ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1494
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1494 of 2553 FirstFirst ... 4949941394144414841492149314941495149615041544159419942494 ... LastLast
Results 22,396 to 22,410 of 38289
    Senior Member
    Μπομπόοοοοοοοο ομορφιέεεεεες!Ευτυχώς που κάποιες είναι φίλες με τη Μακ,την Πωλίνα και τη Τζιναδερφή
    και τις καμαρώνουμε κι εμείς τι κούκλες είναι!Μπομπόοοοοοοοο!Κι ο σύζυξ ένας κούκλος κι αυτός!Πάω να ψάξω και υιό...

Senior Member
    Πρέπει να είναι πανέμορφα για να κάνετε τόσο κόπο... να το χαίρεστε και να το τιμάτε συχνά πυκνά!
    Το καλοκαίρι το βουνό έχει απίστευτες ομορφιές, λατρεύω τις καλοκαιρινές μας βόλτες στον Όλυμπο και τις χαίρομαι εξίσου με μία βόλτα στην παραλία

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Μπομπόοοοοοοοο ομορφιέεεεεες!Ευτυχώς που κάποιες είναι φίλες με τη Μακ,την Πωλίνα και τη Τζιναδερφή
    και τις καμαρώνουμε κι εμείς τι κούκλες είναι!Μπομπόοοοοοοοο!Κι ο σύζυξ ένας κούκλος κι αυτός!Πάω να ψάξω και υιό...
    :lol::lol:
    Να πω την αμαρτία μου την έκανα και εγώ μπανιστήρι λίγο την κυρία :lol:
    Εμ συγνώμη τέτοιο όμορφο κορίτσι είναι να μην το κάνουμε και λίγο μπανιστήρι; :lol::lol:

Senior Member
    σε εμενα απευθύνεσε Ναταλακο????

Ps O Μορφέας έχει παει στον διπλανο μου... ο οποίος εχει βάλει τον Τσοχατζόπουλο και στις αναλαμπές του σχολιαζει κιολας!!!!

Senior Member
    Ένα γιαβρί Αγιοβασιλάκι μόνο βρήκα πριν δυό χρόνια...Εμ!Τι κουκλί θα έβγαινε από δύο κούκλους;Παρακαλώ να ενημερώσετε με πρόσφατες!

Senior Member
    εχει και στου γαμου μια ή δύο....στειλε μου το mail σου για ενημερωση!

Senior Member
    Καληνύχτα Αγγελική και καλή ξεκούραση.

Senior Member
    Χάιντε!Αποδέξου με,να τελειώνουμε!

Senior Member
    Ένα γιαβρί Αγιοβασιλάκι μόνο βρήκα πριν δυό χρόνια...Εμ!Τι κουκλί θα έβγαινε από δύο κούκλους;Παρακαλώ να ενημερώσετε με πρόσφατες!
    το αγιοβασιλακι είναι προς παραπλάνηση του κοινου..... είναι ο Μιχάλης μου - βαφτιστίρι μου, ο μεγάλος έρωτας!!! και βεβαια μεγάλο νουμερο... επιασε το σπορέλαιο!!!

Senior Member
    Αγγελικούλα μου όμορφο το βαπτιστίρι σου! Να το χαίρεσαι το νουμεράκι σου!

Senior Member
    Ταμπέλες είδα,ΙΚΕΑ είδα,Nivea,Nestle,ένα σωρό φωτογραφίες,γιο όχι μόνο δεν είδα,αλλά έχασα και το βαφτιστήρι!Ε μα πια!

Senior Member
    Α δεν σας είπα τα ευχάριστα!
    Ο Σωκράτης το ψαράκι μου χαίρει άκρας υγείας! Τελικά η αντιβίωση έκανε το θαύμα της και το ψαράκι μου με το που γυρίσαμε το βρήκαμε να κολυμπάει ζωηρά και χαρούμενα χωρίς τα εξανθήματα και τις ασπρίλες που είχε βγάλει πριν λίγες μέρες. Έτσι τώρα πάμε στο πλάνο Β που είναι να απομακρύνουμε το μικρό χρυσόψαρο από το ενυδρείο που κατά την ιχθυολόγο έκανε και την ζημιά. Αύριο θα πάω να πάρω μία γυάλα και να το βάλω σε απομόνωση! Μάλλον θα το πάω δώρο στην ανιψιά μου . Έτσι ο Σωκράτης για μία ακόμη φορά θα μείνει μόνος του να αλωνίζει :lol:. Πόσο χάρηκα που δεν έχει φάει τα ψωμιά του ακόμη. Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα τον αποχαιρετούσαμε αυτή τη φορά...

Senior Member
    Ναταλία άμα ψάξεις λίγο θα τον δεις το γιόκα της και πολύ μωράκι και πιο ξεπεταγμένο που τον ταϊζει κιόλας. Eli πολύ χαίρομαι για το ψαράκι σου. Ήταν σίγουρα ευχάριστη έκπληξη που τον βρήκατε να είναι καλά γυρνώντας.
    Η τηλεόραση που έχω στο δωμάτιό μου δεν έχει τηλεκοντρόλ, δηλαδή έχει χαλάσει και γι'αυτό χρησιμοποιώ ένα τηλεκοντάρ αν θυμάστε μία παλαιότερη διαφήμιση! :lol: Πήρα όντως την ιδέα από αυτήν τη διαφήμιση και έχω ένα κοντάρι σκούπας και χωρίς να σηκώνομαι από το κρεβάτι πατάω με το κοντάρι τα κουμπιά και αλλάζω τα κανάλια και ρυθμίζω και την ένταση!

Senior Member
    Κοριτσάρες μου,καληνυχτώ...Παίρνω το σκουλαρίκι μου και πάω κρεβάτι μου...Τα λέμε αύριο πάλι...Όνειρα γλυκά!

Senior Member
    Καληνύχτα x 72 Ναταλία και καλό ξημέρωμα.