Results 21,601 to 21,615 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-04-2012, 23:01 #21601
Καλησπέρα κορίτσια. Καλλιοπάκι μου εδώ είμαι! Με ειδοποίησε η αδερφή μου τελευταία στιγμή ότι θα βρισκόταν με μία φίλη μας και πήγα κι εγώ μαζί τους για φαγητό. Κατερίνα καλή επιτυχία αύριο, να πάνε όλα καλά και όλη η θετική μας ενέργεια είναι μαζί σου. Καλή ξεκούραση και θα τα πούμε σύντομα.
Eli κι εμένα μ'αρέσει αυτή η σειρά, βλέπω τώρα τη 2η σαιζόν και στις ανατριχιαστικές στιγμές δεν κοιτάω! Μα τι μαζόχα είμαι!
- 03-04-2012, 23:04 #21602
Καλλιόπη θα σου στείλω με e-mail διάφορες σειρές που βλέπω να δεις τα τρέϊλερ στο you tube και αν σου αρέσουν να τις κατεβάσεις.
03-04-2012, 23:07 #21603
ωραια περιμενω !
περασες καλα απο οτι καταλαβα
καλα η eli και η *kate οι αλλες ολες που ειναι??
τελειωσε και ο λαζοπουλος να πω οτι βλεπουν
03-04-2012, 23:09 #21604
Originally posted by Eli
Και ένα αφιερωμένο στον άντρα της ζωής μου...ο πρώτος μας χορός στον γάμο μας :love:
I've got you under my skin
Με τόσο δυνατούς αθλητές η εντυπωσιακή επίδοση είναι δεδομένη!Με το καλό να μεγαλώσει η dream team!
03-04-2012, 23:10 #21605
μακοριτσια τι μου κανετε;
wow το μηνυμα σου ξεχειλιζει απο χαρα και αισιοδοξια, τοση πολλη που την αισθανθηκα και γω, ετσι ευχαριστα συναισθηματα απο δω και περα μονο.ποιος σε πιανει απο δω και περα;
κατερινα καλη επιτυχια αυριο, να πανε ολα καλα και αντε να επιστρεψεις να μας πεις την εμπειρια σου!
γλαυκη μου, κατι καναμε απο χθες και μεχρι την μεγαλη δευτερα θα εχουν γεμισει οι τσεπουλες, αλλα ειναι θεμα χρονου να αδειασουν, θα παρω κατι για μενα, κατι για τα ανηψακια που θα τα δω το πασχα, αλλα δεν κλαιγομαι, τα λεφτα γι αυτο ειναι για να τα χαλαμε( αν και τετοιους καιρους πρεπει να μαζευτω λιγακι, να βαλω και τπτ στην ακρη).
λιλακι τι να πω παιδι μου, απο την ωρα που μπηκα στο τοπικ αρρωστουλα σε βρισκω, πολυ σου κρατησε.κριμα βρε λιλα μου.
τζινακι μου που εισαι, τι μου κανεις;
03-04-2012, 23:14 #21606
Originally posted by Eli
Ααααχ με έχει συνεπάρει η αγάπη :lol:
I am in the mood for love! Μακ είναι κολλητικό! :lol:
Εύχομαι σε όλα τα λεύτερα κορίτσια μας να τις ανακαλύψει επιτέλους και να τις αγαπήσει ένας άντρας με μία αγάπη τόσο δυνατή που να είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να σταθεί στο πλάι τους άξιος και δυνατός!
For my lover
Μα δεν είμαστε εμείς αξιολάτρευτες;Δεν είναι ευλογία να σχετίζεται μαζί μας κανείς;Πόσο μάλλον ολοκληρωτικά...
Τι να πω...Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα έχει η όραση τους...Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια κελεπούρια να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα!
03-04-2012, 23:15 #21607
Originally posted by -wow-
Ευτυχως δεν μου πεφτει βαρυς μεχρι τωρα! Αλλα εψαχνα για χυμους σε ενα περιπτερο και ολοι με ζαχαρη ηταν! Θα παω σουπερ μαρκετ αυριο να δω τι παιζει!!! Γιατι ποτε δεν εβλεπα μεχρι τωρα αν οι χυμοι εχουν ζαχαρη!!! Χιχιχιχι!!! Τζινα μου δηλαδη ακομα δεν πινεις χαλαρα οσο νερο θελεις; Πρεπει σιγα σιγα;
03-04-2012, 23:29 #21608
καλησπέρα μας!
μόλις τελείωσα το σίδερο και επιβράβευσα τον εαυτό μου με ένα ωραίο καυτό μπάνιο γεμάτο αφρούς και αρώματα! Έβαλα τις κρεμούλες μου και τώρα ετοιμάζομαι να αποσύρω το όχημά μου για 8ωρη ανάπαυση!
Να ευχηθώ στην αγαπημένη μου Κατερίνα να έχει τα πιο όμορφα όνειρα απόψε αλλά και αύριο να μη φοβηθει την αναισθησία, και εκεί θα βλέπει μαγικά όνειρα..Και μετά ποιος την πιάνει, θα στενάξουν τα σοκάκια! Είσαι στη σκέψη μου και σε ακολουθώ νοητά...
Μακόκοσμέ μου, χαίρομαι που σας αρέσει το θέμα της βδομάδας και πλημμυρίζετε τον οίκο τούτο με μουσικές αισθησιακές, ευαίσθητες, σπαραξικάρδιες, ρομαντικές, με εικόνες ανάλογες...αλλά βρε ʼβα χρυσό μου που είσαι, έχουμε ανάγκη και το δικό σου touch!
Σας καληνυχτώ με άκουσμα ένα χιλιολατρεμένο τραγούδι που το χάρiσα μια και μοναδική φορά σε κάποιον που έβγαλα από τη ζωή μου για πάντα.. Σε κάποιον που στάθηκε ανάξιος των περιστάσεων, που έμεινε ανεκπλήρωτος έρωτας, που με πούλησε, που με στοίχειωσε για πολύ καιρό, που με πήγε χαμηλά όσο με πήγε και ψηλά.. Για σένα.
ΕΓΩ Σ'ΑΓΑΠΗΣΑ ΕΔΩ--- ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εγώ σ' αγάπησα εδώ
Που να 'σαι τώρα που γυρνάς
Σε ποιο καινούργιο ουρανό χρώματα κλέβεις;
Ένιωσες πάλι τα φτερά
Τι σου 'βαλε ξανά φωτιά
Σε ποιο λιμάνι, ποιο σταθμό, καρδιά γυρεύεις;
Πώς να κρατήσει το κορμί απόψε η νύχτα
Τώρα ο κόσμος έχει χάσει μια στροφή
Εγώ δε μίλησα, για θαύματα δεν είπα
Δε σου στάθηκε κανένας πιο πολύ
Εγώ σ' αγάπησα εδώ
Με τα φεγγάρια της βροχής
Περίμενες τόσο καιρό να ξαποστάσεις
Έφτανε να χαμογελάς
Να σε κοιτάζω όταν ξυπνάς
Κι ούτε που σκέφτηκα ποτέ πως θα ξεχάσεις
Παραμυθάκι μου σκληρό
Όπου κι αν είσαι και γυρνάς
Για μένα εκεί να μη ρωτάς
Εγώ σ' αγάπησα εδώ.
03-04-2012, 23:30 #21609
Originally posted by angel79
http://www.youtube.com/watch?v=nzBQpruAg04
νομιζω πως είναι από τα πιο γλυκα ελληνικα, παλια, ερωτικά τραγούδια που υπάρχουν!
Πείραζε να μου το τραγούδαγε άντρας;Πάντα κάποια σημαντική λεπτομέρεια θα λείπει!Είναι προκλητικό αυτό!
03-04-2012, 23:32 #21610
Originally posted by NADINE
Originally posted by angel79
http://www.youtube.com/watch?v=nzBQpruAg04
νομιζω πως είναι από τα πιο γλυκα ελληνικα, παλια, ερωτικά τραγούδια που υπάρχουν!
03-04-2012, 23:35 #21611
Καλησπέρα Rozeta. Καλά είμαι. Μη νευριάσεις γιατί θα σε πειράξω τώρα λίγο. Γέλασα το μεσημέρι που ρωτούσες την Κατερίνα αν η επέμβαση στο στήθος γίνεται με ολική νάρκωση γιατί εκτός του ότι είναι ελάχιστες οι επεμβάσεις που δεν γίνονται με ολική νάρκωση, η ανόρθωση στήθους είναι μεγάλη επέμβαση και είναι αδύνατη χωρίς νάρκωση. Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή και γέλαγα ότι αν πρόκειται να βάλουν σιλικόνη στο στήθος δεν σου κάνουν νάρκωση για να βλέπεις και να διαλέγεις επί τόπου το μέγεθος στήθους που σου αρέσει προβάροντας διάφορα μεγέθη σιλικόνης!! :lol: :lol: :lol:
03-04-2012, 23:35 #21612
καληνυχτα monahoiot-mak-γιωτα.πραγματι το θεμα που διαλεξες ειναι πολυ ωραιο και για μας τις ''πιασμενες'' αλλα και τις λευτερες, ετσι να τους ξυπνησουν βαθια κρυμμενα συναισθηματα και σιγα-σιγα να τα βγαλουν στην επιφανεια!αντε γρηγορα διπλες οι λευτερες!
03-04-2012, 23:37 #21613
Originally posted by rozeta
αντε γρηγορα διπλες οι λευτερες!
03-04-2012, 23:38 #21614
Καληνύχτα παρφουμαρισμένη Γιώτα και καλή ξεκούραση.
Eli ξέχασα να σε καληνυχτίσω και σένα, καλό ξημέρωμα και θα τα πούμε σύντομα.
03-04-2012, 23:39 #21615
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλησπέρα Rozeta. Καλά είμαι. Μη νευριάσεις γιατί θα σε πειράξω τώρα λίγο. Γέλασα το μεσημέρι που ρωτούσες την Κατερίνα αν η επέμβαση στο στήθος γίνεται με ολική νάρκωση γιατί εκτός του ότι είναι ελάχιστες οι επεμβάσεις που δεν γίνονται με ολική νάρκωση, η ανόρθωση στήθους είναι μεγάλη επέμβαση και είναι αδύνατη χωρίς νάρκωση. Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή και γέλαγα ότι αν πρόκειται να βάλουν σιλικόνη στο στήθος δεν σου κάνουν νάρκωση για να βλέπεις και να διαλέγεις επί τόπου το μέγεθος στήθους που σου αρέσει προβάροντας διάφορα μεγέθη σιλικόνης!! :lol: :lol: :lol:
και ενταξει ρε κοπελια, δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με το θεμα και ειπα να παρω καμια πληροφορια.βεβαια τωρα ξερεις τι μου εχει κολληθει στο μυαλο;το φανταζεσαι ετσι;το εχεις ηδη μαντεψει
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση