ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1597
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1597 of 2553 FirstFirst ... 5971097149715471587159515961597159815991607164716972097 ... LastLast
Results 23,941 to 23,955 of 38289
    Senior Member
    Γλαύκη ποιό ένοχο μυστικό κρύβει το ʼργος κι αναστενάζεις; Για πες, για πες!!

Senior Member
    ΤΖινάκι μήπως είσαι λίγο φοβισμένη με την αυριανή εξέταση;
    Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!
    Είμαστε όλες δίπλα σου!!!!!!!:love::love::love:

Senior Member
    Γιωτακι πως εισαι σημερα?

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Aσε η Μακ που πηγε στο Ναυπλιο,που ειναι κοντα στο Αργος,Αχ!Με τα λευκα sexy πουκαμισακια της!Θελω να δω κ εγω στο φατσοβιβλιο!
    Εγώ πάντως παρήγγειλα μια φωτο επειδή δεν έχω facebook αλλά πολύ αργεί να μας την ντελιβερίσει η Μακ!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    Γιωτακι πως εισαι σημερα?
    Λιλάκι είμαι όπως ακριβώς κ τις προηγούμενες μέρες ,με τα νεύρα πάνω από το κεφάλι,αλλά προσπαθώ να κρατάω τις ισορροπίες για να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα κ μας διαβάσετε στις εφημερίδες !!!!!
    Την τύχη μου μέσα!!!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by Eli

Οι τολμηροί στον έρωτα νικούν! Και ο δικό σου ο Γιώργος δυστυχώς δεν ήταν αρκετά τολμηρός, δεν σε διεκδίκησε όπως έπρεπε.
    Μωρέλι(=μωρέ Έλι)μου,μην είσαι τόσο αυστηρή με το παλικάρι μου!Μιλάμε για άλλες ηλικίες...τι εμπειρίες και τι διπλωματικοί χειρισμοί...
    Εγώ πάντως ακόμα δεν εγκαταλείπω.Αυτό το the end δεν το βάζω...Θα βάλω ένα θα δούμε...Εξάλλου η δική σου ιστορία happy end
    περισσότερο από κάθε άλλη ενισχύει το --->"It Ain't Over Till It's Over"

Λιλάκι,μη μου πέφτεις!Βρες εσύ μέσα σου τι πραγματικά θέλεις κι αν αυτό είναι ο Γιώργος,συντονίσου σε αυτό και όλα είναι πιθανά!
    Εδώ παντρεμένοι χωρίζουν,όχι απλά σε σχέση...Κι αν πάλι δε γίνει μαζί του τίποτα ξανά,είναι επειδή μας έρχεται κάτι πολύ καλύτερο!
    Δεν έχεις άδικο Ναταλία μου... άλλες ηλικίες άλλα μυαλά πράγματι. Υπήρχε και μία φιλία στην μέση. Η αλήθεια είναι ότι είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην μοίρα. Και στην δική μου ιστορία συνωμότησε όλο το σύμπαν για να είμαι μαζί με τον Γιώργο.
    Έτσι και με την Λίλα μας άμα είναι γραφτό να είναι μαζί θα είναι κάποια στιγμή στη ζωή τους. ʼμα είναι για να ευτυχίσουν όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να τους φέρει και πάλι κοντά.

Senior Member
    Και τωρα θα σας κανω το απολυτο σπασιμο.η μανα μου ψεκασε τα λουλουδια με ενα φυτικο εντομοκτονο με σκορδο και κρεμμυδι και μυριζει ολος ο τοπος σαν κοντοσουβλι.ελεος ουτε να σκασουμε για τις παλιες αγαπες μας την ησυχια μας σε αυτο το σπιτι.

Senior Member
    Γιωτάκι καλά είμαι, δεν είμαι φοβισμένη γιατί είμαι εκπαιδευμένη! :lol: Ξέρω ότι το πιθανότερο είναι, όπως είπα και στη Γλαύκη, να με κάνουν μόνιμη στα Ελληνικά Στρατά :lol: και είμαι προετοιμασμένη για το τι μπορεί ν'ακούσω. Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Senior Member
    Originally posted by lila198621
    Και τωρα θα σας κανω το απολυτο σπασιμο.η μανα μου ψεκασε τα λουλουδια με ενα φυτικο εντομοκτονο με σκορδο και κρεμμυδι και μυριζει ολος ο τοπος σαν κοντοσουβλι.ελεος ουτε να σκασουμε για τις παλιες αγαπες μας την ησυχια μας σε αυτο το σπιτι.
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Γιωτακι τι να φοβηθει το τζινακι με παρεα τη μικρη αφη και τη μακ?τοση θετικη ενεργεια θα ξεχυλισει το νοσοκομειο ειναι να φοβαται τιποτα μετα?

Senior Member
    Λίλα μου γιατί κατηγορείς την μπίρι μπίρι, αφού ίσα ίσα σε βοηθάει να σκάσεις για τις παλιές σου αγάπες μία ώρα αρχίτερα με το σκόρδο και το κρεμμύδι! :lol: :lol:

Senior Member
    Έλλη είσαι εδώ και δε γράφεις;

Senior Member
    ʼρε Λίλα σε βλέπω να κλαις πάνω από τα κρεμμύδια και τα σκόρδα :crazy:
    Ούτε να στεναχωρηθεί ένας άνθρωπος με την ησυχία του δεν μπορεί! :lol:

Senior Member
    Λιλάκο τα κοριτσάκια μου δεν θα έρθουν τελικά στο νοσοκομείο μαζί μου γιατί τους το ζήτησα εγώ κι επειδή με αγαπάνε και με καταλαβαίνουν μου έκαναν το χατήρι και θα βρεθούμε μετά την εξέταση για καφεδάκι. Ακούγεται περίεργο αλλά προτιμώ να πηγαίνω μόνη μου στις γιατροβόλτες. Εξάλλου η θετική ενέργεια και η αγάπη όλων σας με συντροφεύει είτε είστε εκεί είτε όχι.

Senior Member
    Σαν χασαποταβερνα μυριζει το σπιτι.η μπιρι μπιρι εκδικητης ξαναχτυπα.οχι μονο το ζουζουνι που ετρωγε τα λουλουδια θα εχει πεθανει σε λιγο θα πεθανουμε και εμεις.