ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1564
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1564 of 2553 FirstFirst ... 5641064146415141554156215631564156515661574161416642064 ... LastLast
Results 23,446 to 23,460 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Καλη συνεχεια Ελι!δεν εχω προλαβει να σου γραψω για την πολυ ομορφη βεραντα σου!Κ οι καρεκλες φαινονται πολυ αναπαυτικες με τα μαξιλαρακια τα φουσκωτα συν τα εξτρα!Μπορει να αξιωθω να δω τη θεα απο τον εκτο!Δε λεω να φαω απο τα χερακια σου!
    Αξιότιμη Φτουτάτη μου η επιθυμίες σας διαταγή! Αν επιθυμείτε καφέ - γεύμα στο ανεμοδαρμένο μπαλκόνι μου θα το έχετε! Θα σας ετοιμάσω και το κέικ με το γλάσο σοκολάτας για να σας γλυκάνω ή μήπως ένα cheesecake καλύτερα που έχω και φρέσκια μαρμελάδα;;; :smirk:

Senior Member
    Γκουντμόρνιγκ εβεριμπόντι!

Senior Member
    Και καλό μας μήνα!!! Πρωτομαγιά σήμερα
    Ποιος θα πάει να πιάσει το Μάη;

Senior Member
    Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε. Εγώ πάντως δεν θα πιάσω το Μάη, ούτε το μαγιόξυλο, μάλλον το κουρτινόξυλο θα πιάσω και θ'αρχίσω να κυνηγάω το γάτο μου που με ξύπνησε πρωί πρωί γιατί πεινούσε! :lol: :lol:

Senior Member
    Καλημέρα ΤαπΤζίνα μου!
    Μήπως μέσα στο σκοτάδι δεν έβλεπες καλά και του έβαλες λίγο φαί; :lol:

Χθες αφιερώσατε κοκόνες, έπινα τον καφέ μου σήμερα και γελούσα μόνη μου :lol:

Senior Member
    Originally posted by Mak
    Originally posted by break
    Κάτι πρέπει να πιάσω.......... γιατί έχω βγάλει ένα κ@$@σπυρο στον δόξα πατρί!!!!!!!
    Join the club dear!
    Κορίτσια μην ανησυχείτε, θα σας πάω εγώ σε μία καλή αισθητικό να σας κάνει καθαρισμό! :lol: :lol:

Senior Member
    Αν και η αδερφή σου δεν έχει κάτι να κάνει Τζίνα πάρτην και ελάτε στο πάρκο Τρίτση, εμείς εκεί θα είμαστε και θα πιάσουμε τον Μάη. Όσο για το μαγιόξυλο επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς είναι μπορεί να το πιάσω και να μην το καταλάβω :lol:

Senior Member
    :lol: :lol: :lol: Καλημέρα Eli και καλό μήνα. Το μαγιόξυλο που εννοώ εγώ όταν το πιάσεις αποκλείεται να μην το καταλάβεις! :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Και η ερώτηση της βραδιάς, τι σημαίνει ανανεώνει τη σελίδα αυτόματα; Εγώ πατάω το F5 για να βλέπω τα νέα πόστ.
    CyberΤζίνα έγραψες πάλι! Ως κρυφή ξανθιά δεν το γνώριζα το τρικ και πήγαινα και εγώ Θεσσαλονίκη μέσω Πάτρας :lol:

Senior Member
    Το υποψιάστηκα ότι αυτό εννοούσες αλλά λέω άσε να μην γίνω πονηρή :lol:, αλλά με εσάς εδώ μέσα.... δεν ήξερα... δεν ρώταγα;;; :bigsmile:

Senior Member
    Ευχαριστώ για την πρόσκληση, θα το πω στην αδερφή μου αλλά χλωμό το βλέπω γιατί δεν μπορεί την πολυκοσμία και σήμερα θα γίνεται στο πάρκο της τάνας! Εύχομαι να περάσετε όμορφα και να μαζέψετε πολύ ήλιο!

Senior Member
    Φανταζόμουν έναν κορμό δέντρου αλλά εσείς προφανώς μιλούσατε για άλλον "κορμό" :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Είναι πολυταξιδεμένο τελικά το τόπικ μας, σας έχουν φάει οι δρόμοι πέρα δώθε! :lol: :lol: ʼλλος για το F5 μας, για περάστε, για περάστε!! :lol:

Senior Member
    Παρακαλώ και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας . Και εννοείται όποιος πιστός ας προσέλθει . Έχω πάρει μαζί μου ένα μεγάλο κιλίμι και θα το στρώσουμε κάτω και θα κάνουμε πικ νικ γιατί και εμείς φανταστήκαμε ότι θα γίνεται χαμός! Έχουμε εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα και με φαγάκια και θα πάμε να κολατσίσουμε κάτω από τα δέντρα να ξαμολήσουμε και την Μαριλένα λίγο στην φύση.

Senior Member
    Πάω να ετοιμαστώ γιατί σε λίγο αναχωρούμε για τας εξοχάς :lol:
    Εύχομαι σε όλες σας καλή Πρωτομαγιά και να περάσετε όμορφα ότι και να κάνετε!

Υ.Γ. Όσο περίεργο και αν ακούγεται είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που θα πάω Πρωτομαγιά στην εξοχή! Έπρεπε να μείνω άνεργη για να το ζήσω και αυτό!