ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1427
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1427 of 2553 FirstFirst ... 4279271327137714171425142614271428142914371477152719272427 ... LastLast
Results 21,391 to 21,405 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by break
    κ εγώ μεγάλη είμαι αλλά πέρσι ορκίστηκα :lol::lol:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    ρε συ τζινα μπορει ο ανθρωπος να εχει σπουδασει ηδη κατι και τωρα να ειναι στο δευτερο πτυχιο, το απκλειεις;.αν πας για καφε θα σου λυθουν κ καποιες αποριες.τωρα τι να πω, οτι σε κατασκοπευει και βρισκεται συνεχεια στην περιοχη σου;στη ζωη μου εχω μαθει να μην αποκλειω τπτ.τεσπα δεν θελω κ να σε πιεζω, εσυ αποφασιζεις

Senior Member
    ʼμα ενστικτώδικα δε νιώθεις για κάποιον λόγο θετικά,εννοείται έκλεισε το θέμα και για μένα.
    Αλλά αν ο δισταγμός σου ανάγεται στο "είχε καρφωθεί και με κοίταγε λες και ήμουν η θεά Αφροδίτη"...
    θα τον πιούμε και θα πούμε κι ένα τραγούδι!Εγώ δεν καταλαβαίνω τι έχουμε να χάσουμε με έναν καφέ.
    Τηλεφώνησε του με απόκρυψη αν δε θέλεις να κρατήσει το τηλέφωνο σου."Όμορφος,γελαστός,ευγεν ικός..."
    Όσο για τις σπουδές...ποτέ δεν ξέρεις...Μη βάζουμε τις ζωές όλων σε κουτάκια..Μπορεί να έκανε στροφή καριέρας,
    μπορεί να είναι δεύτερο πτυχίο,μπορεί χίλια δυό...Μπορεί να είναι απλά και άχρηστος φοιτητής σαν κι εμένα!
    Να πέσουμε Καιάδα;Μην αποφασίζει ο φόβος μας πριν δώσουμε μια μικρή έστω ευκαιρία σε κάποιον.Ακούγεται
    όντως κάπως κινηματογραφικό σενάριο(ειδικά αν προχωρήσει θετικά)αλλά πάλι,αν επιτέλους μας χαμογελά η ζωή
    εμείς θα της γυρίσουμε την πλάτη;Δεν ξέρω αν είμαι αφελής...Θεωρώ πάντως πως πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε εμπειρίες.
    Προσεκτικοί ασφαλώς,με τα μυαλά μας μέσα στα κεφάλια μας και τα πόδια γερά στη γη,ωστόσο ανοιχτοί.Λέω εγώ...Εσύ ξέρεις!

Senior Member
    Rozeta δεν πιστεύω ότι με κατασκοπεύει γιατί δεν κυκλοφορώ και τις ίδιες ακριβώς ώρες, ίσως για κάποιο λόγο βρίσκεται σε αυτήν την περιοχή. Μου είπε ότι σπουδάζει ψυχολογία αλλά ότι δούλευε συγχρόνως κι ότι έμεινε πρόσφατα άνεργος. Όταν μου έδωσε το τηλέφωνό του μου είπε ότι μπορεί να βρεθούμε Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα και το σ/κ. Κι εγώ του είπα καλά όταν μιλήσουμε στο τηλ. κανονίζουμε και το πότε. Μου αρέσει εμφανισιακά αλλιώς δε θα το συζητούσα καν. Κάτι μου λέει όμως ότι δεν θα τον πιω τελικά τον καφέ κι ας ανεβάζω την πίεση της Ναταλίας! :lol:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    ʼμα ενστικτώδικα δε νιώθεις για κάποιον λόγο θετικά,εννοείται έκλεισε το θέμα και για μένα.
    Αλλά αν ο δισταγμός σου ανάγεται στο "είχε καρφωθεί και με κοίταγε λες και ήμουν η θεά Αφροδίτη"...
    θα τον πιούμε και θα πούμε κι ένα τραγούδι!Εγώ δεν καταλαβαίνω τι έχουμε να χάσουμε με έναν καφέ.
    Τηλεφώνησε του με απόκρυψη αν δε θέλεις να κρατήσει το τηλέφωνο σου."Όμορφος,γελαστός,ευγεν ικός..."
    Όσο για τις σπουδές...ποτέ δεν ξέρεις...Μη βάζουμε τις ζωές όλων σε κουτάκια..Μπορεί να έκανε στροφή καριέρας,
    μπορεί να είναι δεύτερο πτυχίο,μπορεί χίλια δυό...Μπορεί να είναι απλά και άχρηστος φοιτητής σαν κι εμένα!
    Να πέσουμε Καιάδα;Μην αποφασίζει ο φόβος μας πριν δώσουμε μια μικρή έστω ευκαιρία σε κάποιον.Ακούγεται
    όντως κάπως κινηματογραφικό σενάριο(ειδικά αν προχωρήσει θετικά)αλλά πάλι,αν επιτέλους μας χαμογελά η ζωή
    εμείς θα της γυρίσουμε την πλάτη;Δεν ξέρω αν είμαι αφελής...Θεωρώ πάντως πως πρέπει να είμαστε ανοιχτοί σε εμπειρίες.
    Προσεκτικοί ασφαλώς,με τα μυαλά μας μέσα στα κεφάλια μας και τα πόδια γερά στη γη,ωστόσο ανοιχτοί.Λέω εγώ...Εσύ ξέρεις!
    :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Senior Member
    Ναταλάκι πολλά σημεία του μηνύματος σου θέλω να σχολιάσω αλλά δεν θα το κάνω!!!!

Αντε κοριτσάκια μη με ξεμυαλίζετε άλλο!!!!!
    Φεύγω πάω για ύπνο!

Καλό βράδυ!

Senior Member
    Ναταλία αν πάω όντως για καφέ δεν θα πρέπει κιόλας να του δώσω το τηλέφωνό μου; Τι θα του πω, δεν στο δίνω ακόμα μέχρι να αποφασίσω; Αν έκλεινα ραντεβού μαζί του για καφέ και στο διπλανό τραπέζι καθόντουσαν όλως τυχαίως η Eli με την ΜακΓιώτ και την Κατερίνα να κόβουν κίνηση, δε θα ήταν καλή ιδέα;

Senior Member
    οριστε το παλικαρι κ σπουδαζει και δουλευει!προκομενο το παιδι!και που ξερεις αν δεν δουλευει καπου εκει στην περιοχη σου;τεσπα ολα αυτα ειναι εικασιες που αν δεν πας για καφε δεν θα μαθουμε ποτε.λυπησου και το ναταλακι που της ανεβαινει η πιεση.τωρα βεβαια εσυ τον ειδες, εσυ τον εκοψες, κατι παραπανω ξερεις απο μας, αλλα σιγα σιγα μου ανεβαινει και μενα η πιεση που εισαι αρνητικη. κατα τα αλλα ηταν:lol:ου δεν ηθελα να σε πιεσω και οτι εσυ αποφασιζεις. :lol: :lol: :lol: αρπαξε τη την ευκαιρια και αν δεν σου κανει πεταξε τη!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Ναταλία αν πάω όντως για καφέ δεν θα πρέπει κιόλας να του δώσω το τηλέφωνό μου; Τι θα του πω, δεν στο δίνω ακόμα μέχρι να αποφασίσω; Αν έκλεινα ραντεβού μαζί του για καφέ και στο διπλανό τραπέζι καθόντουσαν όλως τυχαίως η Eli με την ΜακΓιώτ και την Κατερίνα να κόβουν κίνηση, δε θα ήταν καλή ιδέα;
    αρχιζω και γουσταρω, γινεται κινηματογραφικο το ολο σκηνικο.συνωμοσια και ετσι.πες στα κοριτσια να φορανε καπαρτινες με γυαλια και να διαβαζουν αναποδα την εφημεριδα :spin: :spin: :spin:
    πριν εγραψα μακακια, νομιζα οτι δουλευει ακομη, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να μην ειναι προκομενο το παλικαρι!

Senior Member
    Originally posted by rozeta
    αρχιζω και γουσταρω, γινεται κινηματογραφικο το ολο σκηνικο.συνωμοσια και ετσι.πες στα κοριτσια να φορανε καπαρτινες με γυαλια και να διαβαζουν αναποδα την εφημεριδα :spin: :spin: :spin:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    αν αυτος σε γουσταρει πραγματικα, θα σεβαστει την επιθυμια σου να μην θελεις τοσο νωρις να του δωσεις το τηλ σου.δεν ειναι κακο κ μπορει να το καταλαβει κ αυτος οτι φοβασαι και εχεις καποιους δισταγμους αφου δεν τον γνωριζεις καθολου

Senior Member
    Απ'ότι μου έδειξε σήμερα ήταν ευγενικός και προσεκτικός σε ότι έλεγε παρόλο που εγώ ήμουν κοφτή και λίγο απότομη στις απαντήσεις μου και στο τέλος που μου έδωσε το τηλ. του μου είπε αν και εφόσον το θελήσω να τον καλέσω γιατί δεν θέλει να γίνεται πιεστικός.

Senior Member
    κυρια τζινα με τις κατακτησεις σου και τα φλερτ σου κοντευει 2 η ωρα και ο πατουχας μου με φωναζει για υπνο.παω για νανακια, αλλα θα επανελθω αυριο με νεα επιχειρηματα, μηπως και σε πεισω, απ οτι καταλαβες πορωθηκα με το θεμα.
    καληνυχτα σε ολες και πολλα φιλακια

Senior Member
    Καληνύχτα Rozeta και καλή ξεκούραση. Με χαρά διαπίστωσα σήμερα που ξεδίπλωσες το ταλέντο σου στο χιούμορ ότι ένα αστέρι γεννιέται! :lol: :lol: Τρέχα στον πατούχα σου γρήγορα. Φιλάκια.