil μέσα! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Γιωτάκι πάμε να του κάτσουμε μαζί? :lol::lol::lol:

Η βδομάδα που μας πέρασε μπήκα στον ίσιο δρόμο δηλ να κοιμάμαι κ να ξυπνάω νωρίς ελπίζω να μη με ξελογιάσετε απο εδώ κ πέρα!

Senior Member
    Καληνύχτα ΕρωτοΜακ μας! Και εγώ ακολουθώ από πίσω σου με γοργά βήματα μιας και ήδη τον έχω πάρει ελαφρά με το netbook στα πόδια :lol:, κουράστηκα από τα σεμινάρια και τα πρωινά ξυπνήματα :lol:
    Με το καλό να ζήσουμε μια βδομάδα γεμάτη μεγάλες αγάπες!
    Φιλιά πολλά αγαπημένες μου όνειρα γλυκά γεμάτα ερωτικές διαθέσεις!

Senior Member
    Γιωτάκι πάμε να του κάτσουμε μαζί? :lol::lol::lol:

Η βδομάδα που μας πέρασε μπήκα στον ίσιο δρόμο δηλ να κοιμάμαι κ να ξυπνάω νωρίς ελπίζω να μη με ξελογιάσετε απο εδώ κ πέρα!
    Ωραία, σε πήρα αγκαζέ και φύγαμε, καληνύχτα!