ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1457
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1457 of 2553 FirstFirst ... 4579571357140714471455145614571458145914671507155719572457 ... LastLast
Results 21,841 to 21,855 of 38289
    Senior Member
    MακΓιώτ τσούκου τσούκου το σποράκι χάθηκε πάλι το διακοσαράκι! :lol:
    Καλλιόπη το μόνο σίγουρο είναι ότι μία εβδομάδα χειρουργημένη έχεις χάσει αρκετά κιλά και πρόκειται να χάσεις πολλά ακόμα θες δε θες! :lol: Οπότε να μην καταπιέζεσαι και να ζυγίζεσαι μόνο όταν το θέλεις εσύ.
    Αγγελική χρειάζονται και τα διαλείμματα στη διατροφή για να μη νοιώθεις στέρηση και να παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις. Συνεχίζουμε δυναμικά για να κάνουμε κορμιά!

Senior Member
    Wow αποκλείεται η ζυγαριά σου να δείξει μόνο 3 κιλά κάτω, αλλά να ζυγιστείς όποτε εσύ νοιώθεις έτοιμη. Ήθελα να ήμουνα από μια μεριά να δω την αντίδρασή σου την ώρα που θα ζυγιστείς, γιατί από την έκπληξή σου και από τη χαρά σου είμαι σίγουρη ότι θα σε ακούσει όλη η πολυκατοικία! :lol:

Senior Member
    καλησπερα κοριτσακια μου καλα,.Τι με απασχολουσε..την προηγουμενη πεμπτη τρακαρα.μου χτυπησε το αμαξι νταλικα.ναι ευτυχως ζωντανη αλλα το αμαξι μου ειναι συνεργειο κ δεν εχω.Σημερα τελικα μιλησα με τον μαστορα κ με 650 ευρω θα μου φτιαξει τα απαραιτητα,θα του δωσω 350 τωρα κ τον αλλο μηνα τα υπολοιπα 300.ουφ..πιθανολογω την μεγαλη πεμπτη να εχω το αμαξακι μου ξανα. κ το δωρο του πασχα απλα θα παει στο αμαξι...χαλια πασχα φετος...γενικα...τεσπα..ευχομ αι σε ολες καλη ξεκουραση κ ενα υπεροχο σκ..φιλια κοριτσια μου..

Senior Member
    Μαράκι μην ακούω χαζομαρούλες, ήτανε μεγάλο το τρακάρισμα και είσαι τυχερή που δεν έπαθες κάτι άσχημο, οπότε μια χαρά είναι το Πάσχα φέτος, θα φτιάξεις και το αμαξάκι σου και θα γιορτάσεις το Πάσχα με τα παιδάκια σου.

Senior Member
    Kαλησπερα γλυκια κ αγαπησιαρικη!!Διαβασα ολες τις σελιδες,δεν σας προλαβαινω παλι,κ χαιρομαι που ειστε ολες καλα κ με το ηθικο ανεβασμενο!Εγω κουρασμενη.Μαζευουμε το μαγαζι να μετακομισουμε την αλλη εβδομαδα. Μια ανθισμενη καρδουλα γιατι η αγαπη οπως ολες οι σχεσεις θελει φροντιδα κ προσπαθεια για να ανθισει!

Senior Member
    Καλησπέρα και από εμένα! Μόλις γύρισα σπίτι από αδερφοβόλτα :lol:
    Της ψώνισα και κάτι πραγματάκια από το σούπερ μάρκετ και πήγα να της κάνω παρέα και να της ανεβάσω το ηθικό γιατί μόνη της μαραζώνει το χρυσό μου! Μια χαρά είναι, πονάει ακόμη αλλά πάντα ανεκτά. Παίρνει παυσίπονα ανά 4 ώρες ανελλιπώς και έτσι είναι καλά. Της πήγα και ταινιούλες να δει για να περάσει ευχάριστα η ώρα της. ʼντε να ξαπλώσει και λίγο τώρα που μπορεί γιατί δεν θα κρατήσει και πολύ η περίοδος χάριτος! :lol:

Γλαύκη μου γιατί μετακομίζετε; Ελπίζω για καλύτερα.
    Εσύ καλό μου πως νιώθεις; Πονάς πολύ ακόμη; Σε γιατρό πήγες να σε κοιτάξει ή ακόμη το παίζεις ήρωας;;;

Senior Member
    Οχι Ελι μου δεν πηγα.Παιρνω καποια ομοιοπαθητικα αλλα λιγα πραγματα βλεπω.Δεν εχω καθισει κ καθολου ομως!Βασικα αυτη την εποχη δεν μπορω να διαθεσω 350 ε για μαγνητικη.το κακο ειναι οτι με εχει ταραξει το εντερο μου.Πονω τοσο πολυ καποιες φορες που ουτε να γεννουσα!
    Οσο γι το μαγαζι φευγουμε απο εκει που ειμαστε κ παμε 10 μετρα πιο πανω γιατι ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα του ενοικιου.
    Να μου φιλησεις το Κατερινακι!δεν την πηρα επειδη γραφει οτι ποναει μην ενοχλησω.

Senior Member
    γεια σας αγαπημενες μου.μολις εκατσα και εγω γιατι απο το πρωι δεν εχω βαλει κ@λο κατω.
    πηγα με τη mother για καφε και για ψωνια.φυγαμε στις 9 και γυρισαμε στις 2 και.πηρα ενα πλεκτο μπολερο απο το benetton και ενα φορεμα απο ενα αλλο μαγαζι και ετσι ξοδεψα το πασχαλινο χαρτζιλικι που μου εδωσε ο παππους μου.την αλλη βδομαδα παω να κουρευτω και να βαψω μαλλι.με ειδε σημερα ενας οικογενειακος φιλος και εμεινε κοκαλο.

Senior Member
    γλαυκη δεν υπαρχει συμβεβλημενο κεντρο να κανεις τη μαγνητικη σου?15% του τιμολογιου θα πληρωσεις.

Senior Member
    MacΓιωτουλα μου σχεδον εγιανα.λιγο βηχα οταν ξαπλωνω εχω αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι ειμαι πολυ καλυτερα.αρχες ιουνιου σιγουρα θα ερθω αθηνα για να δω το γιατρο μου οποτε το river west θα στεναξει.

Senior Member
    wow και καλλιοπη εγω ζυγιστηκα την επομενη μερα που γυρισα σπιτι δηλαδη την εβδομη μερα μετα το χειρουργιο.ειχα χασει 6 κιλα οποτε μην φοβαστε να ανεβετε στη ζυγαρια.

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Οχι Ελι μου δεν πηγα.Παιρνω καποια ομοιοπαθητικα αλλα λιγα πραγματα βλεπω.Δεν εχω καθισει κ καθολου ομως!Βασικα αυτη την εποχη δεν μπορω να διαθεσω 350 ε για μαγνητικη.το κακο ειναι οτι με εχει ταραξει το εντερο μου.Πονω τοσο πολυ καποιες φορες που ουτε να γεννουσα!
    Οσο γι το μαγαζι φευγουμε απο εκει που ειμαστε κ παμε 10 μετρα πιο πανω γιατι ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα του ενοικιου.
    Να μου φιλησεις το Κατερινακι!δεν την πηρα επειδη γραφει οτι ποναει μην ενοχλησω.
    Θα της μεταφέρω τα φιλάκια σου γλυκιά μου μην ανησυχείς! Της είπα ότι την πήρες τηλέφωνο και ότι μιλήσαμε το βράδυ της Τετάρτης . Καλά κάνετε και μετακομίζετε, πολλοί επιχειρηματίες εν καιρό κρίσης κάνουν τέτοιες αλλαγές. Εύχομαι έτσι να ισοσταθμίσετε με την μείωση της πελατείας που φαντάζομαι ότι έχετε υποστεί ήδη.
    Εγώ Γλαύκη μου είχα πολλούς κολικούς και με βοήθησαν κάποια πράγματα πάρα πολύ. Αύξησα την κατανάλωση προϊόντων ολικής άλεσης και φρούτων, έβαλα την βρώμη στην διατροφή μου, πίνω κεφίρ καθημερινά (βάλσαμο για το έντερο) και πήρα για ένα διάστημα περίπου 2 μηνών προβιοτικά χάπια από το φαρμακείο ως συμπλήρωμα διατροφής. Έχω σωθεί και πλέον πονάω σπάνια και πολύ λιγότερο και σε ένταση και σε διάρκεια. Λένε ότι βοηθάει και ο χυμός αλόης αλλά εμένα προσωπικά δεν μου έκανε κάτι. Εύχομαι γρήγορα περαστικά και ελπίζω να βρεις χρόνο σύντομα να ηρεμήσεις...αν και με την μετακόμιση ουφ για χειρότερα σε κόβω! Μακριά από βάρη καλή μου σε παρακαλώ ε;
    Όσο για την μαγνητική δεν μπορείς να την περάσεις στην ασφάλεια σου;

Senior Member
    Ωωωωωω το ανανεωμένο μας Λιλάκιον!!!!
    Λίλα μου πόσο χαίρομαι που επιτέλους νιώθεις καλύτερα! Έκανες και τις βόλτες σου και πήρες και ρουχαλάκια πωπωπωπω τι χαρά! Με γεια σου και καλοφόρετα γλυκιά μου!

Senior Member
    ευχαριστω ελλακι μου.χαιρετισματα στο κατερινακι μας.και εγω ειχα μεγαλο προβλημα με το εντερο μου.το κυριο προβλημα ηταν το αγχος.συμφωνω απολυτα με την ελλη η βρωμη ειναι φαρμακο για το εντερο.

Senior Member
    Eμενα ο γιατρος για το εντερο μου εδωσε διατροφη με καθολου σπορους οσπρια λαχανικα κλπ.Βλεπω ομως οτι με πιανει οταν κουραζομαι κ οταν αγχωνομαι κ λιγοτερο εχει σχεση με τη διατροφη.Οσο για τη μαγνητικη εχω ΟΓΑ οποτε πρεπει να μου τη γραψει γιατρος νοσοκομειου αλλα πριν πρεπει να εχω κανει αξονικη.Στο νοσοκομειο λοιπον εχω παει 3 φορες μου κανουν ακτινογραφια κ μου λενε δεν εχεις τιποτα,χασε κιλα.Κ οταν επιμονως ζητησα αξονικη ειπαν οτι δεν εχουν ευρημα στην ακτινογραφια για να κανω αξονικη.Οποτε πρεπει μονη να κανω μαγνητικη.Επειδη εχω πιαστι με αλλα πραγματα δεν το εχω πολυψαξει.Μετα το Πασχα αν συνεχισω να ποναω,γιατι εχω κ το δεξι χερι θα δω τι θα κανω.Λιλακο με γεια τα ρουχαλακια!Καλοφορετα κ να καψεις καρδιες!