ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1497
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1497 of 2553 FirstFirst ... 4979971397144714871495149614971498149915071547159719972497 ... LastLast
Results 22,441 to 22,455 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by angel79

Ναταλακι κοιτα εδω:
    Τι να δω;Τα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα;

Senior Member
    Originally posted by monadiki1

..το βραδυ της Αναστασης ολοι ετρωγαν κρεατικα κ εγω μισο γιαουρτακι 2 τις εκατο που το βαφτισα αρνακι..χαχαχα.
    Οι άλλοι όμως δεν έχασαν 27 ολόκληρα κιλά σε δύο μήνες τρώγοντας "αρνάκι"!
    Τόσα και τόσα τα γιορτινά τραπέζια στα χρόνια που πέρασαν...Αυτό το γιαούρτι όμως θα σου μείνει!
    Καλή συνέχεια και στα υπόλοιπα...Χρόνια πολλά κι ευλογημένα!Φιλάκιαααααα

Senior Member
    Originally posted by Basilika

Kαλησπερα κοριτσια ειμαι η Βασιλικη και δειλα -δειλα ειπα να πω και εγω να σας ευχηθω Χρονια Πολλα και το σημαντικοτερο Χρονια Καλα...
    Καλώς τη Βασιλική μας με το πρώτο της ποστ στο φόρουμ μας!Αρκετά με τις ντροπές...Ελευθερωνόμαστε τώρα!
    Ζήσαμε την εβδομάδα της απενοχοποίησης,της δικτατορίας της τούρτας,λίγες μέρες επανάστασης,του πλανήτη χάπυ,
    της αγάπης,τώρα πάμε γι'αυτήν της ελευθερίας!ʼλλωστε ένας Υδροχόος δε θα μπορούσε να ζήσει χωρίς το οξυγόνο του!

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Ναταλακι κοιτα εδω:
    Σου στειλα U2U. δεν μπορώ να κάνω attach image....

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Ναταλακι κοιτα εδω:
    Σου στειλα U2U. δεν μπορώ να κάνω attach image....
    Βάλε κι έναν τίτλο αν θέλεις στο U2U για να μη βλέπω πάλι τα χαμπάρια του Αυτοκράτορα...

Senior Member
    καλως τα κοριτσια τα νεα!
    εδω οπως ειπε και η μοναδικη ειμαστε ολες ομορφες :P
    και το δειχνουμε!!!!!!!!
    και εγω μιλισα με το γιατρο μου και ειπε οτι ειναι ολα οκ και να μη κανω αλλη εξεταση αιματος τωρα θα με δει στο μηνα δλδ στις αρχες του μαη ελπιζω μεχρι τοτε να εχω χασει μερικα κιλα ακομη!
    μοναδικη εγω εφαγα μαγειριτσα και οχι αλεσμενη (δε τα μπορω καθολου)
    τζινα σκεφτεσε να αρχισει να πουλας μεσω φ/β εχω πολλες που το κανουν μαλιστα η κορη μου που εχει τρελλα με αυτα με βαζει και οπου εχει διαγωνισμο περνω μερος!
    μια και γενικα κερδιζω ευκολα! :P
    παντως χαμενη δεν εχω βγει εχω παρει διαφορα απο το φ/β
    ναταλιτσα μου επρεπε να το καταλαβω πως εισαι υδροχοος !
    δεν ειναι τυχαιο που λεν οτι μονο δυο ζωδια υπαρχουν οι υδροχοοι και οοοοοολοι οι αλλοι! παω να φαω το γιαρτουακι με τη μπανανα και τα λεμε ξανα μολισ βρω αδειο pc !

Senior Member
    Originally posted by καλλιοπη

ναταλιτσα μου επρεπε να το καταλαβω πως εισαι υδροχοος !
    δεν ειναι τυχαιο που λεν οτι μονο δυο ζωδια υπαρχουν οι υδροχοοι και οοοοοολοι οι αλλοι! παω να φαω το γιαρτουακι με τη μπανανα και τα λεμε ξανα μολισ βρω αδειο pc !
    Ναι; Ε;Δεν το είχα ξανακούσει!Στάνταρ Υδροχόος θα έβγαλε τη βρώμα.Κι εσύ τεμέτερον,φιλενάδα;

Senior Member
    Καλησπέρα φιλενάδες!!!!!!!!!!!!!!!Χαίρομαι που επιστρέψατε σχεδόν όλες(Αβάκι που είσαι) και είστε καλά ,μόλις ήρθατε έγινε καλά κ η Ναταλίτσα γιατί την έφαγε η μοναξιά εδώ μαζί μου!!!!!
    Καλή Ναταλοεβδομάδα να έχουμε κ ευχομαι η Ναταλία να είναι πάντα καλά και να βλέπει τη ζωή από την αισιόδοξη οπτική γωνία και να μη μελαγχολεί!!!!!

Επίσης να καλωσορίσω και τα καινούργια μας κοριτσάκια τη Ντόρα και τη Βασιλίκα!!!!!!!!!! Καλώς ήρθατε στην πιο τρελή παρέα!!!!!Θα περάσουμε τέλεια!!!!!

Senior Member
    Βασιλική καλώς ήρθες στην παρέα μας, χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη.

Senior Member

Να καλωσορισω και εγω με την σειρά μου την Βασιλική και την Ντόρα

PS αργης καυσης είμαι τελικά!!!!!

Senior Member
    Γιωτάκι σ΄ευχαριστώ και σενα για το καλωσόρισμα .
    Και καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου τη Βασιλική .
    Εγώ σήμερα δεν τη πολυπαλεύω , ταξίδευα το Σάββατο με καράβια και λεωφορεία απ το πρωι στις 07.30 μεχρι το βραδυ στις 10 για να κάνουμε Πασχα στο χωριο με τους γονεις μου και χθες όλη μέρα για να γυρίσω , έφτασα πίσω 04 το πρωι κι 9 η ώρα στη δουλειά . Περιμένω να πάει βράδυ να πάω να κοιμηθώ . Τα μάτια μου κλείνουν και πρεπει να το πολεμήσω ως τις 9 . Κάποια στιγμή θα σας πω και λίγα πράγματα για μένα , αλλά όχι σήμερα . Αδυνατώ να συγκεντρώσω τις σκέψεις μου .

Senior Member
    Καλώς τις τις νέες αφίξεις μας! Ντόρα και Βασιλική, είμαι η Μακγιώτ, η δεύτερη γιώτα του τόπικ μετά το γιωτάκι μας!
    Η συνάντηση με το γιατρό μας πήγε περίφημα, η Κατερίνα έβγαλε τα ράμματα της, θα σας τα πει η ίδια, μη της φάω τη χαρά. Εμένα τα βρήκε όλα καλά και όταν πήγε να δει το περίφημο μελάνιασμα που όπως σας είχα πει είχε εξαπλωθεί και στα δυο μεμέ, έπεσε το γέλιο της αρκούδας καθώς δεν ήταν τίποτα άλλο από το χρώμα που άφησε στο δέρμα μου το μπεταντίν, η αποθέωση της ξανθιάς είμαι το ξέρω! Μη βαράτε καλά, μια μια!
    Σε 10 μέρες θα βγαλω και εγω ράμματα οπότε και θα κάνω ολοσωμο μπάνιο, αχ , τωρα η Κατερίνα αυτό κάνει και ζηλεύωωωωωωω!
    Φιλάκια...
    Ναταλοβδομάδα βλέπω, αρχηγέ μας, και φοβάμαι! Μήπως από ελευθερία γυρίσει σε ασυδοσία!

Senior Member
    Γεια σας κορίτσια! Χρόνια πολλά!
    Επέστρεψα και είμαι πολύ πολύ ήρεμη και χαρούμενη, πίσω στο σπιτάκι μου και στην ευλογημένη μου απομόνωση.. Πέρασα συμπαθητικά, θα μπορούσε να είναι και καλύτερα, μα και χειρότερα, δεν έχω παράπονο. Το σαχλαμαράκι μου πάντα στο χέρι και δως του να αλωνίζω τις κρεβατοκάμαρες και να καπνίζω στις μούρες των δικών μου! Είχε πολύ πλάκα! Απέναντι έχω ένα παρεάκι (ο Θεός να το κάνει).. Ένας μουντρούχος από την απέναντι πολυκατοικία, μες στα μούτρα σε μόνιμη βάση, που καπνίζαμε και βλέπαμε ο ένας τα χάλια του άλλου, ο ένας τυλιγμένος σε ρόμπα, ο άλλος με σάλι στο κεφάλι, να τουρτουρίζουμε στο αγιάζι, στις βροχές και στους αέρηδες, με το τσιγάρο στο τρεμάμενο από την παγωνιά χέρι. Εξορισμένοι από τα ίδια μας τα σπίτια! Φέτος του την έσκασα! Τον κοιτούσα αφ'υψηλού και εκείνος απορημένα.. Σα να διάβαζα το μυαλό του. Μη μου πεις πως το έκοψες, μωρή φουγαριασμένη, γιατί δε θα σε πιστέψω!
    Ας καλωσορίσω με τη σειρά μου τη Βασιλική, μα και τη μπαρουτοκαπνισμένη Ντόρα, που γνωρίζω από άλλο κοινό μέτωπο, που έχουμε οι δυο μας!
    Από τη στιγμή που είναι η εβδομάδα της Ναταλίας μου, υπόσχομαι πως θα είμαι καλό παιδί. Ήρθε, όμως, ένα διαολάκι, ένα τόσο δα μικρούλι, που μου ψυθίρισε στο αυτί να σας βάλω ένα τραγουδάκι, που είναι πολύ της μόδας: http://www.youtube.com/watch?v=DaCDQMu3n6Q
    Πήρα το θέμα και είχε δώρο το cd. Επιχείρησα να το βάλω στο πατρικό μου να γελάσουμε, αλλά δεν θα έλεγα πως δημιούργησα και την ιδανική οικογενειακή ατμόσφαιρα.. Μόνο που δε με πετάξανε έξω με τις κλωτσιές! Εδώ, όμως, ξέρω πως έχω μία δεύτερη οικογένεια, που δε με κρίνει αυστηρά.. ʼρα, κάνω ό,τι θέλω και χαμογελώ κάτω από τα μουστάκια μου. Δικό σας!

Senior Member
    Ava χρόνια πολλά και καλα!!! ότι επιθυμεις κοριτσάκι μου!!!!
    το τραγουδάκι σου το ακουω στο γραφειο!!! για να μπορέσω να βγάλω το μεροκάματο και εχω λιωσει από τα γελια (ευτυχώς εχουν φύγει όλοι!!!)

Senior Member
    Originally posted by giotaki

Καλή Ναταλοεβδομάδα να έχουμε κ ευχομαι η Ναταλία να είναι πάντα καλά και να βλέπει τη ζωή από την αισιόδοξη οπτική γωνία και να μη μελαγχολεί!!!!!
    ʼκου να δεις Ζουρζουβίλα μου τι συμβαίνει μ'εμένα...Μελαγχολική ήμουν,είμαι και θα είμαι και μ'αρέσει!
    Αγαπώ τη θάλασσα στα μπλε γκρι της,τον ουρανό στα θυμωμένα του,το λυγμό του πιάνου,τα τραγούδια με στίχο
    που χαράζουν την καρδιά,τις μοναχικές βόλτες,τα χνάρια της βροχής στο τζάμι,τη σιωπή που χαϊδεύει τις μνήμες...

Στο βάθος πάντα η οπτική μου είναι αισιόδοξη γιατί απλούστατα χωρίς ελπίδα και φως δεν μπορώ να πάρω ανάσα.
    Κάποιες φορές όμως παρασύρομαι από όσα μου λείπουν και χρειάζομαι κι είναι σα να υποτιμώ εμένα,όσα νιώθω πως αξίζω
    κι όσα πολύτιμα μου έχουν απλόχερα δοθεί.Αυτό συνέβη και τις μέρες που πέρασαν-σε συνδυασμό πάντα με τη μεγαλύτερη
    όλων απώλεια μου και τη συναισθηματική φόρτιση των ημερών,ένιωθα πολύ θυμωμένη για τη μοναξιά μου,που ωστόσο αγαπώ.
    Σκεφτόμουν κι έλεγα στις φίλες μου πως δε φτάνει που έχασα τη μαμά μου,εμ δεν έχω παιδιά,εμ δεν έχω σύντροφο να με αγκαλιάζει
    τις νύχτες να μην ξημερώνομαι στα δάκρυα μου,εμ ούτε εργάζομαι ν'απασχολείται το μυαλό μου,εμ το ένα κι εμ το άλλο....Κλάψα,
    που σιχαίνομαι!Γκρινιαροπαραπ� �νιάρα είμαι,να μη με αδικήσω,αλλά χαριτωμένα(θέλω να πιστεύω).Και τι να μου πουν κι οι εκείνες;
    Έχεις δίκιο κι έχεις δίκιο....Και να νιώθω καημένο και άτυχο και πάλι το θέμα των χειρουργείων-8 χρόνια επιτυχίας!- και δίαιτες από τα 11 μου
    κι ακόμα εκατόν τόσα κιλά και να η χαλάρωση και να οι αποτυχημένες μου μέχρι τώρα σχέσεις με ακραίες περιπτώσεις ατόμων και μετά πήγαμε
    στα πού πας ρε Καραμήτρο και ποιός θα γυρίσει να σε κοιτάξει έτσι πως είσαι κι άντε μ'όλη αυτήν την ταφόπλακα μετά να σηκώσω εγώ κεφάλι...
    Τα πήρα λοιπόν και φώναξα χθες το πρωί να ξυπνήσει η Σκάρλετ μέσα μου.Ξαναεπικοινώνησα με το Τηράκι σε μια προσπάθεια να το πάρω πιο χαλαρά,
    άρχισα λίγο να σκέφτομαι αυτά που θέλω να πετύχω και το δρόμο,που ενδεχομένως οδηγεί για εκεί και προσπαθώ ν'απολαύσω και πάλι τη στιγμή
    ό,τι κι αν αυτή έχει να μου φέρει.Έτσι,στο γύρισμα αυτό επάνω,μου ήρθε να σας πάρω κι εσάς μια βόλτα στον Ναταλόκοσμο μου με την ελπίδα
    να δώσουμε η μία στην άλλη θετική ενέργεια,συντονιζόμενες στα καλύτερα μας που έρχονται κι όχι στα δύσκολα που αφήνουμε πίσω μας...
    Αυτό που μου γύρισε το μυαλό όσο με άκουγα κι αμέσως τοποθετήθηκα αλλιώς σε σχέση με τις σκέψεις μου για το ερωτικό μου μέλλον
    είναι αυτά που ξεστόμισα για το σώμα μου στη Λούλου,πόσο αποκρουστικό είναι και πως αποκλείεται να ξεντυθώ μπροστά σε άντρα ξανά.
    Εκεί λοιπόν ένιωσα πολύ μεγάλη ντροπή απέναντι του,που τόσα χρόνια τόσο ταλαιπωρήθηκε με τις αυτοκαταστροφικές και κομπλεξικές
    συμπεριφορές μου,πως αγόγγυχτα κουβαλά τα σημάδια των δικών μου πληγών κι εγώ του τις χρεώνω κιόλας!Κι ύστερα σκέφτηκα ποιά είμαι,πού εστιάζω
    και τι είναι σημαντικό για μένα κι αμέσως συνήθλα,σκεπτόμενη πως τ'ότι δε θα μ'αγαπούσε κάποιος για το σώμα μου είναι κάτι που κι η ίδια θέλω.
    Ούτε εγώ θα διάλεγα κάποιον με βάση την εικόνα του ούτε και θα ήθελα βάσει εικόνας να ελκύσω κάποιον,υποτιμώντας όσα Ναταλένια μέσα μου είμαι.
    Μετά σκέφτηκα και κάτι που μου είπε η Μακόνες μου.Πως δεν μπορεί,κάπου θα υπάρχει κάποιος που θα έχει τα μεν χωρίς τα αλλά...Μαζί και την ατάκα
    του παππού ενός φίλου μου,που μου λέει συχνά τελευταία "Να κοιτάζεις εκεί που θέλεις να πας,αλλιώς ποτέ δε θα καταφέρεις εκεί να φτάσεις"...
    Παρατηρώ πως τα παιχνίδια της μοναξιάς και του μυαλού μας ανατρέχουν σε πρόσωπα του παρελθόντος,που για πολύ σοβαρούς αρνητικούς λόγους
    έμειναν εκεί και δε συμβαδίσαμε μαζί τους τη ζωή μας...Είναι λογικό να στροφογυρίζει η ερωτική μνήμη στις δικές τους αισθήσεις,εμείς ωστόσο
    δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συγχαίουμε την ανεκπλήρωτη ανάγκη με αλήθεια αφημένη κάπου πίσω μας,γυρίζοντας το βλέμμα αντίθετα στο μέλλον.
    Τέλος,μου είπε κάτι το στεφάνι μου(η από χρόνια κολλητή μου)που σκεφτόταν τελευταία εξαιτίας ειδικά της μαμάς μου,που τόσο αναπάντεχα έφυγε,
    ούσα γεμάτη ζωη,θετικές σκέψεις και χαμόγελο...Όντως,αυτή η μανία,που έχουμε ελέγχου των πραγμάτων,του τι συμβαίνει και κυρίως τι θα συμβεί,
    όλα τα σχέδια που καταστρώνουμε μέσα στην αφέλεια της παντοδυναμίας μας...πόσο αστεία είναι!Τρώμε την ψυχή μας και στερούμαστε από την απόλαυση
    του Τώρα,του μόνου αληθινού χρόνου που υπάρχει(να κι η Ελπιλουλού μου),μιζεριάζοντας για ζητήματα που ο χρόνος ή τα γεγονότα από μόνα τους απλούστατα
    λύνουν ή υποτιμούν...Χάνουμε εντωμεταξύ και την πίστη μας,τον εαυτό μας...Τι χειρότερο;ʼντε να πετάξει μετά η ψυχή,άντε να ριγήσουν οι αισθήσεις...
    Είμαστε τόσο πλούσιοι!Τα έχουμε όλα,που λέει κι ο Καζαντζάκης,αλλά δεν το ξέρουμε!Ας το μάθουμε λοιπόν!Κλείνοντας αυτό το ποστ που ούτε θυμάμαι τι ώρα
    ξεκίνησε να γράφεται ανάμεσα σε τόσα τηλέφωνα και τσαταρίσματα,θέλω να σας πω και για το βατραχάκι,που μου θύμησε ένας συμμαθητής μου από τα σεμινάρια
    φωτογραφίας.Μας το είχαν πει κάποτε στη σχολή και το είχα ξεχάσει,παρά την εντύπωση που τότε μου είχε κάνει.Για να βράσεις έναν βάτραχο δε θα το πετύχεις
    πετώντας τον σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό γιατί αντανακλαστικά αμέσως θα πηδήξει έξω από αυτήν.Ο μόνος τρόπος είναι να τον βάλεις σε μια κατσαρόλα
    με κρύο νερό ,του οποίου σιγά σιγά ν'ανεβαίνει η θερμοκρασία.Εκείνο το καημένο έχει την τάση να προσαρμόζεται,να συντονίζεται με την εκεί θερμοκρασία
    και πριν καλά καλά το καταλάβει,έχει βραστεί χωρίς καμία αντίδραση.Δυό λόγια του είπα του παιδιού για το πώς τελευταία νιώθω και μου είπε"πήδα,βατραχάκι!"
    Αναλογίζομαι τις δυό αυτές λέξεις πού και πού όταν με πιάνω να βυθίζομαι απαθής σε καταστάσεις και σκέψεις που ξέρω πως καθόλου δε με βοηθούν.Θ'αγοράσω
    μάλιστα κι ένα βατραχάκι μικρό,να το έχω στο γραφείο μου,πολύτιμη υπενθύμιση...Τίποτα πραγματικά δεν άλλαξε στη ζωή μου τις τελευταίες δυό μέρες.
    Ό,τι είχα έχω κι ό,τι σημαντικό μου έλειπε εξακολουθεί να μου λείπει.Αλλάζω εγώ τοποθέτηση απέναντι στα πράγματα αντί να περιμένω ν'αλλάξουν εκείνα.
    Ευτυχώς οι άγγελοι μου είναι δίπλα μου να μου υπενθυμίζουν όσα καλά γνωρίζω κι ενίοτε προσπερνώ.Σας αφήνω τώρα,γιατί έχω τηλέφωνα να επιστρέψω.Φιλιά!