Results 2,266 to 2,280 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
11-10-2009, 22:36 #2266
Kοριτσαρες μου,δεν σας ξεχασα,αλλα η εβδομαδα που μας περασε ηταν πολυ δυσκολη...Θα επανελθω απο αυριο,και θα διαβασω και ανλυτικα τα νεα σας!!Φιλακια πολλα πολλα,με πολλη αγαπη!!!
- 12-10-2009, 09:37 #2267
καλημερα σε ολη την παρεα. bonjour και στις γαλομαθεις, goodmorning στις αγγλομαθεις, gutenmorgen (καλα, εδω δεν ειμαι σιγουρη για την ορθογραφια) στις γερμανομαθεις κλπ, κλπ (επειδη δεν ξερω αλλες γλωσσες)
μια νεα εβδομαδα αρχιζει. το πρωι ειχε λιακαδα. τωρα κλειστηκα στο γραφειο οποτε δεν βλεπω εξω και συνεχιζω να νομιζω οτι ειναι ωραια ημερα και η εβδομαδα μου αρχιζει λοιπον καλα και ελπιζω να τελειωσει καλα. το σαββατοκυριακο δεν βλεπω να ειχαμε πολυ κινηση και μερικες μερικες που λενε οτι θα μπουν απο το σπιτι δεν μπηκαν.
ελπιζω να εισατε ολες καλα και περιμενουμε ολες να μαθουμε νεα ολων.
οσο για εμενα, εχθες το μεσημερι τσιμπησα ελαφρως (με μετρο που λενε και καποιες αλλες λιγο πραπανω) μετα απο ενα περιπατο σε δασακι με σχετικο μαζεμα καστανων.
μαλιστα μας προεκυψε και ενα τριημερο στο βολο για 16-17-18 οποτε ειμαι μες στην τρελη χαρα.
φιλακια και επανερχομαι αργοτερα
12-10-2009, 10:01 #2268
καλημερα και απο εμενα,
μπαρμπουνι ολο βολτιτσες και ταξιδακια εισαι, ετσι ειναι τα ερωτευμενα ζευγαρακια,
και για μενα ηταν ενα καλο σαββατοκυριακο, με βολτιτσες αγκαλιτσες και φιλακια........που λεει και το τραγουδι,
ναταλια που εισαι? ο λαος σου σε χρειαζεται, χωρις σημεια ζωης ΟΛΟ το Σαββατοκυριακο? πως αντεξες?
καλη εβδομαδα
13-10-2009, 09:06 #2269
Goodmorning girls του Ουράνιου Τόξου!Τι μου κάνετε;
Βλέπω ακόμη είμαστε στην αναζήτηση της Ναντιν μας,όποια έχει επικοινωνήσει να μας πει,κι εγώ την έπαιρνα χτες τηλ.αλλά δεν το σήκωνε.Να είναι όλα καλά εύχομαι και να μπει σύντομα να μας πει νέα της.(και ας μας απατάει ακόμη,θα το καταπιούμε και αυτό!)
Barbie,basia,Hanelleli,marikaki,kouloumini,Xenara, all,για πέστε τα δικά σας,πώς είναι η καθημερινότητά σας αυτό τον καιρό;Η ψυχολογία της ομάδος είναι στα high της;
Πώς τα πάτε με τα reductil επίσης;Nυστάζω λίγο αυτές τις τελευταίες μέρες,νιώθω κάπως κουρασμένη.Δε νομίζω πως είναι όμως από τα reductil,αλλά από το γεγονός πως κάθομαι μέχρι αργά απασχολούμενη με διάφορα,internet,ταινίες,διάβα� �μα και μάλλον δεν δίνω την ευκαιρία στον οργανισμό μου να ηρεμήσει πριν κοιμηθεί.Κατά τ'άλλα,έτσι κι έτσι,έχω αρκετή δουλειά στο γραφείο αυτές τις μέρες,γίνεται ένας χαμός από χαρτομάνι,έχω να παραδώσω και τρίμηνο,κόλαση!
Τα λέμε,πάω να ρίξω μια ματιά και στα άλλα κοριτσάκια μας και αγόρια.Σας φιλώ,να έχουμε όλες μια όμορφη μέρα.Φυσάει,το πάει και για βροχή,θα μου άρεσε να κάθομαι αυτή τη στιγμή κάπου κοντά σε θάλασσα και να τη βλέπω να γκριζάρει,αααχ...
13-10-2009, 09:26 #2270
Καλημέρα!Να δώσω ένα γρήγορο παρόν,πριν με δω καμιά Παρασκευή βράδυ στην τηλεόραση...
Σαμπίνα μου,την κλήση την είδα αργά,με συγχωρείς,όταν έκλισα το τελευταίο τηλεφώνημα
(μιλάμε πάντα για πρώτες πρωινές ώρες...)Και τώρα η απολογία του Σωκράτη:
Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν/είμαι και πολύ καλά αναφορικά με τη διάθεση μου...
Έπεσα απότομα και μάλιστα από μεγάλο ύψος,οπότε το τραύμα και το σοκ σημαντικά.
Αλλά συνέρχομαι...κάθε μέρα και καλύτερα,οπότε...δε θα πεθάνουμε ούτε εμείς κουφάλα νεκροθάφτη!
Ο άλλος λόγος ήταν πρακτικής φύσεως.Το σαββατοκύριακο παρακολούθησα μιά διημερίδα
της Συστημικής Εταιρίας αναφερόμενη στο θάνατο,τη διαχείριση του πένθους και συναφή ζητήματα
(πάρα πολύ ενδιαφέρον όντως αν και λίγο βαρύ σε συνδυασμό και με τη δική μου κατάσταση)
κι από χθες,Δευτέρα,ξεκίνησαν οι παρακολουθήσεις στη σχολή μου,μετά τηλέφωνα,ε...πάει η μέρα.
Αναφορικά με την υγεία μου,οι πόνοι έχουν αρκετά μειωθεί.Η γαστροσκόπηση έχει οριστεί
στις 22 Οκτωβρίου,κι από κει και πέρα το προχωράμε και με το θέμα της επιτροπής του ταμείου μου.
Αυτά να νέα σε τίτλους.Λέω να πιω ένα καφεδάκι με τη σύζυγο να στανιάρω...Κι εδώ ξυπνήσαμε
σε άλλην εποχή από αυτήν που χθες ξαπλώσαμε...Καιρός για δύο,αλλά άμα ο άλλος έχει
μια ταλαιπωρία,μια αυτοκαταστροφή...(πώς τα είχες πει Ονειρένια μου;αχ...)Τέλος πάντων...
Τα φιλάκια μου σε όλες τις όμορφες!Με συγχωρείτε για την αναστάτωση,που άθελα μου προκάλεσα...
Να έχουμε μια υπέροχη μέρα,13 Οκτωβρίου σήμερα,που τρία χρόνια πριν πρωτόγινα θεία!
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν δικούς τους σήμερα!Εγώ έχω,να φανταστείτε,τρεις!
13-10-2009, 09:56 #2271
επιτελους εκανες την εμφανιση σου, δεν μας νοιαζει τι δουλειες εχεις εσυ κυρια μου, καθε μερα θα μπαινεις να λες καλημερα και μετα κανε οτι θες, ο λαος σου σε χρειαζεται,
κατα τα αλλα τι τα ηθελες τα πεθαμενατζιδικα αφου δεν ησουνα καλα?
απαπα πα που πας και τα βρισκεις αυτα τα σεμιναρια καλε?
φτου φτου φτου και ξανα φτου..........
φιλια στην συζηγο και δεν θελω νταουνιασματα............
13-10-2009, 10:23 #2272
NADINE ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ
ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ
ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΛΕ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΝΑ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
(ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΚΤΗ)
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ
13-10-2009, 12:15 #2273
Λοιπον λοιπον. Αγαπητή Υδροχόα, αστρολόγα is speaking. ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι επεσες. Η αληθεια ειναι οτι απο σημερα ΞΕΚΙΝΑΣ. Αν ειχες πολλες αηδιουλες, εκτος εποχης, ξεχασμενες μεσα στις αποσκευες σου, καλά εκανες και τις ειδες, να τις πεταξεις, να πανε αλλού, ξουτ! Καιρος για ξεφορτωμα, ε;
Λογικα, στις διαλέξεις για το πενθος θα το ειπατε και αυτό. Πρεπει μετα από την όποια απωλεια να περναμε την διαδικασία για να μην κακοφορμίσει και χτυπησει αλλού, τυφλά, σε ανυποπτο χρόνο. Η απωλεια δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι ανθρωπου. Και το ξερουμε πια, το λεει και η λαϊκή σοφία: καθε αρχη και δυσκολη. Καλως ή κακως της νεας αρχης προηγειται ενα τελος.
Και τωρα που το σκεφτομαι αστρολογικα, χμμμ, εχουμε ενεργοποιηση της καλοκαιρινης εκλειψης. Συνιστω ψυχραιμια. Κουραγιο αδερφια - θα περασει! Εχουμε περασει τόσα και τόσα, σιγά μην μασησουμε τωρα!
Ορθολογικα σκεπτομενη αν και καθημενη (χαχαχα) βλεπω οτι ο ουρανος εχει μαυρισει και ετοιμαζεται να ριξει καρεκλες. Οι μεταβατικες εποχες τα εχουν αυτα τα up side down οπότε; Στα ίδια καταλήγουμε. Δεν μασαμε!
Φιλιά πολλά στη μουρη σας!
13-10-2009, 12:53 #2274
Nadinaki μου μην μου μελαγχολείς.
Εγώ είμαι εδώ.
13-10-2009, 13:23 #2275
Και η Πριγκίπισσα της καρδιάς σου....εδώ ειναι και αυτη!!!!!Προχωραμε δυνατα γιατι ετσι ειναι η ζωη!
Να χαίρεσαι το ανηψάκι σου. Να΄ναι παντα γερο και δυνατο!
13-10-2009, 14:29 #2276
πολυ ενδιαφερον το θεμα του σεμιναριου. κοριτσια, αχρειαστο να μας ειναι, αν χρειαστουμε ξερουμε ποια θα παρουμε τηλεφωνο ε?
που το βρηκες βρε τετοιο σεμιναριο? για να σου αρχισει καλα η σχολικη χρονια πηγες?
τον ηπιες τον καφε με τη συζυγο? χρονια πολλα και για το ανηψακι σου. να τα χιλιασει με υγεια
εγω εχω καταπιαστει να με βρω ξενοδοχειο για το τριημερο μου (16-17-18 οκτωβρη προς καλαμπαλα-τρικαλα- καρδιτσα κοιταζω) και εχω κανει ενα κεφαλι καζανι
παω να συνεχισω. τον καφε παλι μονη μου εγω τον πινω
13-10-2009, 16:04 #2277
Καλησπερα, τι καιρος ειναι αυτος βρε παιδια... μελαγχολια σκετη!
Χαλασε και την διαθεση της γλυκιας μας Ναταλιας!
Ολα καλα θα πανε γλυκο μας κοριτσακι, μην αγχωνεσαι.
Να χαιρεσαι και το ανηψακι, γερο, δυνατο και καλοτυχο να ναι.
φιλια σε ολους!!!
14-10-2009, 09:25 #2278
Καλημέρα,αγαπημένες μου,που ούτε να μελαγχολήσει κάποιος δεν επιτρέπετε!Τι θα έκανα χωρίς εσάς;Μου λέτε;
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για το αγόρι μου!Δυστυχώς δεν κατάφερα να πιάσω γραμμή και σειρά να του ευχηθώ.Ελπίζω σήμερα!
Προσωπική μου αστρολόγα,που τα λες και σαν την Πυθία,τρομάρα σου,μπόρα ήταν και πέρασε ή τζάμπα χαίρομαι;
Κοίτα που θα με κάνεις να πιστεύω τώρα και σ'αυτά...Κρατώ το "τώρα ξεκινάμε",που μου πάει κιόλας ..."και ας πάν στην ευχή τα παλιάαααα"
Όπως καταλάβατε,με τη θετική σας ενέργεια και την κατρακύλιση μου στην κατηγορία των κατάπτυστων,που δεν κρατούν τον λόγο τους,
μετά από ένα χθεσινοβραδυνό τηλεφώνημα,έχουμε και πάλι αγκυλωμένο χαμόγελο στα ζουμπουρλομαγουλάκια!
Και καθότι η ζωή είναι μικρή για παρεξηγήσεις,μοναξιές και στριφνάδες,το αυτό επιθυμώ και δι υμάς!Οπότε,έχουμε και λέμε:
Μηνυματάκια ανεβαστικά καλημέρας,τλεφωνήματα αγάπης,αγκαλίτσες σφιχτές για τις τυχερές που δε χρειάζονται Σαϊνοχέρια,
ανοιγόμαστε στους σημαντικούς μας ανθρώπους και τους δείχνουμε πόσο ξεχωριστοί είναι για μας,πόσο ευλογημένοι είμαστε που βρεθήκαμε!
Α,να μην ξεχάσω να σας παραγγείλω και αγκυλωμένα χαμόγελα για να μην είμαι το μόνο χαζοχαρούμενο στην πιάτσα!
Έλα,να βλέπω τα πρώτα να μου σκάνε!Πάμε δυνατάααααα!Δε μασάμε μίααααα!Καλημέρα υπέροχα ουρανιοτοξοκόριτσα μου!!
14-10-2009, 09:31 #2279
Καλημέρα γλυκό μου!
Καλημέρα Nadinaki μου!
Καλημέρα κοπέλα μου!
Και γω είμαι καλά σήμερα: σαν το ηλιοτρόπιο: μόλις δω ήλιο όλα είναι μια χαρά! Μόλις δω σύννεφα κατεβάζω μούρη!
Ωχχ! Τι είναι αυτό που βλέπω από μακριά? Σύννεφο?
14-10-2009, 09:32 #2280
Καλημέρα και σε όλα τα γλυκά κορίτσια της παρέας!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή