ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1572
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1572 of 2553 FirstFirst ... 5721072147215221562157015711572157315741582162216722072 ... LastLast
Results 23,566 to 23,580 of 38289
    Senior Member
    Πωλινάκι μου καλό κουράγιο και καλή δύναμη εύχομαι να πάνε όλα καλά . Μην ανησυχείς για δουλειές και εκκρεμότητες, αυτά ποτέ δεν τελειώνουν. Ααααχ εμείς οι Ταύροι έχουμε μανία με την τάξη! Πρέπει όλα να είναι τακτοποιημένα και στην θέση τους αλλιώς θα χαλάσει ο κόσμος όλος! Μην ανησυχείς για τέτοια πράγματα όμως τώρα, ότι πιο σημαντικό είναι η δική σου υγεία και της μπέμπας όλα τα άλλα θα βρουν τον δρόμο τους.
    Καλό κουράγιο και καλή δύναμη, οι προσευχές μας θα είναι μαζί σου.
    Παρεμπιπτόντως έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια

Senior Member
    Κοριτσάκι καλωσόρισες στο κλαμπ των ανέργων :crazy:
    Εύχομαι να βρεις σύντομα δουλειά και να σου πάνε όλα όπως τα επιθυμείς. Χαίρομαι για την όμορφη εξέλιξη στην σχέση σου. Καλά στέφανα και με το καλό να κάνετε οικογένεια . Είδες τι κάνουν οι πρωινές περιποιήσεις; Μέχρι και προτάσεις γάμου πέφτουν! :lol:
    Και εγώ τον Σεπτέμβριο με το που έμεινα άνεργη αποφασίσαμε να παντρευτούμε με τον καλό μου και μάλιστα εμείς το πήγαμε και γοργά. 7 Σεπτεμβρίου έμεινα χωρίς δουλειά και στις 22 Οκτωβρίου παντρευτήκαμε! Εμ άμα έχεις ελεύθερο χρόνο κάνεις παπάδες!

Senior Member
    ψοφιες καλησπερες τσουπρες μου.καλε και εγω ανεργη ειμαι γιατι δεν μου εχει κανει κανενας ακομα προταση γαμου????

Senior Member
    Καλησπέρα όμορφε
    λιλοκοσμε!!!!!!!!!!!
    Να σας ευχηθώ να έχετε έναν υπέροχο μήνα και ο,τι επιθυμεί η καθεμία σας !!!!!
    Τζίνα μου γλυκειά περαστικά στο ποδαράκι σου και εύχομαι γρήγορα να περάσει κ να μη σε ταλαιπωρεί!!!
    Ελλάκι μου συγχαρητήρια για τα χαμένα κιλακια σου !!!!!!
    Γλαύκη μου υπέροχα τα λουλούδια σου μπράβο!!!!!!
    Λίλα μου χρυσοχέρα μου περαστικά στη θεία σου!!!!!
    Κατερινακι όμορφο εύχομαι εσύ κ η Γιωτούλα μας που είναι λίγο Ντάουν να χαίρεστε τα καινούργια σας μεμε !!!!!
    Ναταλάκι εύχομαι κ εσύ να είσαι καλά κ παράτα το σιδέρωμα σε παρακαλώ!!!!!!!!
    Πολινακι εσένα θα σε μαλώσω,σε παρακαλώ μη θέτεις σε κίνδυνο την υγεία τη δική σου και της Αμαλίας ,αν πρέπει να πας στο νοσοκομείο να πας και να μη σκέφτεσαι τίποτα,μη το διακινδυνεύεις,έφαγες το γάιδαρο και κολλάς στην ουρά;

Τα δικά μου νέα τα γνωστά,εργασία και χαρά,να δω για πόσο ακόμα γιατί δε βλέπω να αντέχω για πολύ γιατί πιέζομαι από ανθρώπους και καταστάσεις και μου την έχει καρφώσει άσχημα !!!!!!
    Σας σκέφτομαι και σας φιλώ!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    ψοφιες καλησπερες τσουπρες μου.καλε και εγω ανεργη ειμαι γιατι δεν μου εχει κανει κανενας ακομα προταση γαμου????
    Μάλλον δεν μαγειρεύεις για το σωστό πρόσωπο... :lol:

Senior Member
    χαχα λιλα!! δεν το ειχα συνδυασει ετσι! ανεργια---->γαμος!
    παντως εχω κι αλλη μια φιλη που ηταν ανεργη και μολις εμεινε και ο καλος της αποφασισαν να παντρευτουνε!!

κοιτσια με το θελα της δουλειας εχω χαλαρωσει τελειως....ψαχνω μεν αλλα δεν εχω τρελαθει κιολας...
    αλλα νομιζω αμα περασουν κανα 2 μηνες θα εχω βαρεθει τρομερα και θα πρεπει κατι να κανω....

προς το παρον λεω να αφιερωσω τον πολυτιμο ελευθερο χρονο μου σε θετικη σκεψη! οργανωση σπιτιου! διαιτα!(ναι ξανα διαιτα!) και επιτελους γυμναστικη!

Senior Member
    Καλώς το ΠοπΓιωτάκι μας!
    Αχ Γιώτα μου τα ίδια έλεγα και με τον άντρα μου σήμερα. Και αυτός μου έλεγε ότι έχει κουραστεί και φτάνει στα όρια του με τις κ@λοκαταστάσεις που αναγκάζεται να ζει στην δουλειά του. Όσο περνάει ο καιρός τόσο και πιο κουρασμένο τον βλέπω με τα όσα γίνονται. Από την άλλη είναι οι καιροί μας τέτοιοι που και να βρεις να αλλάξεις δουλειά το πιθανότερο είναι να πέσεις σε χειρότερες καταστάσεις παρά σε καλύτερες. ʼσε που δεν βρίσκονται και οι δουλειές πλέον . Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι κουράγιο και υπομονή και εγώ αυτό έκανα και ας ήμουν στα όρια μου επί χρόνια συνεχόμενα. Μέχρι που με απολύσανε...

Senior Member
    το τζινοκοριτσο που ειναι οεο????
    θα παρω τις κατσαρολες μου και σε αλλη παραλια μπας και βρω και εγω κανενα γκομενο.
    γιωτακι ειναι σκληρη η αγροτικη ζωη δυστυχως.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    4 Μαίου είσαι και εσύ?!!!!!

Senior Member
    Αχ Ελλάκι μου και η υπομονή έχει τα όρια της!!!!
    Και δε φημίζομαι κ καθόλου για την υπομονή μου!!!!!
    Το μόνο που εύχομαι είναι να αντέξω γιατί έχω πετάξει πολλά λεφτά κ πολύ κόπο κ είναι κρίμα!!!!!!
    Το κακό είναι ότι ήξερα ακριβώς τι θα περάσω αλλά πιάστηκα κορόιδο για ακόμα μια φορά!!!!!
    Υπομονή λοιπόν για το γιο μου!!!!!

Senior Member
    Originally posted by lila198621

γιωτακι ειναι σκληρη η αγροτικη ζωη δυστυχως.
    Λίλα μου δε με τρομάζει καθόλου η δουλειά,ήταν επιλογή μου άλλωστε,οι άνθρωποι με τρομάζουν που ανοίγουν το στόμα κ πετάνε βατράχια

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by Eli
    Ναι Πωλίνα μου 4 Μαϊού απλά διαφορετική χρονιά, εγώ είμαι σοδειά του 78
    Και μάλιστα είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Ταύρο! :crazy: πιο Ταύρος από εμένα δεν υπάρχει! :lol:

Senior Member
    Originally posted by giotaki

Πολινακι εσένα θα σε μαλώσω,σε παρακαλώ μη θέτεις σε κίνδυνο την υγεία τη δική σου και της Αμαλίας ,αν πρέπει να πας στο νοσοκομείο να πας και να μη σκέφτεσαι τίποτα,μη το διακινδυνεύεις,έφαγες το γάιδαρο και κολλάς στην ουρά;
    Καλησπέρα καλή μου. Δυστυχώς δεν έχω φάει το γάιδαρο όπως λες, είμαι ακόμα στα μισά του. Αν τον είχα φάει δεν θα με ένοιαζε να μπω νοσοκομείο!

By the way, μόλις γύρισα από επίσκεψη στον γυναικολόγο μου μιας και με πήρε τηλ και ήθελε να με δει και είχα μεταφορικό μέσον να με πάει, το εκμεταλλεύτηκα. Εξεπλάγην όταν είδε πως τα πράγματα άλλαξαν κατά πολύ προς το καλύτερο, ο πλακούντας μετακινήθηκε κατά 1 εκατοστό πάνω και αυτό είπε πως σημαίνει πως αν συνεχίσω να προσέχω και με την αγωγή που παίρνω (συν το ενέσιμο που θα πάρω) όλα θα παν μια χαρά. πάντος είπε πως δεν περίμενε τέτια εξέληξη!!!! Είπε πως το αίμα θα συνεχίσει, αλλά δεν δείχνει ότι θα πάει σε μεγάλη αιμοραγία τώρα πια. ΚΑι η μικρή είναι 828 γραμμάρια σήμερα.

Τώρα επέστρεψα πίσω στον καναπέ μου, βλέπω τον αγαπημένο μου cake boss και ονειρεύομαι πως κάπια μέρα θα φτιάξω και εγώ τούρτες σαν και αυτές για τα παιδιά μου αλλα και για ξένους.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις προσευχές σας!!!

Ναταλάκι μου δεν ξέρω αν μπορείς να φανταστείς πως είναι να είσαι μέσα σε ένα δωμάτιο με άλλα 3 άτομα, να μην έχεις επικοινωνία με τον έξω κόσμο, να μην έχεις τίποτα να σε απασχολεί, και να μην έχεις και την υσιχία σου γιατί οι επισκέπτες των άλλων αποφασίζουν να έρθουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή χωρίς να νοιάζονται ότι ενοχλούν. Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό, εμένα οι δικοί μου επισκέπτες πάντα έρχοταν τυπικότατα σε ώρες επισκεπτηρίου. Όλα αυτά, σε κάνουν να μισάς τα πάντα γύρω σου, ακόμα και το φαγητό ή οτιδήποτε άλλο.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by Eli
    Ναι Πωλίνα μου 4 Μαϊού απλά διαφορετική χρονιά, εγώ είμαι σοδειά του 78
    Και μάλιστα είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Ταύρο! :crazy: πιο Ταύρος από εμένα δεν υπάρχει! :lol:
    Εγώ δεν ξέρω τί οροσκόπο έχω!!!! του 83 εγώ, τελευταία χρονιά που "γιορτάζω" στην δεκάδα του 2!

Senior Member
    Χαίρομαι που οι προσευχές μας πιάσανε τόπο Πωλίνα μου. ʼντε να έρθει και το φάρμακο σε ενέσιμη μορφή να θωρακίσει την μπέμπα για περισσότερες βδομάδες στην κοιλιά σου. Μην παίρνεις αέρα μόνο ε; Ξάπλα ΟΛΕ!