Results 22,411 to 22,425 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
17-04-2012, 00:50 #22411
Καληνύχτα Ναταλία μου! Όνειρα γλυκά!
Αποχωρώ και εγώ σιγά σιγά, έχουμε δουλίτσες αύριο με τον άντρα μου και πεθεροβόλτα :lol:
Τζίνα πολύ γέλασα με το κοντάρι-τηλεκοντρόλ σου :lol:
Καληνύχτα στην παρεούλα μας και όνειρα γλυκά σε όλες μας! ʼντε να μαζευόμαστε όλες σιγά σιγάααα! Μέχρι και η Τζίνα επέστρεψε και ας μην επέστρεψε ακόμη χιχιχιχιχι
Φιλιά αγαπημένες μου!
Τζινάκι ένα ιδιαίτερο φιλάκι σε εσένα που είσαι και γλυκό και χαμογελαστό και πολυμήχανο παιδάκι!:kiss:
- 17-04-2012, 01:02 #22412
Καληνύχτα Eλάκι και καλή ξεκούραση. Σ'ευχαριστώ για το φιλάκι σου, μόλις το έλαβα συστημένο! Φιλάκια.
17-04-2012, 01:17 #22413
Κορίτσια καληνύχτα και από μένα, πάω να ξαπλώσω. Καλή ξεκούραση και καλό μας ξημέρωμα. Σας φιλώ.
17-04-2012, 09:41 #22414
Originally posted by Eli
Να σας πω και τα καλά τα νέα, ήμουν περιέργη να ζυγιστώ τώρα που γύρισα μετά τις γιορτές και τα φαγοπότια να δω την λυπητερή και προς μεγάλη μου έκπληξη παρόλο που είμαι και αδιάθετη η ζυγαριά έδειξε 94.8 :shocked2:.
Πραγματικά νιώθω τόσο ανακουφισμένη και χαρούμενη!!! Από αύριο και πάλι κυρία :smilegrin:
17-04-2012, 09:52 #22415
Συννεφιασμένες Μπονζούρες,που φλερτάρουν έντονα τη βροχή...
Χθες κοιμήθηκα πολύ γλυκά,ονειρεύτηκα και τα πράσινα μάτια της γιαγιάς μου μετά από χρόνια,
απολαμβάνω εύγευστο πρωινό κι ευχάριστη τσατοπαρεούλα,όσο ακούω το Δημήτρη να μου λέει:
Πίσω μην κοιτάς τον δρόμο πάρε της καρδιάς σου
Γι`άλλα λάθη σ`άλλο ουρανό..
--->ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ : ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ
Είμαι καλά!Καλύτερα δηλαδή από την εβδομάδα,που πέρασε,ήδη από χθες κιόλας...Η ζωή μου ίδια...Προσπαθώ απλά ν'αλλάξω
εγώ οπτική γωνία στη θέα της.Να εστιάσω σ'αυτά που ξέρω πως είμαι κι όχι σε όσα μου λείπουν,σ'αυτά που πραγματικά για μένα μετρούν.
17-04-2012, 09:58 #22416
Originally posted by NADINE
Είμαι καλά!Καλύτερα δηλαδή από την εβδομάδα,που πέρασε,ήδη από χθες κιόλας...Η ζωή μου ίδια...Προσπαθώ απλά ν'αλλάξω
εγώ οπτική γωνία στη θέα της.Να εστιάσω σ'αυτά που ξέρω πως είμαι κι όχι σε όσα μου λείπουν,σ'αυτά που πραγματικά για μένα μετρούν.
Ναταλία mou, σε γλυκοφιλώ από μια εξίσου συννεφιασμένη Αθηναϊκή Τρίτη..
17-04-2012, 10:04 #22417
Λοιπόν!Το αποφάσισα!Θα περάσετε αυτήν την εβδομάδα μαζί μου!
Δεν το είχα κατά νου και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα,αλλά τ'αυθόρμητα πάντα μετρούν!
Πάω για τίτλο κι επανέρχομαι!Μου την έδιναν άλλωστε αυτές οι τελείες...
17-04-2012, 10:22 #22418
Ο τίτλος προσωπικός γιατί έτσι θα κυλήσει η εβδομάδα μου.
Θα σας βάλω στον κόσμο μου,βαθύτερα από ποτέ...
Πολλά τραγούδια αγαπώ,αλλά σε ένα χρωστώ το όνομα μου!
Η μαμά έδωσε μεγάλη μάχη το 1972 για να μη με βαφτίσουν ο μι τζι Σουλτάνα!
Πρώτο παιδί και να μην πάρει το όνομα της μητέρας του πατέρα,μεγάλο σκάνδαλο για την εποχή!
Ακόμα και την ώρα του μυστηρίου ο παπάς ήθελε να με πει Σουλτάνα,επιχειρηματολογώ� �τας
πως η Ναταλία δε γιορτάζει και δε γίνεται να μπει(λες και υπάρχει Αγία Σαουλτάνα)κι ευτυχώς πετάχτηκε
ο διάκος κι είπε πως γιόρταζε την προηγούμενη κιόλας μέρα!27 Αυγούστου βαφτίστηκα,27 Αυγούστου έγινα πρώτη φορά νονά
και 27 Φεβρουαρίου(ο γενέθλιος μήνας μου)έγινα και δεύτερη...(Μετά γιατί ζητώ 27 φιλιά και 72 καληνύχτες...)
Θυμάμαι την έντονη μου συγκίνηση αλλά κι ευγνωμοσύνη,όταν περιφερόμουν στο νεκροταφείο Père Lachaise στο Παρίσι
πριν 15 χρόνια και χωρίς να το σκοπεύω βρέθηκα μπροστά στον γεμάτο λουλόυδια απλό τάφο του Gilbert Bécaud!Έκλαιγα...
--->Gilbert Bécaud - Nathalie (1964)
Εκτυλίσσεται στην κατάλευκη από χιόνι Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.Ένας Παριζιάνος έχει την ξανθιά Ρωσσίδα
Ναταλί για ξεναγό του ένα κρύο Κυριακάτικο πρωινό...Ο τάφος του Λένιν,μια σοκολάτα στο καφέ Πούσκιν...
Αργότερα,έφυγαν οι φίλοι κι έμειναν οι δυό τους...Κάποτε τελείωσαν όλα κι έμοιαζαν τόσο μακρυνά...
Ωστόσο εκείνος αναμένει τη μέρα που θα έρθει εκείνη στο Παρίσι και θα γίνει εκείνος πια ο ξεναγός της Ναταλί!
Την περπάτησα κι εγώ την Κόκκινη αυτή πλατεία,παρέα με τη μαμά το καλοκαίρι του 2009.(Τρίτη φορά για κείνη,πρώτη για μένα!)
Είχα έτοιμο το τραγούδι στο mp4 μου κι ήμουν πολύ συγκινημένη!Το ακούσαμε κάμποσες φορές,το τραγουδήσαμε...
Παραμυθένιο το σκηνικό γύρω μας κι έμοιαζε να μη της λείπει τίποτα της ευτυχίας εκείνη την στιγμή!Ήμασταν μαζί εκεί!
17-04-2012, 10:34 #22419
Συννεφιασμένες καλημέρες και από εμένα.
ʼγριο ξύπνημα είχαμε πρωί πρωί από μία παρεξήγηση και έναν λάθος χειρισμό που έφερε θυμωμένα πρωινά τηλέφωνα από την δουλειά του άντρα μου. Αναγκάστηκε να πάει στην δουλειά του εσπευσμένα και ακυρώθηκαν όλα μας τα πλάνα για την σημερινή ημέρα. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, απλά κάνω την προσευχή μου και εύχομαι να έχει μία καλή μέρα παρόλο το στραβό ξύπνημα...
Ναταλία μου χαίρομαι που άλλαξες πλεύση και εστιάζεις στα καλά που έχεις και όχι σε αυτά που σου λείπουν. Εύχομαι να γυρίσει η ψυχολογία σου σιγά σιγά και να χαμογελάς περισσότερο. Είναι μία οπτική γωνία που όλοι πρέπει να παλεύουμε για να έχουμε στην ζωή μας ώστε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και με λιγότερο άγχος μέσα μας. Δύσκολο μεν όχι όμως ακατόρθωτο, πιστεύω στην δύναμη της ψυχής σου.
Δεν είμαι καλά, πάω να απασχολήσω το μυαλό μου με δουλειές....
17-04-2012, 10:40 #22420
Καλημέρα Ελάκι μου!
Φουρτούνιασε η γλυκειά γαλήνη της επιστροφής σας,αλλά είμαι σίγουρη πως είναι απλά ακόμα μία πρόκληση
που θα την περάσετε με το κεφάλι ψηλά και θα ξεχαστεί κι αυτή στη λήθη των ασήμαντων γεγονότων...
Σύντομα θα σου τηλεφωνήσει να σου πει πως κόπασε η καταιγίδα...Κάνε εσύ εντωμεταξύ ό,τι νιώθεις
να λειτουργεί για σένα βοηθητικά να ξεχαστείς...Τα λέμε αργότερα...Καλή σου μέρα παρά τη συννεφιά!
17-04-2012, 10:45 #22421
Καλημέρα γλυκιά μου Ναταλία,
μακάρι να γίνουν όλα όπως τα λες και να μην νιώθουμε τους κραδασμούς για μέρες....
Εκεί που ήμασταν μέσα στην καλή χαρά, ξαφνικά έπεσε μαυρίλα και άγχος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δεν αντέχω άλλες αρνητικές εξελίξεις αυτή τη στιγμή στα επαγγελματικά μας, θα είναι μεγάλο χτύπημα. Ακόμη περισσότερο δεν αντέχω να νιώθω τον άντρα μου να κατεβάζει το κεφάλι και να συμβιβάζεται για μία ακόμη φορά...
Πρέπει να σκέφτομαι θετικά όμως, συνεχίζω να κάνω την προσευχή που μου έδωσε ο πατέρας μου την Μεγάλη Πέμπτη....
17-04-2012, 10:45 #22422
Καλό ραντεβού στις στηθοπερήφανες κολλητές!Αναμένουμε τα νέα σας με αγωνία πριν καν καφεδιαστείτε! :love: :love:
17-04-2012, 10:45 #22423
Καλή Ναταλοβδομάδα να έχουμε
17-04-2012, 11:32 #22424
καλημερα και απο εμενα!
χαιρομαι που ειστε ολες σχεδον εδω!
ναταλια μου καλη εβδομαδα!περδικοστηθες με το καλο να πατε στο γιατρο σας !
τζινακι φτιαχνε βραχιολακια ειδες μονο καλο σου κανουν και αν σκεφτεσε να κανεις πωλησεις βαλε και μενα μεσα!
γλαυκη και εμενα με διωχνουν απο το pc αλλα παντα βρισκω λιγο χρονο
ελακι μη σκεφτεσε αρνητικα ολα θα πανε καλα!
η αγγελικουλα δεν ειδα να μπει ακομη ελπιζω οτι ειναι καλα
φιλακια συννεφιασμενα και απο εδω!
17-04-2012, 12:35 #22425
Ξεκινώ λοιπόν με τις συστάσεις...Αν και οι περισσότερες γνωριζόμαστε εδώ μέσα,έχουμε συναντηθεί κι έχουμε ανοίξει τις καρδιές μας,
θα ήθελα να έρθουμε όλοι ένα βήμα κοντύτερα...Να μεγαλώσει η παρέα απ'όσους ενδεχομένως μας διαβάζουν κι ακόμα διστάζουν,
να πει ο καθένας λίγα λόγια για όσα είναι για κείνον σημαντικά,για τα χνάρια που αφήνουν τα βήματα του στην άμμο της ζωής...
Είπαμε,οι μέρες μου θέλω να έχουν το άρωμα του δερματος μας.Ν'απλώσουμε στον ήλιο το πάπλωμα της προσωπικότητας μας.
...
Κι εκεί που γράφω για τη ζωή μου,πέφτει στην αντίληψη μου ο πρόσφατος θάνατος του Δημήτρη Μητροπάνου...Στεναχωρέθηκα. ..
Έχω όμορφες αναμνήσεις από συναυλίες του...Καλοκαίρια και χειμώνες περιμένω να φανείς...Μας βάζω το τελευταίο του αγαπημένο μου
που κάποτε με εξέφραζε για τη λατρεία μου,τον δικό μου Δημήτρη...Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων...Φιλιά στη μαμά μου
--->ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ : ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΑΪ ΜΟΥ
Στίχοι: Γιώργος Κορδέλλας
Μουσική: Δημήτρης Παπαδημητρίου
Αν είσαι πλάι μου μπορώ
το φόβο να νικήσω
τον κόσμο ν' αγαπήσω
κι ίσως ν' αγαπηθώ
Αν είσαι πλάι μου μπορώ
να μ' αντιμετωπίσω
τη μοίρα μου να ορίσω
να μεταμορφωθώ
Μόνος μου πώς να πορευτώ