ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1566
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1566 of 2553 FirstFirst ... 5661066146615161556156415651566156715681576161616662066 ... LastLast
Results 23,476 to 23,490 of 38289
    Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ

Και η ερώτηση της βραδιάς, τι σημαίνει ανανεώνει τη σελίδα αυτόματα; Εγώ πατάω το F5 για να βλέπω τα νέα πόστ.
    CyberΤζίνα έγραψες πάλι! Ως κρυφή ξανθιά δεν το γνώριζα το τρικ και πήγαινα και εγώ Θεσσαλονίκη μέσω Πάτρας :lol:
    Μαχαίρι στην καρδιά αυτό το Θεσσαλονίκη μέσω Πάτρας για να τονίσετε τη μεγάλη απόσταση,κρυφοξανθιά!
    Χάθηκαν οι άλλες πόλεις της Ελλάδας;Αλεξανδρούπολη-Χανιά για παράδειγμα,που είναι και πιο μακρυά...ΣαδΕλίστρια!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Senior Member
    Καλά,καλέ!Εγώ λέω τον πόνο μου κι εσύ σκας στα γέλια;ʼντε μη σε περιλάβω κι εσένα με το μαγιόξυλο,
    που μέχρι να υπονοήσει η κρυφοξανθιά τι περίπου είναι,η αθώα,άσπιλος ύπαρξη μου θεωρούσε πως είναι αυτό:

Senior Member
    Δεν έσκασα στα γέλια για την απόσταση αλλά για την κρυφοξανθιά ΣαδEλίστρια! :lol: :lol:

Senior Member
    Καλημέρα, καλό μήνα κ καλή πρωτομαγιά!!!!!!!

Senior Member
    Tι προβλημα εχετε μανταμ Ναταλι?Λιγο περισσοτερο σεβασμο στη Φτουτατη σας!!!Κ φυσικα κ γλυκα κ καλαθια αφου η μονη που μπορει να φαει ειμαι εγω!Εχε χαρη που ειναι Πρωτομαγια κ δε ν θελω αιματοχυσιες!Παρε λουλουδιασμενη φωτο απο το σπιτι μηπως σε καταφερουμε να ερθεις κ απο τα μερη μας!Τη συνεχεια με τη θεα την ξερεις...

Senior Member
    Επισης αγαπητη Ναταλια τι υπονοειται οτι ειναι το μαγιοξυλο?Κ φυσικα κορμος δεντρου ειναι!Για του λογου το αληθες....

Το Μαγιόξυλο

Σε χωριά της Κέρκυρας, οι κάτοικοι περιφέρουν έναν κορμό κυπαρισσιού, σκεπασμένο με κίτρινες μαργαρίτες που γύρω του έχει ένα στεφάνι με χλωρά κλαδιά.

Με το μαγιόξυλο αυτό, οι νέοι εργάτες ντυμένοι με κάτασπρα παντελόνια και πουκάμισα και κόκκινα μαντήλια στο λαιμό βγαίνουν στους δρόμους, τραγουδώντας το Μάη.

Senior Member
    Καλό μήνα τσούπρες!΄Ηλιος έξω, ιδανικός καιρός για βόλτες γι'αυτό καλά κάνατε όσοι του δίνετε και καταλαβαίνει στο βολτάρισμα! Όμως μην πάρετε την εθνική αθηνών -κορίνθου γιατί την πατήσατε! Πήγα νωρίς το πρωί να παραλάβω τη μαμά μου από το εξοχικό της αδερφής μου και στην επιστροφή το ΠΑ.ΜΕ είχε κλεισει με εκατοντάδες κόσμου την εθνική έξω από τη Χαλυβουργική(της οποίας οι εργαζόμενοι, παρεμπιπτόντως απεργούν εδώ και μήνες για τα δίκια τους) και γινόταν της τρελής το πανηγύρι από μπλοκάρισμα αυτοκινήτων που εφτανε από την Ελευσίνα έως το Χαιδάρι ακινητοποιημένα! Τους λυπήθηκε η ψυχή μου τους οδηγούς που αμέριμνοι ξεκίνησαν να πιάσουν το Μάη και τον έπιασαν μέσα στα αυτοκίνητα τους...
    Σας φιλώ όλες!

Senior Member
    Μαγιάτικες μπονσπέρες μαμουζέλες!Πάντως,αν εντυπωσιάζεστε με την ανθισμένη αυτή γωνιά στο Φτουμπάλκονο,
    πού να σηκωνε λίγο τη ματιά μας να την άφηνε να ταξιδέψει στην Φτουθέα!Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι γαλαζοαίματοι
    διάλεγαν πάντα το ομορφότερο μέρος της πόλης,όπου φώλιαζαν την κατοικία τους.Η πανοραμική της θέα δεν παλεύεται!
    Εγώ θα ζούσα μόνιμα έξω,δε θα έβαζα κουρτίνα στα κουφώματα κι ούτε θα είχα τοίχους προς την μπροστά στη θέα μεριά.
    Όσο για τους Κερκυραίους εργάτες,να με συμπαθάτε,αλλά οι σχετικές γνώσεις μου σταματούν στο γιαπί,το πιλοφόρι,το μυστρί!
    Και πάλι,εγώ φαντάστηκα τα κλαδάκια που πλέκουν το μαγιάτικο στεφάνι.Την άλλη τη σεξοπορνοδιαστροφοτζίνα να επιπλήξετε!

Ένα στεφάνι για όλες εμάς που δεν αμοληθήκαμε στας εξοχάς κι ενδεχομένως νιώθουμε λίγο εργάτες κατώτερου Θεού...

Senior Member
    τι ομορφιά είναι αυτή στη βεράντα σου?

Απλά υπέροχη!

Μακ είμαι πολύ τυχερή γιατί ήτανε να πάω στο εξοχικό σήμερα αλλά τελικά δεν πήγα γιατί ξύπνησα αργά κ εγώ μέσα στο αυτοκίνητο θα τον έπιανα :lol::lol::lol:

Senior Member
    τον Μάη εννοώ, για εσένα το λέω πονηρή Τζίνα!

Senior Member
    Κοριτσάκια μου πάω να φάω κ μετά θα πάω βολτούλα, θα τα πούμε το βραδάκι.

Φιλάκια :kiss::kiss:

Senior Member
    εγω εδω! δουλιτσες
    Γλαυκη ποτε ερχεσε αθηνα?
    μηπως και ειναι ευκαιρια να σας γνωρισω και εγω ολες μαζι!
    αν φυσικα το θελετε και μπορω και εγω
    (εχω και το μεγαλο μου μωρο που κανει δυσκολο το να φυγω οποτε θελω)
    σας βαζω και ενα τραγουδακι απο το νησι μου για καλο μηνα
    υ.γ.
    ελπιζω να καταφερω να το βαλω ξερω εδωσε οδηγιες η ναταλια πριν καιρο αλλα βαριεμαι να ψαχνω

http://youtu.be/coHUzKasMPg

Senior Member
    A ρε Καλλιόπη, με ξεσήκωσες τώρα! Είμαι και της παράδοσης και άνετα τους ρίχνω τους μπάλους μου στο επι τόπου!
    Μια αφιέρωση και από εμένα, έτσι για να ταξιδέψω νοητά πίσω στο Ικάριο Πέλαγος, που πολλές χαρές μου έδωσε...
    ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟΣ-ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ

Senior Member
    εγω μακ τους εχω στερηθει πολυ καιρο λογω κιλων!
    οχι οτι δεν αντεχα απλα σκεφτομουν τι θα λενε οι αλλοι
    αλλα σε λιγο καιρο θα του δωσω να καταλαβει και το χειμωνα που θα αρχισουν οι παραδοσιακοι χοροι
    στο δημο πρωτη πρωτη με βλεπω!