ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1548
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1548 of 2553 FirstFirst ... 54810481448149815381546154715481549155015581598164820482548 ... LastLast
Results 23,206 to 23,220 of 38289
    Senior Member
    Καληνυχτα ελλακιον καλη ξεκουραση!!!!!!!

Senior Member
    Ευχαριστώ Λίλα μου καλή ξεκούραση σε όλες μας!

Senior Member
    Καληνυχτα και απο εμενα κορασιδες μου.

Senior Member
    Λίλα μου το καλικαντζαράκι μόνο να κλωτσάει ξέρει! Έχω προσπαθήσει να την μάθω να μπαινοβγαίνει στο μπαλκόνι από το πορτάκι που έχω βάλει στην μπαλκονόπορτα και δεν το μαθαίνει με τίποτα. Όλο το χειμώνα είχα βάλει ένα πανί στο πορτάκι σαν τους τσιγγάνους. Σήμερα ξαναέβαλα το πορτάκι και πάλι φοβάται το βλαμμένο και δεν περνάει, αλλά επειδή κάνει καλό καιρό της άφησα την πόρτα ανοιχτή. Ο γάτος που είναι μικρότερος και ελαφρύτερος μια χαρά σπρώχνει το πορτάκι και περνάει γρήγορα.
    Καληνύχτα Λιλάκιον και Ελάκιον, καλή ξεκούραση και καλό ξημέρωμα.

Senior Member
    Καληνύχτα και από μένα κσι καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.

Senior Member
    Δυστυχως κοριτσια φαινεται πως δεν εφτασε η θετικη ενεργεια η δικη μου κ της Ελις κ πεσαμε κατηγορια αδικα ομως!Τους πηραμε το πρωτο σετ με 3 ποντους διαφορα,τους ξαναπηραμε το δευτερο με 13 ποντους κ στο τριτο πηγαιναν αγκαλιες κ οταν φτανουν φτανουν 19-20 κανει λαθος ενας δικος μας μας παιρνουν ποντο κ τη μπαλλα για σερβις.Το κανουν κ ενω ειναι αουτ,το ειδαμε μετα κ στην καμερα,ο διαιτητης τους δινει ποντο βαζουν τις φωνες οι δικοι μας κλωτσαει ενασ τη μπαλλα του εδωσε κιτρινη καρτα οποτε πηραν κ το σετ που θα τους ανεβαζε.Μετα ξαναπηραμε το αλλο σετ με 5 ποντους διαφορα αλλα το παιχνιδι ειχε κριθει αφου δεν επρεπε να χασουν σετ για να περασουν.Ο διαιτητης ηταν Πατρινος κ δεν ηθελε μαλλον να περασουν.Ηθελε κ ενα χερι ξυλο....αυτα!
    Καληνυχτα.....

Senior Member
    Καληνυχτα χ 72 Ναταλια με αλλες τοσες αγκαλιες κ φιλια.Μακαρι το βραδυ να μην ηταν τοσο οδυνηρο....κ να μεινουν οι θυμησες με τη γλυκα για την τιμη στην αξιολογη κ αξεχαστη μαμα.

Senior Member
    Εσείς λέτε καληνύχτα κι εγώ μπήκα να σας πω γεια!
    Μόλις γύρισα και κατάλαβα τι ακριβώς σημαίνει το "Κυριακή στο χωριό", με την καλή έννοια.. Πήγα σε ένα μπαράκι, που είχε αφιέρωμα στη ντίσκο και έφαγα πολλά φλας μπακ και όχι μόνο μουσικά.. Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα και είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη ξαφνικά.. Είδα μία γυναίκα μίας κάποιας ηλικίας και θυμήθηκα πότε ήρθα εδώ και με τι οράματα.. Κάποια άλλη στιγμή λαχτάρησα ένα τσιγάρο και μου προσέφεραν τέσσερα παρακαλώ! Κάποια άλλη, με έπιασε από τον ώμο ένας τύφλα στο μεθύσι και μου έλεγε να του βρω γυναίκα.. Τι να πρωτοπώ.. Στα χρόνια που ζω στην επαρχία έχω ζήσει από τη μεγαλύτερη χλιδή, μέχρι και την έσχατη αθλιότητα. Αυτό είναι το θέμα μου, ότι δε μπορώ να βρω μία χρυσή τομή, μία μέση λύση, να πω εδώ ζω και τέλος. Α! Έκανα κίνηση να φύγω και είπαν όλοι, μα από τώρα; Έλα, ντε! Πραγματικά τώρα είναι πάρα πολύ νωρίς για να φύγει κανείς για τα εδώ δεδομένα!

Senior Member
    Ελατε υπναρουδες σηκωθειτε να μου κανετε παρεα στον καφε!Ενω κοιμηθηκα στις 3 σηκωθηκα 7,30 κ ηδη εχω βαλει πλυντηρι,εχω μαζεψει κ εχω πλυνει αυλες κ βεραντες μαζι με ποτισμα λουλουδιων.Να εχουμε μια ομορφη ηλιολουστη κ χαμογελαστη μερα!

Senior Member
    καλημερα κ απο μενα στην γυναικοπαρεα.Κ εγω εχω σηκωθει απο τις 7 εχω βαλει πλυντηρια εχω απλωσει,επλιυνα βεραντες κ τωρα θα πλυνω κ τα χαλια κ εχω βαλει κ φαγητο στο φουρνο.Εκανα ενα διαλειμμα να σας καλημερισω κ ξανα προς τη δοξα τραβω η ερημη..ουφ..το αστειο ειναι που εφτιαξα νυχακια στα χερακια χτες..χαχαχαχαχα..φιλια σε ολες ευχομαι να εχετε μια υπεροχη Κυριακη.Ματς μουτς..

Senior Member
    Καλημέρα σας και από μένα! Το τεχνικό τμήμα δεν λέει να μου αλλάξει nickname, το σύμπαν δεν συνομωτεί υπέρ μου!
    Χτες ήταν μια από τις μουρτζούφλικες μου μέρες, δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιξε, ίσως ότι έμεινα σπίτι.. Τι καυτά ντουζ δοκίμασα, τι που γέμισα τη μπανιέρα και μούλιασα, τι σπόρια για να μου φύγει η στεναχώρια, τι σοκολάτα και μάλιστα γάλακτος, τι μουσικές αγαπημένες, τίποτις δεν έπιασε... ʼρχισα τα τηλέφωνα σε φίλους και κουμπάρους, ένιωσα πρόσκαιρα καλύτερα αλλά όχι για πολύ..Θυμήθηκα αλλοτινές εποχές, που η ανία και η μοναξιά με χτύπαγαν κατακούτελα και διάλεγα το δρόμο της αυτοκαταστροφής μέσα από την κατανάλωση σκουπιδοτροφής.. Πάνε εκείνες οι εποχές αλήστου μνήμης και εκπάγλου καλλονής, όμως έχουν μείνει τα κατάλοιπά τους που περιστασιακά κάνουν μια guest εμφάνιση...

Senior Member
    Παραθέτω ένα από τα πρώτα μου ποστ πέρυσι τέτοιον καιρό όταν και έγινα μέλος στο φόρουμ, έχει κυλίσει πολύ νερό στο αυλάκι από τότε... Το ποστάρω για να το βλέπω πρώτη εγώ και να θυμάμαι (όχι ότι ξεχνάω) πως ένιωθα τότε..

"γεια σας παιδιά, αυτές τις μέρες είμαι στην τροχιά της απόφασης που πήρα να χειρουργηθώ... Τη Μεγ. Τετάρτη έχω το πρώτο μου ραντεβού με το χειρουργό, θα διαρκέσει 2 ολόκληρες ώρες και θα γίνει παρουσία ψυχολόγου & διατροφολόγου ώστε να αποφασιστεί ποια από όλες τις επεμβάσεις θα χρειαστεί να κάνω. Έχω μια ανυπομονησία και μόνο αυτό σκέφτομαι! Έίμαι στο αμήν όπως καταλαβαίνετε, θέλω να απαλλαγώ από όσα με βαραίνουν και το βάρος μου με βαραίνει όχι μόνο στα πόδια... επηρεάζει αυτό που είμαι και αυτό που κάνω στην καθημερινότητά μου. Η θλίψη που μου προκαλεί ο εαυτός μου πια, ο αδύναμος εαυτός μου που αρνείται να συνεργαστεί και να προσπαθήσει σοβαρά να αδυνατίσει, είναι η μοναδική μου σκέψη σχεδόν. Ζω σε μια πνευματική νέκρωση, δεν με ενδιαφέρουν τα παλιά μου χόμπι, αδιαφορώ και τα μικροπραγματακια που μου έδιναν τόση χαρά, να διαβάσω ένα βιβλίο, να απολαύσω μια θεατρική παράσταση, να χορέψω.. Τώρα το μόνο μου ενδιαφερον είναι ο συνδυασμός αλμυρών και γλυκών σκουπιδοφαγητών που θα μπουκώσουν κάθε βραδυ τη μοναξιά μου για να μην ουρλιάζει μέσα στο άδειο μου σπίτι.. Το χρειάζομαι το χειρουργείο. Είμαι πολύ κουρασμένη ψυχικά για να περιμένω πότε θα βάλω μυαλό , να γίνω το "σωστό" κορίτσι που ξέρει να αυτοπειθαρχεί και να υπακούει στους κανόνες της κοινής λογικής. Χρειάζομαι κάτι τόσο δραστικό όσο είναι το νυστερι που θα περιορίσει το στομάχι μου στο 20% και θα με αναγκάσει να πειθαρχήσω. Χρειάζομαι τον μπαμπούλα μου, χρειάζομαι το δάσκαλο με τη βέργα, χρειάζομαι το μπάτσο μου, χρειάζομαι ΚΑΠΟΙΟΝ ή ΚΑΤΙ που θα ανακόψει αυτήν την πορεία... Και μετά πιστεύω θα ξαναδώ που είναι αυτός ο δρόμος της αρετής.. Καμία επέμβαση δεν μειώνει την ψυχαναγκαστική επιθυμία για σκουπιδοξεφαντώματα αλλά από κάπου πρέπει να αρχίσω. Το χρειάζομαι αυτό το σπρώξιμο , όσο βίαιο κι αν είναι. Είμαι 37 και κουρασμένη από δίαιτες, από "πρέπει", από κρίσεις, από συμβουλές, από μαγικές και έξυπνες συνταγές πως πρέπει να ζούμε τη ζωή, εγώ δεν ξέρω πως ζείται η ζωή. Ξέρω μόνο να αισθάνομαι στο πετσί μου τις επιπτώσεις της όταν η ζωή μου αποφασίζει να με πληγώσει.. Τότε χρειάζομαι τοπική αναισθησία για τον πόνο και αυτή έρχεται με μια μεγάλη συσκευασία Doritos, μισό κιλό ηλιοσπορους, δυο παγωτά και 2 zantac φυσικά για να ηρεμήσω το έρμο το στομάχι μου..
    Διαβάζω εδώ και μερικές εβδομάδες τα γραφόμενα όσων έχουν παρόμοιες εμπειρίες, ελπίζω η ημερομηνία του χειρουργείου μου να μην αργήσει και να είναι η προσωπική μου δεύτερη ευκαιρία... "

Senior Member
    Γιωτακι μου καλημερα!Ετσι ειναι η ζωη.Πρεπει να υπαρχουν κ τετοιες μερες ωστε οι καλες να μην γινονται ρουτινα κ να εκτιμουμε τα καλα που εχουμε.
    Εμενα δεν ξερω τι στο καλο μου εχει δωσει ο ομοιοπαθητικος μου κ ειμαι μες την καλη χαρα ενω τα οικονομικα μας ειναι πιο χαλια απο ποτε κ ο αντρας μου κοντευει να παθει εγκεφαλικο.
    Να βγεις σημερα κ να εχεις μια υπεροχη λουλουδιασμενη μερα!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ γλυκιά μου Γλαύκη, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και σήμερα θα τρίξουν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια!
    Να μην στεναχωριέσαι για την αλλαγή κατηγορίας της ομάδας, ρόδα είναι και γυρίζει!

Senior Member
    και επειδή έρχονται και εκλογές, να μην ξεχνιόμαστε!