Results 22,156 to 22,170 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-04-2012, 18:42 #22156
καθαριζα αγκιναρες τσουπρες μου.ελενα ναι σε εναν ιδανικο κοσμο θα ηθελα να εχω γινει ζαχαροπλαστης αλλα στην ελλαδα ζουμε οποτε δεν υπαρχει ουτε ιδανικο ουτε χωρος για ονειρα.ετοιμη για σπιτι δεν νομιζω μια χαρα ειμαι στο σπιτακι μου να μου λειπει.
- 09-04-2012, 18:48 #22157
Μεγάλη κουβέντα άνοιξες Ναταλία μου...
δεν είναι μόνο οι άντρες που είναι τόσο ρηχοί και κοιτάνε να ικανοποιήσουν μόνο τις πιο ζωώδεις και επιφανειακές τους ανάγκες είναι οι περισσότεροι άνθρωποι γενικά. Είναι σημείο των καιρών μας αυτό και δυστυχώς για εμάς αναγκαζόμαστε να το βιώνουμε στα φλερτ μας, στις γνωριμίες μας ακόμη και στους φίλους μας. Είναι οι εποχή που ζούμε υλιστική και επιφανειακή και με αυτές τις πεποιθήσεις μεγαλώνουν οι άνθρωποι και αποκτούν ανάλογο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Αν μιλήσεις με έναν άντρα θα ακούσεις τα ανάλογα για τις γυναίκες που το μόνο που ψάχνουν είναι ένα π@@@@ ή ένα γεμάτο πορτοφόλι, και αυτό χυδαίο και επιφανειακό είναι.
Η δική μου συμβουλή είναι να μην αλλάξεις ποτέ. Κράτα ζωντανό το παιδί σου μέσα σου έστω και αν πληγώνεται που και που. Η ενήλικη υπόσταση σου θα το προστατέψει από κακοτοπιές. Δεν θα αλλάξουμε εμείς για εκείνους που θέλουν να ρουφάνε τις ψυχές μας και να ξεσκίζουν τις σάρκες μας. Έχω κάνει αυτή την κουβέντα με τον εαυτό μου και έχω καταλήξει ότι όταν θα φύγω από τούτο τον κόσμο θέλω να φύγω με το κεφάλι ψηλά, με χαμόγελο στα χείλη και με την ψυχή μου γαλήνια.
Μην μου ταράζεσαι λοιπόν και μην απορείς με τα χάλια του κόσμου. Ας υπάρχουμε και εμείς εδώ οι ρομαντικές ψυχές να τον ομορφαίνουμε. Ο κόσμος δυστυχώς έχει ξεχάσει τι είναι η αγάπη, τι είναι έρωτας και ότι η ευτυχία κρύβεται στα μικρά πραγματάκια και όχι στα μεγάλα και στα ακριβά. Υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω όπως εμείς... είναι λίγοι αλλά υπάρχουν. Μην χάνεις την πίστη σου, μα κυρίως μην χάσεις τον όμορφο εαυτό σου!
09-04-2012, 18:58 #22158
Ναταλία πόσο δίκιο έχεις, είμαι κι εγώ αυτής της σχολής γι'αυτό αναγκάστηκα ν'αγαπήσω τη μοναξιά μου και να την απολαμβάνω πλέον. Ξεκινώ πάντα με τις καλύτερες και τις αγνότερες προθέσεις για να καταλήξω να με εκμεταλλεύονται και στο τέλος οι άνθρωποι να αυτοκτονούν μέσα μου. Είναι άσχημο να θέλεις και να έχεις να δώσεις πολλά και να σου το απαγορεύουν. Προκειμένου να προστατέψω τον εαυτό μου δε με νοιάζει πλέον να δώσω σε κανέναν τίποτα και θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποιος που θα με κάνει να πιστέψω ότι αξίζει να του δώσω έστω σημασία. Λυπάμαι για ότι έγινε με τον Τήρη και πραγματικά δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό τελικά. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να καταφέρεις να βρεις αυτό που λένε το άλλο σου μισό, που θα εκπληρώνει τις ανάγκες σου και θα σε κάνει ευτυχισμένη γιατί πραγματικά το αξίζεις.
09-04-2012, 19:40 #22159
Τόσες μέρες η μητέρα μου μας έλεγε ότι άμα βρέχει δε θα πάει σήμερα στο εξοχικό και μόλις γύρισε από το γιατρό φόρτωσε το αυτοκίνητο και πήγε στο εξοχικό με τη βροχή!! Είναι το αυτοκίνητό της παλιό, καλή οδηγό δεν την λες οπότε.....Η αδερφή μου νευρίασε και της είπε αν πνιγείς στη Μαλακάσα μη με πάρεις τηλ. να έρθω να σου πετάξω σωσίβιο! Ευτυχώς μας λυπήθηκε ο Θεούλης και δεν έμεινε με το αυτοκίνητο στο δρόμο να τρέχουμε βραδιάτικα. Εμείς βέβαια σταθερές, αύριο το βράδυ θα φύγουμε χιχιχιχι.
09-04-2012, 20:03 #22160
Προς στιγμήν Τζίνα μου διαβάζοντας τρόμαξα... Νόμιζα θα αναγκαζόσουν και εσύ να φύγεις νωρίς. Ουφ ευτυχώς δεν αλλάξανε τα δικά σας τα σχέδια
09-04-2012, 20:18 #22161
Εγώ να δεις τρομάρα που πήρα όταν με πήρε και μου το είπε η αδερφή μου! Της λέω δεν έχω ετοιμάσει τίποτα ακόμα και μου λέει δεν αλλάζει κάτι αύριο θα φύγουμε. Αύριο το πρωί θα πάει στο pet shop που είναι κοντά στο σπίτι μου για να πάρει τροφή για το σκυλοτροφείο μας και μετά θα περάσει να με πάρει και να με αφήσει πηγαίνοντας στη δουλειά της στην Αλεξάντρας για να πάω στο Μακνοσοκομείο.
09-04-2012, 20:32 #22162
Γεια σας κορίτσια!
Τρέχω και δε φτάνω, να ετοιμαστώ για το φευγιό μου μεθαύριο, καθώς και να κλείσω τις εδώ εκκρεμότητες. Ο Θανάσης Βέγγος στις ταινίες του κινείται απελπιστικά αργά μπροστά μου!
Να ευχηθώ στη Γιώτα μας, να πάνε όλα κατ'ευχήν και σύντομα να μας χαιρετά, κουνώντας τα ανάλαφρα, πεταλουδένια φτερά της!
Να πω επίσης, ότι συμμερίζομαι απόλυτα τις απόψεις σας περί αισχρότητας των διαδικτυακών (και όχι μόνο) γνωριμιών. Η προστυχιά οφείλεται εν μέρει στα σημεία των καιρών, φαστ φουντ, φαστ σεξ, όλα γρήγορα και στην αρπαχτή και ενίοτε κακής ποιότητας, εν μέρει στη συνήθεια και εν μέρει στην ανάγκη που έχουν μερικοί να επιβεβαιώνονται συνεχώς, να διαπιστώνουν ότι "περνάει ακόμα η μπογιά τους". Το μόνο που έχουμε να ελπίζουμε πια οι μοναχούλες μας, είναι να σταθούμε, έστω και για μια φορά στη ζωή μας, τυχερές και να πέσουμε πάνω στο σωστό άνθρωπο. Όχι σε αυτόν που θα μας κεράσει ένα ποτό στο μπαρ, με απώτερο στόχο να πηδήξει, όχι σε αυτόν που δηλώνει ότι θέλει σοβαρή σχέση και μας βγάζει μετά τρελές γιατί φανταστήκαμε ότι μας την έπεσε, όχι στον παντρεμένο, που παριστάνει τη μοναχική και ρομαντική ψυχή, με σκοπό πάλι να πηδήξει, όχι στο γεροξούρα, που του τρέχουν οι μύξες, αλλά τα χέρια του παραείναι δραστήρια... Δεν υπάρχει τέλος στον κατάλογο των σιχαμένων τύπων, ούτε όριο στη χυδαιότητα! Δε θέλω να θυμηθώ άλλα, γιατί θα πάρω κανένα κλαδευτήρι και ....
09-04-2012, 20:59 #22163
τζινα παλι δεν μπορω να σου στειλω u2u.Μακ στειλε μου πληροφοριες για τον πλαστικο σου.
09-04-2012, 21:08 #22164
Ο συγκεκριμένος δεν ήταν κάποιος που ενδιαφερόμουν να γίνει κάτι.Κι ούτε είναι πως μπαίνω σε δωμάτια περίεργα.
Μόνο στο φόρουμ μας,το φατσοβιβλίο και το μουσουνού,όπου οι επαφές είναι συγκεκριμένες.Τελευταία έβαλα κανά δυό
"φίλους"στο φατσοβιβλίο,γνωστούς γνωστών και καλά με την ασφάλεια του μεσάζοντα φίλου,αλλά να που έγινε κι εκεί λαδιά!
Χιούμορ στο χιούμορ και πείραγμα στο πείραγμα,άρχισε να χοντραίνει το παιχνίδι...Συμμετείχα κι εγώ σ'αυτό,δε λέω,ωστόσο
θεωρούσα πως καθιστούσα σαφές το επίπεδο,που με ενδιέφερε να διατηρηθεί.Τέλος πάντων...Χθες δε μιλιόμουν...σήμερα,καλύτερα !
Μην ανησυχείς,Ελάκι μου και να θέλω να τη δω αλλιώς,είναι εντελώς έξω από τη φύση μου!Αν το είχα καταφέρει,δε θα θλιβόμουν
τόσο κάθε φορά.Λυπάμαι για τις ανθρώπινες σχέσεις και λυπάμαι και για μένα και την ελπίδα μου,που βάλλεται αλύπητα διαρκώς!
Όσο για τον Τήρη,Τζινάκι μου,ούτε μας έσβησε η αγάπη ούτε μαλώσαμε(αυτό κι αν είναι ανέφικτο!)ούτε τίποτα άλλαξε ανάμεσα μας.
Κάθε φορά χωρίζουμε για τη λογική.Για το ό,τι κανένας για τους δικούς του σοβαρούς λόγους δεν κάνει την υπέρβαση να μετακομίσει
στην πόλη του άλλου ή έστω μια κοινή(πχ.Αθήνα).Και οι δυό έχουμε γονείς να φροντίσουμε,ανάμεσα στα άλλα(μην πλατυάζω τώρα)
και πέρα από αυτό εγώ θέλω να προχωρήσουμε τη σχέση μας κι εκείνος φοβάται κι αδυνατεί.Δε μπαίνω σε λεπτομέρειες τώρα...Νομίζω
εξάλλου πως τα εχουμε λιγάκι πει και στο τηλέφωνο...Εγώ το προκάλεσα για άλλη μια φορά αυτό γιατί ειδικά τώρα που τον έχω μεγάλη
ανάγκη δίπλα μου,θυμώνω που δεν μπορεί να είναι.Θυμάμαι τι ωραία που μ'έπιανε ο ύπνος εκεί στο μπρατσοτήρι(μέχρι βέβαια να πιάσουν
δουλειά τα κομπρεσέρ)και τώρα να ξημερώνομαι,να κλαίω,να νιώθω τόσο μόνη...Όχι πως μου φταίει εκείνος,αλλά να,με πιάνει το παράπονο.
Εμ έχασα τη μαμά μου,εμ δεν έχω παιδιά,εμ να είμαι και μόνη συνέχεια ενώ και καλά έχω σχέση...Ξέσπασα στο μόνο που με παίρνει.
Στη σκέψη πως από το τίποτα ας έχω έστω μία εβδομάδα στους τρεις μήνες κι ας περνούν τα χρόνια,δεν έχω τα περιθώρια ν'αφεθώ.
Θα ξυπνήσω μια μέρα χωρίς περίοδο και θα φρικάρω...Τουλάχιστον έτσι έχω την ελπίδα της ελάχιστης πιθανότητας...
Κλείνω προς το παρόν γιατί τα ζουζούνια περιμένουν να τους βάλω κόμικ στο λάπτοπ,ώστε να ετοιμαζόμαστε για ύπνο σιγά σιγά...
Οι γονείς βγήκαν τελευταίο βράδυ Ελλάδα και τα έχω υπ'ευθύνη μου.Θα μπω,ελπίζω και πάλι,μόλις με το καλό τα κοιμήσω...Φιλάκια!
09-04-2012, 21:29 #22165
Ναταλία θυμάμαι όλη την κατάσταση γι'αυτό και κατάλαβα ότι κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα τώρα με τον Τήρη. Τι να σου πω που σε όσα λες έχεις δίκιο; Πάλεψέ το όπως ξέρεις και μπορείς....
09-04-2012, 21:30 #22166
Λίλα δεν ξέρω τι έχει πάλι το u2u. Αν θέλεις στείλε μου e-mail στο [email protected]
09-04-2012, 21:38 #22167
κορίτσια μου.......
09-04-2012, 21:40 #22168
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Χωρίς σχόλια! :lol:
09-04-2012, 21:45 #22169
ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!
09-04-2012, 21:46 #22170
thanks μακ για τις πληροφοριες.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση