ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1538
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1538 of 2553 FirstFirst ... 53810381438148815281536153715381539154015481588163820382538 ... LastLast
Results 23,056 to 23,070 of 38289
    Senior Member
    ποσο είναι ο μικρος σου Αγγελική? αχχχ και εγω τα ιδια περνούσα μέχρι πριν κανενα 6μηνο αστα. Σε καταλαβαινω μανα δεν φανταζεσαι. Στο πετσι μου σε νιώθω. Κουράγιο!!
    Αφού ξυπνησε από τοσο νωρίς γιατι δεν το βαζετε για καμια ωριτσα για υπνο το μεσημέρι νωρις κατα τις1μισι 2 έτσι ωστε να ειναι καλα το απόγευμα αλλα και και να κουραστει ξανα μεχρι το βραδυ για να κοιμηθει σωστα?

Senior Member
    κουραγιο μανες..αν κ σας περιμενουν ακομη...η κορη μου ειναι στην προεφηβεια κ δεν υπαρχει αλλο απο γκρινια απο χιλια δυο πραγματα..σε λιγο παω για Δαφνι..οριακα ειμαι

Senior Member
    αποκτω νεους γειτονες τσουπρες μου.τελεια.εφτιαξε η διαθεση μου!!!!!!

Senior Member
    Έχω αρχισιε και τα παίζωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!! θα αφήσω τα κοκαλάκια μου στο γραφείο!!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καλημέρα Πωλινάκι, καλέ που είσαι εσύ;
    Όλα καλά με την εγκυμοσύνη;
    Εδώ είμαι Ελι μου, που να είμαι και εγώ.... λέμε πως πάει καλά αν και κάτι δεν πάει σωστά.... Και αυτό είναι η ανάπτυξη του μωρού. Θα το ψάξουμε συγκρίνοντας όλους τους υπέρυχους που έχω κάνει μαζί με κάτι άλλες εξετάσεις και βλέπουμε... Φυσικά ο γιατρός είπε να μην ανυσυχώ και θα το βρει τί συμβαίνει. Για να δούμε...

Senior Member
    Τι να πω βρε Πωλίνα μου, δύσκολος ο δρόμος της εγκυμοσύνης σου :grind:
    Πως πήγε ο μεγάλος υπέρηχος στις 18 του μηνός που είχες κλείσει; Ο γιατρός τι σου είπε; Έχεις ακόμη αίμα;
    Εύχομαι να ξεπεράσετε και αυτό το εμπόδιο, χωρίς προβλήματα. Καλή επιτυχία με τις περαιτέρω εξετάσεις σου.

Senior Member
    Αγγελική ζεις;;;;

Senior Member
    Επιτέλους η Λίλα μας έχει κέφια!
    Έπρεπε το σύμπαν να συνωμοτήσει και να έρθουν ακόμη και νέοι γείτονες για να χαρείς :lol:
    Τι λένε οι καινούριοι γείτονες; Κανένα ενδιαφέρον θέμα έχει;

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Αγγελική ζεις;;;;
    επιβιώνω ακόμα....σε λίγο θα φύγω μπας και κοιμηθω λιγουλι!

Senior Member
    Πωλίνα μου χάθηκες κορίτσι μου. Αλλά με αυτά που περνάς θα μου πεις που όρεξη να γράφεις. Ευχομαι όλα να πάνε καλά, αλλωστε κόρη είναι θα τα βγάλει πέρα δεν μπορεί, θα βγει νικήτρια!! . καταλαβαινω ποσο μεγαλη αγωνία ειναι και δεν εχω λόγια.....
    πες μας τι έγινε και με τον μεγάλο υπέρηχο.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Τι να πω βρε Πωλίνα μου, δύσκολος ο δρόμος της εγκυμοσύνης σου :grind:
    Πως πήγε ο μεγάλος υπέρηχος στις 18 του μηνός που είχες κλείσει; Ο γιατρός τι σου είπε; Έχεις ακόμη αίμα;
    Εύχομαι να ξεπεράσετε και αυτό το εμπόδιο, χωρίς προβλήματα. Καλή επιτυχία με τις περαιτέρω εξετάσεις σου.
    Το αίμα θα συνεχίσει μέχρι να γεννίσω καλή μου, κάποτε σε πιο ελαφριά μορφή και κάποτε σε πιο βαριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σταματίσει.

Ο μεγάλος υπέρυχος που πήγα, και στους δύο γιατρούς που τον έκανα (στο γυναικολογικό νοσοκομείο και στον ιδιώτη που λέγαμε) έδειξε το μωρό πως είναι κατά 4 μέρες μεγαλύτερο από αυτό που θα έπρεπε να είναι, όμως μου είπαν πως είναι οκ, αλλά να κάνω την καμπύλη ζαχάρου γιατί η κοιλιά της μικρούλας μου φαινόταν πολύ μεγάλη. Η καμπύλη ζαχάρου θα γίνει σε 2 βδομάδες από σήμερα. Το βάρος του το είχαν βγάλει 575 γραμμάρια.

Αυτό που μας ανησύχισε είναι ότι χτες που πήγα στον γυναικολόγο μου, 1 βδομάδα δηλαδή μετά τους υπέρυχους, το μωρό αντί να έχει μεγαλώσει μόνο κατά 1 βδομάδα, δηλαδή και πάλι να φαίνετε 4 μέρες μεγαλύτερο, μεγάλωσε κατά 10 μέρες με αποτέλεσμα να φαίνετε 7 μέρες μεγαλύτερο. Αυτό ανησύχισε τον γιατρό γιατί ναι μεν μεγαλώνει ολόκληρο το μωρό, αλλά συγκρινόμενο με τους πιο παλιούς υπέρυχους, πιο παλιά ήταν κανονικό στις μέρες του. Εν το μεταξύ το βάρος του χτες ήταν 900 γρ δηλαδή πήρε σε 1 βδομάδα 325 γρ αντί για 200 που είναι το φυσιολογικό και αυτό οφείλετε στο ότι μεγάλωσε κατά 10 μέρες και όχι κατά 7.

Ετσι, εκτώς από την καμπύλη ζαχάρου, θα κάνω και κάπιες άλλες εξετάσεις, και ακόμη ένα μεγάλο υπέρυχο σε 2 βδομάδες στο γυναικολογικό νοσοκομείο για να δούμε πως εξελίσσετε το μωρό.

Μου είπε πως το ότι μεγαλώνει ολόκληρο το μωρό, και όχι μόνο ένα μέρος του, αυτό είναι θετικό γιατί απλά ίσως είναι ένα γεροδεμένο ψηλό μωρό, όμως πρέπει να σιγουρέψουμε τα πάντα.

Η πορεία λοιπόν και όλες οι εξετάσεις θα δέιξουν πια θα είναι τα αποτελέσματα.

Senior Member
    Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη έστω κ ετεροχρονισμένα!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες Τζίνα κ Έλλη, κοριτσάκια μου ότι επιθυμείτε!

Έχω χάσει πολλά επεισόδια απο τα δρώμενα με τόσες μέρες που έλειπα, εύχομαι να περάσατε όλες όμορφα!

Είχε έρθει η αδελφούλα μου στην αρχή μόνη της κ μετά απο λίγες μέρες ήρθε κ ο αρραβωνιάρης κ τα περάσαμε σούπερ!!!!

Γυρόφερναμε στο εξοχικό μας , Αθήνα πήγαμε κ μια βολτούλα στο Ναύπλιο, ευτυχώς τα παιδιά είχανε αρκετές μέρες άδεια κ καταφέραμε να πάμε αρκετές βόλτες!!!

Senior Member
    polinaki μου εύχομαι να πάνε όλα καλά!
    Τα κορίτσια ακόμα κ μέσα από τη κοιλιά είναι δυνατά!

Senior Member
    Α και εγώ έχω φτάσει και πάλυ στα 92.2 κιλά με βάση την διατροφολόγο μου, που ενώ αυτή χαιρότανε πως είμαι όσα ακριβώς ήμουνα τότε που ήρθα Αθήνα, εγώ στεναχοριώμουνα που αποχαιρέτησα το 89...