Results 22,501 to 22,515 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
18-04-2012, 11:50 #22501
Καλημέρα κορίτσια. Ξεκίνησε κι εδώ η βροχή από το βράδυ και συνεχίζει έως τώρα ακάθεκτη. Πολύ νερό βρε παιδί μου, έχουμε γίνει η λίμνη των κήπων!! Τα γουνοζωάκια βγήκαν το πρωί για κατούρημα εξπρές και μετά ξανά μέσα. Πήγε και η μητέρα μου να ψωνίσει και ξέχασα να της πω ότι δεν έχω τσιγάρα και την έστειλα τώρα την έρμη δεύτερη βόλτα μέσα στη βροχή. Καλή η εξοχή αλλά αν δεν οδηγείς και ξεχνάς κιόλας είναι πρόβλημα, γι'αυτούς που οδηγούν!
Ναταλία είναι πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου. Εγώ τις έχω δει βέβαια γιατί με ξενάγησε στο κουκλόσπιτό σου η ΜακΓιώτ με τις φωτογραφίες ντοκουμέντο που έχει τραβήξει.
Eli κι εγώ μόλις είδα τη βροχή εσένα και την ποδηλατοβόλτα σου σκέφτηκα, μακάρι να σταματήσει μέχρι το βράδυ για να μπορέσετε να πάτε.
- 18-04-2012, 12:00 #22502
Καλημερα κ απο μενα την εορταζουσα μιας κ εχω τα γενεθλιακια μου σημερις! Να σας κερασω κ λιγο γλυκακι κοριτσακια μου
18-04-2012, 12:04 #22503
Ωωωωωω Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα Μαράκι μας! Να έχεις υγεία και όλα τα καλά του κόσμου! Ευχαριστούμε για το γλυκάκι ευχαρίστως θα κεραστώ ένα κομμάτι τούρτα!
Τζινάκι μου καλημέρα! Και εγώ εσένα σκέφτηκα και το όμορφο τραπέζι σας στον κήπο που δεν μπορέσατε να τιμήσετε με τον πρωινό σας καφέ λόγω της βροχής. Μόλις κόπασε η βροχή...μακάρι να μην ξαναβρέξει μέχρι το βράδυ!
18-04-2012, 12:14 #22504
Μαρακι χρονια πολλα να τα χιλιασεις και οτι ποθεις!
και ευχομαι τα 70 να τα δεις συντομα και να τα χαρεις οπως σου αξιζει!
να χαιρεσαι τα παιδακια σου και οτι αγαπας!
εγω γλυκαι οχι αλλα φτανει που μας σκεφτηκες!
φιλια πολλλα!
18-04-2012, 12:15 #22505
Καλημέρα Καλημέρα!!!!!!!!!!
Μια βροχερή μέρα ξημέρωσε και εδώ αλλά η βροχή είχε και αφρικανική σκόνη και όλα είναι κίτρινα !!!!!
Το Ναταλένιο παρισοδωμάτιο είναι απλά μαγευτικό κ απλά σε ταξιδεύει(έχουμε και παρόμοιο κρεβάτι),να το χαίρεσαι Ναταλακι μου!!!!!
Μαρακι μου χιλιόχρονο να είσαι και να έχεις κάθε καλό και κάθε ευτυχία!!!!!
Ελλάκι πιστεύω θα την κάνεις την ποδηλατοβολτα γιατί από το απόγευμα θα βελτιωθεί!!!!!
Τζινάκι υπομονή και θα κοπάσει!!!!!
Φιλιά πολλά Ναταλένιες μου!!!!!
18-04-2012, 12:24 #22506
Μαράκι χρόνια πολλά κι από εδώ, να είσαι γερή, δυνατή και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τον αντρούλη σου.
18-04-2012, 12:30 #22507
18-04-2012, 12:31 #22508
καλημέρα Ναταλένιες μου !!!
Καλοσορίζω την Ναταλοεβδομαδα μας αλλά και τις νέες αφίξεις Ντορα και Βασιλίκα. Κοπιάστε κορίτσια και μοιραστείτε τα όμορφα που ζούμε εδώ σαν μια οικογένεια.΄
Ναταλία μου αρέσει το θέμα αυτής της εβδομαδας. Σε διάβασα, σε άκουσα, συγκινήθηκα , έκλαψα και χαμογέλασα μαζι. Δεν θα σταματήσω να θαυμάζω τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ζωή, πέφτεις και σηκώνεσαι πιο δυνατή και με πείσμα ότι εσύ και μόνο εσύ θα μπορέσεις να αλλάξεις τα μελλούμενα σου. Έχεις όμως και έναν άγγελο εκεί ψηλά που είμαι σίγουρη ότι θα βάλεο το χεράκι της.
Ξετρελάθηκα με το τραγούδι του ονοματος σου, έκλεισα τα μάτια μου και σας ονειρέυτηκα στην Κοκκινη πλατεία να βολτάρετε και να τραγουδάτε...πόσο τυχερή είσαι που έχεις τέτοιες ωραίες θυμησες. Ευχομαι να μην ξεθωριάσουν ποτέ.
Για εμένα τι να πω πια... όλα τα έχω πει δεν έχω αφήσει και τίποτε , κάθε τρέλα που με πιάνει σε εσας την λέω πρώτη...
18-04-2012, 12:35 #22509
Σας ευχαριστω ολες για τις πολυτιμες ευχες σας σλιβατες μου!!!!! επειδη ειμαι στη δουλιτσα δεν μπορω να μπαινω κ να βλεπω..φιλακια πολλα σε ολεςςςςςςςςς κ οτι επιθυμειτε η καθεμια ξεχωριστα να γινει κ σε σας.
18-04-2012, 12:50 #22510
Να καλωσορίσω και το Αβουλίνι μου !! Χρόνια πολλά μωρό μου ατρόμητο με το σαχλαμαράκι σου , που το έκανες σημαία. Εμπρός στον δρόμο που χάραξες !!! Είμαι πολύ υπερήφανη για εσένα!
Τα δικά μου νέα τώρα!!! ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑ!! είμαι μια ραμμα free γκόμενα και εγώ, σχεδόν δηλαδη διότι είχαμε και ενα μικρό απρόβλεπτο. Ενα εσωτερικό ράμμα στον αριστερό μαστο δεν έχει λιώσει και την Δευτερα θα αναγκαστούμε με τοπικη αναισθησία να κάνει τομή ο γιατρός και να το κόψει ο ίδιος διότι δεν αφήνει το στηθος να "πεσει" φυσιολογικά και να κάνει την καμπυλη από κάτω. Επίσης έχω κάνει και ένα αιματωμα στο δεξιο μαστο λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστη και με την αφαιρεση του ιναδενώματος.
Λοιπόν έμαθα και τις λεπτομέρειες τις επέμβασης μου και μου λύθηκαν και οι απορίες γιατί πόνεσα και πονάω τόσο πολυ. Ζορίστηκαν πολυ στην επεμβαση μου διότι πρωτον δεν είχα καθολου λίπος μεσα στον μαστο και αναγκάστηκαν ολη την επεμβαση να την στηριξουν στον ιστο και τον μυ καθως επίσης η χαλάρωση ήταν πολύ μεγαλύτερη από αυτή που περίμεναν και χρειάστηκε να διαλύσουν τους μαστούς και να τους αναπλάσουν από την αρχή. Το αποτέλεσμα είναι πάντως που μετράει μέσα σε όλη την ταλαιπωρία και ένα θα σας πω.... είναι η υπέροχη η αίσθηση που να μην ακουμπα το στήθος στον θώρακα και να στέκετε ψηλά!!
Χθες έκανα και το πρώτο μου μπάνιο κανονικά αφού πήρα οκ από τον γιατρό και δεν μπορώ να σας περιγράψω πως το ευχαριστήθηκα!!! Σαν να έφυγαν 5 κιλά από πάνω μου.
Το γέλιο φυσικα σας το είπε η ξανθιά Μακ μας?? Που είναι το μελάνιασμα Γιώτα οεο??? Γιώτα αυτό είναι το Betadine !!!!!! Έπρεπε να δείτε την μουρη του γιατρού !!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! Καλά είδα και το αποτέλεσμα της Γιώτας μας και ένα έχω να σας πω!! AMAZING!!! Και ντεκολτε ΘΑΝΑΤΟΥ!
Μετά πήγαμε και την βόλτα μας όπως τα μάθατε και φαγαμε και ηπιαμε και μετά τα παίξαμε και πήγαμε σπίτι για ξεκούραση.
Σήμερα είναι η πρώτη μου μέρα στην δουλειά , ήδη έχω πάρει ένα παυσιπονο και μεχρι στιγμής την παλέυω. Οδήγησα σήμερα για πρώτη φορά μετα από την επέμβαση και όλα καλά!! Μετά από την δουλειά θα με πάει η αφή στο σουπερ μαρκετ για ανεφοδιασμό. Αχ αυτές οι αδελφούλες !!! Να είναι καλά και ότι ενδομυχα εύχονται να τους συμβεί και γρήγορα!!!
Παω να διαβασω και τις υπολοιπες σελιδες σας τωρα και επανερχομαι!
18-04-2012, 12:57 #22511
Μαρία μου εύχομαι να πετυχαίνεις όλους τους στόχους που θετεις στην ζωή σου, να έχεις υγεία και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα δίπλα σου. Χρόνια πολλά και καλά!
18-04-2012, 12:59 #22512
Ελη σου εύχομαι να κάνεις την ποδηλατάδα σου . Θα φτειάξει ο ο καιρος που θα πάει . Εδώ σταμάτησε να βρέχει αλλα ο αέρας κοντεύει να μας σηκώσει . Ρε κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω με τα χειμωνιάτικα . Μια τα μαζεύω , μία τα βγάζω .
Αν και προσωπικά λατρεύω το χειμώνα , οπότε δεν με πολυνοιάζει η κακοκαιρία . Πρέπει να είμαι η μόνη που μόλις μπει ʼνοιξη με πειάνει άγχος και θλίψη .
Katie σ΄ευχαριστώ και σένα για το καλωσόρισμα .
Monadiki ( Μαράκι αν δεν κάνω λάθος ) να τα εκατοστήσεις και να περάσεις μια μοναδική γενέθλια ημέρα .
18-04-2012, 12:59 #22513
Ναταλία μου ένα θα σου πω για το Παρισοδωμάτιο, εμείς ταιρίαζουμε.... έχουμε το ίδιο ακριβως κρεβάτι και τα ίδια χρώματα στην κρεβατοκάμαρα. Μόνο που το δικό μου δεν έχει τόσα πολλά στους τοίχους. Αδελφή ψυχή μου....
18-04-2012, 13:02 #22514
Κατερίνα πολύ χαίρομαι που είσαι καλά, άντε να βγάλεις κι αυτό το παλιοράμμα που δε λέει να φύγει το άτιμο και να τελειώσει η ταλαιπωρία σου. Συγχαρητήρια και για το ολόσωμο μπανάκι που έκανες και τώρα είσαι βρώμαfree! :lol: :lol: Καλή δουλίτσα.
18-04-2012, 13:02 #22515
Μα τι γαϊδάρα που είμαι! Κατερίνα μου 2 φορές μιλήσαμε από το πρωί και απορροφημένη στα δικά μου δεν σε ρώτησα πως νιώθεις πρώτη μέρα στην δουλειά και μάλιστα με οδήγηση! Κατά τα άλλα είμαι καλή αδερφή! Φτού μου! :lol:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή