ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1469
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1469 of 2553 FirstFirst ... 4699691369141914591467146814691470147114791519156919692469 ... LastLast
Results 22,021 to 22,035 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by angel79
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    διακρίνο μια αποφυγή σοβαρότητας..... (γιατί άραγε????):spin::spin::spin::spin::spin:
    Αγγελική μου ποιός την έχασε τη σοβαρότητα για να την βρω εγώ; :lol: :lol:
    αυτό φαντάζομαι είναι φιλοσοφικό ερωτημα.....

Επίσης εγω την έχω χασει.... μπας και την βρει κανενας αλλος..... ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με ακους?????

Senior Member
    τζινακιον ριχνει καρεκλες εδω οποτε μονο βολτα δεν μπορω να παω.καναμε δουλειες το πρωι και ειχα ξαπλωσει να ξεκουραστω λιγακι.διαβασα για τη δουλεια που μπορει να σου κατσει και χαρηκα πολυ!!!!!!!

Senior Member
    Αν υποψιαστώ ότι θα πάθω σοβαρότητα θα πεθάνω! :lol: :lol:
    Λιλάκιον ξεκίνησε δηλαδή η κακοκαιρία που λέγανε. Μακάρι να μου κάτσει η δουλειά γιατί θα μείνω και στην Αθήνα και θα πάμε και για καφεδάκι!!

Senior Member
    βροχη, αερας χαμος γινεται.ισα που καθαριζα τζαμια και παραθυρα το πρωι.

Senior Member
    Ωραία! Καλά που καθάρισες τα τζάμια για να τα βρει καθαρά η βροχή και να μη σε παρεξηγήσει! Τώρα που ξυπνάει ο φυσιολογικός ο κόσμος εγώ πάω να ξαπλώσω. Θα σας δω σε δυό ωρίτσες (αν ακούσω το ξυπνητήρι).

Senior Member
    Καλησπέρα μαναράκια μου Μακένια!
    Σήμερα ήταν μία υπέροχη μέρα! Φάγαμε, ήπιαμε, καφεδιαστήκαμε όλα τα κάναμε!
    Η Κατερίνα μας είναι καλύτερα και σήμερα του έδωσε και κατάλαβε, μόνο προς το απογευματάκι κουράστηκε και ήθελε να γυρίσει σπιτάκι της! Ήταν χαρούμενη και ορεξάτη! Πολύ την χάρηκα!
    Έφτιαξα πολύ ωραία φαγάκια και τα ευχαριστιθήκαμε και με το παραπάνω! Πρώτη φορά έφτιαξα τόσα ψαρικά μαζεμένα και μία σκορδαλιά μπόμπα! :lol: Έγιναν όλα ανάρπαστα αλλά ξέχασα να δώσω ταπεράκι στην αφή!
    Τώρα αράζω και είπα να ιντεrνετιστώ λίγο

Λιλάκιο πως την πάτησες έτσι με τα τζάμια βρε παιδί μου; Τζάμπα ο κόπος! Εδώ από το πρωί φυσάει δυνατό Νοτιά και πριν από κάνα 2 ώρες άρχισε να συννεφιάζει. Τώρα έχει μαυρίσει για τα καλά ο ουρανός και ετοιμάζεται να ρίξει παχιά βροχή!

Senior Member
    βρε κορες το πρωι ο καιρος ηταν καλοκαιρινος σχεσον.τι να εκανα?ποτε θα τελειωσουμε τις δουλειες ωρε?παλι το Μ.Σαββατο θα κανω ανασταση με το τσεμπερι?οοοοοοοοχι.να χ@στουν τα παραθυρα δεν με νοιαζει εγω δεν τα ξανακανω.αυριο θα τελειωσουμε με τις βαριες δουλειες και θα μας μεινουν σκουπα και λοιπα ψιλα για τελευταια στιγμη.την τριτη θα κατεβω για εξωτερικες δουλεις και θα κανω τα τσουρεκια μου την πεμπτη τα αυγουλακια(που δεν μπορω να φαω κιολας κλαψ) και το σαββατο γλυκο.τωρα μην με ρωτησετε τη γλυκο γιατι ακομα δεν εχουν αποφασισει τι θελουν οι μισοι ενα γλυκο οι αλλοι μισοι αλλο.

Senior Member
    παω να δω jamie oliver.

Senior Member
    Ότι και να κάνεις χρυσοχέρα μου Λίλα θα είναι υπέροχο και θα γίνει ανάρπαστο!
    Για πήγαινε να πάρεις ιδέες για νέες μαγειρικές δημιουργίες

Senior Member
    ελλακι δεν ειναι υπεροχο να εχουμε γυρω μας την οικογενεια μας να τους μαγειρευουμε να τους φροντιζουμε.αχ με αυτη τη σκορδαλια με σκοτωσες.μακαρι να μπορουσα να φαω λιγη.

Senior Member
    σημερα τελειωνει η Μακεβδομαδα.για να μαζευομαστε σιγα σιγα.

Senior Member
    Αλόχα. Τελικά κοιμήθηκα στις 19.30 και ξύπνησα τώρα, πάλι καλά. Πω, πω πω η σκορδαλιά μπόμπα έσκασε στα μούτρα μου ακόμα δεν έχω ξυπνήσει καλά καλά και μ'αποτελείωσαν τα τσουρέκια! :lol: :lol:

Senior Member
    γιούχου!
    Τι μου κάνετε? Έλειπα σήμερα όλη μέρα, εκκλησία, μαμά, ανίψια, φίλες, γιάμι γιάμι φαγητά, εξοχή, όλα τα είχε ο μπαξές!
    Να σας θυμίσω ότι σήμερα σας αποχαιρετώ, που είναι η Ναταλία να μας πει τι ακολουθεί!
    Μεγαλοβδομάδα έρχεται, πρέπει να πέσουμε σε περισυλλογή, να αφήσουμε στην άκρη έρωτες και να συγκεντρωθούμε στις άγιες μέρες!
    Είμαι πανέτοιμη για την Τρίτη, το Κατερινάκιον με έχει πληροφορήσει με πάσα λεπτομέρεια για ό,τι με περιμένει και απλά δεν πιστεύω ότι θα μου συμβεί αυτό το θαύμα! Της Αναστάσεως θα γίνει τη Μεγ. Τρίτη... Ίσως κάποιοι απορούν γιατί το θεωρώ τόσο μεγάλο πράγμα..ίσως το θεωρήσουν θέμα ήσσονος σημασίας .. για μένα που έχω περάσει όλη την ενήλικη ζωή μου με ένα στήθος που δεν με εξέφρασε και με πήγε πίσω ως γυναίκα, με ένα στήθος που πάντα έκρυβα και ντρεπόμουν γι'αυτό, με ένα στήθος που μου έφερε πόνους στην πλάτη και τον αυχένα όπως και μια τάση για κύρτωση, εεε , νομίζω πως καταλαβαίνετε γιατί είναι a big deal..

Senior Member
    μακ μου δεν πιστευω να βρεθει καποια που δεν θα σε καταλαβει.και εγω εχω θεμα με το στηθος μου και τωρα πια θα το λυσω οταν χασω ολα μου τα κιλα.εγω εχω και ανισομαστια.

Senior Member
    Originally posted by monahoiot

Της Αναστάσεως θα γίνει τη Μεγ. Τρίτη...
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: