ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1553
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1553 of 2553 FirstFirst ... 5531053145315031543155115521553155415551563160316532053 ... LastLast
Results 23,281 to 23,295 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Κορίτσια η Ναταλία πάει να σιδερώσει όρθια. Να πέφτουν τα στοιχήματα παρακαλώ για τα πόσα σημάδια θα κάνει στην κοιλιά της! :lol: Εγώ λέω 27 σημάδια που είναι και αγαπημένο της! :lol:
    Κι όμως ναι!Κατάφερα απλά να τσουρουφλίσω το στομάχι μου χωρίς να του αφήσω άλλο σημάδι!Βελτιώνομαι!
    Λίγο τσούζει ακόμα...έχω εκεί και τις τομές,αλλά οκ,φτηνά τη γλυτώσαμε!Τ'αφτιά του Τήρη δεν ξέρω αν συνήλθαν
    γιατί τον είχα στο τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή και πάτησα μια τσιρίδα όλη δική του!Με μάλωσε μετά...
    "Να μου προσέχεις την κοιλιά μου!"είπε...Αχ...Αυτό το αγόρι με τα μάτια τα μελιάααααα.....

Senior Member
    lila198621's week !!

Γειά σου,όμορφε κόσμε της Κατερίνας μας!
    Kαλώς μας ήρθες,Λιλεβδομάδα!
    Αέρα στα πανιά μας για τις ιστορίες αγάπης σου!

---> Luz Casal : Historia De Un Amor

Senior Member
    Λατρεμενες μου καλως ηρθατε στην εβδομαδα μου.διαγγελμα αυριο που θα εχετε μαζευτει για να εχω και feedback.WELCOME!!!!!!

Senior Member
    Kαλως την Λιλοβδομαδα!καλα να περασουμε!
    Κατερινακη ευχαριστουμε για την εβδομαδα θετικης ενεργειας!εγω παντως ειμαι πολυ καλυτερα.
    Καληνυχτα! Φιλακια πολλα πολλα σε οσες ειναι εδω αλλα κ σε οσες λειπουν....

Senior Member
    Λιλοκοσμε καληνυχτα!!!!!!

Senior Member
    Καληνυχτώ κι εγώ τον Λιλόκοσμο με το αγαπημένο του τραγούδι
    στα δικά μου αγαπημένα γαλλικουλάκια!Αύριο πάλι,ομορφιές μου...

--->DALIDA : HISTOIRE D'UN AMOUR (1957)

Senior Member
    ΩΩΩΩΩΩΩ, ξύπνησα στο λιλόκοσμο! Λιλάκο, μπαίνω στο κόσμο σου άνετα! Λατρεύω ιστορίες αγάπης!
    Σε λίγο πάω στη δουλειά, τώρα πίνω την πρωτείνη μου και ξεκινώ!

Senior Member
    και σε πήρε η φόρα φόρα κατηφόρα βλέπω! 98,7!! Γιούπιιιι!

Senior Member
    Καλημέρα και καλή Λιλοεβδομάδα!! Πολύ χαίρομαι που ξύπνησα κι εγώ στον Λιλόκοσμο και τι ωραίο τραγούδι! Το ακούω τώρα και το χορεύω μ'έναν κούκλο, τύπου Μπαντέρας στο πιο ψηλό του! :lol:
    Μου είπαν εχθές δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές της Tefal :lol: ότι έχω χάσει κι άλλο βάρος, αλλά εγώ δεν το πίστευα με τόσο πασχαλινό κουλούρι που έφαγα. Πριν λίγο ζυγίστηκα λοιπόν κι όντως τελικά έφυγε άλλο ένα κιλάκι!
    Φεύγω τώρα να πάω γιατροβόλτα. Τα λέμε αργότερα. Φιλάκια.

Senior Member
    καλημερα λιλοκοριτσα μου!!!!!!οπως καταλαβατε αυτη η εβδομαδα ειναι αφιερωμενη στις ιστοριες αγαπης.τοσο αυτες που ειχα happy ending οσο και αυτες που μας πληγωσαν.αυτη την εβδομαδα ειμαστε εδω για να ακουσουμε οποια εχει να μοιραστει μια ιστορια αγαπης με ολες εμας.

Senior Member
    τζινακιον να βρεις ευχομαι λυση με το θεμα του γιατρου.οπως πας θα περνας απο τις χαραμαδες και ας τρως τα πασχαλινα λαλαγγοκουλουρα σου.

Senior Member
    Καλημέρααααα Λιλόκοσμε!
    Κατερινάκι ευχαριστούμε για την Ε.Θ.Ε. προσωπικά με άγγιξε σα μαγικό ραβδάκι και όλα τα έβλεπα πιο θετικά μέσα στην εβδομάδα . Τα περάσαμε όμορφα και τώρα μπαίνουμε σε πιο ερωτιάρικες διαθέσεις βλέπω... Ευχαριστούμε Κατερινάκι για την όμορφη εβδομάδα σου!!!! Λιλόκοσμε καλωσόρισες!!! ʼντε να ακούμε για καρδιές που ερωτεύτηκαν ταμάλα!

Καταρχήν να ξεκινήσω ευχόμενη στην αγαπημένη μας Τζίνα να πάνε όλα καλά και εύχομαι ο ντόκτορ να την βοηθήσει και να της δώσει λύση στο πρόβλημα υγείας της. Τζίνα μου θα περιμένουμε νέα με ανυπομονησία και αγωνία.

Μακ! Καλoρίζικο το όνομα μπρε! Έπρεπε να κόψεις βόλτες και να ξεκουνηθείς από το σπίτι για να ξεκουνηθεί και το παλιό σου ονοματάκι! :lol: ʼξια η Νονά στα όλα της! Κεράστηκα την μπουμπουνιέρα μου και το κέρατο μου και είμαι ευχαριστημένη :lol:

Συγνώμη που χάθηκα έτσι απότομα χθες αλλά το netbook ήταν από το απόγευμα μέχρι το βράδυ πιασμένο μιας και βλέπαμε μία νέα σειρά που κατέβασα το "Game of thrones" και κλασσικά φάγαμε τρελό κόλλημα! Τελικά αποφασίσαμε χθες ότι το σπίτι μας ήταν πολύ ωραίος χώρος για να περάσουμε την Κυριακή μας και έτσι δεν ξεκουνηθήκαμε ντιπ! :lol:

Senior Member
    Μόλις μπήκα σπίτι. Δυστυχώς θα σας στενοχωρήσω γιατί δεν έχω καλά νέα. Όπως λέει και η Ναταλία σκατά κι απόσκατα. Ο γιατρός είναι πολύ καλός, παρόλο που πνιγόταν έτρεχε πέρα δώθε για να με εξυπηρετήσει, με έστειλε και με εξέτασε μία νευρολόγος, η οποία ήταν κι αυτή πολύ καλή, κατάλαβα όμως από το βλέμμα της ότι δεν ήταν καλά τα πράγματα και την πίεσα να μου πει. Πρέπει να κάνω οπωσδήποτε ηλεκτρομυογράφημα για να δουν αν φταίει το ζάχαρο ή το πρόβλημα που έχω από μικρή στη μέση μου, που όπως μου είπε η νευρολόγος μάλλον αυτό φταίει, αλλά ότι και να συμβαίνει από τα δύο το πόδι μου δεν γίνεται καλά! Μου είπε ότι δύο μήνες που το έχω είναι πολύς καιρός, έπρεπε μόλις εμφανίστηκε να κάνω αμέσως ηλεκτρομυογράφημα και να αρχίσω αποκατάσταση με φυσιοθεραπείες και ασκήσεις, επειδή είναι μερική παράλυση, για να το επαναφέρουμε όσο γίνεται. Όπως και νάχει πάλι δεν θα μπορούσα ανασφάλιστη να τα κάνω και πριν δύο μήνες. Αν είναι από τη μέση δεν επανέρχεται με τίποτα, αν είναι από το ζάχαρο ίσως με πολύ δουλειά να φτιάξει λίγο. Δεν κάνουν ηλεκτρομυογράφημα σ'αυτό το νοσοκομείο και τώρα ψάχνει και ο παθολόγος και η νευρολόγος να βρουν έναν γιατρό που γνωρίζει μία άλλη γιατρό σε ένα άλλο νοσοκομείο για να με στείλουν και να κάνω την εξέταση δωρεάν. Πραγματικά με έχουν σκλαβώσει και υποχρεώσει με το ενδιαφέρον τους! Μου είπε ο παθολόγος να περιμένω μέχρι να τον βρούνε αλλά δεν ήθελα να κάτσω άλλο εκεί γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω τα μάτια μου που δάκρυζαν συνέχεια, οπότε του είπα να φύγω και θα τον καλέσω σε λίγο στο κινητό να μου πει αν κανόνισε και πότε να πάω για την εξέταση. Υποψιαζόμουνα ότι δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση αλλά είναι πιο δύσκολο όταν το ακούς κιόλας. Δεν ρώτησα αν θα επιδεινωθεί γιατί δεν άντεχα να ακούσω την απάντηση. Θα το ρωτήσω όταν πάω για να κάνω την εξέταση.

Senior Member
    αχ ρε τζινακι μου πολυ με στεναχωρησες τωρα.μπουρδελο μας καταντησαν ουτε να αρρωστησουμε δεν μπορουμε αν δεν εχουμε λεφτα.

Senior Member
    Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μία μεγάλη μου χαρά μαζί σας κοριτσάκια μου

Όπως όλες ξέρετε αντιμετωπίζω και εγώ εδώ και χρόνια τον Γολγοθά μου με την παχυσαρκία και έχω παιδευτεί πολύ όπως όλες μας άλλωστε. Αυτός ο δρόμος είναι μακρύς και ξεκίνησε κάπου στα 15 μου όταν για πρώτη φορά στην ζωή μου αποφάσισα να κάνω δίαιτα για να χάσω 5 περιττά κιλά. Η συνέχεια είναι γνωστή, άπειρες δίαιτες, κιλά να μπαίνουν και να βγαίνουν κάθε χρόνο που περνούσε με αποτέλεσμα να είμαι μία αδύνατη, μία υπέρβαρη και μία παχύσαρκη και τούμπαλιν. Εδώ και 1.5 χρόνο αποφάσισα να κάνω κάτι διαφορετικό σε σχέση με το τι είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα και αφέθηκα και μάλιστα για πρώτη φορά στα χέρια ενός διατροφολόγου που έχει όμως πτυχίο στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών.
    Ξεκίνησα από τα 105 κιλά με την ψυχή στα πόδια και με την αυτοπεποίθηση μου να βρίσκεται κάπου χαμένη στα τάρταρα των αποτυχημένων μου ως τότε προσπαθειών. Στην συνεργασία που ξεκίνησα με τον διατροφολόγο αναγκάστηκα να σβήσω όλα όσα ήξερα περι διατροφής και αδυνατίσματος και να κάνω μία νέα αρχή η οποία δεν περιλάμβανε στόχους βάρους αλλά στόχους που είχαν να κάνουν με την σωστή θρέψη και την άσκηση. Δούλεψα παράλληλα το κομμάτι ψυχολογία πάρα πολύ με την βοήθεια ψυχολόγου και σεμιναρίων και έτσι κατέληξα στο σήμερα όπου για πάρα πολύ καιρό παρέμενα αμετάβλητη στο βάρος μου αλλά με υπομονή και επιμονή πάλευα για να σταθεροποιήσω τον οργανισμό μου και να ανακτήσω βιοχημικές ισορροπίες ενώ παράλληλα άλλαξα όλες τις πεποιθήσεις μου γύρω από το θέμα αδυνάτισμα και εικόνα σώματος.
    Σήμερα λοιπόν είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω με συγκίνηση ότι τον τελευταίο μήνα κατάφερα να χάσω 3 κιλά χωρίς καν να το πάρω χαμπάρι! :wow: Μπήκα σε παντελόνια που έχω χρόνια να μπω και ακόμη είμαι μουδιασμένη και αδυνατώ να το πιστέψω! Και η πλάκα είναι ότι μεσολάβησε και το Πάσχα μέσα σε αυτό το μήνα όπου έφαγα και ήπια ότι τραβούσε η ψυχή μου και απλά τις υπόλοιπες μέρες δεν έκανα τίποτα παραπάνω από την διατροφή μου με μία ελαφριά εγκράτεια χωρίς να πιεστώ και να νιώσω ότι στερούμαι κάτι. Μετράω πλέον συνολικά 12 χαμένα κιλά χωρίς δίαιτα! Νιώθω τόσο συγκινημένη που επιτέλους πέφτει το τελευταίο οχυρό και αυτό είναι το οχυρό της παχυσαρκίας χωρίς εξαντλητικές και ψυχαναγκαστικές δίαιτες και χωρίς στερήσεις. Τρώω στην κυριολεξία από όλα απλά πλέον καλύπτομαι με μικρότερες ποσότητες και δεν τρώω συναισθηματικά αλλά καθαρά επειδή πεινάω. Η συναισθηματικές μου υπερφαγίες πλέον έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο και η υπογλυκαιμίες που με παίδεψαν όσο τίποτα άλλο αυτόν τον χρόνο αρχίζουν να ελαττώνονται δραστικά και να γίνονται πιο διαχειρίσιμες. Πρώτη μου μέριμνα πλέον είναι η θρέψη και παράλληλα η απόλαυση και το σώμα μου επιτέλους έχει αρχίσει να με ανταμείβει για τις επιλογές μου .
    Νιώθω πραγματικά συγκινημένη, ανακτώ την πίστη στον εαυτό μου και πορεύομαι πιο αισιόδοξα προς το μέλλον όσον αφορά το κομμάτι διατροφή και αδυνάτισμα. Επιτέλους βρήκα τον δρόμο που μου ταιριάζει γάντι και τολμώ να κάνω όνειρα για μία πιο αδύνατη σιλουέτα...

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και για την γλυκιά σας παρέα. Εσείς και το φόρουμ αποτελείτε ένα σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας μου και θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου!:love: