ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 145
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 145 of 2553 FirstFirst ... 45951351431441451461471551952456451145 ... LastLast
Results 2,161 to 2,175 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Επειδή όμως τελευταία,μετά την εγκατάλειψη σου,δεν τα πάμε και πολύ καλά και δεν είμαι απόλυτα σίγουρη πως συνεχίζεις να με πιάνεις,
    ανατρέχω στο cosmopolitan σελίδα 56 και σου υπενθυμίζω(έστω αναφορικά με τις δύο τελευταίες υπογραμμίσεις) δια χειρός Βαράγκη:

Originally posted by alalumaki on 10/7/09 at 16:21

"Δηλώνουμε δύο μέρες καλό κορίτσι...Χμ...Φοβάμαι πως αν το βιώνουμε πραγματικά έτσι,δε θα κρατήσει..."

Ε, ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ....ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΙΣΗ ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΦΟΥΡΝΟ, ΠΑΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ... ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ???

"Προτείνω να μη σχετίζουμε τη διατροφή μας με τη διαγωγή μας,λες και παίρνουμε διαρκώς έλεγχο.
    Είμαστε αυτό που είμαστε αναφορικά με την προσωπικότητα μας και προσπαθούμε να διατραφούμε
    κάνοντας καλύτερες επιλογές"

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΙΚ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!

"Δε μπορώ άλλο να ακούω : τώρα είμαι καλό κορίτσι - τώρα είμαι κακό κορίτσι -καλό - κακό- κοκ
    Απενοχοποίηση τώρα!ʼντε,αρκετά με την καταπίεση!"Τάδε έφη ο συμβουλάτορας της ημέρας.Μάκια!"

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ.....
    Αχ, τι μου θύμισες, τι ωραία που τα έλεγα, τα έχω κάνει μαντάρα, θα με πάρει η πάνω βόλτα, ΒΟΗΘΕΙΑ!!!, δεν με πιάνει τίποτα με τα reductil πεινάω περισσότερο και δεν θα το πιστέψεις δεν κοιμάμαι κιόλας.... Χάλια, πρέπει να ανασκουμπωθώ, έχω τρελή δουλειά, για αυτό δεν μπαίνω, δεν σας ξέχασα με τίποτα........ Να' σαι καλά Ναταλάκι που μου θυμίζεις τις βαρύγδουπες δηλώσεις μου....

Και τώρα πάω να πλύνω τα πόδια μου γιατί μάλλον σε ενοχλεί η μυρωδιά (καλά έριξα πολύ γέλιο) !!!

Λοιπόν 86 είμαι μια και ζυγιζόμαστε σήμερα... με τάση ανοδική .... και ψυχολογία καθοδική..... Ενα γερανό παρακαλώ!!!!

Κοριτσάρες καλό ΣΚ, να είστε όλες καλά και να περάσετε καλύτερα.....

Senior Member
    Αγαπες μου γλυκες καλησπερα!!!! Ειδα οτι ολες προτιματε το πρωινο καλημερισμα αλλα τι να κανω η ερμη?? 3 δημοπρασιες ειχα σημερα και με τρλα ποσα τα εργα που χτυπηθηκαν.... Δεν εχω καθολου χρονο να μπαινω απο την δουλεια, γι αυτο ειμαι παντα τελευταια και καταιδρωμενη...
    Κοριτσια εμενα σημερα με εδειξε 93,3 και χαρηκα πολυ, απωλεια 1,7 κιλα!!! Πηγα καλα αυτη τη βδομαδα νομιζω.
    Αλλα ας αφησουμε τη ζυγαρια... πεζα πραγματα....
    Αγαπημενη μου, μια και μοναδικη, φανταστικο μου μαγισσακι!!!!!!!!!! Τελικα τα καταφερες??? Ραντιστηκες επιτελους με την υπεροχη μαγισσοσκονη σου??? Μπραβο αγαπουλακι ομορφο, χαιρομαι πραγματικα απο τα βαθη της καρδιας μου για σενα!!! Αξιζεις μωρο μου να εχεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ γιατι εισαι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!! Ευχομαι συντομα να μπορουν τα ομορφα δαχτυλακια σου η το στοματακι σου να μας πουν τα υπεροχα νεα σου, ξερεις την αγωνια και την αγαπη που σου εχουμε ΟΛΕΣ εδω μεσα!!!
    Κοριτσια βαστατε γερα, οσες παιρνετε το χαπι αλλα και οσες δεν το παιρνουμε, θα τα καταφερουμε ολες, τωρα ειμαι σιγουρη, ηρθε η ωρα μας!!! Το μαγισσακι μας θα μας ριξει την σκονιτσα του και τα στοματα μας θα κλεισουν!!!
    Πολλα φιλακια σε ολες και να εχουμε ενα ομορφο και αγαπησιαρικο ΣΚ!!!

Senior Member
    Kαλημέρα,ομορφιές μου!
    Διαισθάνομαι ανεβασμένη διάθεση στα πέριξ και πολύ "γουσταρίζω"
    (Είπε κανείς πως το ρήμα είναι "γουστάρω";Μέγα λάθος!Τόσα ξέρετε-τόσα λέτε!)
    Για σήμερα σας έχω ένα κουίζ:
    Ποιά πήγε στη γενέτειρα της να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα
    και δεν πήρε κανένα πιστοποιητικό ταυτότητας μαζί;
    Εχμ...Ουπς!...
    Βοήθεια:Δεν είναι ξανθιά,είναι μόνο κατά ένα τέταρτο πόντια...Aκόμα να το βρείτε;
    ʼραγε το επιχείρημα "δε λέω ποτέ ψέμματα-πιστέψτε με,εγώ είμαι!" πιάνει;
    Τρέμω για την έκβαση των εκλογών και την πολιτική ισορροπία δυνάμεων...
    Για όσα αύριο θα διαδραματιστούν...δηλώνω ένοχη!Σταυρώστε με!Σταυρώστε με!Στα χέρια σας υψώστε με!
    Μαρικάκι μου,λες αυτό το κάτι να μου πήρε ήδη τα μυαλά;Θα μου πεις,ουκ αν απολέσεις παρά του μη έχοντος...ααχ!
    Να έχουμε ένα υπέροχο Σάββατο,ίσως και λιγάκι ταξιδιάρικο λόγω της αυριανής μέρας...
    Φιλάκια πολλά σ'ολες τις αιθέριες υπάρξεις,παντού εκτός από το αδύνατο σημείο σας!( Ο ΜΙ ΤΖΙ !)

Senior Member
    Originally posted by Mairy_Lou

Nadine μου τι στοιχεια θελεις να σου δωσω? Στη διαθεση σου!
    Ό,τι προαιρείσαι,γλυκιά μου!
    Ξεκινάμε από ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα,
    με συννημένες όλες τις βρώμικες κι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
    Την υπηρεσία μας ενδιαφέρει κυρίως οποιαδήποτε πληροφορία εκθέτει το υποκείμενο.
    Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την οικειοθελή παραχώρηση του εν λόγω υλικού!

Senior Member
    Originally posted by alalumaki

Να' σαι καλά Ναταλάκι που μου θυμίζεις τις βαρύγδουπες δηλώσεις μου....
    Tελικά,φοβάμαι,η κρίση,που περνάμε,είναι πολύ μεγαλύτερη από την εκτιμώμενη...Δε με πιάνεις,δε με πιάνεις...
    Η πρόθεση μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση να σου χτυπήσω τις βαρύγδουπες δηλώσεις σου,αλλά να σου επισημάνω
    στα λεγόμενα σου τα σημεία εκείνα παγίδα,που κατά την κρίση μου βάζουν τρικλοποδιά στα εγχειρήματα σου.
    Ξαναπαραθέτω τα λόγια σου με τα υπογραμισμένα σημεία με την ελπίδα αυτή τη φορά ν'αντληφθείς την ένσταση μου.
    (Δεν έχω μπει ποτέ σε κλίβανο...ίσως επηρεάζει και τα εγκεφαλικά κύτταρα και κατ'επέκταση δε φταις εσύ...)
    Οι λέξεις κλειδιά είναι:
    υποτίμηση,πεποίθηση αδυναμίας,εξαναγκασμός υπόσχεσης,λανθασμένη σύνδεση δίαιτας με διαγωγή

Originally posted by alalumaki

Αντε γιατί δεν είμαι σε καθόλου καλή μέρα, όλα στραβά, τρώω σαν μεγάλο γουρούνι πια, και όχι σαν γουρουνάκι....

Λοιπόν ζήλεψα από τη πρόεδρο που δεν το βάζει κάτω και ξεκίνησε πάλι προσπάθεια, θα πάω το απόγευμα να αγοράσω τα χαπάκια μου, γιατί χωρίς αυτά δεν είμαι ικανή δυστυχώς να κάνω τίποτα, και από αύριο δίνω ΥΠΟΣΧΕΣΗ ότι θα συμμορφωθώ.... άντε γιατί το 90 είναι κοντά και μετά το 100, κλπ, κλπ.

Senior Member
    Νομιζω οτι μπορεις να κανεις το εξης εσυ κυρια μου με την ξε-χα(σ)μενη ταυτοτητα. Πας πουρνο-πουρνο στο Δημαρχειο της περιοχης, το οποιο ειναι ανοιχτο και σημερα και αυριο ολημερις και ζητας χαρτι ταυτοπροσωπιας ή κατι τετοιο - ξερουν αυτοι. Παρε ενα τελεφουνγκεν το Δημαρχειο και κατα πασα πιθανοτητα οι καλοι αυτοι ανθρωποι θα φροντισουν ωστε να μην χαθει καμία ψηφος (γελαω τωρα)

Senior Member
    Κοριτσια!!!!!!!!Δεν εγραψα χθες,δεν ζυγιστηκα κιολας....Αλλα το νεο ειναι αλλο....Ετοιμαζομαι για ραντεβου!!!!!!Αυτη τη στιγμη με ετοιμαζει η αδερφουλα μου!!!Θα παω στο μαθημα του πιανου και μετα θα περασει να με παρει στις 8...Θα σας πω νεα οταν επιστρεψω,οτι ωρα και αν ειναι!!!Τον λενε Lee Andrew,ενα χρονο πιο μικρος απο εμενα,και ημασταν συμμαθητες στο σχολειο.Σαμπινα θα σε παρω τηλ,μεσα για αυριο.Φιλακια!!!!!!!!

Senior Member
    Μολις γυρισα!!Περασα παρα πολυ ωραια,μιλησαμε σχεδον για τα παντα,και ακουσα τοσο ωραια λογια!!!Βεβαια,δεν παιζει να γινει τιποτα,αλλα το γεγονος ειναι οτι ΒΓΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΩΡΑΙΑ, και ενιωσα σουπερ.Θα ηθελα να τα γραψω ολα λεπτομερως για να τα μοιραστω μαζι σας αλλα μας διαβαζουν και αλλοι οποτε...Σας καληνυχτιζω,μακια πολλα πολλα!!!

Η χαμογελαστη Χανελιτσα σας!!!

Senior Member
    Αχ μπηκα κ εγω , να μάθω από σπόντα τα νεάκια σας.. και πραγματικά με κάνετε και ζήλεψα... τι μου θυμησατε τις βόλτες στο σηκουάνα...( γαμηλιο ταξιδι..) , τι πρώτα ραντεβού... , τι γλυκες επανασυνδέσεις... αχ... αχ...
    Μαρικάκι μου γλυκό περίμενε τηλεφωνό μου.. πολύ θέλω να σε γνωρισω.. αν και εφόσον οι επαγγελματικες υποχρεωσεις μας αφήσουν... πηγα στις αθηναιες της τρελοπαρεας μου των πολυκυστικων και περάσαμε σουπερ...ντούπερ...

κοριτσάρες όλες σας φιλω..

Βάσια μου, barb μου, hanelle μου, alalumaki μου, sabe μου, μαρικάκι μου, xenia μου, mairy_lou μου σας φιλώ μία μία ξεχωριστά και γλυκά!!!!!!!!
    Αυτό με τις κτητικες αντωνυμίες το έκανα επίτηδες το ομολογώ....... αχ κορίτσια μου δε ξερετε τι τραβάω από την προεδρό σας... δε φτάνει που έχει όλες εσας... θέλει και τη συζυγό της με μονοφαγία.. δεν είναι άδικο?? εεε??

φιλακια!! να περνατε όλες καλά!!

Senior Member
    Πολλές και κεφάτες καλημέρες σε όλους τους κορίτσαρους!
    Κύργια πρόεδρα,σε λίγο θα θέλετε σημειωματάριο να γράφετε τα μέλη του Ουράνιου Τόξου,η ομάδα απλώνεται,εδραιώνεται και πάει για ωραία αποτελέσματα.

Μια χαρά εγώ τέταρτη μέρα,ούτε πρόβλημα στον ύπνο,κοιμήθηκα καλά χτες,7ωρο για μένα είναι super γενικά.Ποτέ δεν είχα τις καλύτερες σχέσεις εξάλλου με το κρεβάτι(παρακαλώ να λείπουν τα υπονοούμενα,lol).
    Ξεχάστηκα και ζυγίστηκα το πρωί,είχαμε όμως πει πως δε χρειάζεται να το κάνουμε,κατέβηκα γρήγορα γρήγορα,αλλά το νούμερο το είδα,χε.(καλό ήταν by the way).
    Όχι,δε θα μου γίνει συνήθεια.

Τρέφομαι καλά,σε λογικότατες ποσότητες και δεν στερούμαι τίποτε.Ζήλεψα χτες και έφαγα και μελιτζάνες παπουτσάκι και δύο αυγουλάκια ποσέ με φρυγανιές,απλά προσέχω να στραγγίζω το φαγητό μου με τη σουρωτή κουτάλα,αποφεύγω τα πολλά λάδια,όχι βούτυρο,τέτοια.Δεν πίνω νερό,πλακώστε με κορίτσια,αλλά θα κάνω σήμερα την αρχή να πιέζομαι λιγάκι.

Βγήκαμε με το Hanelleli,μάλλιασε η γλώσσα μας,μιλάμε για καταστροφή είμαστε στον καφέ,χα χα χα.Γνώρισα και την αδερφή της,που σκοπεύει κι αυτή να μπει στο forum,τι καλά!

Ξενάκι μου γλυκό,πόσο χαίρομαι που έχεις κέφια,είσαι σούπερ ντούπερ ουάου γκομενάρα σεξουάλα μας.

Βarb,στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά,αλλά εγώ σταθερά χορτοφάγος,αλλά τρώω και τυροκομικά και ψάρι και αυγά.Καλά είναι,αν προσέχω το σίδηρό μου,που έχω εκεί ένα θέμα.Σε φιλώ baby,να έχεις μια καλή μέρα στη δουλειά.

Ναταλία(άιλ σπανκ γιου γιατί σε αγαπώ,χαχα),Μαρικάκι,ευγενι κή Ευγενία,hello Mary Lou,goodbye heaaaart,καλώς ήρθες στο thread μας,Κουλουμίνι,όλες ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.

Senior Member
    καλημερουδια κοριτσια. ευτυχως που δεν ημουν υποψηφια γιατι θα εχανα μια ψηφο. καλα, χωρις ταυτοτητα? που εχεις τα μυαλα σου βρε? κοψε λιγα μαλλια μπας και αποκτησεις εχτρα μυαλα. νομικοι σου λενε μετα.....εμ βεβαια. ολη μερα στο φορουμ, πανε τα μυαλα. κατα τα αλλα να την σταυρωσουμε ζηταει. ποια εισαι βρε? καμια προεδρος εισαι και θελεις σταυρωμα? και τι σταυρωμα? στο ψηφοδελτιο ή στο σταυρο του μαρτυριου? δεν διευκρινιζεις

μαρικακι -1,7? ειναι να μην αρχισεις εσυ. μπραβο σου. αντε και σε κατωτερα.

χανελιτσα, ραντεβουδακι και τα μυαλα στα καγκελα βλεπω. και δεν εφτανε το ραντεβουδακι, καπακι την επομενη καφεδακι με την σαμπινουλα μας που επισκεφτηκε για αλλη μια φορα το ντιβανι της ψυχης και ΕΓΡΑΨΕ. Αμαν βρε κοπελα μου. ολα σε εσενα? με κατασυγκινησες παλι πρωι πρωι

ευγενια, να σου δωσουμε βρε ενα κλειδακι οπως μου δωσατε κι εσεις? δεν το τιμω προς το παρων αλλά που θα παει? θα το χρησιμοποιησω κι εγω

dreamon, λες να σε διαβασε και να καταφερε να ψηφισει?

αλαλουμακι μας, κουραγιο και ολα θα φτιαξουν. θα δεις.

σεξουλιαρα μας που μας στελνεις και φιλακια και δεν μας λες την συνταγη, περνας καλα, ε? αχ, φανταζομαι. να σοιυ στειλω κανενα κρυο νερο? (να κρυωνεις τα πηρουνια που πηραν φωτια....) εγω το χρησιμοποιησα δις το σαββατοκυριακο οποτε μη νιωθεις και πολλες τυψεις.

λουλου μας, να ξεκινησεις με στοιχεια ταυτοτητας, μετα να φανταστεις οτι εισαι σε ανακριτικο τμημα και τελος να μας πεις και τιποτε αλλες λεπτομερειες. αυτα θελουμε και εντωμεταξυ να ξερεις οτι σε θεωρουμε μελος της ομαδας. γραψε καμια λεπτομερεια βρε να εχουμε να σχολιαζουμε

βασια, που εισαι? εμ βεβαια δινεις τα φωτα σου στα σλιβοτοπικ. που χρονος να μας δωσεις και λιγο σημασια εμας που προσπαθουμε (ενιοτε μονο στο μυαλο ενω ανεβοκατεβαινουν τα πηρουνια)

κουλουμου μας που εισαι βρε? σε προλαβε η σαμπινα, να σε προλαβω κι εγω? λεει?

πεννυ μας? χαθηκες βρε. ειδες τι κακο μας κανει η δουλεια?

φιλακια σε ολες οσες ξεχασα απο το φυλλαδιοκοριτσο. ευτυχως που δεν εχω και παιδι πρωτης γυμνασιου να τρελαθω απο τις προσφορες των notebooks. θα επανελθω (ελπιζω) με νεα μου του σαββατοκυριακου και με αλλα σχολια

Senior Member
    Κοριτσια καλημερα και απο μενα,
    μετα απο ενα ησυχο σαββατοκυριακο με παρεα και βολτιτσες επανειλθαμε στα καθημερινα μας
    μας ξενυχτησαν και οι εκλογες, και σημερα απο το πρωι νυσταζω,
    χαιρομαι που ολες σας αυτην την εβδομαδα δωσατε αναφορα και ολες ειχατε απωλεια, δεν εχει σημασια το πολυ η το λιγο, σημασια εχει να κανουμε την προσπαθεια,
    εγω την περασμενη βδομαδα δεν τα πηγα και πολυ δυνατα με την γυμναστικη, εκανα μονο 3 φορες αλλα απο φαγητο πολυ καλυτερα, αυτη την βδομαδα αν και ειχα την κοκκινη επιδρομη δεν ειχα πολλες λιγουρες και πεινες, ελπιζω να κρατησει ετσι και αυτη η βδομαδα.
    οσο για τα αποτελεσματα του μηνα θα τα πουμε αυριο στο σλιβοτοπικ οπως λεει και το φυλλαδιοκοριτσο
    φιλια

Senior Member
    Αγαπημένα μου ερωτηματικά!
    Χαίρομαι που σας βρίσκω όλα καλά,αλλά δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να επεκταθώ καθότι "τρέχουμε τώρα!"
    Αφήνω μια εικόνα από το πρωινό μου καφεδάκι,έτσι για να παραμείνω on topic και σας φιλώ γλυκά γλυκά,Ευγενιοκόριτσα μου!
    Επιστρέφω asap!

Senior Member
    ʼντε κι άλλη μία,γιατί αυτή ήταν ουσιαστικά η θέα από το καναπεδάκι,όπου απίθωσα την αιθέρια ύπαρξη μου...

Mαζί με το τραγούδι που ακούω όλη μέρα σήμερα...Αφιερωμένο στη Νεφελομπουμπούκα μου,εκεί στ'ακρογυάλι...

--->ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ-ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ : ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ

Senior Member
    πωπω Ναντινάκι μαγικά!