ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1573
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1573 of 2553 FirstFirst ... 5731073147315231563157115721573157415751583162316732073 ... LastLast
Results 23,581 to 23,595 of 38289
    Senior Member
    η μαμα μου εχει τα γενεθλια της το σαββατο.και οταν ηταν εγκυος σε εμενα και ενω ειχε αποβαλλει στην προηγουμενη απο εμενα εγκυμοσυνη της εκατσε στο κρεβατι απο τη μερα που μπηκε στο 2ο μεχρι που γεννησε.εκανε καθε μερα 2 ενεσεις και οπως λεει ο κ@λος της εχει γινει σουρωτηρι μπηκε 3 φορες στο νοσοκομειο και εμεινε για ενα μηνα καθε φορα πηρε 30 κιλα και σηκωνοταν απο το κρεβατι μονο για κατουρημα.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Χαίρομαι που οι προσευχές μας πιάσανε τόπο Πωλίνα μου. ʼντε να έρθει και το φάρμακο σε ενέσιμη μορφή να θωρακίσει την μπέμπα για περισσότερες βδομάδες στην κοιλιά σου. Μην παίρνεις αέρα μόνο ε; Ξάπλα ΟΛΕ!
    Μην ανχώνεσε!!!! Τώρα που το πήρα απόφαση, και μου έφερε και ο αδελφός μου αρκετά dvd (ή αλλιώς ντιβιντά όπως τα λέει ο Ανδρέας μου, αφού το 1 είναι ντιβιντι, τα πολλά είναι ντιβιντά!!) δεν το κουνάω από τον καναπέ μου!!!!!

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    η μαμα μου εχει τα γενεθλια της το σαββατο.και οταν ηταν εγκυος σε εμενα και ενω ειχε αποβαλλει στην προηγουμενη απο εμενα εγκυμοσυνη της εκατσε στο κρεβατι απο τη μερα που μπηκε στο 2ο μεχρι που γεννησε.εκανε καθε μερα 2 ενεσεις και οπως λεει ο κ@λος της εχει γινει σουρωτηρι μπηκε 3 φορες στο νοσοκομειο και εμεινε για ενα μηνα καθε φορα πηρε 30 κιλα και σηκωνοταν απο το κρεβατι μονο για κατουρημα.
    Εχει αρκετές κοπέλλες που κάνουν καθημερινά ενέσεις είτε γιατί έχουν θρομβοφιλία είτε για να παίρνουν ορμόνες. Εγώ τις ορμόνες αυτές τις παίρνω 1 φορά την βδομάδα σε ενέσιμο και καθημερινά σε υπόθετα που κάνουν την ίδια δουλιά.

Senior Member
    Μπράβο Πολινα πολύ ευχάριστα τα νέα σου!!!!!!!
    ʼντε να πάει η καρδιά μας στη θέση της!!!!!!!!!

Senior Member
    polinaki μου οταν μπορουσα εμπαινα σημερα απο το δουλεια κ σας διαβαζα.Δεν προλαβαινα να γραψω αλλα σε ειχα στο μυαλο μου κ προσευχομουν για σενα κ το μωρακι σου.Χαιρομαι παρα πολυ που ολα ειναι καλυτερα κ για τους 2 σας κ ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να συνεχισουν ολα κατ΄ευχην.Ειχα 2 πολυ δυσκολες εγκυμοσυνες κ εγω στα παιδια μου κ ξερω πως ειναι να ειναι ασχημα τα πραγματα..Ολα καλα κοπελα μου

Senior Member
    Originally posted by *Katie

Ναταλια ουου πες αλεύρι!!! Σου ετοιμαζω ταξιδι μοναχα για πατρη σου!!! μακαρι να ειχα και youtube για να σου βαλω και το αντιστοιχο τραγουδακι
    --->ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΟΥ : ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΑΞΙΔΙ

Κι άλλο ταξίδι ή αυτό που φύτεψα στις σκέψεις σας και σας αναστάτωσα;
    Εντωμεταξύ έριξα κι αλλού σπόρους να μπολιάσουν!Είναι να μην πάρω φόρα!Χεχε!
    Τελικά είμαι μεγάλη ξεσηκώστρα!Μόλις το πρωί σκέφτηκα πού να πάμε με το Τηράκι
    όταν ανέβει Θεσσαλονίκη και ήδη το κανόνισα!Τρεις μερούλες μόνο μεν,ωστόσο κάθε ώρα
    θα είναι γεμάτη χαρά στο μέγιστο!Ο Μάης προβλέπεται γεμάτος πολλά αγαπημένα πρόσωπα
    κι όμορφους προορισμούς!Να δούμε πώς θα μαζευτώ να διαβάσω κανένα νομικοβιβλίο...

Senior Member

Αυτό θα πει συνταγή επιτυχίας!Τι κορίτσαρο έβγαλε έ; :tumble:

Senior Member
    Originally posted by koritsaki

και τωρα να σας πω τα δικα μου νεα!

1)δεν εχω πια δουλεια! ειμαι ανεργη!
    2) ο καλος μου μου εκανε προταση! λεμε σε κανενα χρονο να κανουμε το γαμο!

γιατι ετσι ειναι η ζωη!!! κατι καλο και κατι κακο συμβαινουν ταυτοχρονα!
    Ο λα λα!Έχουμε γάμο!Έχουμε ξαναζήσει γάμο εδώ μέσα(και γέννες φυσικά!)
    Θυμάμαι που ψάχναμε το τραγούδι του πρώτου χορού!Έχουμε βέβαια χρόνο μπόλικο!
    Νομίζω πως καθώς διανύουμε την εβδομάδα ιστοριών αγάπης,θα ήταν πολύ όμορφο
    να ξεκινήσουμε από τη δική σας!Μήπως ξεντραπούν κι οι υπόλοιπες ερωτευμένες κινέζες μας εδώ μέσα...

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Αυτό θα πει συνταγή επιτυχίας!Τι κορίτσαρο έβγαλε έ; :tumble:
    απο την κοιλια φαινομουν τη βασανο θα ημουν ας προσεχε.

Senior Member
    εχω κατσει στα αυγουλακια μου απο το μεσημερι και μετα.ξεμεινα απο ενεργεια και δεν βγαζω αχνα στην κυρια μπιρι-μπιρι(τη μανα μου) γιατι θα με κραξει.εχω φαει ελαχιστα και ημουν και ολο το πρωι στον ηλιο και στον δρομο.

Senior Member
    καλε και εγω ανεργη ειμαι γιατι δεν μου εχει κανει κανενας ακομα προταση γαμου????
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    αντε τζινοκοριτσο που εισαι και εσυ και το Χελι τοσες ωρες σημερα που κλωσαω τα αυγα μου???

Senior Member
    Hallo κορίτσια. Έκανα διάφορες δουλειές σήμερα και πριν λίγο γύρισα σπίτι και μπήκα να δω τι κάνετε.
    Koritsaki ευτυχώς η κοκερίνα μου είναι μια χαρά, το πόδι μου έχει ένα σοβαρό πρόβλημα που λένε ότι δεν γίνεται καλά αλλά επειδή γίνονται και θαύματα ποτέ δεν ξέρεις. Πολύ χαίρομαι που σου έκανε πρόταση γάμου ο καλός σου, εύχομαι να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι και πριν το γάμο σας να έχεις βρει και μία καλή δουλειά.
    Γιωτάκι σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου και μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά, κάνε και καμία σύνδεση με Κάϊρο στα βατράχια!!

Senior Member
    Βρε Λίλα πέρασε και το Πάσχα για να πουλούσες και κανένα κοτοπουλάκι απ'τα αυγά που κλωσάς! :lol:

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    καλε και εγω ανεργη ειμαι γιατι δεν μου εχει κανει κανενας ακομα προταση γαμου????
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
    αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????????????????????????????????????
    εχω καιρο να μπω! Διαβαζω τα μηνυματα σας ομως και χαιρομαι για εσας!! Με την Πωλινα μονο λυπηθηκα αλλα δυστηχως δεν μπορουε να αποφασιζουμε για τους αλλους! Κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα απωλεια 15 κιλων το 1ο μηνα και συνεχιζουμε!!!