Results 23,851 to 23,865 of 38289
Thread: ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ
-
03-05-2012, 17:23 #23851
Γύρισα που λέτε Θεσσαλονίκη πεπεισμένη ότι αυτή η ιστορία είχε λάβει οριστικά τέλος! Είχα θυμώσει τόσο μαζί του που δεν ήθελα τίποτα πια από αυτόν! Έσβησα μηνύματα, τηλέφωνα τα πάντα! Τάμπουλα ράσα! Μέχρι που ξεκίνησα και σχέση με τον Στέφανο, έναν άντρα που με πολιορκούσε μήνες και εγώ λόγω του έρωτα τον είχα στον πάγο. Η σχέση μου με τον Στέφανο τράβηξε 2 χρόνια και κάτι. Αυτά τα 2 χρόνια ο Γιώργος με πήρε 2 τηλέφωνα. Μία φορά με πήρε τα Χριστούγεννα σχεδόν 6 μήνες μετά δηλαδή. Εγώ ήμουν με τον Στέφανο και μάλιστα κοιμόμασταν. Σήκωσα το τηλέφωνο και έπαθα πλάκα που τον άκουσα. Ήταν αργά, είχε πιει μάλλον, μου ευχήθηκε, μου έδωσε φιλιά από την παλιοπαρέα και το κλείσαμε γιατί του είπα ότι ήταν ακατάλληλη ώρα και δεν είμαι μόνη μου. Τον γείωσα κοινώς! Εγώ ήμουν με τον Στέφανο σταθερά τότε και μάλιστα είχα αρχίσει να στρουμπουλεύω γιατί ο αχαΐρευτος όλη την ώρα με τραβολογούσε σε ταβέρνες. Περνούσαμε καλά όμως και δεν έδινα σημασία. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του και ήταν τρυφερός μαζί μου και έπαιρνα όλα όσα δεν πήρα ποτέ από τον Γιώργο αλλά και από οποιονδήποτε άλλο. Ήρθε το καλοκαίρι, το τηλέφωνο χτύπησε και πάλι και ω τι έκπληξη ήταν και πάλι ο Γιώργος. Με πήρε να δει τι κάνω, αν είμαι καλά, ήταν ακόμη στην Μύκονο. Εκεί είχε ξεχειμωνιάσει και δούλευε και πάλι στο μαγαζί του αδερφού του. Ήμουν μόνη μου και βρήκα επιτέλους την ευκαιρία να τον λούσω με τα σφάλματα του. Του είπα για τότε που μας άφησε χωρίς σπίτι, που αναγκαστήκαμε να είμαστε μία ολόκληρη μέρα σαν τα γυφτάκια και αυτός ένιωσε πολύ άσχημα γιατί δεν είχε καταλάβει καν τι είχε κάνει. Από την κούραση είχε ξεχάσει την δέσμευσή του. Ένιωσε άσχημα, μου ζήτησε συγνώμη αλλά εγώ δεν συγκινήθηκα. Κλείσαμε το τηλέφωνο και τον άφησα και πάλι να χαθεί για ένα χρόνο...
- 03-05-2012, 17:26 #23852
Originally posted by NADINE
Καλέ!Τι τρελό πιπίνι είναι τούτο!Και κοντοκουρεμένο μαλλί!Ίδιο χαμόγελο να λάμπει!
Είδα και την περίφημη πορτοκαλί αμφίεση...Αχ!Με τι καρδιά μας αντιστεκόταν ο άτιμος!
03-05-2012, 17:36 #23853
κοπελια μας αφησες στη μεση και την κοπανησες???
03-05-2012, 17:38 #23854
Τότε που με πήρε τηλέφωνο ήταν το καλοκαίρι του 2002. Η χρονιά που ακολούθησε ήταν αρκετά γεμάτη με πολλά... Είχα ήδη ορκιστεί από την σχολή, είχα κάνει την πρακτική μου, ξεκίνησα και δουλειά και έκανα πολλά ταξίδια με τον Στέφανο. Μόνο που τα κιλά δεν έλεγαν να σταματήσουν να μπαίνουν. Έφτασα τα 80 και συνέχισα να ανεβαίνω ακάθεκτη... Ο Στέφανος άρχισε να δυσανασχετεί. Η σχέση μας άρχισε να κλονίζεται... Έφτασε το καλοκαίρι του 2003 που με βρήκε ακόμα πιο γεμάτη, κόντευα τα 90. Ω μοντιέ!
Η αυτοπεποίθηση στα πατώματα, η σχέση μου σε τέλμα, οι παρέες μου επίσης.
Φτάνει το φθινόπωρο και ξεσπάνε όλα! Χωρίζω με τον Στέφανο μετά από την εξομολόγηση του ότι με απάτησε με μία άλλη γυναίκα. Δεν με αγαπούσε πια, βασικά δεν με αγάπησε ποτέ! Η εξωτερική μου εικόνα πλέον τον απωθούσε, μεγάλο το πλήγμα! Έχω ήδη ξεκόψει και από αρκετούς "φίλους κολλητούς" οι οποίοι μου είχαν φερθεί άσχημα. Ξανά τάμπουλα ράσα! Μαζεύω τα κομμάτια μου με δυσκολία. Ήταν μία πολύ τραυματική περίοδος της ζωής μου. Συχαινόμουν τον εαυτό μου, είχα φτάσει 93 κιλά. Ένιωθα αποκρουστική, δεν είχα διάθεση για τίποτα. Ο Γιώργος ξεχασμένος.
Βρίσκω μία φίλη που είχαμε χαθεί από χρόνια την Ελένη, με πιάνει από το χέρι και πάμε μαζί. Αρχίζω να ξαναζώ. Ξεκινάω μαζί της γυμναστήριο, παλεύω με την διατροφή μου και παράλληλα παλεύω να ξεπεράσω τον Στέφανο. Είναι μία περίοδος ανασύνταξης δυνάμεων...
03-05-2012, 17:41 #23855
Λιλάκο μου έχουν περάσει χρόνια και δυσκολεύομαι να συνδέσω τα γεγονότα με χρονολογίες... για αυτό αργώ
Θα σας αφήσω σε λίγο για να πάω στην αφή. Θα συνεχίσω όμως το βράδυ. Θα γράψω λίγο ακόμη...
03-05-2012, 17:48 #23856
Eli μην ξεχάσεις να πας και στη μοδίστρα και εννοείται ότι περιμένουμε και τα νέα επεισόδια!
03-05-2012, 17:50 #23857
Αλίμονο!Έχει και βραδυνό να φάει η Τζίνα απόψε,μην ξεχνιόμαστε και την αφήσεις με ένα γεύμα μόνο!
ʼντε να κάνουμε κι εμείς τίποτα με τη μέρα μας που περιμένουμε στις οθόνες τη συνέχεια!Φιλιά στη μεγάλη Αφή!
03-05-2012, 17:51 #23858
στο καλο ελλακιον περιμενουμε τη συνεχεια!!!!
03-05-2012, 17:52 #23859
Είμαστε στον χειμώνα του 2003 τότε που έχω βαλθεί να μαζέψω τα κομμάτια μου. Έρχεται η άνοιξη του 2004 και μία αναπάντεχη επίσκεψη του Γρηγόρη έρχεται να ταράξει την ησυχία μου. Θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για δουλειές και θέλει να βρεθούμε. Που να εμφανιστώ εγώ στα κιλά που ήμουν;;; Φρίκαρα! Ντρεπόμουν τόσο πολύ αλλά δεν μπορούσα να το αποφύγω. Βγήκαμε για ένα ποτό είπαμε τα νέα μας. Τα μαγαζί του αδερφού του Γιώργου δεν πήγε καλά, διαφωνίες με τον συνέταιρο και κακή διαχείριση είχαν ως αποτέλεσμα να πέσουν οι δουλειές έξω. Ο Γιώργος και ο αδερφός του μείνανε χρεωμένοι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μείνανε σχεδόν στον δρόμο...
Λυπήθηκα που το άκουσα, δεν ήθελα το κακό του ποτέ. Το ίδιο βράδυ που ήμασταν με τον Γρηγόρη ο Γιώργος τον πήρε τηλέφωνο. Με ζήτησε, μιλήσαμε και αλλάξαμε τηλέφωνα. Είχε επιστρέψει στην Αθήνα. Από τότε αρχίσαμε και πάλι να μιλάμε στο τηλέφωνο. Μόλις είχαμε κάνει την αρχή ... αυτή που θα μας οδηγούσε στην σχέση, θα περνούσε πολύς χρόνος μέχρι να βρεθούμε και από κοντά.
03-05-2012, 17:57 #23860
Ο χρόνος κύλησε και εγώ και ο Γιώργος πλέον μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Μετά από χρόνια μου εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνα τα τηλέφωνα ήταν που τον κράτησαν από το να μην τρελαθεί. Περνούσε κατάθλιψη, δεν μου το έδειξε ποτέ όμως. Στο τηλέφωνο ήταν γλυκός, συζητούσαμε τα πάντα! Η συντροφιά του ήταν βάλσαμο στην ψυχή μου.
Εγώ άρχισα να ξαναμαζεύω τα κομμάτια μου, η επαφή μαζί του μου έκανε καλό. Δεν ένιωθα γυναίκα θελκτική, αλλά η σχέση μας ήταν τηλεφωνική. Δεν ήξερε ότι είχα παχύνει, ο Γρηγόρης δεν του το είπε ποτέ! Τότε ήταν που βρήκα την δύναμη να ξεκινήσω εντατικά γυμναστήριο, πρόσεχα την διατροφή μου, τα κιλά άρχισαν να φεύγουν, άρχισα να νιώθω και πάλι ο εαυτός μου!
03-05-2012, 18:05 #23861
Και τώρα θα πρέπει να σας αφήσω για λίγο μανάρια μου. Η Κατερίνα με περιμένει και την έχω ψιλοστήσει ήδη...
Δυσκολεύομαι και με τις χρονιές.... θα προσπαθήσω να θυμηθώ μετά. Σας φιλώ προς το παρόν. Μάκια και ευχαριστώ για την συντροφιά σας. Αααααχ τι μου κάνατε έχω βουρκώσει μόνο που τα θυμάμαι...
03-05-2012, 18:21 #23862
Εντάξει Eli, καλή αδερφοβόλτα και να της δώσεις φιλιά. Κακώς βουρκώνεις γιατί τέλος καλό όλα καλά, κοίτα καλέ μη γυρίσει ο άνθρωπος το βράδυ και του τα σούρεις πάλι γιατί δεν σας φιλοξένησε εκείνο το βράδυ στο σπίτι του! :lol:
03-05-2012, 18:28 #23863
πω πω πω πω
εχω κολλησει κανονικα!!! απιστευτη ιστορια!!!
εχει ερωτα, εχει παθος, εχει θεσσαλονικη, εχει φοιτητικα χρονια, εχει κυκλαδες,
εχει αδυνατισμα, εχει διαιτα, εχει παλι αδυνατισμα.....
ηλικιακα λοιπν θα ρωτησω ''ελλη,μηπως ζωη τη ζωη σου??? μηπως παταω στα βηματα σου???''
εγω βεβαια τοσα πολλα δεν τραβηξα. καμια σχεση. απο τισ 6 μαιου το 2007 ειμαστε καθε μερα μαζι.
και η επειτειος των 5 χρονων μας βρισκει ανημερα των εκλογων!!!
τι να σκεφτω τωρα???
αααααχχχχχχχχχ φοιτητικα χρονια...........
αααααααχχχχχχχχχχχχχ θεσσαλονικη..................
03-05-2012, 18:29 #23864
ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ
συνεχεια
Μεσα στις διακοπες λοιπον των χριστουγεννων καποιος απο τους δυο ειπε να δουλεψει λιγο υπογεια και εκανε την κινηση του.ο Κωστακης.με πηρε τηλεφωνο για χρονια πολλα καλη χρονια και τα λοιπα.οχι ομως μια φορα.με επαιρνε καθε μερα μεχρι να αρχισουν ξανα τα σχολεια.οταν ξανασυναντηθηκαμε και αφου ο αλλος δεν ειχε σηκωσει καν το κουλο του να πει ενα χρονια πολλα ημουν πλεον σιγουρη για την αποφαση που επρεπε να παρω.και ο τιτλος "μιστερ γκομενος της λιλας" παει στον υποψηφιο νουμερο δυο τον κωστακη.ο αλλος εφαγε πικρα.δεν μου μιλαγε και οταν το εκανε αφηστε τα.με τον κωστακη ημασταν στα μελια.μια μερα ο αλλος αποφασισε οτι δεν παει αλλο να μου κραταει μουτρα και εγινε ξανα το φιλαρακι μου.με την καθε ευκαιρια ομως ελεγε τα δικα του για τον κωστακη.
03-05-2012, 18:29 #23865
καλε τωρα που κανουμε διαλειμμα απο την ταινια,
πειτε οι αλλες τα νεα σας!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....