ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1596
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1596 of 2553 FirstFirst ... 5961096149615461586159415951596159715981606164616962096 ... LastLast
Results 23,926 to 23,940 of 38289
    Senior Member
    περιμένω και εγώ εναγωνίως το part II ! Kορίτσια , με τις ιστορίες ερώτων και ειδυλλίων, με βάλατε σε τριπάκι να ανασκαλέψω και εγώ κάτι που ίσως το βάλω σε λέξεις τις επόμενες μέρες..

Senior Member
    Μακ εχω κλαψει τοσο με αυτη μου την ιστορια.

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    Μακ εχω κλαψει τοσο με αυτη μου την ιστορια.
    α ρε Λιλάκο, νιώθω πως σκέφτεσαι τα "αν" που άφησε πίσω της η επιλογή σου να τον κρατήσεις μακριά...Και δεν έχω απάντηση αν έκανες καλά ή κακά.. ούτε αν θα σε δικαιώσει η ιστορία και ο χρόνος.. όμως η επιλογή έγινε που σημαίνει ότι τότε δεν μπορούσαν να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Έτσι τα ένιωθες, έτσι τα έκανες. Και η ζωή προχωράει...

Senior Member
    Originally posted by Eli

Οι τολμηροί στον έρωτα νικούν! Και ο δικό σου ο Γιώργος δυστυχώς δεν ήταν αρκετά τολμηρός, δεν σε διεκδίκησε όπως έπρεπε.
    Μωρέλι(=μωρέ Έλι)μου,μην είσαι τόσο αυστηρή με το παλικάρι μου!Μιλάμε για άλλες ηλικίες...τι εμπειρίες και τι διπλωματικοί χειρισμοί...
    Εγώ πάντως ακόμα δεν εγκαταλείπω.Αυτό το the end δεν το βάζω...Θα βάλω ένα θα δούμε...Εξάλλου η δική σου ιστορία happy end
    περισσότερο από κάθε άλλη ενισχύει το --->"It Ain't Over Till It's Over"

Λιλάκι,μη μου πέφτεις!Βρες εσύ μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι αν αυτό είναι ο Γιώργος,συντονίσου σε αυτό και όλα είναι πιθανά!
    Εδώ παντρεμένοι χωρίζουν,όχι απλά σε σχέση...Κι αν πάλι δε γίνει μαζί του τίποτα ξανά,είναι επειδή μας έρχεται κάτι πολύ καλύτερο!

Senior Member
    Αχ Ναταλια εσυ και το παλικαρι σου που μου εχει αναψει φωτιες.η μανα μου τον ειδε τον περασμενο μηνα.χαιρετηθηκαν και τα τυπικα.ερχεται και μου λεει ειδα το γιωργο στο δρομο.παρε μια μουτζα ζωον.δεν χωνευε τον κωστακη αντιθετως ο γιωργακης μεγαλη λατρεια.αποφευγω να κυκλοφορω στα μερη του.μεχρι να ξερω τι θελω τουλαχιστον.

Senior Member
    Θέλω εδώ να καταθέσω με δυό λόγια την ιστορία μιας καλής μου φίλης.Για σένα,Λιλάκι μου!
    Όταν ήμασταν 14-15 χρονών γνωρίσαμε σ'ένα ταξίδι μας με το χορευτικό στο εξωτερικό
    κάποιον από την ομάδα,που καθώς ήταν μεγαλύτερος,δεν τον ξέραμε στις πρόβες στην Ελλάδα.
    Εγώ τον ερωτεύτηκα παράφορα(να φανταστείτε γι'αυτόν μιλούσα ακατάπαυστα στην πρώτη μου μετέπειτα σχέση)
    κι η φίλη μου(που τότε δε γνωριζόμασταν παρά μου πρωτομίλησε για να της τον συστήσω που είχαμε γίνει κολλητοί οι δυό μας
    τότε στο ταξίδι,εγώ κι εκείνος)τα έφτιαξε μαζί του όσο διήρκησε το ταξίδι.Κανά φιλί,εκείνα τα χρόνια,μη φανταστείτε τίποτ'αλλο.
    Μόλις γυρίσαμε κι η ιστορία έπεσε στην αντίληψη του μπαμπά της,της απαγόρευσε κάθε έξοδο από το σπίτι,ώστε να εμποδίσει
    την όποια συνέχεια στην Ελλάδα.Ασφαλώς της έκοψε το χορευτικό,κάθε έξοδο,ενώ στο σχολείο και στα φροντιστήρια(που έπρεπε να πηγαίνει)
    τη συνόδευε εκείνος.Εγώ ανέλαβα το ρόλο να μεταφέρω στον έναν μηνύματα του άλλου,ώσπου μας έπιασε στα πράσα σε κάποιο
    τηλεφώνημα που κρυφάκουσε ο μπαμπάς της και με έκοψε κι εμένα.Τότε βρήκαμε μια συμμαθήτρια της και φίλη μου,μεσάζοντα,να της δίνω
    τα ραβασάκια,που μου έδινε εκείνος,ώσπου δεν άντεξε αυτό στο χρόνο κι έσβησε...Τα χρόνια περνούσαν,εκείνος είχε τις εμπειρίες του
    (είναι κι 7 χρόνια μεγαλύτερος)η φίλη μου είχε μια πενταετή φοιτητική σχέση με την οποία συζούσε κι αγαπούσε(χρυσό παιδί!)
    ωστόσο το μυαλό της πάντα εκεί,στο απωθημένο της εφηβείας,που τόσο άδοξα έληξε!Να τον ψάχνουμε στους δρόμους,
    να κλαίμε στα τραγούδια αγκαλιά(η καθεμία για τον δικό της βέβαια-εγώ τον είχα ξεπεράσει κι υπέφερα για τη δική μου πρώτη αγάπη)
    ώσπου της είπα δε γίνεται άλλο αυτό,θα του τηλεφωνήσεις να του πεις να έρθει Θεσσαλονίκη να δούμε αν υπάρχει κάτι ακόμα
    ανάμεσα σας(μιλάμε τώρα για δέκα χρόνια μετά την όποια σχέση).Θυμάμαι που πήγαμε στο περίπτερο της γειτονιάς μου(δεν είχα τότε
    ακόμα σταθερό)την κρατούσα αγκαλιά από τη μέση,γιατί ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει,εκείνος ήρθε το ίδιο κιόλας βράδυ,βγήκαν,
    ψιλοσυναντιόντουσαν στην αρχή,ώσπου η φίλη μου χώρισε την τότε σχέση της και επισήμως πλέον σχετίστηκε με τη μεγάλη της
    πρώτη αγάπη!Είχε το άγχος του πατέρα της πώς θα το πάρει,αλλά ήταν αποφασισμένη να μην επιτρέψει να ξαναχαθούν.
    Παντρεύτηκαν(ασφαλώς έπρεπε εγώ να τους είχα παντρέψει,αλλά έχε χάρη που δε μου αρέσει ο ρόλος αυτός)έκαναν δύο παιδάκια
    κι ασφαλώς είναι ακόμα μαζί.Συμπέρασμα:Ποτέ μα ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε πότε μια ιστορία αγάπης έχει πραγματικά τελειώσει!

Senior Member
    Welcome back Γιωτάκι μας!!!!!
    Δε μας βάζεις κ εδώ μια φωτο με το πουκάμισο για τις μη έχουσές facebook?
    Κοριτσάκια συγκλονιστικές οι ιστορίες σας,Ελλάκι περιμένουμε τη συνέχεια κ γρήγορα!!!!!
    Το κοινό απαιτεί το Ελλάκι να μας πει!!!!!!!!

Senior Member
    Αμα παντρευτω το παλικαρι σου ναταλια θα απαιτησω να μας παντρεψεις.

Senior Member
    Το τζινακιον σιωπηλο σημερα???

Senior Member

Αμα παντρευτω το παλικαρι σου ναταλια θα απαιτησω να μας παντρεψεις.
    Τι να με κάνετε καλέ το πουρό για κουμπάρα;Υπόσχομαι να έρθω στο γάμο σας πάντως όπως και δήποτε όπου κι αν τον κάνετε!

Senior Member
    ...ερχεται και μου λεει ειδα το γιωργο στο δρομο.παρε μια μουτζα ζωον.
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Αν στα 40 εισαι πουρο οταν φτασεις στα 89 οπως ο παππους μου τι εισαι?

Senior Member
    Ax!βρε κοριτσια με τις ιστοριες σας αποψε!Με συγκινησατε...Ασε τι μου θυμισατε...Τι πταιει η γραια?

LOVE STORY

Senior Member
    Εδώ είμαι Λιλάκιον αλλά κάνω και διάφορες άλλες δουλειές γύρω γύρω από το laptop, δεν απομακρύνομαι πάντως!!! :lol:

Senior Member
    Aσε η Μακ που πηγε στο Ναυπλιο,που ειναι κοντα στο Αργος,Αχ!Με τα λευκα sexy πουκαμισακια της!Θελω να δω κ εγω στο φατσοβιβλιο!