ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1434
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1434 of 2553 FirstFirst ... 4349341334138414241432143314341435143614441484153419342434 ... LastLast
Results 21,496 to 21,510 of 38289
    Senior Member
    Κορίτσια όσες έχετε κάνει επέμβαση, να ρωτήσω? Πως αντιστέκεστε στο παγωτό? γιατί περνάει άνετα κ το ξέρω απο όταν είχα κάνει δακτύλιο, τίποτα δεν μπορούσα να φάω αλλά το παγωτό μια χαρά πήγαινε κάτω :thumbdown: για έξι μήνες μόνο με παγωτό ζούσα, μέσα στο καταχείμωνο ήμουνα η μόνη τρελή που πήγαινε κ αγόραζα παγωτά!!!!!

Senior Member
    Εγώ έχω φάει το ωραιότερο παγωτό φράουλα στον Tichy στη Βιέννη. Αν το βάλετε στο google θα το δείτε. Είναι το πιο γνωστό μαγαζί με παγωτά στη Βιέννη κι όντως είχε απίθανα παγωτά κι αυτή του η φράουλα μου έχει μείνει αξέχαστη. Βέβαια όλη την "Τύχη" την είχε αυτός γιατί εμείς τρώγοντας συνέχεια παγωτά μάλλον ατυχία είχαμε! :lol:

Senior Member
    ελενα εγω μονο 2 φορες εχω φαει στους 9 μηνες και αυτο σε μικρη ποσοτητα.ισως φταει οτι μου πεφτει λιγο βαρυ.

Senior Member
    Σοκολατίτσα μου πως να σε μαλώσουμε για τα παγωτάκια από τη στιγμή που και εγώ και όλοι μας εδώ μέσα είμαι σίγουρη ότι τα τρώγαμε με τα κιλά; :lol:
    Το παγωτό είναι από τα λατρεμένα μου γλυκά! Λατρεύω το χύμα παγωτό και κυρίως ότι έχει να κάνει με βανίλια, πραλίνα, φιστίκι, μπισκότο-κρέμα, καραμέλα και γιαούρτι με βύσσινο και αιγίνης! Πω πω μόνο που τα σκέφτομαι τα σάλια μου τρέχουν! Φέτος όμως είμαι αποφασισμένη να απολαύσω λίγα αλλά καλά!

Και επειδή το θέμα μας είναι η αγάπη :lol: :

Senior Member
    αχ τζινα φαινεται υπεροχο

Senior Member
    Έλενα όλα είναι μία ιδέα. Δεν είναι εύκολο και θέλει προσπάθεια για να επιβληθείς στο μυαλό σου, δεν είναι ακατόρθωτο όμως. Εγώ με το sleeve νοιώθω μία ασφάλεια που με έχει κάνει να μην είμαι τόσο "λιγούρο" όσο ήμουνα παλιά. Μου αρέσουν πολύ τα γλυκά και τα παγωτά αλλά τώρα πια δεν τα σκέφτομαι συνέχεια. Κι ενώ τώρα που είμαι αδύνατη θα μπορούσα να ξεφύγω και να πω δεν πειράζει ας φάω κι αυτό και το άλλο, βλέπω με έκπληξη ότι έχω αλλάξει κι ότι συνειδητά δεν θέλω να ξεφεύγω. Δε νοιώθω την καταπίεση της δίαιτας που ένοιωθα παλιά κι αυτό με κάνει να μην έχω πλέον εμμονές με το φαγητό.

Senior Member
    ελλακι εδω εχουμε ενα παγωτατζιδικο που φτιαχνει συνεχεια διαφορετικες γευσεις.συγκεκριμενα το εργαστηριο το εχουν στο χωριο μου.σημερα που ακομα δεν ειναι full season ειχε: cheesecake,twix,ροδι,γρανιτα μανγκο,κανταιφι,oreo,φραουλα, σοκολατα,βανιλια,γιαουρτι,� �ε αγριοκερασο και κανα δυο που δεν θυμαμαι τωρα.

Senior Member
    Λίλα όντως ήταν πολύ ωραία εκεί και τα παγωτά αλλά και το μέρος. Ήταν και κοντά στο σπίτι μας και μη χάσω, για όσο καιρό μέναμε εκεί πήγαινα κάθε μέρα χειμώνα καλοκαίρι!

Senior Member
    :crazy::crazy::crazy::crazy: τα σάλια μου τρέχουνε!

Senior Member
    επιστρεφω τσουπρες παω να φαω.

Senior Member
    Τζινάκο μου αυτό είναι υπέροχο που έχεις καταφέρει με το μυαλό σου! Αυτό εξάλλου είναι που θα σφραγίσει την επιτυχία της διατήρησης του χαμηλότερου πλέον βάρους σου. Αυτό προσπαθώ και εγώ τόσο καιρό να καταφέρω με την διατροφή που κάνω. Χαίρομαι πάντως που βλέπω ότι όποιος εκμεταλεύεται σωστά την sleeve καταλήγει να σκέφτεται όπως εσύ, το ζω και με την αδερφή μου αυτό και απορώ με την μετάλλαξη της ώρες ώρες uzzled:. Είναι σαν να μιλάω με άλλον άνθρωπο!

Λιλάκο μου υπέροχες οι γεύσεις που μόλις μας περιέγραψες! Και εγώ χθες η πρώτη μπάλα που διάλεξα ήταν cheese cake! Λατρεύω το χειροποίητο παγωτό και είμαι σίγουρη ότι θα είναι υπέροχο! Λέω να μάθω να φτιάχνω και εγώ σιγά σιγά και να μην αναγκαζόμαστε να παίρνουμε από έξω. Εξάλλου έχει αποδειχθεί περίτρανα πλέον ότι ότι φτιάχνω και τρώω με τα χεράκια μου σε γλυκό το ευχαριστιέμαι πιο πολύ και σε μικρότερη ποσότητα και μετά μου φεύγει και το απωθημένο!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Λίλα όντως ήταν πολύ ωραία εκεί και τα παγωτά αλλά και το μέρος. Ήταν και κοντά στο σπίτι μας και μη χάσω, για όσο καιρό μέναμε εκεί πήγαινα κάθε μέρα χειμώνα καλοκαίρι!

Έμενες στη Βιέννη ? ουααααααουυυυυυ για πόσο κ
    γιατί γύρισες?
    Θέλω πολύ να φύγω απο εδώ κ ψάχνω τρόπο, όχι τώρα που είναι δύσκολες οι καταστάσεις,απο παλαιότερα αφού όταν η αδελφή μου επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα απο τις σπουδές της,την είχα ζαλίσει να μην το κάνει!

Senior Member
    Αγαπημένο, εφηβικό....
    Baby can I hold you

Sorry
    Is all that you can't say
    Years gone by and still
    Words don't come easily
    Like sorry like sorry

Forgive me
    Years gone by and still
    Words don't come easily
    Like forgive me forgive me

But you can say baby
    Baby can I hold you tonight
    Maybe if I told you the right words
    At the right time you'd be mine

I love you
    Years gone by and still
    Words don't come easily
    Like I love you I love you

Senior Member
    Ελλη κ εσύ έχεις καταφέρει σημαντικές αλλαγές στο τρόπο σκέψης(σε διάβασα δίπλα)
    Αν με τη sleeve πρόκειται να αλλάξω κ μυαλό μπαίνω αύριο κιόλας χειρουργείο!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Και ένα αφιερωμένο στην μεταξύ μας αγάπη :love:

Our love is here to stay
    girl power Eli mou!