ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1488
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1488 of 2553 FirstFirst ... 4889881388143814781486148714881489149014981538158819882488 ... LastLast
Results 22,306 to 22,320 of 38289
    Senior Member
    Μπα Λιλα μου που να τελειωσουμε!Μονο την κουζινα εχουμε παει στο καινουριο κ μαγειρευουμε στην ταβερνα κ τα παμε στο παλιο.Σκετη ταλαιπωρια!Κατι τελευταια βαψιματα θελει κ μετα καλο καθαρισμα αλλα αυτες τις μερες εχουμε κ στο κρεοπωλειο δουλεια οποτε βλεπω τη δευτερα του Πασχα να εχουμε μετακομιση εμεις.Σου εγιναν καλα τα τσουρεκια σου?Κανουν κορδονι η ειναι σαν ψωμι?Εγω φετος δεν εκανα τιποτε.Μονο αυγα θα βαψω για το καλο ,οχι οτι τα τρωμε ποτε.

Senior Member
    καλησπερα εδω και εγω !
    εχθες ολη μερα δεν μπορουσα να μπω
    εμαθα σημερα τα νεα σας
    περαστικα στι γιωτα και σιδερενια!
    καλα να περασουν οσες φυγανε και πιο καλα να γυρισουν!!!!!

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Καλλιοπακι πως εισαι?Δεν πιστευω να εχεις ξεπατωθει στις δουλειες η να φτιαχνεις κουλουρια κλπ?
    οχι κοπελα μου δεν κανω τιποτα ! ουτε δουλιες στο σπιτι εκανα για πασχα οσο για κουλουρια τσουρεκια κλπ ειπε θα αναλαβει η κορη μου αν την αφησει ο ερωτας φυσικα!
    εσυ πως εισαι? τελειωσατε τη μετακομιση?

Senior Member
    Παρούσα!!!!!

Εμείς θα φύγουμε Μ.Παρασκευή ή Μ.Σάββατο θα δούμε ανάλογα με την όρεξη μας, έρχεται αύριο κ η αδελφή μου :bouncy::bouncy::bouncy:

Λίλα με έπιασε κ εμένα η προκοπή μου κ έκανα όλο το σπίτι γενική, έλλειπε κ η μάνα μου!
    Αλλά βρε παιδί μου έφτιαξες κ τσουρέκια? Τα θεωρώ πολύ δύσκολα, μη μου πεις πως σου έγιναν κ μαστιχωτά!

Τώρα μόνο η αποτρίχωση στο πόδι μου έμεινε :lol: θα την κάνω τώρα γιατι δεν μπορώ άλλο να βλέπω τα πόδια μου έτσι, είχα αφήσει να μεγαλώσουν για να τα κάνω με κερί κ είμαι σαν νεάντερταλ :lol::lol::lol:

Senior Member
    φετος εφτιαξα 2 συνταγες γιατι ηθελα να δωσω κιολας.εφτιαξα μαστιχωτα για τη νονα μου και για το σπιτι τα πιο ψωμενια.μου εγιναν ωραια ειδικα τα μαστιχωτα απο τα οποια δοκιμασα κιολας για να δω πως μου εγιναν μιας και φετος δεν νυστευω.

Senior Member
    φτιαχνω τσουρεκια εδω και 4 χρονια.ακουγα τη θεια μου που ελεγεοτι της φευγει ο κ@λος να τα φτιαξει και τα εκανα με επιφυλαξη την πρωτη χρονια.αν τα ζυμωσεις σωστα και δεν τα κανεις μανταρα με τη μαγια δεν ειναι τιποτα.

Senior Member
    καλεεεεε εγινα θαμωνας δεν το πιστευωωωωωω

Senior Member
    Μπράβο κοριτσάκι :thumbup::thumbup::thumbup: προκομένο κορίτσι τυχερός αυτός που θα είναι δίπλα σου!

Senior Member
    κοριτσάκια μου αγαπημενα!!!!!!!
    Μακ επεστρεψες!!! καλή αναρωση κούκλα μου!!!!

γλαυκη μου καλά κουτάγια!!!! δύσκολες μέρες απ' οτι καταλαβαίνω για σένα!
    καλλιοπη μου θα ξεκουραστείς λίγο... ανέλαβε η κόρη πιος στην χάρη σου!!!!
    σοκολατίτσα μου beaute σήμερα για να είσαι έτοιμη για την ανάσταση!!!! Μπράβο!!! αντε και καλά ταξίδια!!! (να χα την τύχη σου!)
    Αφες με την μικρούλα περνάτε καλα ε?!?!?!?
    Λιλάκο θα μου στείλεις και μένα τσουρεκάκι (η αμαρτία της Κυριακής καθώς και της πρωτοχρονιάς είναι μία μεγάλη φέτα τσουρέκι της μαμας με nutella και από δίπλα ένα ποτήρι ζεστό γαλα με nutella σύνολο 8000 θερμίδες με το καλημέρα σας
    :P:P:P:P
    Το Νατάλακι που είναι και πώς είναι???
    αχ δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που είσαστε εδω!!!!
    σας φιλώ γλυκά, παρούσες και απούσες!!!!

Senior Member
    Ενα αγγελακι για την Αγγελικη!μου λες πως βαζεις 2 φωτο μαζι καοτι ασχετη απο τετοια?

Senior Member
    Κοριτσια παω για υπνο γιατι αυριο ειναι δυσκολη μερα.Μακαρι η Μακ μας να εχει ενα ησυχο βραδυ.Καληνυχτα....

Senior Member
    Καλησπέρα κούκλες μου !!!!! Μόλις έκανα ένα μπάνιο κ νιώθω τέλεια!!!!!Ξεπατώθηκα κ σήμερα πάλι!!!!!
    Γιώτα πολύ χαίρομαι που είσαι καλά!!!!!Να τα χαρείς με υγεία!!!!!!!!!!
    Γλαυκούλα μου που είσαι?Σιγά σιγά όλα θα γίνουν μη μου στεναχωριέσαι!!!!! Η πεθερά δυστυχώς μένει στο δίπλα σπίτι οπότε τη λουζομαι ανά πάσα στιγμή κ ευτυχώς για εμένα είναι μια χαρά γιατί δε θα άντεχα να νταντευω και αυτή,απλά έφαγε τρία πιάτα μακαρόνια κ δε της εκατσαν καλά στο στομάχι!!!!!
    Λιλάκι χαρά σε αυτόν που θα σε πάρει κουκλα μου,μπράβο σου!!!!!
    Έλενα μου με το καλό να δεχτείς την αδερφουλα σου κ εσύ προκομμένο κορίτσι,μπράβο !!!!!
    Καλλιοπίτσα εσύ ξεκουράσου,επιβάλλεται!!!!!!! !!!

Senior Member
    Καληνύχτα κορίτσια μου ,να έχετε ένα όμορφο ξημέρωμα!!!!!

Senior Member
    Καλήμερα κοριτσάκια μου!

Η δικιά μου μέρα πάντως δεν ξεκίνησε καλα.... anyway θα περασει που θα παει....

Originally posted by Γλαύκη
    Ενα αγγελακι για την Αγγελικη!μου λες πως βαζεις 2 φωτο μαζι καοτι ασχετη απο τετοια?
    Δεν είναι φωτογραφίες... είναι graphics και βάζω ink και εμφανιζονται!!!!

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!
    Αγγελικουλα μου ,τι έπαθες ?Ευχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό!!!!!