ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1519
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1519 of 2553 FirstFirst ... 51910191419146915091517151815191520152115291569161920192519 ... LastLast
Results 22,771 to 22,785 of 38289
    Senior Member
    Κατερινακι κ Ατζελα σας ευχαριστω πολυ.Κατερινακι μου σ'ευχαριστω διπλα.Ειναι ομορφο να ξερεις οτι καποιοι σε σκεπτονται κ σου κρατουν το χερι.Επειδη απο την ωρα που με πηραν τηλ ειμαι ετοιμη να βαλω τα κλαματα κ με αυτα που λες γινομαι αλοιφη... θα τα πουμε μετα.Φιλια πολλα....

Senior Member
    Βλέπω τα μάθατε τα υπέροχα Φτουτατονέα!Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!Τρεις μήνες από τώρα για τη μεγάλη κατηφόρα!
    Έχουμε και τη δυνατότητα επιλογής,μια χαρά!Μιλήστε τα,συζητήστε τα με τον καπετανάκη,που θα σου κάνει κούκλα το στομαχάκι!
    Κι αν εντωμεταξύ χαλαρώσεις ψυχολογικά με το ότι λήγουν οι δύσκολες μέρες του υπέρβαρου και μπεις σε μια καλύτερη σειρά
    σε σχέση με τη διατροφή σου και χάσεις εντωμεταξύ μερικά κιλάκια,ακόμα καλύτερα!Αντε και θα μείνω η μόνη τριψήφια εδώ μέσα!
    Μήπως να κάνω κι εγώ την αίτηση μου στο Ρίο να εκκρεμεί για τέταρτη επέμβαση;Κάνουν και καμιά στηθοκοιλιοπλαστική ταυτόχρονα;
    Και στο πέμπτο χειρουργείο θα βάλω πόδια,χέρια...μη τα ζητήσω κι αυτά με τη μία και την ακούσω!Ε,μια κρεμασμένη φάτσα θα μείνει μετά,
    αν παραξενευτεί κανένας που θα στηρίζεται στο πλαστικό αγαλματένιο πλέον θανατηφόρο κορμί μου,το πολύ πολύ να του απαντήσω
    "μα είναι δυνατόν να μην έχω κρεμασμένα μούτρα μ'όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μου;Απορώ με την αναισθησία σου που τα δικά σου τα έχεις τσίτα!"

Senior Member
    Λίγα λόγια για τα μούτρα σου Ναταλία γιατί θα μαλώσουμε! Ααααα όλα κιόλα η φατσούλα σου είναι γλύκα και δεν σηκώνω κουβέντα!!!!

Γλαύκη μου μετά από τόσο καιρό αναμονής και αγωνίας πήρες το πολυπόθητο τηλεφώνημα! Γιόρτασε το κάνε όνειρα και προετοιμάσου για την νέα σου ζωή. Κάθε αλλαγή ακόμη και ευχάριστη στην ζωή μας μας φοβίζει στην αρχή. Αφού έχεις εμάς εδώ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Όπως είπε και το Κατερινιώ θα σου κρατήσουμε το χέρι και θα διαβούμε αυτόν τον δρόμο παρέα . Με το καλό να έρθει το καλοκαιράκι και να μπεις να κάνεις την επέμβαση σου! Και τις τεχνικές λεπτομέρειες μην ανησυχείς, ο γιατρός σου θα επιλέξει το καλύτερο για εσένα και για την υγεία σου σύμφωνα με αυτά που θα του πεις για τον εαυτό σου και τις συνήθειες σου αλλά και τα θέματα υγείας σου. Όλα θα γίνουν καλύτερα θα το δεις. Γιόρτασε τα καλά νέα και άσε τις αμφιβολίες στην άκρη!

Senior Member
    Πέρασα κι εγώ λίγο από τη δεύτερη ζωή και τα θυμήθηκα...Επαφή δεν έχω με το παρελθόν μου.Σα να φύτρωσα σαράντα χρονών!
    Τα διαβάζω κι εγώ σαν εσάς,σα να μην αφορούν εμένα.Εντάξει,δε μου φαίνονται και τόσο τραγικά!ʼλλοι καλούνται να μεγαλώσουν
    σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες!Χωρίς τα στοιχειώδη για επιβίωση,χωρίς ειρήνη,χωρίς υγεία,χωρίς γονείς,χωρίς πολλά ζωτικής σημασίας,
    που εγώ είχα και μάλιστα με το παραπάνω!Αυτό που αυτήν τη στιγμή σκέφτομαι είναι πως ίσως ένας από τους σημαντικούς λόγους
    που συνέβησαν είναι για να μπορέσω τώρα να διαχειριστώ το θέμα της μαμάς.Λες και ήταν συνεχόμενα μαθήματα διαχείρησης δυσκολιών.
    Πράγματι,αν αυτό συνέβαινε πριν κάποια χρόνια είτε θα είχα τρελαθεί είτε θα είχα πάει κι εγώ μαζί της!Όλα εκείνα μου φαίνονται τόσο αστεία
    μπροστά στο σημερινό!Λένε πως ο Θεός μας δίνει μόνο όσα μπορούμε ν'αντέξουμε.Από τη μία τον ευχαριστώ που περίμενε να δυναμώσω
    για να μου ρίξει τώρα το αστροπελέκι του,από την άλλη αν το ήξερα θα έμενα ανεπίδεκτη,ώστε να ζήσει η μαμά χρόνια κι άλλα πολλά!
    Μετά σκέφτομαι,τι χειρότερο άραγε μπορεί να με περιμένει;Αν στα σαράντα μου αντέχω το χειρότερο όλων,τα υπόλοιπα χρόνια μου τι άραγε
    μπορεί να συμβεί;Δικός μου καρκίνος λογικά...ώστε να θεωρηθεί αυτός της μαμάς η προετοιμασία για τα επόμενα δύσκολα μου...Αναλογίζομαι
    το σατανικό σχέδιο...Τόσα χρόνια ούτε με ένοιαζε η ζωή μου!Αγωνιούσα μόνο γι'αυτήν των ασημαντικών μου.Τελευταία μπαίνω σε διαδικασία
    ειρήνης και αγάπης με τη Ναταλία κι όταν την κατακτήσω θα μου ροκανίσουν τις ρίζες της ζωής;'Ο,τι είναι να γίνει καλώς να γίνει!Κι όταν έρθει
    η ώρα του θα μαζέψουμε τις σκόρπιες στ'ανούσια δυνάμεις μας να τ'αντιμετωπίσουμε.Είμαστε πραγματικά πολύ πιο δυνατοί απ'όσο μας υπολογίζουμε!
    Πώς να μάθεις πόσο καλός είσαι στο χορό όταν απλά χτυπάς παλαμάκια;Δεδομένων ωστόσο των συνθηκών...θέλεις δε θέλεις,θα χορέψεις!Πρόβα την πρόβα
    μάλιστα βελτιώνεσαι!Καταφέρνεις να βγάλεις σούστα εκεί που απλά έβλεπες τα πόδια των άλλων να μπερδεύονται...Όλοι εν δυνάμει χορευτές είμαστε!

Σας ευχαριστώ όλες για τα ζεστά σας λόγια και την τρυφερή σας σκέψη!Ομολογώ πάντως πως πιο πολύ απ'όλα απόλαυσα πως αναστάτωσα την Αγγελικούλα!:tumble:

Senior Member
    Τα τελειότερα νέα για τη Γλαύκη! Υπέροχη εικοστή τετάρτη Ιουλίου, την ίδια μέρα έχει γενέθλια ο ανιψιός μου, την ίδια μέρα επίσης μου παραδόθηκαν τα κλειδιά του σπιτιού μου πριν τρία χρόνια! Και όντως, ωραία πράγματα συμβαίνουν Τρίτες! Και όλη μας η θετική αύρα μαζί σου, είτε είμαστε εκεί είτε όχι, μόνο σωματικά θα λείπουμε, το μυαλό μας και η καρδιά μας θα σε ακολουθούν!

Senior Member
    Ναταλία μου δεν θέλω να διαβάζω τέτοιες σκέψεις σου, περισσότερο δεν θέλω όμως να τις κάνεις. Η μοίρα των γονιών σου δεν σημαίνει ότι θα είναι και δική σου. Στο χέρι σου είναι να κάνεις όνειρα για την ζωή σου και να τολμήσεις να επιθυμήσεις όμορφα πράγματα για το μέλλον σου, τα αξίζεις!!! Δεν θέλω να επιθυμείς την λύτρωση μέσα από τον πόνο αλλά μέσα από την αγάπη και την ομορφιά της ζωής. Δεν χρειάζεται να είσαι μόνιμα μάρτυρας δεινών. Η συνήθεια ξέρω είναι κακό πράμα και πάντα πάμε στα πιο γνώριμα αλλά μην φλερτάρεις με τον πόνο και με την αρρώστια. Ξόρκισε τα από τη ζωή σου έστω και αν σε περιτριγυρίζουν. Σου αξίζουν τόσα πολλά καλά! Δεν θέλω να γίνομαι κουραστική, απλά σε νοιάζομαι.

Senior Member
    Ελάκι μου,δεν τα λέω στενάχωρα αυτά που λέω.Απλά είμαι προετοιμασμένη για τις πιθανότητες.
    Ένας στους τρεις μας δυστυχώς θα βιώσει καρκίνο.Εμείς στο οικογενειακό ιστορικό δεν έχουμε κάποιον
    που να μην είχε/έχει(εκτός από τους μικρότερους σε ηλικία δόξα τω Θεώ!).Όλοι από αυτόν πέθαναν
    εκτός από τον πατέρα της μητέρας μου που έφυγε στα 32 του από ατύχημα στην Καμάρα Θεσσαλονίκης.
    Γιαγιά και αδερφές της,παππούς,αδερφή μπαμπά,αδερφή μαμάς,οι γονείς μου...Μόνο η μαμά της μαμάς
    επέζησε εκείνου,αλλά είχε την χειρότερη εμπειρία η καημένη...ε...εγώ στο πηγάδι κατούρησα που γενικά
    είμαι και γκαντέμω;ʼσε που μόλις έμαθα για τη μαμά ζήτησα αν όντως έχει εκείνη τότε να έχω κι εγώ.
    Τέλος πάντων...αρκετά το βαρύναμε το κλίμα...Λείπει κι η Τζίνα να πει κανά πετυχημένο να μας ελαφρύνει!

Junior Member
    Ελλλαααααααα...δεν θελω τετοιαααααααααααα!!!

μη με κανεις να γραφω πανω απο 3 λεξεις μεσημεριατικα!!

Senior Member
    :lol::lol::lol:

Βρε καλά είμαι!Τι πάθατε;Χάιντε!

Senior Member
    Ναταλακι μου δεν με αναστατωσες... με έβαλες να αναλογιστώ το παρελθόν μου:
    τα παιδικά μου χρόνια και την ζήλια μου προς τον αδερφο μου που είχε όλη την προσοχή δικαιολογημένα αλλα εγω σαν παιδί δεν μπορούσα να καταλάβω και τώρα καταλαβαίνω το γιατί
    τις κοπάνες από το σπίτι μου και όλα τα ζην επικινδυνως που έκανα γιατί ετσι... γιατί επρεπε κάποιος να είναι αλανι
    τα 10 χρόνια σχέσης και ο αποτυχιμένος γάμος...
    την ζωή που δεν έζησα - και τον μεγαλυτερο ερωτα που απαρνήθηκα και μετά με απαρνήθηκε και αυτός ζώντας πλέον μια ζωή συμβιβαστική (και που το ξέρω? τον βλέπω συχνα αλλά είμαι δυνατή πια)
    τις τρελες που έκανα μετά το διαζυγιο με ανθρώπους που αγάπησα με πάθος
    το παιδάκι μου που ήρθε τοσο αναπάντεχα εκει που απλά ξακαρδιζόμουνα στα γέλια όταν κάποιος μου έλεγε "θα γίνεις και εσυ κάποτε μανα..."
    ο αγώνας μου για να τον κρατήσω
    οι φοβίες μου και όλη εκεινη η περίοδος εξετάσεων και κόντρα εξετάσεων και παρα εξετάσεων... γιατί η ασθένια του αδερφου μου δεν με άφηνε σε ησυχια..
    ο 2ος γάμος μου (ποιος??? εγω που έλεγα ότι δεν ξαναπαντρευομαι ο κόσμος να χαλάσει)
    και άλλα πολλά που χρειαζομαι αλλες 900 σελίδες από το topic για να γίνω πιο κατανοητη!
    αυτα τα ολίγα!
    Σ' ευχαριστώ, μεσα από την καρδιά μου σ' ευχαριστώ γιατί απλά μου θυμισες ότι είμαι άνθρωπος και όχι υπεράνθρωπός!

Senior Member
    Έλα να προχωράμε τη βόλτα μας στο Ναταλόσπιτο...Η είσοδος με τα ελάχιστα καφέ του σπιτιού...

Senior Member
    Τους αριθμούς πάνω στην πόρτα μου τους έφερε ο Δημήτρης από την Κρήτη.ʼλλοτε το κάνω 72 κι άλλοτε 27,ανάλογα τα κέφια...
    Η βιβλιοθήκη τελεί χρέη παπουτσοθήκης ανάμεσα στα άλλα ενώ το ράφι με τ'αγγελάκια είναι του Ντουλιού...

Senior Member
    και το αγαπημένο σου νουμερο πάνω από την πόρτα!!!!
    πόσο γλυκο!?!?!?!?

Senior Member
    Children of the sea του JOSEF ISRAELS ο πίνακας υποδοχής από το Rijksmuseum του Amsterdam.
    Εντάξει,το φιλί του Κλιμτ στην πόρτα δίπλα είναι γνωστό...Από κάτω κάποιες φωτογραφίες δικές μου και των γονιών μου.

Senior Member
    Originally posted by angel79

και το αγαπημένο σου νουμερο πάνω από την πόρτα!!!!
    πόσο γλυκο!?!?!?!?
    Γλυκό;Έχουμε εμμονές λέμε!Δεν παίζουμε!:tumble: