ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1476
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1476 of 2553 FirstFirst ... 4769761376142614661474147514761477147814861526157619762476 ... LastLast
Results 22,126 to 22,140 of 38289
    Senior Member
    Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε,με υγεία πάνω από όλα!!!!!Μόλις τελείωσα κάτι εξωτερικές δουλειές κ μπήκα να δω τι κάνετε!!!!!Τζινάκι ελπίζω να άρχισε να βρέχει γιατί κ εδώ μας τα έκανες μούσκεμα !!!!!Ευχαριστώ για τη φωτο ,τέλεια είναι!!!!!
    Ελλάκι γιατί στεναχωριέσαι κ έβγαλες ερπη?Είμαι κ εγώ φίλη του κ μόλις τον βλέπω του βάζω οινόπνευμα (με προσοχή όμως γιατί κάνει εγκαύματα ).Κατερινάκι κάθε μέρα κ καλύτερα μπράβο !!!!! Καλλιόπη μου καλή αναρωση κ σε εσένα!!!!!

Senior Member
    Καλώς το εργαζόμενο Γιωτάκι μας!
    Δεν έπαθα τίποτα Γιώτα μου φούριες έχω και πολλά στο μυαλό μου. Εγώ του βάζω αλοιφή για να μην μεγαλώσει όταν νιώθω ότι θα φυτρώσει ο έρπης και έτσι τις περισσότερες φορές την γλυτώνω με μικρή πληγή.
    Δεν ξέρω για την περιοχή της Τζίνας αλλά εδώ μας έριξε μία περιποιημένη βροχή. Τώρα έχει σταματήσει προς το παρόν. Μπορεί να περνάει πάνω από τη Τζίνα τώρα :lol:

Senior Member
    γεια σας τσουπρες μου.καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουμε.τζινακιον εδω γινεται χαμος.κατακλισμος απο χτες το πρωι.τι μου κανετε?εγω φτιαχνω παξιμαδακια κυθηρων.

Senior Member
    και εγω θελω να φτιαξω κουλουρακια και τσουρεκια αλλα η κορη μου εχει το αγορι της εδω και δεν στρωνετε οποτε περιμενω να φυγει και απο αυριο μαλον ξεκιναμε
    το σπιτι ειναι λιγο χαλια αλλα ακομη δεν κανω τιποτα φαι πιατα πλυντηριο και σιδερο
    αμα πιασω να το καθαρισω ολο αυτο για γιορτες με βλεπω στο ιππο παλι
    και το εχει φτιαξει ολο πορτες και παρα8υρα μ@μ@το ευτυχως εβρεξε και καθαρισανε οι αυλες!

Senior Member
    τσουρεκια αυριο καλλιοπη κουλουρια ομως δεν φτιαχνω γιατι δεν τα ετρωγα ουτε πριν οποτε θα τα φαει ολα η μανα μου παπαρα με γαλα.

Senior Member
    μετα το πασχα αν εχω πεσει σε 2ψηφιο θα ανεβασω νεες φωτο στο face

Senior Member
    γιωτακι κουρασμενο τι κανεις σε χασαμε αλλα φανταζομαι θα εχετε πεσει με τα μουτρα στη δουλεια.

Senior Member
    Κοριτσάκια πολύ βροχή όμως!!!!!Σχετη κατάθλιψη !!!!!Χάλια!!!!!!!!!!
    Καλλιόπη μου μην κουράζεσαι τόσο !!!!!

Senior Member
    δεν θα κουραστω καθολου η κορη θα τα κανει ο γιος θα τα πλασει και εγω θα καμαρωνω!!!!
    πηρα το περιοδικου του παρλιαρου και το χαζευω ειμαι πολυ μ@ζοχ@?

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    γιωτακι κουρασμενο τι κανεις σε χασαμε αλλα φανταζομαι θα εχετε πεσει με τα μουτρα στη δουλεια.
    Λιλάκι μου είμαι καλά και είμαι στο σπιτάκι μου από το Σάββατο !!!!!Έχω μια βδομάδα άδεια από τη σημαία κ γεμίζω μπαταρίες γιατί μετά το Πάσχα ξαναρχίζω!!!!!

Senior Member
    Βρε κορίτσια εδώ έβρεξε λίγο και τώρα έχει λίγο ήλιο!
    Δυστυχώς απ'ότι καταλαβαίνω θα συνεχίσει για καιρό να με στοιχειώνει το κλείσιμο του μαγαζιού μας. Αυτές οι μέρες οι γιορτινές είναι δύσκολες γιατί δεν μπορώ να μη σκεφτώ τις προετοιμασίες που κάναμε στο μαγαζί. Ξεκινούσαμε από το Σεπτέμβριο να φτιάχνουμε τα Χριστουγεννιάτικα και από τον Ιανουάριο να φτιάχνουμε λαμπάδες και άλλα πασχαλινά δώρα. Χθες μου ζήτησε η μητέρα μου ένα κούμπωμα για το σκουλαρίκι της και όπως έψαχνα να βρω κούμπωμα στα κουτιά με τα υλικά των κοσμημάτων που μάζεψα άρον άρον όταν έκλεινα το μαγαζί, έφαγα φλασιά βλέποντας τα υλικά και άρχισα να φτιάχνω καλοκαιρινά βραχιολάκια, σαν αυτά που είναι τώρα στη μόδα και τα φοράνε όλα μαζί. Ξενύχτησα μέχρι τις 5 το πρωί και σήμερα πάλι αυτό κάνω! Κανονικά με πιάνει κατάθλιψη και δεν θέλω να βλέπω ούτε χάντρα, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω με βοηθάει να ξεσπάσω από την πίεση των ημερών. Οπότε κάνω και ψυχοθεραπεία και θα μου μείνουν και τα βραχιολάκια! :lol:

Senior Member
    Eli ελπίζω να υποχωρήσει ο έρπης και να μη σε ταλαιπωρήσει άλλο. Λιλάκιον σίγουρα μετά το Πάσχα θα μπεις στο διψήφιο οπότε περιμένουμε φωτογραφίες σου!

Senior Member
    τζινακι με εχει πιασει φαγουρα τωρα που δεν εχω ζυγαρια.το ξερατε οτι τωρα δεν φερνουν ζυγαριες παρα μονο με παραγγελια?αυριο ευχομαι να μου την εχουν φερει.

Senior Member
    Αφού πέρασε από όλες σας η καταιγίδα ήρθε κι εδώ τελικά. Ρίχνει τόσο δυνατές αστραπές που τις άκουσε και η κουφοσκυλίτσα μου!! Θέλω να πάρω και τσιγάρα και δεν έβγαινα τόση ώρα που ήταν χαρά Θεού, περίμενα την καταιγίδα πρώτα για να γίνω παπί! Λιλάκι μακάρι να σου φέρουν αύριο τη ζυγαριά σου.

Senior Member
    Αυτή τη στιγμή έξω γίνεται της τάνας! Θα φάει πακέτο η μάνα μου που είναι έξω τώρα και πηγαίνει στο γιατρό.