Results 22,171 to 22,185 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-04-2012, 21:51 #22171
Το σκυφτό λαγουδάκι! :lol:
- 09-04-2012, 22:01 #22172
Μακ μου ευχομαι αυριο ολα να σου πανε υπεροχα και να γινει Ανασταση απο τη μεγαλη τριτη.
09-04-2012, 22:07 #22173
Γιώτα λύγισε λίγο τα αυτάκια του για να δείχνει πιο τσαχπίνικο, σαν και σένα!
09-04-2012, 22:14 #22174
Αχ Ναταλάκι μου γλυκό σε πόσες σκέψεις με έβαλες!
Γιατί όταν έχω τόσα να πω δεν μπορώ να εκφραστώ? Ας κάνω μια προσπάθεια!
Ίσως φανώ πεσιμιστική αρκετά αλλά πιστεύω πως μόνοι μας γεννιόμαστε κ μόνοι μας φεύγουμε απο τη ζωή!
Στη ζωή μου παιδεύτηκα αρκετά όσον αφορά το άλλο φύλο γιατί πίστευα πως όλοι σκέφτονται όπως εγώ κ κάποιοι "έξυπνοι" το εκμετάλευτηκαν αρκετά.......
Ποτέ μου δεν είχα κατά νου τον αντρικό τρόπο σκέψης, εξάλλου μεγάλωσα σε μια οικογένεια γυναικοκρατούμενη αφενός κ αφετέρου αρκετά συντηρητική ώστε να έχω αρκετές εμπειρίες, επίσης οι φίλες μου ήτανε πάνω κάτω όπως εγώ οπότε άργησα να δω κ κυρίως να καταλάβω πως υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις κ νοοτροπίες!
Καλώς ή κακώς οι περισσότεροι άντρες ένα πράγμα έχουν στο μυαλό τους, το σεξ! Δεν μπορώ να το δεχτώ αλλά το δικαιολογώ καθώς ήμαστε τελείως διαφορετικοί όσον αφορά τη ψυχοσύνθεση κ όχι μόνο!
Θυμάμαι στη σχολή που είχαμε πάει στο καρδιοχειρουργικό τμήμα ενός νοσοκομείου κ παρακολουθούσαμε στεφανιογραφίες αυτό που μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση ήτανε πως ακόμα κ τα αγγεία μεταξύ αντρών κ γυναικών είχαν σημαντικές διαφορές, των γυναικών ήτανε πιο ελικοειδές κ όταν είχα ρωτήσει το γιατρό να μου πει γαιτί συμβαίνει αυτό μου είχε πει "έτσι είναι απο τη φύση, οι γυναίκες είναι πιο περίπλοκες"
Βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν αποδέχομαι την αγένεια, την ασέβεια με τη δικαιολογία πως οι άντρες έχουν στο νου τους μόνο το σεξ, οι περισσότεροι είναι σαλιάρηδες αλλά υπάρχουν κ οι εξαιρέσεις κ εγώ ακόμα αυτη την εξαίρεση ψάχνω κ δεν κάνω υποχωρήσεις ίσως αυτό μου κοστίσει με το να μη γίνω μητέρα αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να κάνω συμβιβασμούς στο βωμό της μητρότητας ή να ψάχνω το ιδανικό? κ εαν αυτό το ιδανικό δεν έρθει ποτέ ή εαν στη χειρότερη είναι μέσα στο μυαλό μου?
09-04-2012, 22:17 #22175
Που πάει το λαγουδάκι με το καλάθι............................???????
09-04-2012, 22:21 #22176
Γιωτάκι μου διάβασα τα όσα έγραψες εχθές κ με συκγήνισες πάρα πολύ!
Είσαι ευαίσθητη ψυχή κ σε παρακαλώ να μην ξαναπείς πως ήσουνα κάμπια κ μεταλλάσσεσαι σε πεταλουδίτσα!
Πεταλουδίτσα ήσουνα κ πριν!
:love::love::love:
09-04-2012, 22:22 #22177
το αν θα γίνουμε μητέρες, είναι θέμα τύχης και θεού,για μένα. Σε δευτερεύουσα φάση, είναι θέμα επιλογής. Αν η τύχη και ο θεός πουν το ναι, τότε μένει να αποφασίσουμε εμείς αν θέλουμε να γίνουμε μητέρες.. Όμως και να μη γίνουμε, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Υπάρχουν πράγματα που εγώ προσωπικά αδυνατώ να εξηγήσω γιατί δεν μου συμβαίνουν, αλλά τα δέχομαι με στωϊκότητα γιατί απλά σύμφωνα με την κοσμοθεωρία μου, ίσως η απουσία τους να είναι σημάδι ότι υπάρχει λόγος που δεν τα ζω, ίσως μια ανώτερη δύναμη βλέπει παραπέρα και με προστατεύει. Μη με παρεξηγείτε , δεν είμαι μοιρολάτρισσα. Έχω υπάρξει πολύ δυναμική , αποφασιστική , γρήγορη στις αποφάσεις τις ζωής μου,αλλά πια έχω καταλήξει και κάνει ειρήνη με κάποιες "απουσίες" . Προσπαθώ στο μέτρο του δυνατού και σύμφωνα με τις προσωπικές μου ιδιαιτερότητες, να πορεύομαι όσο πιο ομαλά μπορώ.. Όχι ότι το πέτυχα εντελώς μέχρι τώρα, αλλά είμαι σε καλό δρόμο.. Αν δεν είναι να γίνουν κάποια πράγματα, όσο και να χτυπιόμαστε..
09-04-2012, 22:27 #22178
κοριτσάκι αμου αγαπημένα! Διαβάζω, διαβάζω και τελειομό δεν έχει!
Γιωτάκι καλη επιτυχία αύριο! όλη μου η θςτική ενέργεια σε εσενα και οι σκέψει μου μαζί σου!
Ναταλάκι έχεις τα δικια με το μέρος σου. είναι έτιμες πλέον οι σχεσεις και πόσο μάλλον οι internetικές....(ασχετο αλλά τον αντρα μου από το net τον γνωρισα..... απλά αυτό έκατσε τουλαχιστον προς το παρον με πααααααααααααααααααααααρα πολύ δουλεια...).
Ελακι τι έγινε με τον ερπη?
Τζινάκο αυριο το βάρδυ το ταξιδι ε? αφου πρώτα πας για υποστιρηξη....
Κατερινάκι καθε μερα και καλύτερα! μπραβο κοριτσί μου!!!! πολύ χαιρομαι
Γλαυκη , Γιωτάκι, Καλλιόπη, σοκολατίτσα είσαστε καλά?
Πωλινάκι υπομονη και ξεκουραση, το χεις αναγκη και εσύ και το κοριτσάκι σου!
Ava πως τα πας με το σαχλαμαράκι σου?
Σημερα κουράστικα πολυ χωρις να κανω κάτι φοβερο... νομιζω ότι έχει εξασθενησει λίγο ο οργανισμός μου, με επιασε και βροχη πολλή και γυρισα σπίτι παπι.... ευτυχώς το μωρο δεν βραχικε - να ναι καλά ο μπαμπάς του!
αυτα εν ολίγης.... δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αργοτερα... αν όχι αυριο πάλι.
Να ευχηθώ προκαταβολικά καλό ταξίδι στο τζινάκι γιατί το πρωι που θα είμαι σπίτι δεν νομιζω ότι θα τα καταφέρω να μπω!
σας φιλώ γλυκα!!!!
09-04-2012, 22:27 #22179
Συμφωνώ μαζί σου Γιωτάκι μου!
πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ιστορία!
Δεν δίνεται όλοι να έχουμε τα ίδια βιώματα, άλλωστε πόσο βαρετός θα ήτανε ο κόσμος!
09-04-2012, 22:33 #22180
Γιώτα συμφωνώ κι εγώ μαζί σου ότι όλα, είτε μας αρέσουν είτε όχι, γίνονται για κάποιον λόγο. Γι'αυτό και με τα χρόνια έμαθα να παίρνω ότι μου δίνει η ζωή, να τα αξιοποιώ όπως μπορώ και να πορεύομαι με αυτά, λίγα ή πολλά.
09-04-2012, 22:34 #22181
φιλιά και από μένα Αγγελική και ευχαριστώ για τις ευχές!
09-04-2012, 22:34 #22182
Ευτυχως για εμενα δεν εχω ζησει καποια ασχημη εμπειρια με τις σχεσεις μου.ομως τον τελευταιο καιρο εχω βαλει τον ευατο μου σε μια συναισθηματικη αναμονη.δεν θελω να εμπλακω σε κανενος ειδους σχεση μεχρι να γινω αυτο που θελω και μεχρι να φυγω απο την ελλαδα.δεν θελω να υπαρξει καποιος που να με κρατησει πισω και να μου ανατρεψει τις αποφασεις που εχω παρει.
09-04-2012, 22:38 #22183
Originally posted by eleni198621
Ευτυχως για εμενα δεν εχω ζησει καποια ασχημη εμπειρια με τις σχεσεις μου.ομως τον τελευταιο καιρο εχω βαλει τον ευατο μου σε μια συναισθηματικη αναμονη.δεν θελω να εμπλακω σε κανενος ειδους σχεση μεχρι να γινω αυτο που θελω και μεχρι να φυγω απο την ελλαδα.δεν θελω να υπαρξει καποιος που να με κρατησει πισω και να μου ανατρεψει τις αποφασεις που εχω παρει.
09-04-2012, 22:41 #22184
Σ'ευχαριστώ Αγγελική μου για τις ευχές σου, ίσως σε προλάβω αύριο γιατί μέχρι τις 21.00-21.30 το βράδυ θα είμαι μαζί σας. Καμμιά φορά μαζεύεται η κούραση κι από προηγούμενες μέρες, κι απ'ότι βλέπω εσύ έχεις γεμάτο πρόγραμμα όλη μέρα, δούλευες και το σ/κ και ίσως γι'αυτό να ένοιωθες έτσι σήμερα. Αν δεις όμως ότι συνεχίζεται η αδυναμία σου ρώτα τη διατροφολόγο σου για βιταμίνες.
09-04-2012, 22:41 #22185
Ενα τραγούδι που μου αρέσει πολύ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=aawXh...eature=related
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση