ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1493
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1493 of 2553 FirstFirst ... 4939931393144314831491149214931494149515031543159319932493 ... LastLast
Results 22,381 to 22,395 of 38289
    Senior Member
    Μακ η αναισθησιολόγος αυτή είναι χρυσοχέρα! Να την κάνουμε φίλη μας :lol: Αχ να ήμουν από καμιά μεριά να σε έβλεπα :lol:. Μας έλεγε ο χειρούργος ότι κάτι από αυτά που σας δίνουν είναι σαν τον ορό της αλήθειας οπότε ελπίζω να μην απαντούσες σε ερωτήσεις :lol::lol:

Senior Member
    Να σας πω και τα καλά τα νέα, ήμουν περιέργη να ζυγιστώ τώρα που γύρισα μετά τις γιορτές και τα φαγοπότια να δω την λυπητερή και προς μεγάλη μου έκπληξη παρόλο που είμαι και αδιάθετη η ζυγαριά έδειξε 94.8 :shocked2:. Χάρηκα τόσο πολύ που το γιόρτασα με ακόμη ένα πιάτο μαγειρίτσα και λίγο κατσικάκι και πίτα της γιαγιάς :lol:.
    Η αλήθεια είναι μέχρι το ΣΚ ήμουν κάτι παραπάνω από τύπος και υπογραμμός αλλά το ΣΚ του έδωσα και κατάλαβε! Τι γλυκά, τι μεζέδες, τι κατσικάκια και κοκορέτσια όλα τα χάρηκα! Είναι μεγάλη ανακούφιση που από τότε που ξεκίνησα να κάνω την διατροφή που κάνω δεν φοβάμαι ότι δεν θα μπω στα παντελόνια μου μετά τις γιορτές. Πραγματικά νιώθω τόσο ανακουφισμένη και χαρούμενη!!! Από αύριο και πάλι κυρία :smilegrin:

Senior Member
    Μπραβο Ελλακι!!!
    Τζινάκο εναν επιγειο παράδεισο έχετε στο εξοχικό σας!!! και τα ζωντανα σου πρεπει να περνάνε υπέροχα!!!! μπραβο κόριτσικι μου!!!

Senior Member
    Χρόνια Πολλά Αγγελική μου! Σε ευχαριστώ :starhit:

Senior Member
    Η πρόταση δεκτή! Θα πέσει αύριο συμβούλιο συνωμοσίας :lol:
    Ναταλία που είσαι να μας κατακεραυνώσεις! :lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Κρίμα που δεν είναι δικό σας Τζινάκι μου αλλά και πάλι χαίρομαι που έχετε βρει ένα τόσο όμορφο μέρος που είναι και κοντά στην Αθήνα για να μην ταλαιπωρείστε με τα πήγαινε έλα. Εύχομαι να το χαίρεστε για πολλά χρόνια ακόμη και εσείς και τα ζωάκια σας!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Originally posted by Eli

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    Eδώ είμαι,αλλά καθώς σας διαβάζω όσο μιλώ ακόμα στο τηλέφωνο ομολογώ πως δεν έπεσε στην αντίληψη μου τι σκαρώνετε πάλι!Ξεράστε τα όλα ΤΩΡΑ!

Senior Member
    Τζινάκι δεν εχει συμμασια! το νοικιαζετε... ΟΚ υπάρχει όμως αυτή της στιγμή! να το χαίρεστε όσο περισσότερο μπορείτε!!!!
    το δικό μου εξοχικό είναι μολις 6 ωρες μακρια από την Αθηνα (ακατούριτη.... με το μωρό φτανει τις 9 ώρες....)

Senior Member
    Originally posted by angel79
    Τζινάκι δεν εχει συμμασια! το νοικιαζετε... ΟΚ υπάρχει όμως αυτή της στιγμή! να το χαίρεστε όσο περισσότερο μπορείτε!!!!
    το δικό μου εξοχικό είναι μολις 6 ωρες μακρια από την Αθηνα (ακατούριτη.... με το μωρό φτανει τις 9 ώρες....)
    :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Αγγελική σε είδα τώρα στο fb και είσαι μία κούκλα, είσαι και φρεσκοπαντρεμένη όπως και η Eli μας. Κι ο αντρούλης σου είναι όμορφος αλλά ο γιός σου είναι όλα τα λεφτά! Να ζήσετε και να χαίρεστε τον μικρούλη σας.

Senior Member
    κοπελαρες μου καλή η παρέα σας αλλά χτυπανε τα κουδουνια (ο φίλος μου ο Μορφεας είναι....) πάω να ανοιξω για να πέσω στην αγκαλία του (εχω λιώσει στον υπνο από χθες το βράδυ..... 21.30 - 23.24, 00.20 -07.20 & 15.00-17.00 - τοσο κόπο έκανα για την επιδερμίδα....)!
    Θα τα πουμε αυριο!!!!

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Αγγελική σε είδα τώρα στο fb και είσαι μία κούκλα, είσαι και φρεσκοπαντρεμένη όπως και η Eli μας. Κι ο αντρούλης σου είναι όμορφος αλλά ο γιός σου είναι όλα τα λεφτά! Να ζήσετε και να χαίρεστε τον μικρούλη σας.
    Διορθωση.... φρεσκο-οεθοδοξοπαντρεμενη... και δις παρακαλω....

Ο πολιτικός εχει γίνει από το 2010 (15 μερες πριν γενησω... αν ψαξεις λιγο θα με ξαναδεις νυφουλα είναι στο new life η 6η φωτο)

Senior Member
    Καληνύχτα Αγγελικούλα μου! Όνειρα γλυκά και καλή επιδερμίδα! :lol:
    Κρίμα που το εξοχικό σας είναι τόοοοοσο μακριά και φαντάζομαι δεν το επισκέπτεστε και πολύ συχνά.

Senior Member
    Ελακι κοιτα να δει... όποτε εχω 4 μερες ρεπο φορτώνω και φευγω! Καθαρα Δευτερα εκει ήμουν!! το αγαπαω το εξοχικουλι μου αν και είναι στα βουνα! ο μικρός το καλοκαιρι παιρναει 1 μηνα εκει!