Results 2,251 to 2,265 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
09-10-2009, 12:04 #2251
και μεχρι να δεησω να γραψω εγω ολο το κουιζ μου, μπηκαν οι κυριες με εμφανως αλλαγμενη διαθεση (ειμαι σιγουρη οτι τα εφτιαξαν και δεν μας το λενε ξεκαθαρα) και ριγμενους τονους (και ως ανορθογραφη, θυμηθηκα το νεο σαντουιτς της κορης μου με τον(ν)ο και ντοματα-δοκιμαστε το)
- 09-10-2009, 12:07 #2252
ελα λινταλ μου, μη στεναχωριεσαι κι εσυ. τοσα χρονια τα ιδια δεν κανουμε? απλα, τωρα προσπαθουμε λιγο παραπανω και περναμε πολυ καλυτερα (επειδη ανακαλυψαμε το φορουμ εννοω)
09-10-2009, 12:10 #2253
BARB3 άλλαξε και το τικεράκι σου!!
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν τα ξαναφτιάξαμε, έπεσαν απλά οι τόνοι, εγώ από τα πρωινά της λόγια δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα, προσπαθώ να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου και την ψυχραιμία μου για να δω που θα μας βγάλει....
09-10-2009, 12:24 #2254
λιντα μου, για ενα κιλο δεν εξιζει ο κοπος. ασε που δεν το εχω ξανακανει. στα 85 θα το προσπαθησω.
σαμπινα, να περασεις καλα το βραδυ και απο σαββατο, παλι διαιτα ε? και ασε την παραλια γιατι απο δευτερα χαλαει ο καιρος
κλμ, στεναχωρεθηκα με τα νεα σου. δεν μας λες και τι συνεβει. θεμα δουλειας? αλλο οικογενειακο? ευχομαι τουλαχιστον να κανεις την σοφοτερη επιλογη και να ξερεις οτι θα σε σκεφτομαστε
κυρια αστρολογος, τι λενε τα αστρα σημερα? η μηπως ειχε συννεφια εχθες και δεν μπορεσες να τα μελετησεις?
μαρικακι, τι δημοπρατεις? εχεις τιποτε και για εμενα?
κυρια σκορπινα, δεν θα μας κανεις την τιμη τελικα να μας πεις δυο λογια για εσενα? τουλαχιστον ανεβηκες στη ζυγαρια ή να σε στειλουμε τον πλαστη (αυτον που πλαθουμε πιττα, ε?) και την χλαου (ηξερα μια γιαγια που ετσι ελεγε τον πλαστη)
βασια, δεν ρωταω για ζυγισμα. μου πεταξες τα ματια εξω. σε ειδα σε αλλο τοπικ και δεν κρατηθηκα να μην σχολιασω
κυρια προεδρος, μακαρι καθε εδβομαδα να ειναι μειον 700 αντι για συν 700 αν και σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι μειον εφτα την επομενη και καθε επομενη εβδομαδα μεχρι τον στοχο σου
ποιον ξεχασα? τελος παντων επειδη εχω μια στιβα με χαρτια κι εγω, σας αφηνω προς το παρων και συνεχιζουμε ακαθεκτες (την διαιτα, την πολυλογια, οτι θελει κανεις)
09-10-2009, 12:40 #2255
εδω σερλοκ. και για να μη νομιζετε οτι σας δουλευω, κανω εξιχνιασεις και στη δουλεια μου, ηδου τι μου απαντησαν πριν λιγο και επαθα πλακα
Thanks Roula. You should start writing books and be the next serlok holms (I do not know the spelling in English but I am sure you got it)
μου ειχαν στειλει κατι που βρηκαν σε μια κομποστα και κατοπιν ωριμου σκεψεως βρηκα τι ηταν (σπασμενο κουκουτσι απο αποκουκουτσωμενο κερασι ηταν σε κομποστα με διαφορα φρουτα)
οχι μη νομιζετε οτι μονο εσεις κυρια προεδρος καταλαβαινετε το ταλεντο μου
09-10-2009, 12:50 #2256
Μπράβο Σέρλοκ!
09-10-2009, 13:48 #2257
Originally posted by BARB3
μπηκα απλα να γραψω την ενδειξη της ζυγαριας (καλε μηπως κι αυτο δεν εχει σχεση με τα ρεντουκτιλ και πρεπει να μπουμε σε αλλο τοπικ να το γραψουμε?) και αναφερω οτι σημερα εδειξε 85,9. την προηγουμενη παρασκευη εδειξε 86,2 αρα μειον 300γραμμαρια. και επειδη μου φαινονται λιγα κανω τις εξης σκεψεις
α. πρεπει να ανασκουμπωθω και να ραψω το στομα μου και να αφησω τις θεωριες που γραφω σε ολο το κοσμο (δινω και συμβουλες και διαιτες τρομαρα μου)
β. σε 2 εβδομαδες μειον μισο κιλο, σε ενα μηνα μειον 1, σε ενα χρονο μειον 12 αρα τον επομενο οκρωβρη εχω ελπιδες να ειμαι 73 κιλα. 10 χρονια ημουν 105 κιλα, ας κανω υπονομη ενα χρονο ακομη να γινω 73
γ. καλυτερα να χανω εστω και 200 ή 300 παρα να βαζω 200 ή 300. και μην ξεχναω οτι πριν λιγους μηνες ειχα γινει 85 και φλερταριζα να δω και το 84 στην ζυγαρια.
οποτε, καλη μου συνεχεια και κουραγιο μου και κυριως να αφησω τις οδηγιες για τον ευατο μου μπας και δω κανενα χαηρι (πως να γραφεται αυτο αραγε?)
και να σταματησετε να γελατε
καλα ε γελουσα μια ωρα με την αυτοκριτικη και την φιλοσοφιση του θεματος,
καλε το 2015 ποσα κιλα θα εισαι?
πλακα κανω, μπραβο σου που βαζεις στοχους,
οτι χανουμε καλο ειναι, (απο κιλα εννοω)
εγω ανεβηκα στη ζυγαρια αλλα παλι εδειξε 79,5, θα σας πω τα νεοτερα την Τριτη που θα ξαναζυγιστω,
κυρια προεδρε το σημαντικο ειναι η προσπαθεια που αρχισες, καταρχην μας φτανει που εισαι συνηδειτοποιημενη, τα αλλα ερχονται σιγα σιγα,
εχθες σας απατησα και πηγα με τον αντρα μου στο shark, ηταν πολυ ωραια...........
φιλακια πολλα και καλο σαββατοκυριακο
09-10-2009, 14:05 #2258
Originally posted by NADINE
Όταν θα μου'ρθεις εκεί θα σε πάω...όλες άλλωστε εκεί τις τουμπάρω...Σε περιμένω...
09-10-2009, 14:23 #2259
Μπαρμπούνα μου (έτσι με έλεγε ο μπαμπάς μου, μου φαίνεται πολύ τρυφερό) οι μεταξύ σας σχέσεις έφτασαν σε οριακά σημεία νομίζω, μετά από τέτοιες απειλές περί παιδιών.
Όμως ... αν παρόλα αυτά εξακολουθείς και την ποθείς, δεν θα υποχωρήσω, θα την διεκδικήσω ...
Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, καταλαβαίνεις....
09-10-2009, 15:00 #2260
κοιτα νταλι μου(το αναποδο του λιντα) δημοκρατια εχουμε, εγω εχω υποχρεωσεις, εσυ εχεις υποχρεωσεις, νομιζω οτι δεν υπαρχει θεμα αντιζηλειας. απο λιγο ολες θα παρουμε. τωρα μαλιστα που και η συζυγος της εχει επισης αυξημενες υποχρεωσεις (αρχισε βλεπεις η σχολικη χρονια και το γυμναστηριο) καμια ας μην παραπονιεται. αυτη αν μας προλαβαινει ολες και ολες τις αλλες που τη διεκδικουν επισης, τοτε ας μην εχουμε προβλημα.
οι ελευθερες σχεσεις ειναι οι καλυτερες. μαλιστα καποτε ειχε παραδεχτει κι αυτη οτι μαθαινουμε και καινουρια κολπα και δεν υπαρχει ρουτινα
μηπως το παραχοντραινω το θεμα? λες? ε κατι ας χοντραινει αφου εμεις με αυτα κι αυτα αδυνατιζουμε
09-10-2009, 16:02 #2261
Axxx αυτό το ελεύθερη σχέση με κάνει λίγο να τρέμω από τα νεύρα..... αλλά πρέπει να το καταπιώ....
Ένταξει! Έστω και έτσι! Κάτσε να δούμε τι θα μου γράψει μέσα στο ΣΚ....για να καταλάβω και το πού πάει αυτή η σχέση...
Μην λήξει άδοξα πριν ακόμα αρχίσει...
09-10-2009, 17:22 #2262
Παρούσα,σεξουλιάρικο thread!
Κουρασμένη η Σαμπίνα σας,αλλά πέρασα τέλεια χτες σε ταβερνάκι με τα κολλητάρια μου.Έφαγα ψαράκια,έφαγα τζατζικάκια,έφαγα ψωμάκι λίγο,ήπια και αναψυκτικό.Και κρασάκια.Αλλά με μέτρο(έτσι το λένε τώρα,είναι η νέα μόδα αντικατάστασης του μη με δείρετε ρε)lol.
Ζυγίστηκα,δεν το ξέχασα κυρία πρόεδρε της πολυχρωμίας.
71,4
Υπερβολικές χαρούλες,όχι,γιατί δεν είναι το ζητούμενο μόνο τα χαμένα κιλά*τουλάχιστον για μένα*γιατί δεν έπινα νερό,οπότε αφυδατώθηκα,ούτε έτρωγα και σωστό πρωινό,οπότε τό'χεσα!Έχασα αρκετά υγρά,το καταλαβαίνω και στο δέρμα μου,πρέπει να αλλάξω ρότα.
SPANK ME SOMEONE!
Ναταλάκι,700 ξεφτακόσια,να πέφτει ρε,αυτό,ειδικά όταν τηρούνται κάποιοι κανόνες,άσε εμένα την ανεπίδεκτη!
Βαρμπουνέλι,αχαχαχα ρε Σέρλοκ με τα ντετεκτιβικά σου!
Κοριτσάκια όλα,θα μπω ξανά από το σπίτι,να τα πούμε διεξοδικά.Πάω να φάω τίποτε,σήμερα έχει τόση ζέστη,με έκοψε πολύ.Τά'χασε κι ο καιρός,τι να κάνει και δαύτος.
11-10-2009, 12:18 #2263
Καλημερα! που χαθηκατε ολες βρε κοριτσια?
Nadine τι εκανες τελικα? για ποτε προγραμματισες την εξεταση?
11-10-2009, 12:41 #2264
Originally posted by BARB3
τωρα μαλιστα που και η συζυγος της εχει επισης αυξημενες υποχρεωσεις (αρχισε βλεπεις η σχολικη χρονια και το γυμναστηριο) καμια ας μην παραπονιεται. αυτη αν μας προλαβαινει ολες και ολες τις αλλες που τη διεκδικουν επισης, τοτε ας μην εχουμε προβλημα.
οι ελευθερες σχεσεις ειναι οι καλυτερες. μαλιστα καποτε ειχε παραδεχτει κι αυτη οτι μαθαινουμε και καινουρια κολπα και δεν υπαρχει ρουτινα
μηπως το παραχοντραινω το θεμα? λες? ε κατι ας χοντραινει αφου εμεις με αυτα κι αυτα αδυνατιζουμε
και χαιρετισμούς σε όλα τα γειτονάκια!!!
11-10-2009, 21:23 #2265
Ναταλιτσα μας,ολοι μας μου φαινεται περιμενουμε εναγωνιως τα νεα σου...
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή