ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1475
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1475 of 2553 FirstFirst ... 4759751375142514651473147414751476147714851525157519752475 ... LastLast
Results 22,111 to 22,125 of 38289
    Senior Member
    πωλινα μου ξεκουραση κοριτσι μου! οσο μπορεις. Δυστηχως καποιες γυναικες ρε γμτ εχουν αιματακι μεχρι και να γεννησουν εχω ακουσει, χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι απειλείτε η εγκυμοσυνη. τι να πω περαστικα και να μην ξαναρθει. Πωλινακι μου φαινεται οτι η εγκυμοσυνη δεν σου παει και πολυ, αντε να περναει ο καιρος να τελειωνεις , να παρεις και την κορακλα αγκαλια και μετα ξερεις.... διαφραγμα ε?

Καλλιοπακι μου τα ραμματα ρομποκοπ ειχα και εγω. Δεν πονανε καθολου μα καθολου!!!! Εμενα μου εκανε πλακα ο γιατρος και ειχε φερει μια μεγαλη ταναλια ,ξερετα απο αυτες που εχουν οι αντρες στα εργαλεια τους. Και μου λεει "εισαι έτοιμη?" αρχισα να αλλαλαζω εγω και σκαει στα γελια αυτος . Χιουμορακι χαχα!! Μετα φερνει ενα λεπτεπιλεπτο εργαλειακη και τα εσπασε στη μεση και βγηκανε χωρις καν να το καταλαβω.

Senior Member
    Καλημέρα και από εμένα και καλή Μεγαλοβδομάδα!
    Εβδομάδα των Παθών λοιπόν και εγώ ξύπνησα στραβά . Μόνο με 6 ώρες ύπνο με αγχωτικά όνειρα και με φαγούρα στο χέρι μου όλο το βράδυ. Το μάδησα στο ξύσιμο! Έχω έκζεμα από την μέσα πλευρά του δεξιού μου χεριού το οποίο πάει ανάλογα με την ψυχολογία μου. Αν έχω άγχος φουντώνει και με τρώει. Τρώγομαι από μέσα μου τρώγεται και το έξω μου! Σηκώθηκα κακόκεφη αλλά θα προσπαθήσω να το γυρίσω μέσα στην ημέρα :smug:

Πωλινάκι μου καλημέρα, εύχομαι να μην χρειάζεται να είσαι στην κατάσταση σου και στην δουλειά αλλά και να είσαι με προσοχή, να κάνεις μόνο τα απαραίτητα. Εύχομαι να είναι περαστικό και να μην σε ταλαιπωρήσει το αίμα και μέσα στις γιορτές.

Σήμερα έχω ετοιμασίες. Βάζω πλυντήρια, θα σιδερώσω ρούχα και θα μαζέψω βαλίτσα για την αναχώρηση μου με την αφή. Αύριο έχουμε μεγάλο τουρ να κάνουμε από το πρωί αλλά θα είναι χαρούμενο και γεμάτο συγκινήσεις. Χαίρομαι τόσο που θα μπορέσουμε να ξεπροβοδίσουμε την Μακ μας στην μεγάλη της αλλαγή πριν φύγουμε για το ταξίδι μας. Είναι ωραίο που πλέον ξέρουμε τι την περιμένει και την έχει προετοιμάσει καταλλήλως και η Κατερίνα για τα καλύτερα που έρχονται.

Έχω θολώσει λίγο γιατί έχω πολλά να κάνω και πρέπει να τα βάλω σε μία τάξη. Δεν μου φτάνουν όλα τα άλλα έχω και τα νομικά θέματα που με απασχολούν αυτές τις μέρες με την δικαστική διαμάχη με τους πρώην εργοδότες μου. Είμαι στα τηλέφωνα με τους συναδέλφους και με τον δικηγόρο και ένα από τα όνειρα που έβλεπα ήταν σχετικό με αυτά. Πρέπει να οργανώσω και εκεί κάποια πράγματα πριν αποχωρήσω. Έχω παραμελήσει και την άλλη δουλειά που είχα συζητήσει πριν 2 εβδομάδες γιατί έμπλεξα με την αρρώστια μου και με την επέμβαση της αδερφής μου και τώρα ντρέπομαι να πάρω τηλέφωνο να δώσω ένα παρόν. Θα το κάνω βέβαια αλλά δεν μου αρέσει όταν δεν είμαι συνεπής και νιώθω πολύ άσχημα. Είναι και αυτό ένα ακόμη γεγονός που με έκανε να χάσω τον ύπνο μου. Θα βάλω τα δυνατά μου σήμερα να ολοκληρώσω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μπορώ για να φύγω ήρεμη.

Εύχομαι σε όλες να έχετε μία καλή Μεγάλη Εβδομάδα!

Senior Member
    αχ, τελειομανές μου ελάκιον..
    Πρωϊνά φιλάκια αφές!

Senior Member
    Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. Ξύπνησε κι ο τρίτος σωματοφύλακας του κυλικείου! Απ'ότι μου είπε η αδερφή μου θα φύγουμε αύριο το βράδυ. Τη βροχή δε βλέπω ακόμα και ανησυχώ! Ελπίζω να ξεκινήσει η κακοκαιρία από το μεσημέρι και μετά για να μη μείνω με τη χαρά του κυλικείου! Χορεύω τώρα το χορό της βροχής για να το επισπεύσω! :lol:
    Κατερίνα ακόμα γελάω με την τανάλια! Πάλι καλά που δεν έφυγες τρέχοντας μόλις την είδες και να σε κυνηγάει ο γιατρός φωνάζοντάς σου στάσου ράμματα! :lol: :lol:
    Eli κρίμα που έχεις έκζεμα στο χέρι, θα προτιμούσα να σε φαγουρίζει επειδή θα πάρεις χρήματα!! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στις δουλειές σου.
    ΜακΓιώτ ήθελα να σου κάνω έκπληξη για αύριο αλλά τελικά δεν κρατιέμαι, οπότε see you tomorrow alligator!

Senior Member
    Κορίτσια αυτό είναι το Γιωτάκι που κάνει μία αγκαλίτσα τον αντρούλη της! :lol: :lol:

Senior Member
    Καλημερα κ απο μενα κ καλη Μ.Εβδομαδα να εχουμε.Μακγιωτ μου η αυριανη μερα ειναι πολυ κοντα.Σου ευχομαι οτι καλυτερο αν κ αφου θα εχεις τους σωματοφυλακες του κυλικειου σιγουρα θα πανε ολα καλα.Εδω βρεχει τωρα...Τζινα εστειλες την βροχη προς την Κορινθο:spin: φιλακια ομορφες υπαρξεις θα επανερθω

Senior Member
    ελα οι τρεις σωματοφυλακες να συγκεντρωνονται!!!! ποσο χαιρομαι που θα ειμαστε εκει ολες, μια παρεα πολυ θετικη ενεργεια, δυναμη και πολυ γελιο!!! Ετσι θα στειλουμε την Γιωτα μας στα λεπτεπιλεπτα χερια του χειρουργου, με το πρασινο σκουφακι της και το κοκκινο κραγιον της ολο χαμογελο!!!
    Εδω αρχισε να βρεχει ηδη!!!
    Με πηγε στο κομμωτηριο ο προσωπικος μου σοφερ Ελι ( μεγαλεια!!!) με λουσανε ΟΛΕΕΕΕ και φυγανε 5 κιλα απο πανω μου, αφου λεω να ζυγιστω μηπως δειξει 60 η ζυγαρια χιχι, με κουρεψανε και με χτενισαν. Στην τριχα ο σωματοφυλακας Στρουμφιτα στο κυλικειο ,οχι παιζουμε.
    Τωρα παω να μαζεψω πραγματα με ρυθμους χελωνας , πιστευω μεχρι το βραδυ να τα καταφερω.
    Αντιο προς το παρον ομορφες :love::love::love:

Senior Member
    καλημερα καλη μεγαλοβδομαδα και απο μενα !
    αντε γιωτα πλησιασε η ωρα να λυτρωθεις καλη επυτυχια και γρηγορη αναρωση1
    πωλινακι και εγω ειχα αιμα στη κορη δυσκολες βλεπεις οι κορες αλλα γερες!
    μου ειχε πει ο γιατρος οτι αφου ειναι κορη μην ανυσηχεις και αιμα που εχεις θα κρατηθει ειναι σκληρα τα θηλυκα!
    Originally posted by *Katie

Καλλιοπακι μου τα ραμματα ρομποκοπ ειχα και εγω. Δεν πονανε καθολου μα καθολου!!!! Εμενα μου εκανε πλακα ο γιατρος και ειχε φερει μια μεγαλη ταναλια ,ξερετα απο αυτες που εχουν οι αντρες στα εργαλεια τους. Και μου λεει "εισαι έτοιμη?" αρχισα να αλλαλαζω εγω και σκαει στα γελια αυτος . Χιουμορακι χαχα!! Μετα φερνει ενα λεπτεπιλεπτο εργαλειακη και τα εσπασε στη μεση και βγηκανε χωρις καν να το καταλαβω.
    εμενα μου τα εκοψε η κορη μου!
    ειπα στο γιατρο οτι παει νοσηλευτικη και την εβαλε να μου τα κοψει μια χαρα πηγε!

Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε. Ξύπνησε κι ο τρίτος σωματοφύλακας του κυλικείου! Απ'ότι μου είπε η αδερφή μου θα φύγουμε αύριο το βράδυ. Τη βροχή δε βλέπω ακόμα και ανησυχώ! Ελπίζω να ξεκινήσει η κακοκαιρία από το μεσημέρι και μετά για να μη μείνω με τη χαρά του κυλικείου! Χορεύω τώρα το χορό της βροχής για να το επισπεύσω! :lol:
    δεν στοχευεις καλα τζινα στο μαρουσι ηρθε!
    και ειχα και ρουχα απλωμενα!

Senior Member
    Originally posted by καλλιοπη

Originally posted by ΤΖΙΝΑ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Καλησπέρα και από εμένα!
    Το στραβό ξύπνημα μάλλον μου δημιούργησε και έρπη στα χείλη, έχει αρχίσει να πονάει το άνω χείλος μου στο σημείο που ξεπετιούνται συνήθως τα σπυράκια του επιχείλιου έρπητα
    Είμαι στα τηλέφωνα από το πρωί και είμαι και θυμωμένη γιατί κανείς δεν ασχολείται με σοβαρότητα με το νομικό μας θέμα και νιώθω λες και είμαι η μόνη μαζί με μία άλλη κοπέλα (τη μάρτυρα μας) που ασχολούμαστε σοβαρά και προβληματιζόμαστε. Έχω κουραστεί με τους ανθρώπους που τα θέλουν όλα στο χέρι :grind:. Αν δεν με αφορούσε άμεσα και δεν με ενδιέφερε να κάνω το καλύτερο για το σπίτι μου θα τα είχα γράψει και εγώ εκεί που δεν πιάνει μελάνι!

Τζίνα μου πόσο χαίρομαι που τελικά θα μας έρθεις! Στόχευσε μόνο καλύτερα με τον χορό της βροχής μην μας κάνεις όλους μούσκεμα εκτός από την περιοχή σου! :lol:
    Οι τρεις σωματοφύλακες και πάλι εν δράση λοιπόν! Όρε γλέντια! Να σαι καλά μου έφτιαξες λίγο το κέφι .

Senior Member
    Originally posted by καλλιοπη
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    κοριτσαρες ολα καλα?
    ελπιζω ναι !
    εγω σημερα εκοψα τα ραμματα και μπηκα στα αλεσμενα
    μονο που δεν ειδα το γιατρο και εχω μερικες αποριες παρακαλω τα φωτα σας οι πιο παλιες
    λοιπον λεει καφε τι καφε και ποσο?
    ολοι οι καφεδες οι μονο μερικοι?
    και τυρια τι τυρια ? και ποσο?
    γραφει cottage ρικοτα φιλαδελφια κ.λ.π. ποια ειναι τα λοιπα?
    ευχαριστω!!

Senior Member
    καφε γαλλικο, ελληνικο, εσπρεσσο, ξεκινα με εναν την ημερα και δες πως τον ανεχεσε. παν μετρον αριστον, οχι πανω απο δυο την ημερα θεωρητικα. αλλοι πινανε και παραπανω εγω απλα λεω πιο ειναι το σωστο γιατι αν πινεις πολλους καφεδες θα κανεις εκπτωσεις στο νερο και δεν το θελεις , διοτι η χωρητικοτητα ειναι μικρη.
    τυρια μαλακα πχ κατικι,μυζυθρα, ανθοτυρο, και τα παραπανω που σου λεει, εγω ειχα φαει και φετα μαλακια λιγο και ημουν οκ.

Senior Member
    ο εσπρεσσο δεν ειναι δυνατος? εγω καπουτσινο θελωωωωωωωω!
    και ναι απο τα τυρια μου λειπει η φετα αλλα μαλακια δεν την τρωω θα δοκιμασω ανθοτυρο

Senior Member
    αυτο εννοω, μπορεις να πιεις τον καφε εσπρεσσο με γαλα δλδ καπουτσινο. οτιδηποτε σουρωνεται στην ουσια και δεν ειναι ατοφιος ολος πχ ο νες καφε ειναι βαρυς και δεν ενδεικνυτε