Results 22,936 to 22,950 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
25-04-2012, 00:05 #22936
Οι φιλοι μου δεν ζουν κοντα δυστυχως.συνηθως πρεπει να ταξιδεψω για να τους δω.μοναξιες σιγουρα.ουσιαστικα ειστε η μονη παρεα με την οποια μοιραζομαι πραγματα τον τελευταιο καιρο περα απο τη μανα μου.ομως και παλι δεν μπορεις να πεις τα παντα στη μανα σου.
- 25-04-2012, 00:12 #22937
Αχ βρε Λίλα μου λογικό λοιπόν να μην μπορείς να χαρείς την χαρά σου όπως θέλεις! ʼμα δεν την μοιράζεσαι με πολλούς και αγαπημένους σου φίλους είναι φυσιολογικό να νιώθεις ότι κάτι λείπει. Μην ψάχνεις όμως στο παρελθόν σου να το βρεις. Κοίτα να δικτυωθείς εκεί που είσαι αν μπορείς. Ξέρω ότι στην επαρχία είναι πιο δύσκολο ειδικά αν λείπεις και πολλά χρόνια και μετά επιστρέφεις. Είναι και που είσαι και σε μία αναμονή με την ζωή σου και τα επαγγελματικά σου. Αλήθεια η προοπτική για το εξωτερικό συνεχίζει να υπάρχει;
25-04-2012, 00:26 #22938
Πάω για νανάκια γιατί έχω αρχίσει να χασμουριέμαι πολύ!
Καληνύχτα όμορφε Κατερινόκοσμε!
Καληνύχτα Λιλάκι μου εύχομαι να έχεις όνειρα γλυκά και να φτιάξει σύντομα το κέφι σου.
Πολλά πολλά φιλάκια!!!
25-04-2012, 00:26 #22939
Ναι συνεχιζει ομως οχι αμεσα.θα παρεις ισως και ενα χρονο μεχρι να μπορεσω να φυγω.οι παρεες εδω ειναι δυσκολες.οσοι εχουν μεινει πισω ειναι αυτοι που αποφασισαν οτι δεν θελουν να κανουν κατι με τη ζωη τους.δεν εχουν κανενα ενδιαφερον περα απο το να καθονται ολη μερα στην πλατεια και να πινουν καφε αραχτοι στον ηλιο σαν τις γατες.δεν διαβαζουν δεν βλεπουν σινεμα δεν ακουν καλη μουσικη και ανοιγουν συζητησεις τραγικου περιεχομενου.ακουγομαι λιγο κακια απεναντι τους αλλα...
25-04-2012, 00:28 #22940
Καληνυχτα ελλακι.παω και εγω για υπνο.
25-04-2012, 00:31 #22941
Ναι Λίλα μου το φαντάστηκα... είναι δύσκολο όταν έχεις διαφορετικά βιώματα να ενσωματωθείς και πάλι σε μία κοινωνία που νιώθεις να μην σε "πιάνει". Απόλαυσε λοιπόν την οικογένεια σου τώρα που την έχεις κοντά σου και με το καλό σε έναν χρόνο να φύγεις και να ξεκινήσεις την νέα σου ζωή! Συνειδητά αφιερώσου στο να δουλέψεις με τον εαυτό σου και να διαβάσεις βιβλία που σου αρέσουν. Μαγείρεψε για τους αγαπημένους σου, κάνε βόλτες με την μαμά σου και απόλαυσε την ξεκούραση που σου προσφέρει αυτή η περίοδος της ζωής σου. Όλα συμβαίνουν για έναν λόγο, απλά τον λόγο τον καταλαβαίνουμε αργότερα
. Και εννοείται πως είμαστε και εμείς εδώ να κάνουμε παρεάκι
.
25-04-2012, 00:32 #22942
Φιλάκια πολλά και καλή ξεκούραση. Εύχομαι να έχουμε όμορφα και γλυκά όνειρα!
Να χαμογελάς Λίλα μου για να σου χαμογελά η ζωή πίσω :bigsmile:
25-04-2012, 08:22 #22943
Originally posted by Γλαύκη
Πιο πολυ χαιρομαι που θα κερατωσουμε τη Ναταλια δηλ!
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά,Φτουτάτη και μάλιστα προκαταβολικά!
Δε φορέσαμε τη μασέλα μας πουρνό πουρνό,μανδάμ;ʼτιμοι παπαράτσοι,σε τσάκωσαν!
25-04-2012, 09:20 #22944
Καλημερούδια όμορφες!
Είμαι πολύ χαρούμενη τώρα!Πάω να συναντήσω την Ελπιλουλού μου!
Θα πάμε αγορά και καφεδάκι μετά τα δυό μας!Μεγάλη χλίδα αυτή!
Ο ήλιος λάμπει μόνο για μας κι η διάθεση μου είναι στα ύψη!
Ελπίζω να έχουμε όλοι μια ολάνθιστη μέρα!Μια μέρα χαρά!
--->ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ : ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ
25-04-2012, 09:40 #22945
Originally posted by NADINE
Originally posted by Γλαύκη
Πιο πολυ χαιρομαι που θα κερατωσουμε τη Ναταλια δηλ!
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά,Φτουτάτη και μάλιστα προκαταβολικά!
Δε φορέσαμε τη μασέλα μας πουρνό πουρνό,μανδάμ;ʼτιμοι παπαράτσοι,σε τσάκωσαν!
Τι όμορφα που θα πατε μαγαζια και καφε στην ομορφη πολη!! Θελω και εγωωωωωωω!!! Αυτό έλεγα χθες με την αφη, αυτο είναι που μου εχει λήψει και φαι στα καστρα! Θελω θελω θελωωωωωωωω. Ευχομαι να γίνει η ευχη μου πραγματικότητα σύντομα!
25-04-2012, 10:15 #22946
Καλημέραααααααααααα!!!!
Ξύπνησα και εγώ πριν καμιά ωρίτσα με δυσκολία αλλά προσπαθώ να ξυπνάω πρωί για να μην διαταράσσω το βιολογικό μου ρολόι. Χαζο-ύπνο έκανα απόψε με όνειρα που δεν θυμάμαι και με τσίτωναν. Παρόλα αυτά ξύπνησα με όμορφη διάθεση και συμμάζεψα και το σπιτάκι μου πριν κάτσω να φάω πρωινό και πιω καφεδάκι. Και ναι έχω μπροστά μου ένα κομμάτι κέικ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! :lol: To συνόδεψα στο πιάτο και με φραουλίτσες που λατρεύω και έχω ιεροτελεστία πρωινού. Κατερίνα πως σου φάνηκε το σοκο κέικ ολικής άλεσης με ξηρούς καρπούς; Ζουμποκέικ όπως καταλάβατε είναι όχι με λιγότερες θερμίδες αλλά με περισσότερη θρέψη για να μην ξεχνιόμαστε
.
Σήμερα στις 12 έχω ραντεβού για πεντικιούρ! Γιούπιιιιιι! Θα φορέσω τα πεδιλάκια μου και θα πάω. Από τωρα σκέφτομαι τις φτερνούλες μου που θα ανασάνουν και τα νυχάκια μου που θα πάρουν χρωματάκι. Μπορεί να κάνω και μανικιούρ στο τσακίρ κέφι, θα δω. Μόνο και μόνο για να κόψω την κακή συνήθεια του να τα τρώω. Όχι ότι έχω νύχι να βάψω αλλά θα κάνω την αρχή μπας και φιλοτιμηθώ...
Ναταλία μου πόσο χαίρομαι που σε άγγιξε η Κατερινοβδομάδα μας! Κέφια διαβάζω και καφεδιάσματα! Μωρέ λες να σε κολλήσαμε το μικρόβιο του βολτοκαφεδιάσματος;;;; Μακάρι! ʼντε και εις ανώτερα!
25-04-2012, 12:54 #22947
Καλησπέρα κορίτσια και καλώς με δεχτήκατε!! Έχω επιστρέψει Αθήνα από τις 11.00 αλλά πλένω γατιά, σκυλιά, γατόκουτα, ρούχα και γενικώς ότι πλένεται το πλένω! Θα βγω σε λίγο έξω να πάρω και τίποτα φαγώσιμο διότι το ψυγείον είναι μείον. Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω, θα τα πούμε το απόγευμα με ησυχία.
Λιλάκι συγχαρητήρια για τις 99,5 εβδομάδες! :lol:
Φιλάκια.
25-04-2012, 13:34 #22948
ωωω!!! καλως το Τζινακιον που έπιασε το πλύσιμο ακόμη δεν γύρισε. Αντε κανε την απαραιτητη βολτα στο σουπερ μαρκετ και ελα να τα πουμε εκτενως μετα! φιλάκιααααα
25-04-2012, 13:44 #22949
τελικά τα καταφερα μια χαρα εχθες με την μικρή μου. Ειχα βεβαια και τις καταλληλες ενισχυσεις , αφη και συζυγο απο καποια ωρα και μετα, δεν ήταν οσο δυσκολο το φανταζομουν και υποψιν χθες ουτε την πλατη μου δεν μπορουσα να ισιωσω απο τον πονο που ειχα. Σήμερα ισιωσα αρκετα , οχι στο 100% αλλα ειμαι σε καλο δρομο, νιωθω λιγοτερη αδυναμια και περναει η ωρα πιο ευκολα.
Εχει αρχισει να μου λειπει παρα πολυ το γυμναστηριο μου, χθες παλι βιντεακια εβλεπα στο Youtube και η αφη με εκραξε. Μολις μου επιτρεψει το κορμι μου να παω πραγματικά νομιζω θα κλαψω απο την χαρα μου.
Ελι εφαγα σημερα το πρωι μια ολοκληρη φετα και είναι απλά ΘΕΙΚΟ!!!! αυτα ειναι, αφου δεν μπορουμε να παμε γυμναστηριο ας φαμε σοκοκεικ :P:P:P:bigsmile:
25-04-2012, 14:14 #22950
Επιτέλους επέστρεψε το Τζινάκι μας!!! Ωωωω τι χαρά!!!
Καλωσόρισες σπίτι σου γλυκιά μου αναμένουμε με ανυπομονησία να μας πεις τα νέα σου και να χαρούμε και πάλι την συντροφιά σου!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση