ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1505
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1505 of 2553 FirstFirst ... 50510051405145514951503150415051506150715151555160520052505 ... LastLast
Results 22,561 to 22,575 of 38289
    Senior Member
    Ετσι ακριβώς φανταζόμουν το σπίτι σου, γεμάτο χρώματα, όμορφα πραγματάκια, ζεστασιά και προσωπικότητα?. Όπως είσαι εσύ δηλαδή?. Και όσο για τα σκαμπανεβάσματα που έχεις στην ψυχολογία σου, τα έχουμε και εμείς που υποτίθεται ότι έχουμε και παιδιά και σύντροφο, αν δεν είμαστε εμείς καλά με τον εαυτό μας τίποτα δεν μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους? το παλεύεις όμως κοριτσάκι και αυτό σε κάνει ξεχωριστή?. Δεν σου λέω άλλα γιατί ξέρω ότι κοκκινίζεις, σε λατρεύω, δηλώνω φαν σου και ανυπομονώ να σε ξαναδώ σύντομα !!!!!! φιλούμπες?.

ΥΓ: μήπως να κατέβεις στις βουλευτικές, με το ΝΑΤΑΛΟΚΟΜΜΑ !!!!! μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχεις από τους υπόλοιπους??

Senior Member
    Καλημέρα Ναταλόκοσμε!
    Αααχ, είδα το Ναταλόσπιτο και συγκινήθηκα! Τι να πρωτοθυμηθώ; Στο υπέροχο παρισένιο υπνοδωμάτιο, έπιασα το αριστερό μέρος του κρεβατιού και ονειρευόμουν με τα μάτια ανοιχτά.. Στην παραμυθένια κουζίνα καθόμουν στο τραπεζάκι και έπινα το καφεδάκι μου.. Όταν ήρθε και η Φτουτάτη, άρχισε να ισχύει το καθεστώς της μοναρχίας και με ανάγκαζε να ανοίγω τη μπαλκονόπορτα που βλέπετε και να καπνίζω στο μπαλκόνι. Ωσάν λεπρή... Χρώμα, άρωμα και φως, ζεστασιά και αγάπη, αυτά αναδύονται από το Ναταλόσπιτο, μαζί με μια ψυχή παιδική.

Senior Member
    Ναταλένιες βιαστικές καλημέρες!Θα σας σοκάρω!Είμαι ντυμένη κι ετοιμάζομαι να βγω βόλτα στην παραλία και το κέντρο μετά.
    Τελικά η καλή παρέα πάντα θετικά παρασύρει.Προτείνω να μου έρχεστε με βάρδιες να με κρατάτε ντυμένη κι έξω στον κόσμο!
    Μακόνες μου,ευχαριστώ για την αφιέρωση!Όλα μας τα'χει πει ο Σωκράτης μέσα απ'τα τραγούδια του...κι ας μη μας χαρίζει τα φιλιά του.
    Αβουλίνι μου,Φτουτατοεξορισμένο στο πίσω μπαλκόνι!Αχ και να είχες από τότε το σαχλαμαράκι σου...Στα προσεχώς,καρδιά μου!
    Κατερινάκι μου μελιστάλαχτο και τρυφερή μου Αγγελικούλα είμαι σίγουρη πως κι οι δικοί σας χώροι έχουν το μαγικό σας άγγιγμα!
    Αλαλουμένια μου!Τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή;Το σπίτι μου είναι το κλασσικό μιας σαραντάχρονης!Θα δεις και τη συνέχεια,
    μέχρι με το καλό να μου'ρθεις κι εσύ!Προς το παρόν είναι ο μόνος δρόμος οι φωτογραφίες να μπούμε η μία στον κόσμο της άλλης
    κι εκεί θέλω στο κατά δύναμιν να σας βάλω.Ελπίζω σύντομα να βρω χρόνο να σας πάω και σ'άλλα σημαντικά μέρη για μένα...
    Λοιπόν,χαιρετώ γιατί η υπομονή της 8χρονης φίλης μου εξαντλείται!Σας φιλώ μία προς μία!Να έχουμε μια ξεχωριστή,Πέμπτη 19/4/12!

Senior Member
    Κουνιέστε, Μαντάμ, κουνάτε τα οπίσθιά σας με νάζι, μπρίο και τσαχπινιά και πολύ μου αρέσει αυτό! Έτσι μπράβο!
    Αυτό το ντύσιμο.. Πόσο με βασανίζει κι εμένα, πώς το βαριέμαι.. Σήμερα, όμως, έχω πλάκα. Έπρεπε να βγάλω κάτι φωτογραφίες, οπότε δε γινόταν να πάω στο φωτογράφο σαν το γύφτο. Έκανα, που λέτε, μακιγιάζ και μάλιστα έντονο, γιατί δε γνώριζα αν οι φωτογραφίες θα είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες. Χτενίστηκα με προσοχή, έβαλα και λακ. Φόρεσα μπλούζα, να "γράφει" στο φακό. Αυτά από τη μέση και πάνω! Από τη μέση και κάτω, χ..ε μέσα Πολυχρόνη! Φόρμα και σπορτέξ! Τελικά οι φωτογραφίες βγήκαν πολύ ωραίες, για του είδους τους. Κρίμα που δεν ισχύουν τα προξενιά με τις φωτό. Αυτές θα σου έστελνα Ναταλία, ακούς; Ναι, ναι, ας ήμουν άντρας και θα σου έκανα αμέσως πρόταση γάμου, προκειμένου να χωθώ στη ζεστασιά του σπιτιού και κατ' επέκταση της αγκαλιάς και της ψυχής σου!

Senior Member
    Καλή ηλιόλουστη ημέρα κι από μένα κορίτσια. Αγγελική όντως σήμερα η μέρα είναι χαρά κήπου! Οι 4 ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι έξω και μαζεύουν ήλιο και τώρα ετοιμάζομαι να βγάλω και το μικρό ηλιακό θερμοσιφωνάκι να μαζέψει κι αυτό ήλιο και να κυλιστεί στο χώμα.
    Φαντάζομαι τη Ναταλία να βγαίνει επιτέλους από το σπίτι της και απ'έξω να την περιμένουν δεκάδες παπαράτσι που ποδοπατιούνται για να βγάλουν την καλύτερη φωτό, τα φλας να αστράφτουν και το Star να μεταδίδει το όλο σκηνικό ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων!! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    καλημερα!!!!!!τι δραμα σημερα δεν εχει δελτια ειδησεων και θα παει στο ντουκου ο κοπος των παπαρατσι.

Senior Member
    καλημερα κ απο μενα..Ζω το απιστευτο φιλες μου..εχτες δοκιμασα κ εφαγα ίγο κοκορετσακι λιγο αρνακι..ελαχιστο..μην φανταστειτε..κ το απογευμα λογω γενεθλιων εφαγα ενα κουταλακι του γλυκου τουρτα η οποια κατα περιεργο τροπο με πειραξε κ δεν το εφαγα το κομματι μου...ε και το βραδυ ηπια γαλα..το πρωι σημερα ειπα να ζυγιστω γιατι φοβηθηκα οτι θα ειχα παρει..Κι ομως..ειχα χασει αλλα 2 ολοκληρα κιλα.Πηγα ξυπνησα τον ανδρα μου κ τραγουδαγα..καλα.. 6μιση ωρα το πρωι ολο αυτο..αφου δεν μου βαλε τις φωνες..χαχαχχα.χαιροταν κ αυτος ετσι οπως με εβλεπε να κανω σα το χαζο..η αλλιως σα μικρο παιδι που του εκαναν δωρο το πιο ομορφο δωρο του κοσμου..Σας ευχομαι να εχετε μια υπεροχη μερα...χμμ..να κανω κ τους υπολογισμους..29 κιλακια αντιο σε 2 μηνες....:smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    καλημερα!!!!!!τι δραμα σημερα δεν εχει δελτια ειδησεων και θα παει στο ντουκου ο κοπος των παπαρατσι.
    :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Καλημέρα Μαράκι. Στο έχω πει πολλές φορές αλλά θα στο ξαναπώ κι από εδώ να προσέχεις τη διατροφή σου και να τρως περισσότερο. Είναι λογικό να χαίρεσαι βέβαια αλλά δεν είναι καλό να χάνεις πολύ γρήγορα τα κιλά σου. Είσαι στη φάση που δεν πεινάς καθόλου γι'αυτό πρέπει να πιέζεις τον εαυτό σου και να τρως τουλάχιστον τα βασικά. Τι να σε κάνω που είσαι και μακριά αλλιώς θα ερχόμουνα με το ταπεράκι και θα σε τάϊζα με το ζόρι! :lol:

Senior Member
    εμεις ειχαμε τρεχαματα πρωι πρωι.ο σκυλακος επαθε κολιτιδα απο το πολυ λιπος που εφαγε αυτες τις μερες και εκανε κακακια με αιμα και αρχισαμε αντιβιωση.ευτυχως δεν ειναι κακοκεφος και εφαγε βραστο κοτοπουλακι οπως ειπε ο γιατρος με αρκετη ορεξη.

Senior Member
    Καλημερούδια κορίτσια μου .
    Τι μου κάνετε ? Εύχομαι μια ηλιόλουστη μέρα σε όλες σας .

Ναταλία μου υπάρχουν τέτοια σπίτια στο μάταιο τούτο κόσμο ? Νόμιζα πως μόνο στη χώρα των παραμυθιών υπάρχουν . Σε ζηλεύω που ζεις σ΄ενα τέτοιο χώρο . Σε ζηλεύω που έχεις τη φαντασία , την ψυχή και την καρδιά να φτειάξεις ένα τέτοιο χώρο .

Senior Member
    Καλημερα Δωρά!!!

Να ρωτήσω εγω η άσχετη κατι????? Φωτογραφίες πώς κάνουμε attach???? εχει ενα browse αλλα δεν ξέρω γιατί μου βγαζει error!!!!!

Senior Member
    Λίλα περαστικά στον παπαράκο σου. Είναι πολύ καλό που έχει όρεξη και τρώει και με αυτά που του δίνεις τώρα θα συνέλθει γρήγορα.

Senior Member
    Γιώτα γι αυτό αποφάσισα να μπω στην παρέα σας , γιατί συχνά πυκνα διάβαζα σκέψεις δικές σας που εξωτερίκευαν δικές μου . Κορίτσι μου άφησε τα πίσω , η ζωή σου άλλαξε , οι μοίρες δεν κοιμόντουσαν , εσύ δεν το ήξερες , τώρα το ξέρεις .

Senior Member
    Αγγελική κι εγώ πάω στο post reply και από το browse ανεβάζω τις φωτογραφίες, δεν ξέρω γιατί σου βγάζει error.