ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1462
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1462 of 2553 FirstFirst ... 4629621362141214521460146114621463146414721512156219622462 ... LastLast
Results 21,916 to 21,930 of 38289
    Senior Member
    τελικα δικιο ειχε ο ντοκ για τις 3 πρωτες μερες, αποψε κλεινω τριτο 24ωρο απο την επεμβαση και προβλεπω απο αυριο να ειμαι σουπερ καλα.
    οσο για τα κιλα Γιωτα μου... μακαρι να σταματησω στα 65, αυτες οι πρωτεινες με φαγανε και τα δυσκολα 24ωρα τις επεμβασης. δεν θελω να χασω αλλο πραγματικα και τα 68 μια χαρα μου ηταν παλι δεν ηθελα να χασω αλλα ας οψεται .... προς το παρον προσπαθω να τρωω οσο πιο συχνα μπορω αφου η ποσοτητα μου ειναι πολυ μικρη ξανα. τρωω τοσο ωστε να μην δημιουργω δυσφορία στο στομαχι μου.

Senior Member
    καλημερα και απο μενα!
    ομορφα νεα βλεπω σημερα!
    εγω εχθες ηρθε η κορη και ειχε ορεξη για κουβεντα και μετα ξεραθηκα
    δεν ειχε δουλειο ο μωρφεας και περασε νωρις!
    να εχουμε μια ομορφη μερα!!

Senior Member
    ξεκινισε το καταμαραν!!!
    δεν ειναι και πολλα αλλα η αρχη εγινε!:spin:
    8 μερες χειρουργημενη καλα δεν ειναι??

Senior Member
    Kαλημερα κ απο εμενα!Καλημερα ηλιολουστη κ χαμογελαστη!Να περνατε καλα να μαζευεται χαρα!Πολλες κατηφορες βλεπω στα κοριτσια μας κ το ομορφοχειρουργημενο μας καλα αλλα αν χασει κ αλλο θα τις φαει!Η Ναταλιτσα μας εξαφανισμενη!πιστευω να αντεχει κ να μην την εχουν εξουθενωσει τα ανηψακια.
    Αβα κ εσυ που εισαι?εφυγες για διακοπες η σου επεσε βαρια η γαμπαρη?

Senior Member
    καλημερες και από μένα!!!
    Χθες ενω μπηκα στο παρεακι, δεν μπορούσα να συμμετέχω (θα με συγχωρέσετε εεεεε?????) είχα τις μαύρες μου - το χω βάλει με τα κιλά μου, με την εμφανιση μου κλπ αυτά τα ευχάριστα.......
    Anyway... θα περάσει.... που θα πάει!!!
    Καλλιοπάκι αρχισες το καήφορο - τι ευχαριστό νέο!!!
    και το κατερινάκι συνέρχεται, το λιλάκο επίσης!!!
    Η Τζίνα ετοιμάζει ταξίδι για πάρτη της και για την μανούλα και για την τριαδα των ζώων της!!!!
    Γιωτάκι έρχεται και η σειρά σου για τα μεμε!!!!
    Πόσο χαίρομαι για σας κοριτσάκια μου γλυκα!!!
    θα τα πουμε αργότερα!!!

Senior Member
    Με φώναξε κανείς; Καλημέρα Μακόκοσμε!
    Σήμερα με ξύπνησαν τα παιδάκια με τα κάλαντα, αλλά, ως γνωστή γαιδούρα, δεν άνοιξα και συνέχισα να χουζουρεύω στο κρεβάτι.. Πριν από λίγο σηκώθηκα και άρχισα να γελάω.. Θα καταλάβετε αμέσως το γιατί. Έπιασα τα σκεπάσματα να τα αερίσω και έβγαλα τα σεντόνια για πλύσιμο. Ευτυχώς αλλάξω συχνά σεντόνια.. Τι βρήκα κάτω από το ένα μαξιλάρι; Τι;; Μισό κριτσίνι! Κι έλεγα μέσα μου, μα τόσο γρήγορα το έφαγα; :spin: Έχω γίνει τέρας πια και αυτή είναι ίσως η μεγαλύτερή μου απόλαυση. Το βιβλίο στο αριστερό χέρι, το κριτσίνι, πατατάκι, στο δεξί και δώστου μελέτη και δώστου απόλαυση! Το τέλειο πάντρεμα της πνευματικής με τη σαρκική ηδονή!
    Όλη την εβδομάδα έβρεχε και έτυχε να έχω να διεκπεραιώσω διάφορες δουλειές. Με έφαγαν οι δρόμοι και μούλιασα στη βροχή. Περίμενα πώς και πώς το βροχερό Σαββατοκύριακο, να χουχουλιάζω κάτω από τα σκεπάσματα, αλλά προέκυψε ηλιόλουστο. Δεν πειράζει... Σέρνομαι και πάλι, βαριέμαι να κάνω το παραμικρό. Συνήθως ορμάω σα σίφουνας και κάνω ταυτόχρονα πολλές δουλειές. Τώρα, μπα! Μαγείρεψα χθες, μακαρόνια με κιμά. Νηστεία από Δευτέρα και πρέπει να προλάβω να φάω τον αγαπημένο μου κιμά! Σιγά σιγά θα κάνω τις δουλίτσες μου, δε θα σκοτωθώ κιόλας. Βέβαια από μέσα μου τρώγομαι, αλλά είπαμε. Σιγά σιγά και όλα θα γίνουν!

Senior Member
    Καλημέρα Μακόκοσμε και από εμένα!
    Ξύπνησα αργούτσικα σήμερα κατά τις 10.30 και επιτέλους νιώθω πιο ξεκούραστη και ορεξάτη!
    Η κουμπάροι μας μας ψήνουν να πάμε παραλιακή βόλτα σε ταβερνούλα στο Σούνιο και κάτω από άλλες συνθήκες θα πετούσα την σκούφια μου αλλά τώρα με τα οικονομικά μας στενά έχω ένα κόμπο. Από την μία θέλω να πάμε από την άλλη μου την δίνει γιατί σκέφτομαι τις βενζίνες και το 50άρι που θα καταθέσουμε και δεν μας περισσεύει.... ουφ τα νεύρα μου! Θέλω να τους πω να πάμε για ένα καφέ αντί για φαγητό έξω αλλά με πιάνουν και οι ντροπές μου και από την άλλη τους ξέρω ότι δεν θα τρελαθούν με την πρόταση μου μιας και οι κουμπάροι και ο άντρας μου είναι υπέρ του ουζακίου και της μάσας και εγώ απλά θα βγω η ξενέρωτη της παρέας

Senior Member
    ξεχασα να σας κερασω κατι τι
    σημερα γιορταζει ο γιοκας μου

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Μαράκι μπράβο για το κιλάκι και για το φασολάκι! Φάε λίγο και για μένα που μου αρέσουνε.
    Κατερίνα πολύ χαίρομαι που μέρα με τη μέρα πονάς λιγότερο και νοιώθεις καλύτερα και που είσαι πλέον μία εξηνταπεντακιλάρα! :lol:
    Γιώτα βλέπω ότι μπήκες κι εσύ στο κλαμπ της βόλτας! Με το καλό να κάνεις όλες τις δουλειές σου και να περάσεις όμορφα.
    Καλλιόπη με το μαλακό γιατί με πήραν τα απόνερα του καταμαράν! :lol: Είναι πολύ καλή η απώλειά σου και την άλλη εβδομάδα θα αλλάξεις και δεκάδα. Δεν είναι τέλεια η αίσθηση να μην πεινάς και να αδυνατίζεις; Να χαίρεσαι το γιόκα σου.
    Λιλάκι σήμερα θα δω το επεισόδιο του greys anatomy, κερδίζω τίποτα; :lol:
    Γλαύκη χαίρομαι που σήμερα δεν έχουμε πονεμένη καρδούλα αλλά ηλιόλουστη και χαμογελαστή καλημέρα.
    Αγγελική είδες που κάνω κι εγώ τριάδες; :lol: Μη σε παίρνει από κάτω με τη διατροφή και μην αγχώνεσαι, σιγά σιγά όλα θα γίνουν. Βάζε μικρούς στόχους κάθε φορά, δε χρειάζεται να κάνεις κορμί κολώνα, για αρχή ας κάνεις κορμί κολωνάκι ή Σκουφά βρε αδερφέ! :lol:
    Αβα τι κάλαντα λένε σήμερα τα παιδάκια εκεί; Εμείς εδώ στο Αθήνα γιατί δε λέμε κάλαντο σήμερα;
    Eli ελπίζω να βρείτε τη χρυσή τομή και να διασκεδάσεις σήμερα χωρίς να αγχώνεσαι.

Senior Member
    Καλλιοπη να τον χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!
    Τζινάκι καλημέρα!!!!
    Μωρέ δεν αγχόνομαι ετσι και αλλιώς ηταν μέσα στο πρόγραμμα. Ασε που κατέβηκαν οι Ρώσοι χθές και πάλι κάλα που έκανα μόνο αυτή την παρασπονδία!!!! υπό άλλες συνθήκες θα είχα κατεβάσει την άρτα και τα γιαννενα μαζί!!!
    Ξέρω ότι θέλει προσπαθεια και θα το παλέψω... το έχω συζητήσει και με τον γλυκό μου διατροφολογο και του έχω πει ποιοι είναι οι στόχοι μου και πως την έχω δει πλεον. Συμφωνει μέσες άκρες αν και θεωρεί ότι ο στόχος μου είναι μικρός (5kg / 2μηνο) αλλά δεν πειράζει. ασ είναι τόσα και μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχω κορμι κολώνα!!!

Senior Member
    Αγγελική είναι καλύτερα να έχεις μικρό στόχο γιατί είναι πιο εύκολο να το καταφέρεις, δεν απογοητεύεσαι και αν τον ξεπεράσεις θα είναι ευχάριστη έκπληξη. Κάλλιο 5 και στο δίμηνο παρά 10 και καρτέρι!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Κάλλιο 5 και στο δίμηνο παρά 10 και καρτέρι!
    Κάπως έτσι την έχω δει και εγω.....:yes:

Senior Member
    Σήμερα λένε τα κάλαντα του Λαζάρου, αν δεν κάνω λάθος.. Τα παιδιά ψάλλουν και ο κόσμος τους δίνει χρήματα ή τους βάζει αυγά, στο καλαθάκι που κρατούν γι' αυτό το σκοπό. Αυτά ήταν τα τελευταία κάλαντα που είπα ως παιδί. Ήμουν μικρούλα, αλλά μία γριέντζω μόλις με είδε στην πόρτα της είπε: ούι, ούι, γαμπρό θέλεις εσύ ή αυγό; Ντράπηκα τόσο, που δε ξαναείπα τα κάλαντα..
    Πάω για ύπνο, κοριτσάρες μου.. Έχω πάνω από τρεις ώρες ξύπνια, θα χαλάσει το δερματάκι μου! :lol: Τα λέμε μετά. Φιλάκιαααα!!!

Senior Member
    Πολλές καλησπέρες στον ΕρωτοΜακόκοσμε!!!!!!!!!!!

Τσουπ να ΄μαι κ εγώ, έλειπα κοριτσάκια μου είχα πάει στο εξοχικό μου κ εκεί δεν έχω υπολογιστή μπήκα απο το κινητό όμως κάποια βράδια κ μου κρατήσατε όμορφη παρεούλα!

Πω πω τι να πρωτοσχολιάσω απώλειες κιλών βλέπω κ πολύ μου αρέσει!

Καταρχήν όμορφη στρουμφίτα μου έστω κ ετεροχρονισμένα σου εύχομαι σιδερένια κ να χαρείς στο μέγιστο τα νέα σου μεμέ, χαίρομαι που όλα πήγανε καλά κ πλέον δεν πονάς, άντε κ το καλοκαίρι τόπλες!!! (συγνώμη μη με παρεξηγείς είσαι κ παντρεμένη γυναίκα αλλά αυτό είναι το απωθημένο μου :bigsmile

Καλλιόπη πολύχρονος ο γιος σου, δεν θυμάμαι εαν σου ευχήθηκα καλές κατηφόρες!

Τζινάκο μακάρι όλα να πάνε καλά απο θέμα δουλειάς για το καλοκαίρι, αλήθεια το λαλάγγι τι κάνει? έχουμε κανένα νέο? ( εμένα το μυαλό μου εκεί)

Ελάκο μάλλον θα πήγατε τελικά τη βόλτα στο Σούνιο, καλά να περάσετε!
    Αχ που μας φθάσανε, να σκεφτόμαστε τα πάντα πλέον, θυμάμαι παλαιότερα πήγαινα στο εξοχικό αυθημερόν,απλά να πιω καφέ κ πάλι πίσω κ τώρα το σκέφτομαι κ μια κ δυο φορές με 2? που έχει φθάσει η βενζίνη!

Angel την άνοιξη κάθε χρόνο με πιάνουν κ εμένα τα νταουνιάσματα μου όσον αφορά τα κιλά! Ενώ οι άνοιξη μου αρέσει πολύ σαν εποχή αλλά πάντα έχω τα νεύρα μου γιατί με πιάνει τρόμος που θα πρέπει να φοράω λιγότερα ρούχα, επίσης σκέφτομαι γιατί άφησα να περάσει ανεκμετάλλευτο άλλον έναν χειμώνα!
    Καλά κάνεις που δεν βάζεις στόχους δύσκολους κ δεν ζορίζεσαι γιατί η πίεση φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα, μετά έρχεται η απογοήτευση που δεν πετύχαμε το στόχο μας κ έτσι συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος!
    Για εμένα το λέω που κάθε φορά έβαζα τρελούς στόχους κ φυσικό ήτανε να μην μπορώ να τους πετύχω κ μετά ήμουνα μέσα στην απογοήτευση!

Senior Member
    Καλησπερα κορουες μου! Τι κανετε; Εγω ολα μια χαρα! Πηρα και την κρεμα απο σαλιγκαριΑ αλλα δεν ξερω ποτε να την βαλω.. Να περιμενω λιγο ακομα η οχι; Επεισης σημερα λεω να ζυγιστω και για 1η φορα, ανυπομωνω!!
    Το μονο που ζηλευω ρε παιδια οταν βλεπω αλλους να τρωνε ειναι η σαλατα και τα γλυκα! Η μοσχομυτωδατη χωριατικη με την φετουλααα!! Αχαχααχ
    Την δευτερα ειναι και η 1η μου μερα αλεσμενων! Τι λετε να φαω ρε παιδια; Βαρεθηκα τα ζουμια και τις σουπες! Δεν πει αω εννοειτε αλλα θα ηθελα τουλαχιστων κατι κρατσανιστο!! Αχαχαχαχ
    Α! Καλλιοπη ρωτησα τον γιατρο για τα μαλλια και μου ειπε μετα τους 2 μηνες.. Και για τα συμπληρωματα μου ειπε οτι εχει παρατηρισει οτι δεν κανουν καποια δουλεια και οτι θα παρω αν το κρινει αργοτερα αναγκαιο.. Το crb μου ομως ρε παιδια ειναι 36,2.. Σημερα θα περω και τις 2ες αιματολογικες και ελπιζω να εχει πεσει... Εχει σημασια το οτι ειχα πιει λιγο γαλα πριν την Εξεταση;