ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1499
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1499 of 2553 FirstFirst ... 4999991399144914891497149814991500150115091549159919992499 ... LastLast
Results 22,471 to 22,485 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Eli

Σας φιλώ προς το παρόν πάω να κάνω μία σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια που οραματίζομαι από το απόγευμα :lol:
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Το ξέρω Ναταλία ότι παντού μειονότητα θα είμαι, γι'αυτό και η Κολοκοτρώνησα η μάνα μου θα έπρεπε να συνοδεύει τη σημαία και με μία καραμπίνα για καλό και για κακό! Τώρα που το σκέφτομαι τότε οι ήρωες της επανάστασης φωνάζανε αέρα και όξω οι Τούρκοι, ήταν συγκεκριμένη η φυλή που κυνηγούσαν! Εμείς τώρα αν γινόταν ένα θαύμα και αφήναμε τους φραπέδες και κάναμε επανάσταση σε ποιούς ακριβώς θα φωνάζαμε όξω; :lol: :lol:

Senior Member
    Τσουπ να μαι και εγώ!
    Φάγαμε, ήπιαμε και ένα κρασάκι για να πάνε κάτω τα φαρμάκια και τώρα είμαστε στην χώνεψη . Ηρέμησε και το αγόρι μου και χαλαρώνουμε επιτέλους μετά από την πρωινή φουρτούνα....

Τζίνα μου που θα πάει θα γίνει και η επανάσταση το θέμα είναι να έχει και αποτέλεσμα γιατί μέχρι τώρα ότι και να κάνει ο κόσμος τίποτα δεν έχει αποτέλεσμα. Μάλλον θα πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί και στις επαναστάσεις μας!

Senior Member
    Να που προέκυψε και κάτι όμορφο για αύριο . Μόλις μίλησα με μία φίλη μου και έχει άδεια αυτές τις μέρες και έτσι κανονίσαμε αύριο να πάμε ποδηλατοβόλτα με μία ομάδα ποδηλατών που θα ξεκινήσουν από Αχαρναί και θα καταλήξουν στην Ακρόπολη. Αύριο είναι Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και θα είναι ανοιχτοί οι αρχαιολογικοί χώροι και μάλλον θα καταλήξουμε στον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Για να δούμε....
    Η βόλτα θα είναι βραδινή, θα ξεκινήσει στις 20.30 το βράδυ και αφού φτάσουμε κάτω στο κέντρο μετά θα ξεκουραστούμε και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Το καλό είναι ότι είναι πολύ κοντά στην διαδρομή και ο ηλεκτρικός οπότε αν κουραστούμε θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε με το τραίνο. Σημαντικό για την πρώτη μου μεγάλη ποδηλατοβόλτα μιας και δεν έχω δοκιμάσει τις αντοχές μου σε μεγάλες αποστάσεις.
    Επιτέλους θα φορέσω και το καινούριο μου κράνος :bigsmile:

Senior Member
    Το ένα υπέροχο νέο μετά το άλλο μας τα επιφυλάσσεις Ελάκιον!Κι εγώ λέω αύριο να βγω από το σπίτι λίγο...
    Βέβαια κάθε μέρα το λέω κι όλο κολλάω στα τηλέφωνα και στο λάπτοπ...Εδώ και μία εβδομάδα η μόνη μου έξοδος
    ήταν ο εσπερινός της Μεγάλης Παρασκευής!Τρελά γλέντια!Νυχτικιά,ρόμπα,κάλ� �σες όλη μέρα...Έναν γερανόοοοοοο

Senior Member
    Eli πριν λίγο άκουγα στις ειδήσεις για την αυριανή ημέρα που είναι δωρεάν η είσοδος σε όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους. Πολύ ωραία η ιδέα σας για την ποδηλατοβόλτα και θα περάσεις υπέροχα αφού θα έχεις και παρέα. Ποδηλαμαζόoooνα μου! :lol:

Senior Member
    Πηδάει το Ελακοβατραχάκι πηδάει! :lol:

Senior Member
    Ναταλία σταμάτα να τρως τα ληγμένα και βγες έξω!! :lol: :lol:

Senior Member
    Εγώ κορίτσια δεν είμαι βατραχάκι γιατί με τέτοιους πήδους που ρίχνω για να ξεπεράσω τα εμπόδια μάλλον για καγκουρώ μου μοιάζω!! :lol: :lol:

Senior Member
    Ναταλία μου πόσες φορές την έχω πατήσει έτσι και εγώ δεν φαντάζεσαι! Ξυπνάω το πρωί μέσα στην καλή χαρά και στην ενέργεια και μετά βαλτώνω μέσα στο σπίτι με τον υπολογιστή αγκαλιά και δεν μπορώ να ξεκολλήσω! Ούτε τις δουλειές μου δεν κάνω και μετά νιώθω άχρηστη και θυμώνω με τον εαυτό μου που πέρασε μισή μέρα και δεν έχω κάνει τίποτα! Κάθε φορά που το παθαίνω αυτό με ρίχνει πολύ και ομολογώ ότι τους τελευταίους μήνες το έχω κάνει πολλές φορές και μου επιβαρύνει την ψυχολογία μου. Οπότε προσπαθώ να μην το κάνω μίας και δεν με βοηθάει. Θέλω να βρίσκω αφορμές να βγαίνω από το σπίτι μου όσο πιο συχνά γίνεται και να έχω ενδιαφέροντα γιατί έχω καταθλιπτικές τάσεις όταν δεν ασχολούμαι με κάτι και έτσι προσπαθώ να είμαι δραστήρια και να απασχολούμαι με διάφορα...

Senior Member
    Τζίνα μου εσύ είσαι εκτός από πηδηχτούλα και μάχιμη οπότε σου αφιερώνω την παρακάτω εικόνα :lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Eli έχω και ποδήλατο, πάμε μια βόλτα; :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Eli έχω και ποδήλατο, πάμε μια βόλτα; :lol: :lol: :lol:
    Μέσααααα :lol: