ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1446
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1446 of 2553 FirstFirst ... 4469461346139614361444144514461447144814561496154619462446 ... LastLast
Results 21,676 to 21,690 of 38289
    Senior Member
    Είμαι τόσο ευτυχισμένη που όλα πήγαν κατ'ευχήν για την Κατερίνα μας...Και ευτυχισμένη που ήμουν εκεί να μοιραστώ αυτή τη δική της στιγμή..

Senior Member
    ʼντε, Γιώτα μου, πλησιάζει και η δική σου στιγμή!
    Αλήθεια, θα μας μιλάτε μετά, εμάς, τις κοινές θνητές; :sniff:

Senior Member
    μακαλησπερουδια και απο μενα.διαβασα τα ευχαριστα για την κατερινα μας, με το καλο να γυρισεις σπιτακι σου, να αναρρωσησεις γρηγορα και να χαιρεσαι τα καινουρια σου μεμε!
    eli μου φοβερη ανταποκριτρια!
    γλαυκη μου εχεις δικιο γι αυτο που μου εγραψες χθες, ας χασω τα κιλα και βλεπουμε.
    πηρα και το γιατρουλη μου σημερα, μου ειπε κ αυτος να μην ζυγιστω λογω περιοδου (κατακρατησεις κλπ).μου ειπε 10 μερες μετα την περιοδο, τωρα τοσο πολυ δεν ξερω αν θα κρατηθω.
    σημερα υπεγραψα το πρωτο συμβολαιο κ αυριο πουρνο πουρνο παω για πληρωμη.αυτα.εσεις τι μου κανετε;βλεπω απο τραγουδια και ποιηματα καλα τα παμε, η εβδομαδα του ερωτα καλα κρατει!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    ʼντε, Γιώτα μου, πλησιάζει και η δική σου στιγμή!
    Αλήθεια, θα μας μιλάτε μετά, εμάς, τις κοινές θνητές; :sniff:
    ava λες;να μας κανουν τετοιο χουνερι!μπα μωρε, ειναι καλα κοριτσουδια!

Senior Member
    Παρότι δεν έχω καθόλου ερωτική διάθεση, σας παραθέτω ένα άκρως ερωτικό άσμα:
    http://www.youtube.com/watch?v=9krvMqLnc5U
    Κλισεδάκι, βέβαια, αλλά πάντα κλασικό..

Senior Member
    Αβάκιον, αν δεν σας μιλάμε, θα παρακαλέσω να μας επιπλήξετε αυστηρά , προτιμητέον να έρθετε και μια βολτούλα στην Αθήνα να μας επιπλήξετε αυτοπροσώπως! :wink1:

Senior Member
    [quote]Originally posted by rozeta
    Originally posted by Ava
    Το καλό που τους θέλω!
    Τι, δηλαδή, θα μας στείλουν όλες για ανόρθωση; Πώς την είδαν τη δουλειά; :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by monahoiot
    Αβάκιον, αν δεν σας μιλάμε, θα παρακαλέσω να μας επιπλήξετε αυστηρά , προτιμητέον να έρθετε και μια βολτούλα στην Αθήνα να μας επιπλήξετε αυτοπροσώπως! :wink1:
    Αν δεν μας μιλάτε, θα έρθω στην Αθήνα, αλλά δε θα σας επιπλήξω λεκτικά... Όχι... Θα σας δώσω βυζοσκάμπιλο! :smilegrin:

Senior Member
    Αγγελική πολύ χαίρομαι που έχεις χάσει βάρος και έχεις ανεβασμένη ψυχολογία γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις το νέο διατροφικό σου πρόγραμμα και να έχεις καλά αποτελέσματα.
    Λιλάκι εύχομαι το νέο κοκτέηλ φαρμάκων να σε βοηθήσει και να σταματήσεις να ταλαιπωρείσαι. Αν δε σε βοηθήσει πιες μερικά κανονικά κοκτέηλ με αλκοόλ και είναι σίγουρο ότι θα ξεραθείς στον ύπνο! :lol: :lol:
    Ναταλία και ΜακΓιώτ είστε κρυφά ταλέντα!! Εύχομαι την επόμενη φορά που θα νοιώσετε την ανάγκη να γράψετε κάτι να είναι γιατί σας ενέπνευσε ο όμορφος έρωτας που θα ζείτε.

Senior Member
    H κατερινα με ποιο nickname ειναι;; Γιατι εχω μπερδευτει!! Lol

Senior Member
    Όσα κομμάτια κι μπορέσεις να ενώσεις
    Δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις
    Στα είπα όλα - Φίλα με τώρα

http://youtu.be/B2QvO7J_1fY

αχ βαχ

Senior Member
    Originally posted by -wow-
    H κατερινα με ποιο nickname ειναι;; Γιατι εχω μπερδευτει!! Lol
    *katie

Senior Member
    [quote]Originally posted by Ava
    Originally posted by rozeta
    Originally posted by Ava
    Το καλό που τους θέλω!
    Τι, δηλαδή, θα μας στείλουν όλες για ανόρθωση; Πώς την είδαν τη δουλειά; :smilegrin:
    δεν ξερω μπορει να παρουν τα μεμε τους αερα! :tumble: αλλα τοτε βουρ για αθηνα για επιπληξη, το πε και η γιωτα απο μονη της.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Originally posted by monahoiot
    Αν δεν μας μιλάτε, θα έρθω στην Αθήνα, αλλά δε θα σας επιπλήξω λεκτικά... Όχι... Θα σας δώσω βυζοσκάμπιλο! :smilegrin:
    :lol::lol::lol:

Senior Member
    ʼσχετο, αλλά.. Τι λένε όλες οι μαγείρισσες του κόσμου; Το βασικότερο συστατικό στο φαγητό είναι η αγάπη. Μόλις δοκίμασα τη φακή που ετοίμασα για αύριο. Μμμ, μέτρια πράγματα. Κανονικά είμαι ο μάγος της φακής. Μπορώ να την κάνω τέλεια, μέσα σε ελάχιστη ώρα και χωρίς να σκοτίζομαι. Σήμερα, ενώ τα υλικά μου ήταν άριστα, την έκανα βαριεστημένα και με το ζόρι. Έβαλα φρέσκιες ντομάτες, φακή αγορασμένη από λαική και όχι ετοιματζίδικη, ρίγανη από τον Όλυμπο.. Αλλά.. μετριότητες..