Results 23,506 to 23,520 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
01-05-2012, 18:51 #23506
Πωλίνα μου τι μαντάτα είναι αυτά.....Σε τι οφείλετε η αιμοραγία ? επαθες μεγαλύτερη αποκόλυση πλακούντα? τι είπαν οι γιατροί για την ανάπτυξη του παιδιού τελικά?
Αχ Πωλινάκι μου βαρής πράγματι ο ρόλος που έχεις τουτη την ώρα. Ο Αντρέας δεν είναι τόσο μικρός όσο τον νομίζεις.... καταλαβαίνει ήδη οτι κάτι δεν πάει καλά, γιαυτο και η φροντίδα που σου δίνει. Μιλησε του όμως και για το Θεο πήγαινε στο νοσοκομείο να σε φροντίσουν και εσένα και την κορούλα σου. Η κόρη σου σε έχει πιο πολύ ανάγκη τώρα που παλεύει και προσπαθεί να κρατηθεί όσο γίνεται και να μεγαλώσει τοσο όσο χρειάζεται πριν βγει στον κόσμο να σας ανταμώσει. \
Όμως Πωλίνα το σημαντικότερο απο όλα είναι να φροντίσουν εσενα , γιατί αν πάθεις κάτι ( κουφια η ωρα ) .... ουτε να το σκέφτομαι .... Αυτο που θέλω να πω είναι οτι πρέπει να πας να σε φροντίσουν για το καλό όλων σας. Αν δεν είσαι εσυ καλά κανεις σας δεν θα είναι καλα , ουτε ο Αντρεας.
Σε εκλιπαρω σφίξε τα δόντια και κάνε οτι λένε οι γιατροι. Λυπάμαι πολύ που δεν ειμαστε κοντά,περισσότερο από κάθε αλλη φορα....
Σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια κορίτσι μου , να είσαι καλά και δυνατή. Εξάλου έχεις αποδείξει πολλές φορες στο παρελθον οτι εισαι αγωνιστρια και θα τα καταφέρεις και εσυ και η κορη σου που είμαι σίγουρη οτι θα σου μοιάζει και μέσα της και έξω της.
Σου εύχομαι χρόνια πολλά αγαπημένη μου , να είσαι υγιείς , δυνατή και όλα να πάνε καλά. Να έρθει η στιγμή που θα κρατήσεις την υγιέστατη κορούλα σου αγκαλια και οι κακιες μνήμες να σβήσουν μονομιας .
- 01-05-2012, 18:56 #23507
Θα σας έγραφα και δικά μου νέα αλλα τώρα η καρδιά μου έγινε περιβόλι οπότε θα αρκεστώ στο να ευχηθώ σε όλες μας καλό μήνα και άλλο κακό να μην μας βρει.
01-05-2012, 19:08 #23508
Originally posted by polinaki1983
Χτες έπρεπε να μείνω μέσα στο νοσοκομείο, όμως αρνήθηκα, υπέγραψα ότι φεύγω με δικιά μου ευθύνη και έφυγα.... Ξέρω, λάθος μου, όμως δεν μπορώ να μπω από τώρα στο νοσοκομείο....
Τρέμω στην ιδέα ότι η κατάσταση από μέρα σε μέρα ίσως χειροτερέψει και τότε δεν θα μπορώ πια να ρισκάρω.....
01-05-2012, 19:14 #23509
Πολύ λυπάμαι που τα πράγματα έφτασαν εδώ,ωστόσο μιλάμε για μια ζωή,Πωλίνα μου!Ούτε μπορώ να φανταστώ
πώς θα νιώσεις αν η επιλογή σου να μείνεις σπίτι στο χειρότερο σενάριο,κοστίσει την Αμαλία μας!Τι δε θα έδινες τότε να γυρίσεις
το χρόνο πίσω!Ασφαλώς και είναι δύσκολο τόσο για τον Αντρέα σου να μην έχει τη μαμά του διαρκώς κοντά του για τόσες εβδομάδες
όσο και για σένα φυσικά να είσαι εγκλωβισμένη σ'ένα νοσοκομείο,αλλά θα περάσει ο χρόνος,όσο ατέλειωτος κι αν τώρα φαντάζει
κι αυτό που θα μείνει θα είναι η χαρά για το νέο μέλος της οικογένειας σας!Όσο κι αν λες πως θα προσέχεις όλο και κάτι θα κάνεις
στο σπίτι,που ενδεχομένως επιβαρύνει την κατάσταση.Κι αν χτύπα ξύλο κάτι σοβαρό συμβεί μπορεί ο χρόνος μετάβασης στο νοσοκομείο
να είναι κρίσιμος.Αν ήταν για τον Αντρέα σου,για τη δική του ζωή,να μείνεις 10 εβδομάδες μέσα,δε θα το έκανες χωρίς δεύτερη σκέψη
και μάλιστα ακόμα πιο πολλές;Το ίδιο είναι και για την κόρη σου,μόνο που ακόμα δεν τη γνώρισες για να βιώσεις το δέσιμο αγάπης μαζί της
στον ίδιο βαθμό.Εκεί θα είσαι κι εσύ πιο ήσυχη πως λαμβάνεις την καλύτερη δυνατή φροντίδα,κατ'επέκταση θα είσαι πιο ήρεμη κι ασφαλής,
κάτι που το μωρό μέσα σου θα το εισπράττει.Εξάλλου κι ο Αντρέας θα σ'επισκέπτεται καθημερινά.Αν ήδη λέει πως αγαπά την αδερφή του
θα καταλάβει(έστω σ'έναν βαθμό).Εξάλλου όλη η οικογένεια σου είναι γύρω του.Δεν είναι πως τον αφήνεις μόνο του με τον μπαμπά του.
Αυτές οι εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές για την ανάπτυξη του παιδιού.Δε θα θέλαμε να ρισκάρουμε να μην πάει κάτι καλά,που θα το πληρώνει
ισόβια,έτσι δεν είναι;Εγώ λοιπόν λέω να το ξανασκεφτείς,να κάνεις ένα κουράγιο και να κάνεις την εισαγωγή,που οι γιατροί σου συνιστούν.
ʼφησε σ'εκείνους με τις πολύτιμες γνώσεις τους την ευθύνη της σοβαρής και δυσκολης αυτής απόφασης.Εμπιστεύσου τους κι ακολούθησε
τη σύσταση τους.Εγώ στη θέση σου πάντως δε θα τολμούσα να κάνω αλλιώς...Θα πακέταρα τώρα κιόλας βιβλία,λάπτοπ και θα πήγαινα!
01-05-2012, 21:27 #23510
πωλινα λυπαμαι πολυ για την κατασταση που περνας.
01-05-2012, 21:42 #23511
κοριτσακια μου καταλαβαινω οτι χαλασε η διαθεση σας ας το αλλαξουμε ομως αυτο.
κατερινακι πες μας για τη μερα σου πως περασατε στο παρκο?
ΜαστορΤζινα ελα να μας φτιαξεις κανενα παραθυρο και εμας που χρειαζονται συντηρηση
eli πορωθηκαμε βλεπω με το game of thrones.
μακ πως περασες σημερα????
γλαυκη το μπαλκονι σου ειναι υπεροχο!!!!τα λατρευω τα λουλουδια.
ελενα εχεις βγει να βολταρεις και να πιασεις... το μαη???
ΠΟΠγιωτακι χαθηκες.φανταζομαι θα εχει πεσει πολυ δουλεια.
Ναταλια υποσχομαι να φτιαξω ενα καλαθι αφιερωμενο σε εσενα που δεν θα εχει οτι θα εχει των αλλων τσουπρων.ολα διαλεγμενα και φτιαγμενα αποκλειστικα για εσενα.
01-05-2012, 21:52 #23512
καλησπέρα ξανά, Λιλάκο, μέχρι το μεσημέρι ήταν μια μάλλον νταουνιασμένη μέρα με πονοκέφαλο και ατονία, μετά με καφέδιασμα και κουβεντούλα, ένιωσα καλύτερα και τώρα ετοιμάζομαι για τον πατροπαράδοτό μου ύπνο...
01-05-2012, 21:58 #23513
sleep therapy μακ οτι καλυτερο!!!!αντε ποιος τη χαρη σου απο πεμπτη εχεις 4ημερες διακοπες!!!!
01-05-2012, 22:10 #23514
Εδώ είμαι κι εγώ, από το απόγευμα φτιάχνω βραχιολάκια αλλά σας διαβάζω. Τώρα βλέπω Λαζόπουλο. Λίλα δεν μας είπες έγιναν τελικά νόστιμα τα σταφιδόψωμα με τη νέα συνταγή που έκανες; Μακ είναι άπαιχτη η φάτσα του ψιτ ψιτ καλησπέρα σας, ακόμα γελάω!
01-05-2012, 22:12 #23515
Γεια σας κοριτσάκια μου, άσχημα νέα διαβάζω για το Πωλινάκι μας... Πωλίνα μου αν και είναι περιττό να το πω συμφωνώ απόλυτα με την Κατερίνα, Ναταλία και Μακ. Για να είναι καλά η οικογένεια σου πρέπει πρώτα να είσαι εσύ καλά και για να είσαι εσύ καλά πρέπει να είναι και η κορούλα σου. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνεις το σωστότερο για την οικογένεια σου και για σένα. Καλή δύναμη μαχήτρια Πωλίνα και καλό κουράγιο, ελπίζω να έχεις σύνδεση στο νοσοκομείο και να τα λέμε. Εύχομαι να ολοκληρώσεις αυτή τη δύσκολη εγκυμοσύνη με επιτυχία και να κρατήσεις την δυνατή και μάχιμη κορούλα σου στην αγκαλιά σου. Χρόνια σου Πολλά και καλά με υγεία για εσένα και για την οικογένεια σου. Εύχομαι ο Θεός να σου κάνει το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου κάνει για φέτος και αυτό είναι την υγιή κόρη σου στην αγκαλιά σου, στο σπίτι σας με όλη σου την οικογένεια παρούσα να χαίρεστε το θαύμα της ζωής. Οι προσευχές μας και η σκέψη μας είναι μαζί σου.
01-05-2012, 22:17 #23516
Μόλις τελειώσαμε και το τελευταίο επεισόδιο από την σειρά και τώρα κλασσικά είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα για το επόμενο επεισόδιο που θα βγει :grind:
Νομίζω ότι θα σταματήσω να βλέπω σειρές που δεν έχουν ολοκληρωθεί γιατί μετά με πιάνουν τα νεύρα μου και θέλω να μάθω την συνέχεια. Η σειρά πάντως είναι σούπερ, πωρώθηκα!
ΧουζουροΜακ! Τσα! Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
Τζίνα έπιασες δουλίτσα βλέπω πάλι. Προσοχή στα σταυροπόδια κοπελιά!
Λιλάκο αλήθεια δεν μας είπες για τα σταφιδόψωμα... καλά ; καλά;
01-05-2012, 22:26 #23517
ʼσε Eli παιδεύομαι με το σταυροπόδι. Από εχθές πρέπει να έχω κάνει και 100 φορές το σταυροπόδι κι αμέσως συγκεντρώνομαι και το κατεβάζω πάλι το πόδι μου, είναι σαν αντανακλαστικό, το κάνω χωρίς σκέψη, από συνήθεια.
01-05-2012, 22:26 #23518
Τα σταφιδοψωμα νοστιμοτατα.βεβαια η μονη ζαχαρη που εχουν ειναι 2 κουταλιες συν τη γλυκα που βγαζουν οι σταφιδες.οποτε δεν ειναι πολυ γλυκα οπως του φουρνου.εμενα και της μανας μου μας αρεσαν περιμενω να μου πει τη γνωμη της και η νονα μου που της εδωσα τα μισα και θα σας πω την τελικη μου αξιολογηση.
01-05-2012, 22:29 #23519
Πωλινακι σου ευχομαι το καλύτερο! και μόνο αυτό για εσένα, την Αμαλία σου και όλη την υπόλοιπη οικογένεια!
Καταλαβάινω που δεν θέλεις να αφησεις τον μικρό σου για τόσο καιρό αλλά η υγεια η δικιά σου και της μικρής σου αυτή την στιγμή προέχουν. τα παιδια καταλαβαίνουν τα πάντα και ο Αντρέας σου είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβει!
01-05-2012, 22:40 #23520
Λίλα εγώ δεν τις τρώω τις σταφίδες γιατί δεν μου αρέσουν, βέβαια στο σταφιδόψωμό σου θα τις έβγαζα τις σταφίδες και θα έτρωγα το ψωμάκι!!
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση