Results 23,071 to 23,085 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
26-04-2012, 14:44 #23071
Πωλίνα μου είναι η μοίρα σου να έχεις δύσκολες εγκυμοσύνες τι να πω. Καλή επιτυχία με τις νέες σου εξετάσεις και πάλι και εύχομαι να μην είναι κάτι το ανησυχητικό. Αφού το έχεις υπό έλεγχο το θέμα όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω να προλαβαίνεις να ξεκουράζεσαι επαρκώς και κυρίως να κρατάς θετική και αγωνιστική ψυχολογία
!
- 26-04-2012, 14:49 #23072
Βρε βρε εμφανίστηκε και η σουρτούκο μας!
Νομίζω ότι τώρα ολοκληρωθήκαμε. Δώσαμε όλοι το παρόν :lol:
Ελενάκι μου ήμουν σίγουρη ότι ο λόγος που εξαφανίστηκες ήταν γιατί περνάς πολύ καλά γι αυτό και δεν αναρωτήθηκα ούτε στιγμή για το που βολοδέρνεις! :lol:
Πόσο χαίρομαι που χάρηκες την αδερφούλα σου και περάσατε τόσο όμορφα! Μμμμ και η βόλτα στο Ναύπλιο θα ήταν πολύ ωραία.
Καλωσόρισες στο φτωχικό μας, δώσε την πινελιά σου στον όμορφο κόσμο μας γιατί μας έλειψες! :kiss:
26-04-2012, 14:49 #23073
Break μου σε ευχαριστώ.
Ελι μου, ο λόγος που έρχομαι ακόμα δουλιά είναι ότι 1) άμμα είμαι σπίτι δεν μπορώ να κάτσω ενώ εδώ είμαι όλη μέρα καθηστή και πληρώνομαι κι όλας, και 2) με κρατάει απασχολημένη με άλλα πράγματα και δεν μπαίνω σε σκέψεις του τύπου τί θα γίνει, πως θα γίνει, πότε θα γίνει κτλ.
ΑΑΑΑ!!!! Δεν σας είπα και το άλλο. Με την θέση που έχει τώρα ο πλακούντας, αν επιλέξω μπορώ να γεννήσω φυσικά, όμως αποφάσισα να επιλέξω καισαρική γιατί μετά από συζήτηση με όλους τους γυναικολόγους μου, μετά από πρώτη καισαρική, αν επιλέξεις φυσική γέννα δεν σου βάζουν τεχνιτές οδήνες, ορούς, κτλ και σε αφήνουν εκεί να πονάς και να πονάς μέχρι να γεννήσεις μόνη σου και αυτό γιατί οι τεχνιτές οδήνες μπορεί να προκαλέσους ρήψη της μήτρας.
Ετσι λοιπόν είπα, παρά να πονάω και να υποφέρω ώωωωωωρες ολόκληρες, καλήτερα να μπω και να βγω σε ένα χειρουργείο, και να εκμεταλλευτώ τις ώρες για την ανάρρωσή μου.
26-04-2012, 14:50 #23074
πωλινάκι, καλησπέρα, δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν σε φοβάμαι, είσαι μαχήτρια και το κοριτσάκι σου θα έχει πάρει από σένα! Να κρατάς ψηλά το ηθικό σου και να κάνεις ακριβώς ό,τι σου λένε οι γιατροί σου χωρίς να σου περνάνε αρνητικά σενάρια από το μυαλό, μη τα "διαβάζει" η μικρή και νιώθει το φόβο σου!
26-04-2012, 14:50 #23075
μπα ελλη δεν παιζει τιποτα ενα ζευγαρι με 2 πιτσιρικια θα ερθει.ομως ειναι ωραιο να εχεις γειτονες.η δικοι μας γειτονια ειχε αδειασει τα τελευταια χρονια.οποτε τωρα χαιρομαι.ερχεται και καλοκαιρι να εχουμε λιγο τζερτζελο.εχω κεφια γιατι εχω πολλα σχολια για τα χαμενα μου κιλα και χαιρομαι.
26-04-2012, 14:54 #23076
Originally posted by monahoiot
πωλινάκι, καλησπέρα, δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν σε φοβάμαι, είσαι μαχήτρια και το κοριτσάκι σου θα έχει πάρει από σένα! Να κρατάς ψηλά το ηθικό σου και να κάνεις ακριβώς ό,τι σου λένε οι γιατροί σου χωρίς να σου περνάνε αρνητικά σενάρια από το μυαλό, μη τα "διαβάζει" η μικρή και νιώθει το φόβο σου!
26-04-2012, 14:55 #23077
καλως το ελενακι μας!!!!!!!που εισαι τσουπρα μου σε χασαμε.
26-04-2012, 14:56 #23078
Λίλα τώρα είδα το δυψίφιο!!!! Μπράβο κούκλα μου!!!!!! Εφυγαν χωρίς επιστροφή τα τριψήφια νούμερα πια!
26-04-2012, 15:04 #23079
Εδώ είιιιιιιιιιιμαααααααι!!!! :roll::roll::roll::roll:
Μωρέ μου λείπατε αλλά ευτυχώς είχαν έρθει τα παιδιά κ βγήκα έστω κ για λίγο απο τη βαρετή καθημερινότητα μου γγγρρρρρρ γγγρρρρ δεν μου αρέσει καθόλου!
Κόβω φλέβες με τη σκέψη κ μόνο πως θα ξαναμπώ στην ίδια ρουτίνα μου!
Πρέπει να κάνω πράγματα επειγόντως!
Κορίτσια πολύ χαίρομαι που βλέπω στα τικεράκια σας τα κιλά να πέφτουν :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Τα νέα μεμέδια πως πάνε εκεί στα ύψη?
26-04-2012, 15:05 #23080
Originally posted by lila198621
εχω κεφια γιατι εχω πολλα σχολια για τα χαμενα μου κιλα και χαιρομαι.
26-04-2012, 15:06 #23081
Originally posted by break
Τα νέα μεμέδια πως πάνε εκεί στα ύψη?
26-04-2012, 15:07 #23082
Κορίτσια ζήτησα και εγώ αλλαγή nickname! Eλπίζω να το κάνουν σύντομα!
26-04-2012, 15:07 #23083
Πωλίνα μου αν είναι ξεκούραστη η δουλειά σου και ο γιατρός σου το επιτρέπει τότε εννοείται χίλιες φορές καλύτερα στην δουλειά παρά στο σπίτι. Στο κάτω κάτω όπως είπες απασχολείσαι με άλλα, που από τι καταλαβαίνω σου αρέσουν κιόλας, και δεν κάνεις σενάρια φαντασίας με το μυαλό σου. Η θετική σου σκέψη να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα, μην ανησυχείς η μικρή σου θα παλέψει και θα βγει νικήτρια!
26-04-2012, 15:18 #23084
Πωλίνα μου, πολλές φορές ι υπερηχοι στα ιδιωτικά ιατρεία δεν είναι και πολύ ακριβείς. Και δεν το λεω για να θίξω τους γιατρούς απλά έτσι είναι . Πχ εμενα μου λέγαν αλλες διαστασεις και κιλά απο τον υπερηχο και αλλα βγηκαν απο την μια μερα στην αλλη. Καλά κάνεις και πας για τις εξετάσεις για να μπορέσετε να δειτε τι ακριβώς συμβαινει. Προσωπικά έχω πολύ καλό προαίσθημα για την κορούλα σου και πιστεύω ότι απλά σας κάνει τσαλιμάκια από την κοιλιά ακόμη!!!
χαιρομαι που ο πλακούντας είναι σε ωραία θεσή , είναι καλό και για το μωρό και για σένα αυτο.! Και εγώ για καισαρική θα πήγαινα να σου πω , σιγα μην καθόμουν να κοιλοπονω λες και ζουμε στο 1821. Μεσα εξω , τελειωσαμε , χωρις να ζοριστει και το παιδί και εσυ.
οσο για το αιματάκι το έχω ακούσει ξανα ότι συμβαίνει σε κάποιες εγκυες γυναικες χωρις αυτο να σημαίνει οτι απειλειτε η υγεία του εμβρυου ή η δική σου. Απλά σε κραταει στην τσιτα γαμωτο και δεν μπορείς να χαλαρώσεις.
Εγω σου εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να κρατήσεις ενα υγιεστατο κοριτσάκι στην αγκαλια σου και να το χαρείς όσο δεν πάει.
Σου στέλνω πολλά φιλιά και αγκαλιες!!
26-04-2012, 15:21 #23085
Originally posted by Eli
Ναταλία μου αχ αυτή η χρόνια πάλη με το βάρος μας... μας εξαντλεί όλα μας τα ψυχικά αποθέματα και μας στερεύει. Στερεύει την όρεξη μας για ζωή και καταρρακώνει την αυτοπεποίθηση μας. Η μόνιμη απορία μου για χρόνια ήταν πως γίνεται να μπορώ να κάνω ένα σωρό πράγματα και να είμαι άξια σε τόσα πολλά εκτός από τον έλεγχο του βάρους μου; Αυτό που ποθούσα τόσο πολύ και να μην μπορώ με τίποτα να το βάλω σε μία τάξη ώστε να απολαύσω την ζωή μου. Μία ατελείωτη αναμονή, δίαιτες, γυμναστήρια, περιορισμοί, απαγορευμένα φαγητά, στέρηση, απελπισία...
Μην το βάζεις κάτω Ναταλάκι μου και μην σκέφτεσαι για 4η εγχείρηση. Αφού ήδη έχεις ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ... Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι αξίζει να δοκιμάσεις την διατροφή που κάνω. Αν δεν χάσεις άμεσα κιλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τρώγοντας τα πάντα θα παραμένεις σταθερή στο βάρος σου χωρίς να αγχώνεσαι για 5 κιλα που ανεβαίνουν χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Ξέρω είναι μία κουβέντα που την έχεις κάνει άπειρες φορές και κουράζεσαι πλέον να το συζητάς, νιώθεις πως είναι μάταιο αλλά δεν είναι. Στο λέω εγώ που δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορώ να λειτουργώ φυσιολογικά απέναντι στην τροφή. Ήμουν πεπεισμένη ότι για μία ζωή αν θέλω να είμαι αδύνατη θα πρέπει να είμαι και στερημένη... Σίγουρα δεν έχω φτάσει στο να είμαι αδύνατη αλλά σιγά σιγά κάνω τα βήματα μου. Απενοχοποίησα το φαγητό, έφαγα όλα αυτά που είχα στερηθεί ή έτρωγα με τύψεις και τα ευχαριστήθηκα και αφού ένιωσα πλήρης τώρα χωρίς να το καταλάβω καν έχω αρχίσει να μειώνω την ποσότητα του φαγητού μου γιατί απλά ήρθε η στιγμή που δεν έχω ανάγκη για παραπάνω, άκουσον άκουσον!!! Ποιος εγώ;
Δεν είναι έργο επιστημονικής φαντασίας, είναι το αποτέλεσμα μίας μακροχρόνιας μεν, ευχάριστης δε πορείας. Αξίζει ειλικρινά να το δοκιμάσεις και δεν χρειάζεται καν να δεσμευτείς για τίποτα ούτε απέναντι στον εαυτό σου αλλά και σε κανέναν άλλον. Σίγουρα πριν καν αναρωτηθείς για μία άλλη εγχείριση αξίζει να το δοκιμάσεις. Ότι χρειαστείς είμαι πάντα εδώ.
Δεν θέλω να σε πιέσω εννοείται απλά να σου θυμίσω ότι δεν βρίσκεσαι σε μονόδρομο ή σε αδιέξοδο.
Ξέρω καλά γιατί μου συμβαίνει ό,τι συμβαίνει.Ξέρω πόσο έχω χαλάσει το μεταβολισμό μου 30 χρόνια τώρα,ποιά είναι τα έξτρα εμπόδια σ'εμένα
σε σχέση με τα άλλα άτομα που προχώρησαν σε βαριατρική επέμβαση και πάνω απ'όλα τις ψυχολογικές μου παραμέτρους,που κάνουν κουμάντο.
Αυτόν το μήνα αυτό που συμβαίνει είναι πως πάλι δε με νοιάζει η ζωή μου.Δε με νοιάζει να με φροντίσω.Απ'το να έχω φαγητό το μεσημέρι να φάω
ώστε να μην οδηγηθώ σε μια πρόχειρη σύντομη λύση τύπου τοστ μέχρι του να μη με βάλω στη διαδικασία μιας επέμβασης(ή έστω την σκέψη της)
που παλιότερα ήμουν κάθετη πως δε θέλω να κάνω λόγω των συνεπειών και των ενδεχόμενων παρεγενργειών της.Ακόμα και η σκέψη του να μείνω
στο χειρουργικό τραπέζι,δε με νοιάζει!Πόσο μάλλον αν θα έχω τις συνέπειες μιας παράκαμψης.Το ακόμα χειρότερο είναι πως πλέον δε θέλω να χάσω
βάρος για την υγεία μου ούτε για τη μητρότητα ούτε για μια ανάλαφρη ερωτικά και κοινωνικά ζωή,αλλά για να ξεμπερδεύω με το θέμα.Κι ακόμα
κι αν αυτό γίνει,δεν έχω καμία χαρά γιατί ήδη το σώμα μου είναι μια σακουλιασμένη αηδία,πόσο μάλλον αν φύγουν άλλα 50-60 κιλά!Σκατά κι απόσκατα!
Ύστερα κανένας σας δεν καταλαβαίνει πώς είναι να συμμετέχει κανείς τέσσερα χρόνια ενεργά σε ένα φόρουμ απ'όπου περνούν δεκάδες ατόμων
που μέσα σε λίγους μήνες ξεμπερδεύουν με το πρόβλημα του επιπλέον βάρους τους κι είναι φυσικά μέσα στην τρελή χαρά και προχωρούν στις πλαστικές
τους επεμβάσεις κι εσύ που ξεκίνησες από το 2004 με τόση ταλαιπωρία,πόνο στο ιστορικό σου,έχοντας δώσει μάλιστα κάπου 25.000? να είσαι ακόμα 120kg
κι αν ξεφύγεις λίγο στις διατροφικές επιλογές σου να ανεβαίνει πάλι η ζυγαριά τρελά και πάλι προσοχή απ'την αρχή αλλιώς μετράς τις δεκάδες προς τα πάνω.
Kι ούτε καν το να μείνω σταθερή στα κιλά αυτά με δελεάζει!Ούτε παιδί ούτε σκι ούτε σεξ,τίποτα απ'όσα θέλω και στερούμαι δεν μπορώ να κάνω στα κιλά αυτά!
Μιλώ προχθές με την Πωλίνα για το βάρος της και μου λέει πως αν είχε πάρει κιλά στην εγκυμοσύνη της θα είχε αυτοκτονήσει!Εγώ δηλαδή τι πρέπει να κάνω;
Βαρέθηκα,κουράστηκα,έχει καταντήσει αηδία!Με βλέπω στον καθρέφτη και δε με αντέχω.Και δυστυχώς έτσι θα φύγει η ζωή μου.Με την εικόνα αυτή αγκαζέ.
Ευχαριστώ για την πρόταση της διατροφής σου.Και μόνο η σκέψη του ν'ακολουθήσω οδηγίες με τρελαίνει!Από ένα απαγορεύεται-επιτρέπεται άλλωστε
ξεκίνησαν πριν ένα μήνα όλα αυτά,όχι βέβαια πως δεν έψαχνε προφανώς μια αφορμή το ταραγμένο ψυχικό μου υπόβαθρο.Σκατά κι απόσκατα!Αυτό έχω να πω
και μάλιστα στην Εβδομάδα Θετικής Ενέργειας!Τελευταία λέω πολλλές φορές τη λέξη σκατά!Σαν το παιδάκι που μόλις την έμαθε και νομίζει πως μάγκεψε
και τη βάζει σε κάθε του πρόταση. Είναι και μεσημέρι!Ελπίζω να μην τρώτε κιόλας!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση