Results 23,221 to 23,235 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
29-04-2012, 10:47 #23221
Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε. Κι εγώ κοιμήθηκα αργά εθχές, στις 4.30 και ξύπνησα στις 10.10 εφόσον το ξυπνητήρι μου χτυπούσε από τις 9.30! Πίνω καφέ και περιμένω να συνέλθω, γιατί θέλω να λουστώ και φοβάμαι έτσι όπως είμαι μήπως καρφωθώ με το κεφάλι στην μπανιέρα! :lol: :lol: Γιώτα μου έπρεπε να με πάρεις και μένα τηλ. εχθές που δεν ήσουν καλά, να σου εξηγήσω πως δουλεύει το σύστημα "αυχενικό" μήπως και νοιώσεις καλύτερα. Για να μην με παίρνει από κάτω σκέφτομαι ότι έχω "αυχενικό" και δεν μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου ώστε να κοιτάξω πίσω κι έτσι κοιτάω μόνο μπροστά!! Δε με λυπάσαι την ξενυχτισμένη, πάλι σύνθετες λέξεις έβαλες και πρέπει να γκουγκλάρω για να καταλάβω τι εννοείς! :lol: :lol:
- 29-04-2012, 10:59 #23222
Καλημέρα στην παρέα!
Γιώτα μου, υποκλίνομαι! Πρώτη φορά στην ενήλικη ζωή μου δηλώνω ότι δεν ξέρω τι σημαίνουν δύο λέξεις. Ψιλοκατάλαβα από τα συμφραζόμενα, αλλά και πάλι θα δουλέψει λεξικό..
Τζινάκο, δεν ξέρεις τι θα πει λούσιμο μέσα στο μαύρο χάλι! Πήγα να ξαπλώσω το δόλιο, προχθές το βράδυ.. Είχα πλύνει το αγαπημένο μου κρεβατο-σετ και περίμενα να στεγνώσει, ώστε να ξαναστρώσω τα ίδια. Κοιμόμουν χωρίς σεντόνια, χωρίς παπλωματοθήκη, χωρίς μαξιλάρια.. Φυσικό ήταν να αναστατωθώ και να εκνευριστώ.. ʼρχισα να ξύνομαι από τη νευρικότητα. Σηκώθηκα στις τρεις τα ξημερώματα και λούστηκα. Μετά διάβασα γύρω στις διακόσιες σελίδες από το βιβλίο μου. Έφερα βόλτες στο σπίτι. Βρυκολάκιασα κανονικά! Τελικά κοιμήθηκα στις 7.30 το πρωί, για να ξυπνήσω στις 12.00 και να αρχίσει ο μαραθώνιος των οικιακών εργασιών και των πλυντηρίων.
Όσο για σήμερα, έβαλα το τελευταίο πλυντήριο και έκανα και ένα καφεδάκι, να ισιώσω. Χθες πάλι δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κοιμήθηκα τελικά στις 4.00 και με ξύπνησαν στις 10.00. Μπορεί αυτό το Σ/Κ να έβαλα το σπιτάκι μου σε σειρά, αλλά ύπνο δεν ευχαριστήθηκα.
29-04-2012, 11:06 #23223
Χα χα χα! Πληρκτρολόγησα στο διαδίκτυο το "τι θα πει αλήστου" και έπεσα πάνω σε ένα άρθρο με τίτλο "Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ". Έτσι, για να μη παίρνουν αέρα τα μυαλά μας! Είμαι περίεργη να δω τι θα μου βγάλει, όταν πληκτρολογήσω και το "τι θα πει εκπάγλου"... Μάλλον θα μου προκύψει αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
29-04-2012, 11:10 #23224
"Αλήστου μνήμης και εκπάγλου καλλονής", αλησμόνητος και πανέμορφος, φράση που χρησιμοποιείται κατά βάση ειρωνικά στα νέα ελληνικά.
Η πολλή παρέα με φιλολόγους βλάπτει την υγεία και καίει τον εγκέφαλο! Βλέπετε τις παρενέργειες σε μένα! :lol::lol:
Αβάκιον μου, ελπίζω η σημερινή Κυριακή στο Χωριό να είναι καλύτερη!..
Τζινάκιον, αυχενικό ακούω και τρέμω! Δεν αφήνεις για λίγο τη χαντροαπασχόληση να ισιώσεις στο κρεβάτι?
29-04-2012, 11:19 #23225
Γιώτα νοητό αυχενικό εννοώ όχι πραγματικό. Αυτό μου έλειπε τώρα για να γίνω σετ! :lol:
29-04-2012, 11:22 #23226
Μπα, Γιώτα μου, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Με ξύπνησαν κακήν κακώς, πήγα να καθαρίσω την τσάντα μου και ανακάλυψα ένα τσιγάρο! Το άναψα σα λυσσασμένη, για να διαπιστώσω ότι ήταν σπασμένο. Τζάμπα πήγε η χαρά μου! Όσο για τους Fab5, τι να πω, να γελάσω, να κλάψω, να προβληματιστώ, δεν ξέρω.. Ακόμη δεν αποφάσισα τι θα ψηφίσω, το πιστεύετε; Πολύ θα το ήθελα να ζωγραφίσω μία μούντζα, αλλά δε θέλω το άκυρο να καταμετρηθεί υπέρ του πρώτου κόμματος. Πράγμα που σημαίνει ότι έχω στη διάθεσή μου μία εβδομάδα για να αποφασίσω.
Εγώ πολύ θα ήθελα να κάνω παρέα με φιλολόγους! Αγαπώ ιδιαίτερα την ελληνική γλώσσα, εκτιμώ απεριόριστα τον πλούτο της και έχω μανία με την ετυμολογία των λέξεων. Μου αρέσει να μαθαίνω τέτοια πράγματα, αλλά δε μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Οι Κυριακές στο χωριό βλέπεις..
29-04-2012, 11:22 #23227
Καλημερα Αβουλινι μου πουεχουμε χαθει.Εσυ με τις εξοδους κ εγω με τις δουλειες.
καλημερα Τζινακι!Ασε λιγο τις χαντρες κ γραψε τιποτα.Εχουμε μεινει απο ατακες!
Καφεδακι ηπιατε?
29-04-2012, 11:23 #23228
oops, τώρα είδα τα εισαγωγικά! Και μετά σου λένε, "διαβάζει ανάμεσα στις γραμμές"!
29-04-2012, 11:26 #23229
Γιωτα επειδη εσυ εχεις πιει καφε θα σε κερασω τσουρεκι ειδικα φτιαγμενο για σενα!Το αλλο ειναι της Κατερινας!Μεμεδοτσουρεκο!
29-04-2012, 11:31 #23230
Καλημέρα, χαρά μου! Κι εγώ στις δουλειές ήμουν και μάλιστα κάτω από βροχή. Μόλις άπλωσα τα πλυντήρια, ξαφνικά σκοτείνιασε ο ουρανός και ξέσπασε καταιγίδα! Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου, η τύχη μου είναι γνωστή!
Όσο για το γκαντεμο-τσίγαρο, το βρήκα στην τσάντα μου και συνειδητοποίησα πόσο μπορεί να σε μεταλλάξει η εξάρτηση! Ναι, το παραδέχομαι και επίσημα, έγινα γύφτουλας και ζήτουλας! Ήταν αυτό που ζητούλεψα χθες, που μου πρόσφεραν τέσσερα. Κάπνισα τα τρία και καβάντζωσα το ένα, η ξεφτιλισμένη! Οποία κατάπτωσις... Γιώτα μου!
29-04-2012, 11:41 #23231
Originally posted by Γλαύκη
Γιωτα επειδη εσυ εχεις πιει καφε θα σε κερασω τσουρεκι ειδικα φτιαγμενο για σενα!Το αλλο ειναι της Κατερινας!Μεμεδοτσουρεκο!
29-04-2012, 11:44 #23232
Αβουλινι μου αφου το πας τοσο καλα!κοψε κ το ζητιανεμα να παει να χαθει!Το σαχλαμαρακι σου που ειναι?
29-04-2012, 11:45 #23233
Καλημέρα κορίτσια μου!
Τζινα μου με το καλο να πας αυριο στον γιατρο να δεις τι εχεις βρε παιδάκι μου και να μπορεσεις σιγα σιγα να το πολεμησεις. Ολη η θετικη ενεργεια και σκεψη μου μαζι σου.
Γλαυκη μου κριμα για την ομαδα. Δεν μας ειπες και εμας να ερθουμε να ανεμισουμε τα μεμε μας να τους τυφλωσουμε και να χασουν την μπαλα οι αντιπαλοι?? Πλακα θα ειχε . Γιωτα πρωτη εσυ και ακολουθω και εγω. χεχεχε
Γιωτινι, δεν μας ειπες οτι ειχες τις νταουνιες σου εχθες... μονο ελεγες οτι εισαι μια χαρα... Ντροπη σου ετσι κανουν οι φιλες? Τι να κανω να γινω μαντης τειρεσιας ? Οταν δεν νιωθεις καλα ειδικα σε αυτες που ειναι κοντα σου ( χιλιομετρικα εννοω) το λες και τσουππ, οξω απο το σπιτι! Μαθημα για την επομενη φορα που ελπιζω να σου ερθει.
Η Ναταλια μας εξαφανιστηκε .... δικαιως . Την σκεφτομαι πολυ κα ελπιζω να μην ηταν πολυ τραυματικο το αφιερωμα της Παρασκευης. Αλλη που θελει τσουπ και οξω!! Σου ρχετε κοπελιααααα
29-04-2012, 11:55 #23234
Το σαχλαμαράκι είναι πάντα στο πλευρό μου, μόνο που μου αρέσει να το απατώ.. Με φαντάζομαι με ακορντεόν και σκούρα γυαλιά, καθισμένη στο πεζοδρόμιο να ζητιανεύω.. Αλλά θα πρωτοτυπήσω! Θα ζητάω μόνο τσιγάρα, ούτε χρήματα, ούτε φαγητό! Θα πάρω και τα ζωάκια της Τζίνας για εφέ και θα έχω μεγάλη επιτυχία!
29-04-2012, 12:11 #23235
Καλημέρα Κατερίνα, σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. ʼβα θα σου δώσω το καλικαντζαράκι μαζί κι όταν σου δίνουν τσιγάρα θα τα κλωτσάει και θα κόβουν πέρα για να μην τα καπνίσεις! :lol:
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή