ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ - Page 1599
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1599 of 2553 FirstFirst ... 5991099149915491589159715981599160016011609164916992099 ... LastLast
Results 23,971 to 23,985 of 38289
  1. #23971
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,705
    Ελενα αυτη η ιστορια ακομα με ποναει για να την ξανανοιξω.αν ηταν μονος ισως να εκανα μια κινηση.τωρα ομως φαινεται να ειναι καλα.απο κοινους φιλους ξερω οτι ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση για πολυ καιρο.δεν θελω να τον πληγωσω παλι.

  2. #23972
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Larissa
    Posts
    604
    Ελλάκι γλυκό χρόνια σου πολλά, χιλιόχρονη και ο,τι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις!!!!!
    Να είσαι πάντα καλά,χαρούμενη και ευτυχισμένη!!!!!!!!

  3. #23973
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Και εσείς αγάπες μου να έχετε όλα τα καλά του κόσμου! Ότι επιθυμείτε να σας έρθει στην ζωή σας απλόχερα και πάνω από όλα να έχετε υγεία εσείς και οι σημαντικοί σας άνθρωποι!

  4. #23974
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Και συνεχίζω με την ιστορία μου....

    Είμαστε στην άνοιξη του 2006. Ενώ εγώ και ο Γιώργος περπατούσαμε στα σύννεφα όλοι οι υπόλοιποι είχαν διαφορετική άποψη και πρώτα από όλους εννοείται η οικογένεια μου. Δεν μπορούσε κανείς να χωνέψει πως μία ξεπέτα είχε ξαφνικά εξελιχθεί σε μία σχέση και μάλιστα τόσο δυνατή που όλο ήμασταν στα πήγαινε έλα. Μία καινούρια μάχη ξεκινούσε, μία μάχη που θα κρατούσε χρόνια...

  5. #23975
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    Ωωωωωωω!Ξημέρωσαν τα γενέθλια των αγαπημένων μας Ταυρίνων(η μία μάλιστα στο τετράγωνο!)

    Γενεθλελάκι μου,να μας είσαι πάντα γερό και πλατειά γελαστό,όπως άλλωστε σ'έχουμε συνηθίσει!
    Τίποτα να μη σκιάζει τη χαρά στον ευτυχισμένο πλανήτη,που ζεις κι έτσι πηγαία να τη μεταδίδεις και σ'εμάς γύρω σου!
    Ό,τι ενδεχομένως σημαντικό σου λείπει,σύντομα να τ'αξιωθείς,ώστε να ολοκληρωθεί το παραλήρημα ευτυχίας σου!
    Να ευχαριστήσουμε τους γονείς σου,που σ'έφεραν στον κόσμο μας!Διπλό καλό μας έκαναν οι άνθρωποι(δύο Αφές γαρ!)
    Ν'απολαύσεις τη μέρα σου,μισή κάτω,μισή πάνω,μια χαρά όλους θα τους χαρείς!Εμείς θα το γιορτάσουμε οσονούπω!ΧΧ

  6. #23976
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Είχα πόλεμο από παντού, ψυχολογικό πόλεμο. Μάλωσα με την φίλη μου την Ελένη, οι γονείς μου με κοιτούσαν με μισό μάτι, η αδερφή μου να προσπαθεί να με πλησιάσει και να μου εξηγήσει ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι κατάλληλος για εμένα. Εγώ να παλεύω με όλους και με τον εαυτό μου. Τα επιχειρήματα πολλά. Δεν έχει στον ήλιο μοίρα, υπάρχει απόσταση, εσύ έχεις σπουδάσει αυτός είναι ένας σερβιτόρος, δεν έχει πτυχίο, δεν έχει οικονομική αποκατάσταση, θα παρουσιάσει κόμπλεξ κατωτερότητας, πως θα μπορέσετε να είστε μαζί; Θα δυστυχήσεις στην ζωή σου, είναι λάθος λάθος ΛΑΘΟΣ! Εγώ από την μία να ακούω αυτά που έλεγαν οι άνθρωποι μου και από την άλλη η καρδιά μου άλλα να ορίζει. Ήμουν τόσο διχασμένη!

  7. #23977
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    940
    Λιλακι μου συγκινιθηκα... όλα όμως για κάποιο λόγο έγιναν.... ίσως αμα προλάβω να σας γραψω και την μικρή ιστοριουά με τον νυν και αει κατά πάσα πιθανότητα συζυγο μου πλεον!
    Eli χρονια σου πολλά καλά ευτυχισμένα και γεμάτα!!!! μεγάλη και όμορφη ιστορια κα τόσο αληθινη!!! να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να σε χαίρεται και αυτος!!!
    χρονια πολλά και στο Πωλινάκι μας!!!!
    Μακ οι photos σου είναι απίθανες!!!!
    Σας καληνυχτω γιατί αυριο πρωι πρωι έχω οδοντίατρο!!!! και όπως λεει ο οδοντιατρος - θειος - 10 χρονάκια μολις μεγαλυτερος μου "τρελο σεξακι θα παιξει πάλι πρωι πρωι!!!!!"
    Σας φιλω γλυκα!!!!

  8. #23978
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,157
    Να τα εκατοστησεις Ελι μου κ να εισαστε παντα ετσι ευτυχισμενοι με το Γιωργο σου!Οτι καλυτερο να ερθει στη ζωη σου αυτη τη χρονια!Κ δουλεια αλλα πανω απο ολα ενα μωρο, ολοκληρωση της μεγαλης αγαπης σας .

  9. #23979
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2,205
    Ελλάκι μου ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια της ιστορίας κ έχεις έναν τόσο περιγραφικό γραπτό λόγο, λες κ διαβάζω μυθιστόρημα, πτου σου κοριτσάρα μου είσαι μεγάλο ταλέντο!

  10. #23980
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    Χρόνια πολλά και στο Πωλινάκι μας,που γίνεται κατά ένα χρόνο πλουσιότερο φέτος καθώς για δώρο θα'χει με το καλό την κορούλα της!
    Να πάνε όλα κατ'ευχήν με την Αμαλία μας πρώτα απ'όλα,να είσαι ασφαλώς υγιής κι εσύ και όλα να σας έρθουν βολικά στην οικογένεια σου!
    Τα παιδικά γέλια,που θα γεμίζουν όλο και περισσότερο την αγκαλιά σας να μεταδώσουν και σ'εσάς,τους γονείς,δυνατά συναισθήματα αγάπης!
    Να περάσεις ξεκούραστα στα ξαπλωτά σου γενέθλια(μην ξεχνιόμαστε ε;) και του χρόνου θα ξεφαντώσουμε διπλά,με τόκο!Γενέθλια φιλάκια!ΧΧ

  11. #23981
    Senior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3,705
    Ποσο χαιρομαι που μοιραζομαστε τις ιστοριες αγαπης!!!ειναι ψυχοθεραπευτικο.

  12. #23982
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,157
    Ναταλι μου!πεταει η μαγισσουλα σου κ μαλιστα λιγο πιο χαμηλα! Αντε κοριτσακι μου μετα το διαλλειματακι που τοσο ειχες αναγκη να ξαναβρεις τις ισορροπιες σου κ να κανεις παλι την προσπαθεια σου!Καθε καλο ψυχουλα μου!

  13. #23983
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Athens
    Posts
    5,663
    Μέχρι να έρθει το καλοκαίρι είχα αλλάξει πάλι δουλειά. Ξεκίνησα να δουλεύω για μία τεχνική εταιρεία στην Σίνδο έξω από την Θεσσαλονίκη. Οι ώρες δουλειάς πολλές και οι υποχρεώσεις να τρέχουν. ο Γιώργος στην Μύκονο εγώ δεμένη χειροπόδαρα στην Θεσσαλονίκη. Είχα αρχίσει να κουράζομαι αλλά δεν τα παρατούσα με τίποτα! Προσπαθούσα να εξηγήσω σε όλους ότι περνάω καλά και δεν θα έπρεπε να ανησυχούν αλλά όλοι με κοιτούσαν με μισό μάτι. Ο Γιώργος δούλευε σαν τρελός και αυτός. Οι ρυθμοί μας απίστευτοι αλλά εμείς εκεί τα τηλέφωνα μας και με την πρώτη ευκαιρία έπαιρνα το αεροπλάνο και κατέβαινα για να τον δω έστω και για δύο μέρες, έστω και αν δούλευε αυτές τις μέρες. Καθόμουν στο μαγαζί που δούλευε και του έκανα παρέα. Τον Αύγουστο κατέβηκα κάτω για μια βδομάδα και κάτσαμε και συζητήσαμε σοβαρά για την σχέση μας και για το τι χρειάζεται να κάνουμε για να είμαστε μαζί. Αποφασίσαμε να έρθει να ζήσουμε ένα χειμώνα στην Θεσσαλονίκη μαζί. Μεγάλο το βήμα, το τρέμαμε και οι δύο, αλλά η απόσταση μας είχε τσακίσει δεν αντέχαμε άλλο χώρια. Η σχέση μας έπρεπε να δοκιμαστεί, έπρεπε να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να ζήσουμε μαζί, στην ίδια πόλη, στο ίδιο σπίτι. Τον άφησα με την υπόσχεση σύντομα να είμαστε μαζί στην ίδια πόλη για πρώτη φορά! Θα μάζευε όσα πιο πολλά λεφτά μπορούσε και θα ερχόταν για μία νέα αρχή στην Θεσσαλονίκη. Μία αρχή που θα την κάναμε μαζί .

  14. #23984
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    Originally posted by Γλαύκη

    Ναταλι μου!πεταει η μαγισσουλα σου κ μαλιστα λιγο πιο χαμηλα!
    Κατά λάθος μου αμολήθηκε κι αμέσως τη μάζεψα,Φτουτάτη μου!Τζάμπα χαίρεσαι!Το βαρομετρικό της είναι από παλιά εκεί...

  15. #23985
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,157
    Χρονια πολλα Πωλινα!να εισαι κ εσυ γερη κ ευτυχισμενη με την οικογενεια σου κ με το καλο να κρατησεις κ το νεο μελος της αγκαλια!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •