Results 22,786 to 22,800 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
21-04-2012, 16:20 #22786
Πάντως Ναταλία μου να είσαι ήσυχη ότι δεν με στεναχώρησες, ξέρω ότι το είσαι καλά σε σχέση με το παρελθόν σου και τώρα πια άλλα σε απασχολούν. Τα ευχάριστα και τα καλύτερα εύχομαι να είναι μπροστά μας για όλες μας!
Πάμε να βολτάρουμε και να σινεμαδιαστούμε! Χάιντε όσες δεν δουλεύετε πάρτε τηλέφωνα, ντυθείτε, φτιαχτείτε και πάτε βόλτες αρμένικες! Πάμε να πιούμε καφέδες, να χαρούμε όμορφες συντροφιές και να μοιράσουμε χαμόγελα! Σας φιλώ όλες γλυκά στα μούτρα, θα τα πούμε το βραδάκι εύχομαι παρέα και με το Τζινάκι μας.
Τζινοστέρηση θα πάθωωωωωωω! :lol:
- 21-04-2012, 16:25 #22787
Ένα μικρό κομμάτι τοίχου ανάμεσα στις πόρτες γραφείου και σαλονιού...Είπαμε,τίποτα ανεκμετάλλευτο!
LIVE WELL,LAUGH OFTEN,LOVE MUCH κι ο έρωτας των καμηλοπαρδάλων,που βρήκαν η μία την άλλη μετά από μήνες!
Το κορτσάκι μου το είχε πάρει το Ντουλί κάποιο Πάσχα απ'την Κατερίνη ενώ βρήκα όλη χαρά τον καλό της αργότερα στην Αθήνα!
21-04-2012, 16:29 #22788
Συνεχίζοντας προς τα μέσα του σπιτιού,ο διάδρομος του αγαπημένου μου VINCENT VAN GOGH...
Οι παπαρούνες,το μόνο αισιόδοξο έργο του οι ανθισμένες μυγδαλιές μόλις έμαθε για την ύπαρξη του ανηψιού του
κι ένα άλλο με θέμα το δάσος,που δε φαίνεται καλά...Όλα τα έργα είναι από το μουσείο του στο ʼμστερνταμ.
21-04-2012, 16:29 #22789
ενα θα σου πω.... ενα σπίτι σαν παραμυθι!!!!!
και με τρελαίνει!!!
21-04-2012, 16:32 #22790
"Το Σταροχώραφο Με Τα Κοράκια" ίσως το τελευταίο του έργο κι ένα ακόμα τοπίο,τα χρώματα του οποίου πολύ εδώ υποτιμούνται.
21-04-2012, 16:34 #22791
Ας μπούμε και λίγο στο μπάνιο μια που είναι ανοιχτή η πόρτα...
21-04-2012, 16:37 #22792
Το πρώτο μου παζλ(το οποίο κάποτε έκανε κι η Μακόνες μου)ενώ η κορνίζα ακόμα περιμένει τις φωτογραφίες της δικής μας οικογένειας...
21-04-2012, 16:38 #22793
Συνεχίζουμε στο διάδρομο,ο τοίχος ανάμεσα στην κουζίνα και την κρεβατοκάμαρα.
Ο Νόα,η ʼλμα,το Ντουλί,η ζωγραφιά της Θεοδώρας μου,γαλλικά παραμύθια και κάποια ελληνικά κλπ...
21-04-2012, 16:41 #22794
Σ'ένα σπάσιμο του τοίχου δίπλα στην κρεβατοκάμαρα,το επιπλάκι της ανακύκλωσης.
Ένα πλοίο ξεκινά για Πάτρα...και το περίφημο καφέ De La Gare τη νύχτα
21-04-2012, 16:48 #22795
Κι αυτόν τον πίνακα τον ξεχωρίζω λόγω του γλάρου που ελεύθερος πετά πάνω απ'τα στάχια...
Είναι προς το δωμάτιο του Μποτέρο.Ο φωτισμός δεν είναι ευνοϊκός...Αυτά για σήμερα.Αύριο πάμε γραφείο!
21-04-2012, 17:01 #22796
Κι ενώ εγώ σας ξεναγούσα στ'ανούσια,η Αγγελικούλα έγραφε τα σημαντικά...Τώρα το είδα,συγνώμη,ομορφιά μου!
Απορώ πότε έκανες δύο γάμους,μικρό κορίτσι!Ό,τι κι αν πέρασες σημασία έχει πως σήμερα σ΄έφερε εδώ που το μουτράκι σου
χαμογελά λαμπερά!Και μανούλα!Ελπίζω ο σημερινός σου σύντροφος να έχει να σου προσφέρει την αγκαλιά αανάπαυσης της ψυχής σου!
21-04-2012, 17:54 #22797
Και μια που τον μελετήσαμε τον Βίνσεντ μου,ελάτε μια βόλτα από το σημαντικότερο μουσείο έργων του,αυτό στο ʼμστερνταμ.
Όταν επιτέλους είχα πάει εκεί,ήμουν τόσο αποβλακωμένη...κυκλοφορούσ� � με δάκρυα να κυλούν στο ντεκολτέ και μάλιστα έχασα
την αγαπημένη μου μάλλινη εσάρπα...Ούτε το κατάλαβα πως μου έπεσε όσο χάζευα,συγκινημένη,ό,τι εκείνος άγγιξε...
--->Van Gogh Museum
Κάτι συμβαίνει με τον άνθρωπο αυτό.Δεν είναι απλά αγαπημένος ζωγράφος...σαν οι ζωές μας να είναι δεμένες στις άκρες τους με σχοινιά...
το πρώτο έργο του,που είδα στη ζωή μου ζωντανό ήταν στο Musée d'Orsay του Παρισιού.Ήταν ο πρώτος πίνακας που μ'εκανε να κλάψω.
Ηταν το ζευγάρι που αναπαύεται σε μια στοίβα στάχια μετά το μάζεμα τους.Ήμουν ήδη εκστασιασμένη εκεί στον όροφο του ιμπρεσιονισμού
ωστόσο ήταν μεγάλη η έκπληξη όταν προσπερνώντας έναν τοίχο τον συνάντησα στο πίσω μέρος του!Κι ούτε είναι ο αγαπημένος μου πίνακας του!
Εκείνος βρίσκεται στη Νέα Υόρκη,είναι η έναστρη νύχτα.Ήρθε Βερολίνο,ήρθε ʼμστερνταμ,αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα να συναντηθούμε...
--->The Museum of Modern Art (MoMA) : The Starry Night (Vincent van Gogh)
Πατώντας πάνω στο ανθρωπάκι,μπαίνετε εικονικά μέσα στους χώρους του μουσείου.Ο πίνακας είναι βέβαια μικρών διαστάσεων.
Αυτή θα είναι λογικά μια μικρή απογοήτευση(σαν τη Τζοκόντα ένα πράγμα)ωστόσο αυτό το ταξίδι εκεί το ονειρεύομαι χρόνια!
Μου το είχε τάξει το Ντουλί,μου το έταξε κι η Λούλου...Για να δούμε...Θ'αξιωθούμε κάποτε να Νιουγιορκιαστούμε;
Όνειρο μου βέβαια είναι να πάω όπου έζησε και ζωγράφισε,να δω αν γίνεται όλα του τα έργα...Να βρεθώ στον τάφο του...
Τελικά όχι μόνο στις διαπροσωπικές μου σχέσεις με τους άντρες,αλλά και στους καλλιτέχνες,με συγκινούν οι ιδιαίτερες προσωπικότητες...
Ο Βίνσεντ υπήρξε διπολικός.Έζησε μέσα στη μοναξιά και την κατάθλιψη...Τερμάτισε τη ζωή του τόσο νέος!Ποιός ξέρει τι αριστουργήματα μας στέρησε;
Ρίξτε και μια ματιά αν θέλετε στην τρισδιάστατη οπτική της Serena Malyon,χάρη σ'ένα εφέ του Photoshop --->Tilt-Shift Van Gogh by Serena Malyon
Το δωμάτιο του στην Αρλ...
21-04-2012, 18:52 #22798
γιουχου.τι μου κανετε?μολις εκατσα.πηγα το σκυλακο για το τελευταιο εμβολιο του καλαζαρ πρωι-πρωι μετα πηγα με τη mother λαικη και σουπερ μαρκετ.πηρα ωραιες φραουλιτσες τις οποιες και εκανα γλυκο του κουταλιου.φυτεψα τα λουλουδακια μου και 2 γλαστρες βασιλικο.
21-04-2012, 22:05 #22799
Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι μου κάνετε; Από ό,τι είδα, σίγουρα η χαρά μου είναι μια χαρά!
Τώρα έβαλα το δεύτερο πρόγραμμα και έχει φανταστική τζαζ μουσική. Χαλαρώνω μετά από μία μέρα κραιπάλης, με άπειρες ώρες παιχνιδιού στο κομπιούτερ! Εδώ θέλω να επιστήσω την προσοχή στις μαμάδες. Πρώτη φορά το έκανα αυτό και είμαι και μεγάλο παιδί πια.. Είμαι μέσα στην υπερένταση.. Ξεκίνησα να παίζω από το πρωί και έχω ξεσαλώσει. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφαρμόσιμο, αλλά, αν είχα παιδί, θα είχα αυστηρό πρόγραμμα παιχνιδιού. Δύο ώρες την ημέρα και αυτό το λέω από σεβασμό στην παιδικότητα. Τα μάτια μου κάνουν πουλάκια, οι ώμοι μου πονούν από το σφίξιμο. Δε μπορώ να φανταστώ πώς κάποιοι γονείς επιτρέπουν στα παιδιά τους να παίζουν με τις ώρες, προκειμένου να μην τους ζαλίζουν.
Κατά τα άλλα, έκανα ένα διάλειμμα προκειμένου να κάνω τη μαρμελάδα μου. Χθες όλο το βράδυ ονειρευόμουν ότι ήμουν διακοπές σε ένα αγροτόσπιτο και μποστά στην αυλή είχε άγριες φράλουλες. Έτρωγα, έτρωγα, μέχρι που άφησα μόνο δύο τρεις.. Ξεκοκκίνησε ο τόπος και είχα μια ονειρική ανησυχία τι θα πει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που του έφαγα την καλλιέργεια! Ακόμη και στα όνειρά μου λαίμαργη και υπερβολική! Έκανα, λοιπόν, τη μαρμελάδα μου, μπας και ξελυσσάξω!
Επίσης, έδειξα το Ναταλόσπιτο στο παρεάκι. Ναταλία μου, τώρα πια σε ερωτεύτηκε και επίσημα!
21-04-2012, 23:28 #22800
Καλησπέρα!
Μαζευτήκαμε και εμείς στην φωλίτσα μας. Περάσαμε πολύ όμορφα σήμερα και κάναμε πράγματα που είχαμε να κάνουμε πολύ καιρό, μήνες ίσως και κάνα χρόνο! Καφέ, σινεμά και ποτό! Ήταν μία υπέροχη μέρα και χάρηκα που είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε ζευγάρομένες με την αδερφή μου μιας και λόγω Μαριλούς αυτές οι ευκαιρίες είναι πλέον σπάνιες. Αλλά και λόγω οικονομικών να το παρεις δεν γίνεται να κάνουμε συχνά τέτοιες εξόδους. Χαλάλι του όμως σήμερα γιατί ξέρω ότι κάτι τέτοιο θα κάνουμε καιρό να το ξανακάνουμε. Απολαύσαμε λοιπόν την παρέα μας, η ταινία ήταν πολύ ωραία (καθρέπτη καθρεπτάκη μου) και σας συστήνω να την δείτε. Παιδική από τη μία, με χιούμορ και με μία δόση σύγχρονης κυνικότητας. Τα κουστούμια δεν τα συζητώ απλά μαγικά! Και μία Julia Roberts στον ρόλο της κακιάς μητριάς απλά απολαυστική! Το μόνο που πήγε να μου χαλάσει την διάθεση ήταν η παρολίγο συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην εργοδότη μου που μου χρωστάει δεδουλευμένα και είμαστε στα δικαστήρια. Ευτυχώς τον απέφυγα και δεν πέσαμε πάνω του να έχουμε σκηνές απείρου κάλους μέσα στο εμπορικό κέντρο. :flaming:
Αγγελικούλα μου τελικά η Ναταλοβδομάδα σε άγγιξε με το μαγικό ραβδάκι της και μας άνοιξες ένα παράθυρο στην ζωή σου να πάρουμε μία γεύση. Δύσκολα καρδιά μου έχεις ζήσει και πραγματικά εύχομαι ο τωρινός σου σύντροφος να σε αγαπάει και να σε στηρίζει στα όλα σου. Ευχαριστούμε για το άνοιγμα ψυχής, σε νιώθουμε έτσι πιο κοντά μας.
Αβάκι οι κρεπάλες βλέπω συνεχίζονται :lol:. Μικρό παιδάκι μου θυμίζεις που έχει μείνει χωρίς επιτήρηση και όλες τις σκανταλιές τις κάνει μαζεμένες! :lol:
Όσο για το Ναταλόσπιτο τι να πω; Απορώ πόσα χρόνια σου πήρε να το στολίσεις και να το γεμίσεις με τόσα όμορφα αντικείμενα, που το καθένα χωριστά έχει την ιστορία του και την συναισθηματική του αξία. Όλα συνδέονται με μία ιστορία, με ένα πρόσωπο αγαπημένο με μία μνήμη από το παρελθόν. Μου αρέσει το πολύχρωμο Ναταλόσπιτο πολύ! Μόνο ένα πράγμα δεν θα ήθελα να αναλάβω σε ένα τέτοιο σπίτι και αυτό είναι να το καθαρίσω :bigsmile:
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση