ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1537
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1537 of 2553 FirstFirst ... 53710371437148715271535153615371538153915471587163720372537 ... LastLast
Results 23,041 to 23,055 of 38289
    Senior Member
    Καλημέρα μοναδική Μαρία
    κρίμα να ξεκινήσει η μέρα σου με γκρίνια και εντάσεις στην δουλειά, ειδικά αν δεν φέρεις και ευθύνη... αλλά δυστυχώς έτσι είναι οι δουλειές. Ελπίζω να γυρίσει η διάθεση σου μέχρι το μεσημέρι και τουλάχιστον να ευχαριστηθείς την υπόλοιπη μέρα σου.

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια. Κατερίνα πολύ χαίρομαι που έχεις συνέλθει και είσαι κάθε μέρα και καλύτερα. Ναταλία καλές ηλιόλουστες βόλτες. Eli μήπως να δοκίμαζες κι εσύ τα γυαλιά ηλίου στον ύπνο σου; :lol: Μαράκι και λίγη σύνδεση με Κάϊρο δεν βλάπτει! Πίνω τον καφέ μου τώρα και ετοιμάζομαι να πάω στον ΟΑΕΔ για να ανανεώσω την κάρτα μου, όχι ότι βοηθάει και πουθενά η κάρτα δηλαδή απλά έτσι για νά'χω να λέω.

Senior Member
    Καλημερουδια τσουπρες μου!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα Τζινάκι μου!
    Και εγώ προχθές πήγα και την ανανέωσα. Η μόνη χρήση που έχω βρει είναι σε φτηνότερα εισιτήρια , π.χ. στο Αττικό πάρκο που πήγα τις προάλλες, και στο γυμναστήριο που μου κάνανε πιο καλή τιμή. Φαντάζομαι όμως ότι εσύ θα την χρειάζεσαι για την Πρόνοια όταν θα πας για να βγάλεις βιβλιάριο έτσι δεν είναι; Σκέφτηκες να κάνεις έναν γάμο για να έχεις τζάμπα ασφάλεια;; :lol: Πως είναι ο προικοθήρας εσύ θα είσαι ασφαλειοθήρας :lol:, έχουμε και έτοιμο γαμπρό τον καπετάνιο! :lol:

Senior Member
    Καλημέρα Λιλάκι μας με το ανανεωμένο σου nickname και τα ωραία φορεματάκια σου!

Senior Member
    Καλημέρα Λιλάκι. Πάλι κοιμηθήκαμε χθες το βράδυ με το κινητό αγκαλιά; Το κακομαθαίνεις το κινητό σου και μετά δεν θα μπορεί να κοιμάται μόνο του! :lol:

Senior Member
    Μία γρήγορη και απλή καλημέρα και από μένα (έτσι για να μην ξεχνιώμαστε ότι υπάρχω κάπου και εγώ :P )

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Σκέφτηκες να κάνεις έναν γάμο για να έχεις τζάμπα ασφάλεια;; :lol: Πως είναι ο προικοθήρας εσύ θα είσαι ασφαλειοθήρας :lol:, έχουμε και έτοιμο γαμπρό τον καπετάνιο! :lol:
    :lol: :lol: :lol: Τον καπετάνιο; Καλύτερα να πάω να πνιγώ! :lol: :lol:

Senior Member
    Αααα ένας καπετάνιος είναι σίγουρα δεινός κολυμβητής οπότε διάλεξε άλλο τρόπο να την κάνεις γιατί με τον πνιγμό τον βλέπω να πέφτει στα νερά για να σε σώσει! :lol:

Senior Member
    Καλημέρα Πωλινάκι, καλέ που είσαι εσύ;
    Όλα καλά με την εγκυμοσύνη;

Senior Member
    Πάω να κάνω μερικές δουλίτσες πριν φύγω για κούρεμα. Σας φιλώ προς το παρόν...:kiss:

Senior Member
    Eli να σου πω την αλήθεια αυτό σκεφτόμουνα κι εγώ τώρα! :lol: Έχουνε κάνει και τα ασφαλιστικά ταμεία σαν τα μούτρα τους διαφορετικά θα πήγαινα να στηθώ απ'έξω τύπου "ασφαλίστε το φτωχό" κι όλο και κάποιον ασφαλειογαμπρό θα πετύχαινα! :lol: :lol:

Senior Member
    καλημερα σε όλες τις όμορφες!!!
    Ανταπόκριση από οτ γραφείο!!!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΝΕΣΗ ΚΑΦΕΪΝΗΣ ΤΩΡΑ μπας και συνέλθω... γύρισα σπίτι στις 02.00 το πρωι και πήγε να με πάρει ο ύπνος κατα τις 2.45 που ξυπνησε ο μικρός (ποιος εχει πει ότι ο νόμος του Μερφι δεν ισχυει ΠΑΝΤΑ???? να του καει το βιντεο).... μετά από κενενα μισαωράκι με επισκεφθηκε πάλι ο Μορφεας όχι όμως για πολύ γιατι το βλασταρι μου ξυπνησε 06.15 το πρωι και δεν ξανακοιμήθηκε!!!! αποτέλεσμα???? ΜΑΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!
    Οι υπόλιπες τι μου κανετε????

Senior Member
    Καλημέρα Αγγελική. Έχεις φάει μεγάλο πακέτο, εύχομαι σήμερα να καταφέρεις να κοιμηθείς νωρίς και να ξεκουραστείς. Καλή δύναμη.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλημέρα Αγγελική. Έχεις φάει μεγάλο πακέτο, εύχομαι σήμερα να καταφέρεις να κοιμηθείς νωρίς και να ξεκουραστείς. Καλή δύναμη.
    Είπε η μαμα ότι θα κρατήσει τον μικρό το απόγευμα μπας και κοιμηθώ λιγο αλλά δεν ξέρεις ποτε... επιδή εχει ξυπνησει από πολύ νωρις ο μικρος θα είναι μεσα στην γκρίνια και η μαμα μου δεν θα τον παλέψει και το απόγευμα... ο Θεός βοηθός βασικα!