ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 149
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 149 of 2553 FirstFirst ... 49991391471481491501511591992496491149 ... LastLast
Results 2,221 to 2,235 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by dreamOn

Τωρα πας να με παγιδευσεις ατιμο θηλυκο - κατεργαρα γυναικα αλλά τελος παντων.

Εσυ δεν εισαι που εχεις αντρα; Πώς να σου παραδωθει κυρα μου ανευ ορων αν κι εσυ δεν τα εχεις ξεκαθαρισμενα; Το τσατ ειναι τζαμπα και τα κομπλιμενα επισης. Και ΤΙ θυσιες, ΤΙ θυσίες, εχεις κανει εσυ για μεεεεεεεεενα, θα σου τραγουδησει και ΔΙΚΑΙΩΣ! Απαιτεις να σου ερθει στο κρεβατι, λες και δεν ειναι κορη με τα πιανα της και τα γαλλικα της αλλά καμιά παρδαλή, και το κοριτσι καταπινει την πίκρα του (και το σοκ νομιζω) και σου αφιερωνει τραγουδι! Δηλαδη, τι αλλο θελεις να κανει για να σου δειξει οτι δεν μπορει να παιξει με αυτους τους όρους; Πού πηγε η υπομονη σου; Η κατανοηση; Η αγαπη σας;;;
    Ν'αγιάσει το στόμα σου,Ονειρένια μου!
    Αν της τα έλεγα εγώ θα με κατηγορούσε για εμπάθεια...

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by BARB3

απανωτα χτυπηματα στην πλατη μου... βοηθεια.... η κυρια προεδρος με περιελαβε και δεν αφησε λεξη μου για λεξη μου ασχολιαστη....

Πάει,χάλασε κι η πρόεδρος,τό'λεγα εγώ πως ήτανε κρυφοβιτσιόζα,lool.Καλημερού δια σε όλες σας!
    Μια χαρά κέφια έχω σήμερα και κοιτάχτε τι υπέροχο καιρό έχει έξω,τι ήλιος είν'αυτός.Θέλω παραλία λέμε!

Πώς τα πάτε κορίτσια;Aν εξαιρέσω τις ερωτευμένες,χαχαχα,γνωρίζο υμε πως ο έρωτας μας κάνει να πετάμε.
    Από κιλά πάω καλύτερα,ξεφούσκωσα λιγάκι,νιώθω και τα ρούχα*ελαφρώς εννοείται*ανετότερα,σήμερα έχω και σ'ένα τραπέζι γενεθλίων να πάω το βραδάκι,θα φάω πάντως,δε θα στερηθώ,απλά θα προσέξω τις ποσότητες(τουτέστιν,σκασμέ νη θα φύγω και με ξεκούμπωτο φερμουάρ μουαχαχα).

Έχω μπόλικη δουλειά στο γραφείο,ένα χαρτοβασίλειο νααα που να το φάει ο σκώρος!

Senior Member
    Originally posted by LIDA

Nadine?
    Nadine?
    δεν σ' αφήνω με τίποτα.
    Μην με ξαναπείς πρώην.
    Σ' αγαπώ.
    Αρκετά με τα λόγια!Στο εξής θέλω μόνο έργα...
    Αν και δεν ξέρω...με πλήγωσες και με απογοήτευσες πολύ έτσι που λάκισες...
    Χρειάζομαι χρόνο να το σκεφτώ...Σκέψου εντωμεταξύ κι εσύ τι πραγματικά είσαι διατεθειμένη
    να κάνεις για αυτή τη σχέση και την δήθεν αγάπη σου για μένα...Και τώρα πάω να γλύψω τις πληγές μου...

Senior Member
    Μα ... είναι λάθος αυτά που γράφεις. Γιατί έχω λυσσάξει να σε κοιμήσω στο κρεβάτι μου? ʼρα καταλαβαίνεις ότι δεν ισχύει αυτό που λες? Δεν έχω εικόνα σου, δεν σ'αγάπησα για την εικόνα σου, εγώ αυτό εννοούσα...

Senior Member
    (ψιτ! NANDINE..... να σου πω. Ψιθυριστα. Μην μας ακουσουν. Φτιαξτα με την ταυρίνα. Ψησε την καλα-καλα, μην σε περασει για καμια ευκολη, αλλά στο τελος να της κατσεις. Αν δεν σου αρεσει το γυμναστηριο θα εχεις εξασφαλισμενη την καθημερινη καυση θερμιδων.... αυτοι οι Ταυροι παιδι μου, και στο φαϊ και στο σεξ πεφτουν με τα μούτρα! Οπότε κοιτα το συμφερον σου και το τερπνον μετά του ωφελιμου και.... και στα δικά μας μπρε!)

Senior Member
    Κι όμως... κάτι μέσα μου μου λέει ότι με παίζει. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κάνει γιατί έχει αναστολές...
    Κάτι δεν μου πάει καλά.
    Αλλά δεν πειράζει. Την θέλω.

Senior Member
    Nadineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Senior Member
    Δεν ξέρω,Ονειρένια μου...Πρέπει να με ξανακερδίσει...
    Μου έκλεψε όλη τη χαρά και τη λαχτάρα,που της είχα,μετά από όλα αυτά...

(Όσο για το μυστικό...από τα λίγα που ξέρω,οι σκορπιοί δεν είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο;
    Μήπως επειδή είναι και πολλά τα λεφτά,ʼρη,να μη χάνω χρόνο με ημίμετρα;Ταιριάζω με σκορπιό;
    Τι λες;Κουβέντα όμως σ'εκείνη,μ'ακούς;Τότε είναι που θα με σκίσει!)

Senior Member
    Σε παίζει Lida,κατά καιρούς το έχει κάνει με όλες μας η ξετσίπωτη!
    χαχαχαχα(πω πω κορίτσια,το σκίσαμε σήμερα)lool

Senior Member
    Λινταλένια,σε παρακαλώ,μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση!Σου είπα πως χρειάζομαι χρόνο!
    ʼσε που δε λες τη λέξη reductil μετά το όνομα μου και θα μας παρεξηγήσουν πάλι!Ας μιλήσουμε για το χάπι,καλύτερα...

Senior Member
    Ναι άπιστη, ναι άτιμη, σε άκουσα.
    Καλοί είναι κι οι σκορπιοί, αλλά είναι βίαιοι και εκδικητικοί. Ενώ εμείς είμαστε μετρ... με το μαλακό... την βία την χρησιμοποιούμε μόνο όπου χρειάζεται. Και αγαπάμε δυνατά. Και ζηλεύουμε. Και κάνουμε και σκηνές. Και σε θέλουμε εδώ και τώρα. Αυτό είναι έρωτας. Όχι φρουφρου κι αρώματα ..........

Senior Member
    Originally posted by sabe

Σε παίζει Lida,κατά καιρούς το έχει κάνει με όλες μας η ξετσίπωτη!
    Εσύ,με ποιούς είσαι τώρα;Μ'εμάς ή με τους άλλους;Καλά!Πολύ καλά!Πάρα πολύ καλά,μάλιστα!
    Κι εγώ που τόσες κωλοτούμπες έκανα που γύρισες και σε θεωρούσα φίλη μου...Σνιφ..σνιφ...κλαψ...
    Βγαίνω πάραυτα από δω μέσα!Πόσες ακόμα προδοσίες ν'αντέξω σε μία μέρα;Χριστέ μου!

Senior Member
    sabe το ξέρω ήμουν σίγουρη.

Senior Member
    Λινταλένια μου,σ'αφήνω για σήμερα με το τραγούδι,που αυτή τη στιγμή παίζει το ραδιόφωνο μου...
    Ένα αγαπημένο,που είχα καιρό ν'ακούσω και νομίζω πως το έβαλαν για μας...Φιλάκια...

--->ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ : ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ

Senior Member
    Οντως, οι Σκορπιοί έχουν το όνομα. Κάποιοι απο αυτους εχουν και τη χάρη. Εξαρτάται όμως από το τι τραβάει η ορεξη σου, τι ποθεί η καρδιά σου.

Επειδη η Σκορπιοί εχουν και μια μαυρίλα, σερνουν και μια.... πώς να το πω; μια δυσκολία. Ενα βασανο. Μια μούτζα. Μια καταστροφή και αυτοκαταστροφή. Μήπως βρε παιδι μου να κοιταγες κι αλλου; Για ενα σεξακι αξιζει τον κόπο τετοιο πατατράκ;