ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 147
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 147 of 2553 FirstFirst ... 47971371451461471481491571972476471147 ... LastLast
Results 2,191 to 2,205 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by LIDA
    Nadinaki ευχαριστώ για τα περαστικά σου. Βαρέθηκες, λες, να με περιμένεις στο ράφι.....Εντάξει. Κάνε τα δικά σου να εκτονωθείς αλλά όταν θα σου εμφανιστώ, να ξέρεις, μόνο εμένα θα θέλεις....και θα σε έχω δική μου και πάλι.
    Δεν μπορούμε να συναντηθούμε γιατί μπαίνεις από το απόγευμα και μετά που εγώ φεύγω από το γραφείο!
    Επίσης: για ποιά συνάντηση μιλάς? Συνάντηση στην Αθήνα?
    Αυτό είναι αίσθημα με κατανόηση!Ποιός θα το πίστευε πως είναι και ταύρος και καλά κτητικός!
    Έτσι,σε θέλω Ρωμαίο μου!Μη με πνίγεις,εμένα τον υδροχόο και δε θα χάσεις!ʼντε,το πολύ πολύ
    να κάνω κανά δυό σβούρες στα πέριξ...Πού θα πάω;Πάλι σ'εσένα θα γυρίσω...Πολύ σωστή σε βρίσκω!

Η συνάντηση στην οποία αναφέρομαι είναι η μηνιαία της Θεσσαλονίκης,που θα κάνουμε με ΠεννοΜπαρμπουνοΒάσια
    κι όποια άλλη ασφαλώς ενδιαφέρεται!Είπαμε να το κάνουμε θεσμό,μια που έχουμε δεσμό!Λες να κατέβω Αθήνα
    και να το μάθεις στο παρεμπιπτόντως από το διαδίκτυο;Όταν θα έρθω θα έχω κολλήσει ήδη τις αφισούλες μου στην πόλη
    και θα κάνουμε μέγα συγκέντρωση!Έχω μεγάλα σχέδια για τις πρωτευουσιάνες μου!Φυσικά θα πιούμε και τα κατ'ιδίαν καφεδάκια μας
    στο τετ α τετ με τις πιο δικές μου...Αλλά να μείνω στο σπίτι σου,πώς θα γίνει αυτό,βρε καρδιά μου;Είπαμε είμαστε φιλελεύθεροι,αλλά πόσο πια;
    Και κερατάς και να παίρνω μάτι;Πόσο περισσότερο να υποφέρω;Εδώ πέφτω σε άλλη αγκαλιά για παρηγοριά και αποπροσανατολισμό...
    Να μπω στη φωλιά την ίδια του λύκου,ν'ακούω οληνυκτίς τα γρυλίσματα του;Ε,όχι!Δεν είμαι και τόσο μαζόχα!
    Εκτός αν είμαστε τα δυό μας μόνο...Τότε αλλάζει το πράγμα...Να ζήσω λίγο κι εγώ τη ζωή που δεν έζησα,
    εκείνη που θα είχαμε αν είχες διαλέξει εμένα αντί για κείνον...Ουφ!Τι τα'θελα και τα θυμήθηκα;Ταράχτηκα πάλι!

Senior Member
    Α μου είσαι σε μεγάλα κέφια σήμερα!
    Όχι επιμένω: θα μείνεις σπίτι μου. Θα κοιμηθούμε (αφού κοιμήσουμε τα παιδιά μου που σίγουρα θα σε λατρέψουν μιας και είσαι παραμυθένια) στο διπλό κρεβάτι και ο μπαμπάς θα κοιμηθεί στον καναπέ (είναι και το αγαπημένο του μέρος: εκεί κοιμάται για να τον νανουρίζει η τηλεόραση και κατά τις 4 ξυπνάει και έρχεται στο κρεβάτι!). Οπότε να μην προβληματίζεσαι καθόλου. Και αν δεν σου αρέσει αυτή η ιδέα και θες να είσαι μόνη σου, σου έχω και ένα μικρό ξενώνα για να μου είσαι πιο απομονωμένη (αλλά εγώ σε θέλω δίπλα μου να μιλάμε όλη τη νύχτα!!!).
    Τέλοσπάντων, κάτσε να 'ρθει εκείνη η ώρα που θα κατέβεις Αθήνα.... αχχχχχχχχχχχχ
    Τυχερές Θεσσαλονικιές θα μου την μονοπωλήσετε πάλι.
    Αλλά μην ξεχνάτε: ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!
    (κι ας θέλει να σουρτουκεύει δεξιά κι αριστερά σαν την γάτα!).

Senior Member
    lidal μου, βλεπω αγριεψες ασχημα ε? διπλο κρεβατι και δεν συμμαζευεται, ε? αρε και τον αλλο τον καημενο που θα τον στειλεις στον καναπε για μια ολοκληρη νυχτα...άλλο ολοκληρη, αλλο μιση-εχει διαφορα. και φυσικα εχεις και την αλλη λυση. τον κοιμηζεις στο διπλο αφου του ριξεις και το υπνωτικο του και πας στον ξενωνα. μαλιστα, μαλιστα. τα συγκρατουμε ολα αυτα. οταν η κυρια σε επισκεφτει, θα τα ξεθαψουμε αυτα να κανουμε τις ανακοινωσεις μας. θα σκεφτομαστε "τωρα ειναι στο διπλο", "τωρα ειναι στον ξενωνα", "τωρα λενε παραμυθια" κλπ. α, δινει και συμβουλες να φορανε ζωνη τα μικρα. να το ξερεις. τα δικα μου ακομη το θυμουνται και μου λεει ο μικρος μου συχνα "να βαλω ζωνη οπως μας ειπε η κυρια ναταλια?"

Senior Member
    παντως εγω το σκεφτομαι. να μπαινω στο φορουμ ή να μην μπαινω? τοσες αρρωστες που ειστε, θα μου στειλετε και κανεναν ιο κατα πανω μου και θα κολλησω κι εγω

φορουμ διατροφικων διαταραχων ειμαστε ή φορουμ αρρωστων? ο συζυγος ο σοκαρισμενος απο τα πολλα ψωνια αρρωστησε, η συζυγος η μακαροναδα αρρωστησε, η μια αρρωστησε, η αλλη αρρωστησε....τι κανουν οι κυριες που ταχα ταχα προσφερουν δωρεαν αναλυσεις αιματος? ουτε μια συμβουλη ουτε τιποτε. σεξουαλες με τα ολα τους και τα μυαλα στον φωτη-ενιοτε και σε καμια συνταγη ε?

και την βλεπω την δουλεια να μας παρατατε ολες να μην μπαινετε καθολου.

Senior Member
    Το τι γέλιο έκανα BARB3 μ' αυτά που γράφεις, δεν λέγεται!
    Με κοιτάνε στο γραφείο όλοι καλά καλά... Σου λέει πάει η τρελή, αποτρελάθηκε!
    Να' σαι καλά!
    Πάντως είτε στο διπλό κρεβάτι είτε στον ξενώνα, θα την σπιτώσω πάει και τελείωσε.. Το δύσκολο είναι να έρθει στην Αθήνα, αν έρθει όλα τα άλλα είναι πιο εύκολα!
    BARB3 είσαι και συ γλυκό παιδάκι και Θεσσαλονικιά, ε?
    (Nadine δεν της τα ρίχνω, εσένα έχω μόνο, απλά να την γνωρίσω θέλω γιατί μ' αρέσει....πειράζει? Μην μου θυμώσεις κιόλας, είμαστε και μακριά, πως να σε ζεστάνω αν μου ψυχρανθείς???).

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσια. Περαστικα στις αρρωστουλες της παρεας!
    Επειδη θα χρειαστει να παρω αντιβιωση, θα αφαιρεσω χειρουργικα τους φρονιμιτες, λετε να σταματησω τα reductilakia?

Nadine πως πας? ελπιζω να χουν σταματησει οι πονοι!

Senior Member
    Καλησπερα κοριτσαρες μου!!!!!!! Βλεπω συναχι, ιωση και κρυολογηματα ταλαιπωρουν ολο το φορουμ, υπομονη κοριτσακια μου, τωρα τσαγακι και χουχουλιασμα για να σας περασει...
    Εγω αυτη τη βδομαδα ειχα πολυ δουλεια, το ΣΚ δεν ξεκουραστηκα καθολου λογω εκλογων ημουνα συνεχεια στη δουλεια και απο Δευτερα ειχα πααααρα πολυ πηξιμο στο γραφειο. Δυστυχως και απο διατροφη χαλια τα παω αυτη τη βδομαδα αλλα με το τρεξιμο που εχω δεν το χω πολυσκεφτει ακομα. Ελπιζω καποια στιγμη να μπω παλι σε μια σειρα...
    Σας φιλω ολες και περαστικα στα αρρωστουλια μας!!!

Senior Member
    Καλημερα σε ολες τις αρρωστες και μη.
    μαρικακι, υπομονη, εκλογες ηταν, περασαν, θα επανελθεις στα νορμαλ σου σε καναδυο μερες.
    λιδα μου δεν ειμαι ακριβως θεσσαλονικια αλλά σε τρια τετατρα με μια ωρα (αναλογα με το που θελει η αυτου να βρεθουμε) τις βρισκω. το κακο ειναι οτι εχω υποχρεωσεις και σπανια τελικα βρισκομαστε
    αντε φιλακια κοριτσακια και αυριο ξερετε τι μερα ειναι ε? μην ξεχνιομαστε
    εγω επιφυλασσομαι. σημερα ηταν αρκετα καλα τα νεα της ζυγαριας μου, ελπιζω κι αυριο

Senior Member
    Καλημέρα,ζιζάνια!
    Δε βλέπω σήμερα πριγκιπικό χαιρετισμό,αλλά ελπίζω να μας αποδοθεί λίαν συντόμως και να μη συνεπάγεται η απουσία άσχημα νέα...

Τρελό μπαρμπουνολινταλοδίδυμο,β� �έπω ξεσαλώσαμε...Μήπως λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο;HELLOOOO...
    Η μία θα με σπιτώσει και της ανήκω,η άλλη και καλά μου τη λέει πως την τρέχω όπου μου καπνίσει...Δεν υποχρεώνουμε κανέναν,κοπελιά!
    Και τι σημαίνει πως τα παιδιά ρωτούν ΑΝ θα βάλουν ζώνη στο αυτοκίνητο;Νόμισα πως είχε κλείσει το θέμα της επιλογής...
    Δεν είναι να σ'αφήνω χωρίς επιτήρηση,μου φαίνεται,εσένα ούτε για λίγο...Μου τα χάλασες τα παιδιά...Πρέπει να αναλάβω σύντομα καθήκοντα.

Λινταλένια μου,που θέλεις να "μιλάμε"όλη νύχτα...Δεν ξέρω...Δε νιώθω και πολύ ασφαλής σ'ένα κρβάτι,δίπλα σε μία ταύρο και δη
    με προτεραιότητα στο σεξ σε μία σχέση...όλες αυτές οι δηλώσεις τύπου"το δύσκολο είναι να έρθει-άμα έρθει πάει,την σπίτωσα"
    σε συνδιασμό με τις κουτσουκέλες που μου κάνεις με το έτερο δίδυμο και την ανησυχία σου πως θα τα πάρω(γιατί άραγε;)
    και πώς μετά να με ζεστάνεις από μακριά,μου δείχνουν γυναίκα καταφερτζού,που χρησιμοποιεί τα προσόντα της για να τυλίγει τα θύματα της.
    Στα πλαίσια αυτά,το ένστικτο επιβίωσης μου υπαγορεύει να σε συναντήσω σε δημόσιο χώρο και μάλιστα όχι κατ'ιδίαν.Φοβάμαι...

Μαρικάκι μου,ταλαιπωρημένο μου πλάσμα εσύ,που από εκπαίδευση σε εκλογές δεν έχεις πάρει ανάσα,ελπίζω να ρουτινιάσουμε σύντομα και πάλι.
    Να έχεις μόνο δουλειά,σπίτι,σύζυγο,παιδί, δυό-τρία φαγητά κάθε μέρα,να χαλαρώσεις λιγάκι!ʼνθρωπος είσαι,τη θέλεις την τεμπελιά σου!

Μαίρη Λουλού μου,που μόνο εσύ με νοιάζεσαι στην πράξη,ενόσο οι άλλες διεκδικούν το κορμί μου,μόνο εσύ ρωτάς για την υγεία του!
    Πονάω λιγότερο τελευταία είναι αλήθεια,όχι όμως πως απαλλαγήκαμε.Γαστροσκόπησ� � δεν προγραμμάτισα ακόμη...Περιμένω και καλά
    το Ξενιαλούμπι να με φροντίσει,αλλά μου φαίνεται πως έχει δίκιο ο Σέρλοκ!Μόνο για τον Φωτάκο της ενδιαφέρεται.Μόνο εκείνον φροντίζει!
    Όσο περιμένω τις πιτούλες μου,τόσο θα περιμένω και την εξέταση...Τι να πεις...γυναίκες και μάλιστα ερωτευμένες..άντε βγάλε άκρη!
    Ελπίζω να μη σε ταλαιπωρήσει πολύ ο φρονιμήτης σου.Υπάρχει κάτι σαν χόρτο που βάζουν στην κουφάλα(δε θέλω γελάκια από τις πρόστυχες!)
    Αυτό ανακουφίζει αρκετά...Δε μπορώ να φανταστώ για ποιό λόγο τα χάπια μας να χρειαστεί να τα διακόψεις,αλλά νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα
    να έχεις μαζί σου το χαρτί τους να σου πει ο ίδιος ο γιατρός σου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη συνέχιση τους αναφορικά με το δικό του θέμα.

Φιλάκια πολλά και σ'όλες τις απούσες άρρωστες!Υπόψιν,πως μόνο με σχετική ιατρική γνωματευση θα πάρετε δικαιολογημένες απουσίες σήμερα.
    Για αύριο ούτε να το σκέφτεστε!Και κάτι πήρε το μάτι μου πως κάποιες ζυγίζονται σχεδόν καθημερινά.Μην τις καλέσω στο γραφείο
    με τους κηδεμόνες τους και πέσουν τίποτα αποβολές,ε;Φρόνιμα!

Να σας προσέχετε,καλές μου και να περνάτε πού και πού κι από τα μέρη μας κάτι σεξουάλες,κάτι καλλιτέχνιδες,κάτι ακριβοθώρητες πρώην αγαπημένες...

Senior Member
    απανωτα χτυπηματα στην πλατη μου... βοηθεια.... η κυρια προεδρος με περιελαβε και δεν αφησε λεξη μου για λεξη μου ασχολιαστη....

Senior Member
    Originally posted by BARB3

απανωτα χτυπηματα στην πλατη μου... βοηθεια.... η κυρια προεδρος με περιελαβε και δεν αφησε λεξη μου για λεξη μου ασχολιαστη....

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια, κάτσε να απαντήσω γιατί πάει να με σκάσει τελικά!
    Βρε Ναντινάκι, βρε καλό μου γιατί πρέπει να μου δυσκολεύεις την ζωή? Απλά ΑΦΕΣΟΥ... κι ΕΛΑ!
    Τι μπορώ να σου κάνω δηλαδή και φοβάσαι?
    Με πλήγωσες πολύ.. Ούτε στο κρεβάτι μου, ούτε στον ξενώνα, ούτε κατ' ιδίαν, δηλαδή αν έρθεις Αθήνα που θέλεις να βρεθούμε? Στην Δημοτική Βιβλιοθήκη?
    Μου φαίνεται ότι σ' αυτή την σχέση μόνο ο ένας θέλει... δηλαδή ΕΓΩ. Ο άλλος απλά το διασκεδάζει και κάνει τα νάζια του για να εξαγριώσει τον ταύρο .....
    Τι θέλεις να κάνω?
    στο αφιερώνω. πολύ με πίκρανες πρωινιάτικα
    http://www.youtube.com/watch?v=5UE6lppbQJg&hl=el

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=nGX-2vPncq8&hl=el

Πάρε κι αυτό κι ας μην είσαι του λαϊκού
    πάω να πιω ένα ουίσκυ να πάνε κάτω τα φαρμάκια

Senior Member
    Μπήκες άπονη?

Senior Member
    --->ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ : ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (Απόστολος Καλδάρας)

Όπου φυσάει ο βοριάς
    σε παίρνει και σε πάει
    είσαι γυναίκα μιας βραδιάς
    ψεύτικα που αγαπάει